NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Oké, odakünn van akinek teccik a Rams draft-ja, dehogy A-t nem érdemel az eccer hótziher. Cordy Glenn-t, aztán Bobby Massie-t is futni hagyni, pfff. A füves CB-ről és a szerintem abszolút felesleges kickerről nem is beszélve...
több mint 13 éve
James Brown-t nem draftolta senki.több,mint érdekes..lehet mégsem olyan jó,mint a szakértők írták?
több mint 13 éve
Daryl Richardson.Hál'istennek vége...
Azért örülök, hogy Fisherék úgy látják nincs szükségünk kezdő OLB-re és Bradfordot egy zsák krumpli is jól megvédi majd. Legalább van egy rakat füves, verekedős és balhés játékosunk. Hátha ők fellendítik a csapatot.
több mint 13 éve
http://uppix.net/a/c/1/2d92a2b51fc3cdac643cd10354b57.gifEz a Fisher olyan mint a hülye orbán. 😀 Szépen ki lehetne húzni a szarból egy csapatot és lehetne a megváltó, erre kinézi a saját embereit és odahúz ahol eddig is jól álltunk, ahol meg ember sincs az meg levan szarva. 😀 Jobb hasonlat hirtelen nem jutott eszembe. 😐
Bwinen nem lehet még fogadni, hogy kire cseréljük el Jacksont ? :rolleyes:
Hülye nfl.com is azért kihúzta az OL needet a Watkins pick után. 😂
több mint 13 éve
most is elhoztak 2 guardot,egyik sem ő..ez már nem véletlen..
több mint 13 éve
Én Cordy Glenn miatt vagyok nagyon kiakadva, simán elhozhattuk volna! 😕
több mint 13 éve
Üdv köztünk! :/ Na jól van,most már nekem is tele van a tököm ezzekel a faszokkal.
6/1 Zuerlein, Greg Kicker
Pedig még bent lett volna OG J.Brown :mad:Ramsfan
több mint 13 éve
Na jól van,most már nekem is tele van a tököm ezzekel a faszokkal.valami van Brownnal tuti..még mindig benn van,ennyien nem hagyják benn..pl. a Chargers és a Browns is gyengébb G-t hozott el..jóval előtte..furcsa..lehet direkt az utolsóban hozzuk el,mert nem viszi senki?
6/1 Zuerlein, Greg Kicker
Pedig még bent lett volna OG J.Brown :mad:Ramsfan
több mint 13 éve
Na jól van,most már nekem is tele van a tököm ezzekel a faszokkal.6/1 Zuerlein, Greg Kicker
Pedig még bent lett volna OG J.Brown :mad:
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 13 éve
mindjárt 6. kör és benn van még Brown..már csak a Colts van elöttünk..CarmelomanKicker kellett. 😀
több mint 13 éve
Greg Zuerlein Kicker? mi a fasz? nem értem..benn volt Brown, guard kellett volna,erre..nem értem.. 😕
több mint 13 éve
mindjárt 6. kör és benn van még Brown..már csak a Colts van elöttünk..
több mint 13 éve
sirok, komolyan...inkabb leturok meg egy szilvapalinkat, gyakorolva a szezonra...azt ugyis csak csuri reszegen lehet viselni, mint az elozo 4 szezonbol 3at...Nem vagy egyedül. Az 1. kört még úgy-ahogy elfogadom, de utána? Két CB, minek??? WR kellett egy jó, de miért pont Quick? Nem értem!!! Egy lehetőségük van még, eladják bajusz egyik veséjét egy jó OG-ért és OLB-ért, vagy emberrablókkal elraboltatják más csapatokért, mert hogy Sadford megint fülét-farkát behúzva fog kuporogni az összeomló zseb közepén ha nem védik meg, az eccer hótziher. Egy kibaszott OG-t tényleg olyan kurva nehéz lett volna behúzni az első 3. kör valamelyikében??? :mad:
nem nagyon jon be a Fisherek draftja..😕
Samy boynak nyugodtan agyat berelhetnek a St.Louis memorialban, mert gyakori vendeg lesz...😕
A linebacker sorunk mondjuk ki Lau-bol all.😕
falunk nincs,%. korben huzunk OT-t???mevaaaa???? :mad: hogy a linebacker sorral mi a terv vajon??ahhh...nem ertem komolyan.....FBKrisz
több mint 13 éve
5/9 Sanders, Zebrie OT GRADE 82.7sokat jelent h. vannak akiket valamilyen ok miatt nem húznak ki ott ahová a tehetségük predesztinálná őket..Jenkins is TOP 15 tehetsége alapján,de idióta.. 😀
5/15 Watkins, Rokevious OT GRADE 56.5
Egyszerüen nem értem ,hogy az nfl oldalon akik ezeket a játékos sorrendet össze állitják,azok mind hülyék?
Vagy mi ennyivel okosabbak vagyunk??
Van egy két érdekesség amit én nem nagyon értek.Ramsfan
több mint 13 éve
5/9 Sanders, Zebrie OT GRADE 82.75/15 Watkins, Rokevious OT GRADE 56.5
Egyszerüen nem értem ,hogy az nfl oldalon akik ezeket a játékos sorrendet össze állitják,azok mind hülyék?
Vagy mi ennyivel okosabbak vagyunk??
Van egy két érdekesség amit én nem nagyon értek.
több mint 13 éve
sirok, komolyan...inkabb leturok meg egy szilvapalinkat, gyakorolva a szezonra...azt ugyis csak csuri reszegen lehet viselni, mint az elozo 4 szezonbol 3at...nem nagyon jon be a Fisherek draftja..😕
Samy boynak nyugodtan agyat berelhetnek a St.Louis memorialban, mert gyakori vendeg lesz...😕
A linebacker sorunk mondjuk ki Lau-bol all.😕
falunk nincs,%. korben huzunk OT-t???mevaaaa???? :mad: hogy a linebacker sorral mi a terv vajon??ahhh...nem ertem komolyan.....
'I BELIEVE'
több mint 13 éve
Brown benn van még..6/1-ben el lehetne hozni..15 pick van még elöttünk..
több mint 13 éve
Az én draftom így nézett volna ki.1/14 DT M.Brockers .Igy hogy Floyd elment evvel a pickel én is eggyet értek.
2/1 OT C.Glenn. Nagyon kellet volna Samynek.
2/7 WR S.Hill.Szerintem jobb játékos Queick.
2/18 OLB Z.Brown. Hiányzik egy starter OLB.
3/2 CB J.Turmaine. Evvel a pickel is eggyet értek.
4/1 RB L.Miller Nem hiszem hogy rosszabb lenne mint Pead.
5/15 OG J Brown.
Persze én nem vagyok egy olyan nagy nfl szakértö mint Fisher és társai,de nekem ez jobban tetszett volna.
több mint 13 éve
5/15(150.) elhoztuk: Rokevious Watkins South Carolina OT
több mint 13 éve
mindjárt jövünk..Brown még benn van ha jól láttam..kit hozunk? 😀
több mint 13 éve
OT Z.Sandersel vagy OG J. Brownal még megmenthetjük az idei draftot!RamsfanSanderst vitte most a Bills :S
több mint 13 éve
OT Z.Sandersel vagy OG J. Brownal még megmenthetjük az idei draftot!
több mint 13 éve
A rosteren van 7 WR + a draftról 2 .Szerintem a FA-ról jöhetne még egy kettö 😉
több mint 13 éve
Jim Thomas @jthomlehet egy kis fű és az egész csapat bivaly lesz..díler van bőven 😀
Rams still have only 4 LBs on roster! James-Michael Johnson, Nevada, is still on the board.
😀 És tényleg. 😀 Laun kívül pedig a maradék esetleg ST-be való...
Viszont van 14 DB, 11 DL, 9 WR és 6 TE. 😂
Mondjuk azok után, hogy nincs kezdő guardunk... Jó szezon lesz ez... az ellenfeleinknek.
Jövőre 1/1 ? :rolleyes:süti