NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
99
10
19:00
RedZone week 12
54
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
41
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
40
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
15
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Langfordot szeretni fogjátok. Ha motiválva van elég keményen odateszi magát és nem is fogalmatlan pali.Én is ebben reménykedem. Futásokat elvileg szépen megfogta, remélem megy majd neki középről is.
Első évében az első körös Merlinget lealázta, utána is jól játszott, sajnálom is hogy nem tartottuk meg, bár az utolsó éve pocsék volt. De ő nálatok egyértelműen DT, bár nem tudom Fisher milyen védelmet akar játszani, gondolom azt amit eddig.Delonso_
Egyértelműen 4-3-nál maradunk, 3-4-es átálláshoz nem is lenne keret.
több mint 12 éve
Langfordot szeretni fogjátok. Ha motiválva van elég keményen odateszi magát és nem is fogalmatlan pali.Első évében az első körös Merlinget lealázta, utána is jól játszott, sajnálom is hogy nem tartottuk meg, bár az utolsó éve pocsék volt. De ő nálatok egyértelműen DT, bár nem tudom Fisher milyen védelmet akar játszani, gondolom azt amit eddig.
több mint 12 éve
Okay, én ezekben örök szkeptikus vagyok, mert egyrészt draft előtt vagyunk, amikor kb az sem igaz amit kérdeznek, másrészt pedig pillanatok alatt változnak a vélemények.Én se vagyok egy nagy Samu fan (Oklahoma...), de az első évében bizonyított, hogyha nem hátráltatja sérülés és megvannak a megfelelő célpontjai akkor jól teljesít. Remélem innen tudja majd folytatni. Ezért pedig örülnék ha draftról OL és WR-ek jönnének az első körökben.
Én sem cserélném el személy szerint az indiánt, hisz az első évében megmutatta ért a játékhoz, Fishert pedig nem szorítja még semmi, elsőéves HC itt, de készpénznek sem veszem amit nyilatkoznak, hozzak ezer példát arra miért nem?
Más.
A Quinnel kapcsolatos terveiről beszélt már Fisher? Mert látom szépen igazoltatok a D lineba.Delonso_
Quinnről nem hallottam beszélni, de szvsz nincs veszélyben a kezdő posztja. Langford jött egyedül nagyobb név, őt pedig valószínűleg a fal közepén szeretnénk hasznosítani.
több mint 12 éve
Okay, én ezekben örök szkeptikus vagyok, mert egyrészt draft előtt vagyunk, amikor kb az sem igaz amit kérdeznek, másrészt pedig pillanatok alatt változnak a vélemények.Én sem cserélném el személy szerint az indiánt, hisz az első évében megmutatta ért a játékhoz, Fishert pedig nem szorítja még semmi, elsőéves HC itt, de készpénznek sem veszem amit nyilatkoznak, hozzak ezer példát arra miért nem?
Más.
A Quinnel kapcsolatos terveiről beszélt már Fisher? Mert látom szépen igazoltatok a D lineba.
több mint 12 éve
Pont ezt kérdeztem akkor én is.http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/04/13/jeff-fisher-thinks-sam-bradford-can-become-the-best-quarterback-in-the-nfl/
Amire rávilágítottam vele, hogy egyszerűen nem lehet tudni mit akarnak, mert ezeket a kedves zsurnaliszták hozzák elő. Fisher meg vagy bízik Bradfordban vagy nem. Ha nem, akkor most el tudja passzolni, míg egy másik gyenge év után nem.
Ha bízik benne akkor pedig remek fegyvereket szerez a rahedli pickjükkel.
Amúgy azért választotta bajusz leginkább a Ramst, mert itt szabad keze van és mindenbe beleszólása, a Phinsnél ezt nem kapta volna meg, de lehet hogy Bradford is benne volt.Delonso_
Itten válaszolgat szépen, és szó van a Washingtonnal kötött trade-ről is. Én inkább hiszik neki, mint újságíróknak. Nem hinném, hogy ezzel most nagyobb hírt akarna verni, hogy vigyék el Bradfordot.
Az is volt érve, amit te mondasz, de a franchise QB és a nagyobb cap férőhely is.
Egyébként mióta idekerült már nyilatkozta, hogy ő nem szeretne teljhatalmat, csak a saját dolgára koncentrálni és ütőképes csapatot összehozni, ezért jött Snead, akiben teljesen megbízik, hogy a megfelelő játékosállományt szerzi be neki hozzá.
több mint 12 éve
Pont ezt kérdeztem akkor én is.Amire rávilágítottam vele, hogy egyszerűen nem lehet tudni mit akarnak, mert ezeket a kedves zsurnaliszták hozzák elő. Fisher meg vagy bízik Bradfordban vagy nem. Ha nem, akkor most el tudja passzolni, míg egy másik gyenge év után nem.
Ha bízik benne akkor pedig remek fegyvereket szerez a rahedli pickjükkel.
Amúgy azért választotta bajusz leginkább a Ramst, mert itt szabad keze van és mindenbe beleszólása, a Phinsnél ezt nem kapta volna meg, de lehet hogy Bradford is benne volt.
több mint 12 éve
Na akkor rendet teszek.A Brownsnak van 1/22-es pickje is, ami jól lesz nekünk ha le szeretnénk trade-elni. 😉
A Fisher várja az ajánlatokat Bradfordért hírre, meg már mondtam, akkor is, hogy kacsa. Egyrészt miattais jött ide Miami helyett, másrészt meg: "Jeff Fisher: Sam Bradford May Be 'The Best Quarterback In The League'".
Szóval nagyon valószínű, hogy inkább elcseréli és feltrade-el Tannehillért... :/
több mint 12 éve
És emlékszünk ezekre is 😊 :nocsak, nocsak! a végén még QB-t draftolunk az 1. körben?Nos, ezeket ugye főleg a remek szakírók generálják, de ugye emlékeztek ezekre a hírekre?Delonso_
Fisher said there’s a good chance the Rams will move up or move down from the sixth spot come draft day. He also said that the team fielded trade offers for Sam Bradford. It’s not known if the Browns were one of the bidders, although Pat Shurmur’s history with Bradford suggests that they might have thrown the idea in the Rams’ direction at some point.DiamondsHead44
ESPN Cleveland's Tony Grossi reports that the Browns inquired about a trade for Sam Bradford before turning their attention to a failed attempt at the No. 2 overall pick early this month.
"Clubs inquired," acknowledged Rams coach Jeff Fisher. "But there was no consideration whatsoever on our part (to trade Bradford)." Browns president Mike Holmgren had already tried to trade up for Bradford just before the 2010 draft. Bradford went on to play his rookie season for current Browns coach Pat Shurmur, who remains fond of the 2010 No. 1 overall pick. The cost to acquire Bradford would have been extremely steep. Despite their public claims to the contrary, this is more proof that the Browns aren't sold on Colt McCoy as a starting NFL quarterback. Mar 28 - 9:40 AM
Coach Jeff Fisher confirmed that trading Sam Bradford is "not an option."Különben is, Bradford trade esetén miért jöttek volna ki a 2. helyről? RGIII-nál jobbnak tartják Tannehillt?
Cleveland reporters had wondered if the Rams might fall in love with Robert Griffin III, prompting them to keep the No. 2 pick and trade Bradford. The Rams have plenty of options, but that's not going to be one of them. They would take a crippling salary cap hit to move on from the former No. 1 pick in the draft. Feb 24 - 11:03 AM
És Fisher a hírek szerint azért is választotta a Rams-t, mert itt van franchise QB. Erre most jönne Tannehill, a project QB prototípusa? Kétlem.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
nocsak, nocsak! a végén még QB-t draftolunk az 1. körben?Nos, ezeket ugye főleg a remek szakírók generálják, de ugye emlékeztek ezekre a hírekre?
Fisher said there’s a good chance the Rams will move up or move down from the sixth spot come draft day. He also said that the team fielded trade offers for Sam Bradford. It’s not known if the Browns were one of the bidders, although Pat Shurmur’s history with Bradford suggests that they might have thrown the idea in the Rams’ direction at some point.DiamondsHead44
több mint 12 éve
Nünüke
558
Ott hogy vélhetően Tannehillért mennétek fel.Delonso_Szerintem te itt összekeversz valamit .Nekünk semmi szükségünk nincs QB-re legalább is nem az elsö három körbe .Nem gondolod komolyan hogy felmegyünk 1/4 re és behúzzuk Tanehillt?
Ha valakiért fel mennénk ,az WR Blackmon lenne vagy esetleg Kalil
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 12 éve
Ott hogy vélhetően Tannehillért mennétek fel.Delonso_Ezt nem tudom, hogy hozták össze az újságírók.
Tegnapi hír:
Coach Jeff Fisher suggested Sam Bradford has the potential to become the best quarterback in the NFL.Sztem Kalilért menne fel a Rams, ha a Vikings elengedi. De a Tannehillért menő verseny (már ha van ilyen 😀 ) miatt ez túl sokba kerülne sztem. Megy a hírgyártás...
Fisher came to the conclusion after speaking to his friends around the NFL, one of whom believes Bradford "may be one of the better quarterbacks -- or the best quarterback —- in the league, he just hasn't had a chance to prove it yet." Fisher never waffled on keeping Bradford over drafting Robert Griffin III because he believes the former is a "very, very impressive player" with "tremendous upside."
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Ott hogy vélhetően Tannehillért mennétek fel.
több mint 12 éve
Nünüke
558
Az NFL oldalon már megint arról írnak,hogy többek között mi is nagyon érdeklödünk a Brownsnál,egy lehetséges cserére. :mad: Egyszerüen nem is értem ,hogy mit akarnak.A plussz pickeket amit kaptunk a Redskinstöl,azt most oda adjuk a Brownsnak????
Minek kell igy beszarni hogy nem kapjuk meg Blackmondot.
Èn is nagyon örülnék neki de ha kimegy akkor még mindig bent marad egy valag nogyon jó játékos (Richardson,Claiborne).Inkább probálnánk meg lefelé menni 1-2 plussz pickért .Pl: csere Miamival egy 2. pickért.
1/10 OT R.Reiff
2/1 WR K.Wright
2/6 DT K. Reyes
2/10 CB J.Jenkins vagy OLB Z. Brown
Hol itt a probléma???? 😀
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 12 éve
krankovics
407
Milyen pontosabb kellene? Mi vezetünk seahawks blogot, annak jót tesz a nemzeti sport és népsport támogatása.érdekel valakit? http://rams.blog.nepsport.hu/krankovicsMostanában gondolkodtam, hogy újra kéne indítani a blogomat, mert hiányzik az írás...
Nem tudsz valami pontosabbat ?süti
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Fisherek rendesen ramentek a Dlinera az biztos. 😊 Igazabol egyre tobbet foglalkozom a Richardson draft gondolataval es lassan abszolut nem bannam.Jo kezu bivalyeros futo, aki abszolut tudna tehermentesiteni S.J-t, amire nem volt pelda a palyafutasa soran.Motivacioban sem lesz hiba egyikuk reszerol sem.S.J reszerol alapbol nem a mentalitasat ismerve, Richardsonnal pedig, hogy liga elit futoval dolgozhat egyutt.Jo kis szezon lesz, zavart erzek az eroben 😀
Cotchery marad az acélvárosban, viszont hozzánk jött Trevor Laws Phillyből. Jó kis DL rotáció állt össze az offseason alatt, már csak egy kezdő DT kell a draftról.
További érdekesség, hogy egyre több oldalon arról szólnak a hírek, hogy Richardsont draftolná a rams.süti
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Cotchery marad az acélvárosban, viszont hozzánk jött Trevor Laws Phillyből. Jó kis DL rotáció állt össze az offseason alatt, már csak egy kezdő DT kell a draftról.További érdekesség, hogy egyre több oldalon arról szólnak a hírek, hogy Richardsont draftolná a rams.
több mint 12 éve
érdekel valakit? http://rams.blog.nepsport.hu/krankovicsMostanában gondolkodtam, hogy újra kéne indítani a blogomat, mert hiányzik az írás...
Nem tudsz valami pontosabbat ?
több mint 12 éve
az edzői gárda 2012-ben:* HC: Jeff Fisher
* DC: Greg Williams (deleted)
* Assistant head coach: Dave McGinnis
* Offensive coordinator: Brian Schottenheimer
* Quarterbacks: Frank Cignetti
* Running backs: Ben Sirmans
* Wide receivers: Ray Sherman
* Tight ends: Rob Boras
* Offensive line: Paul Boudreau Sr.
* Asst. offensive line: Andy Dickerson
* Offensive quality control: Andy Sugarman
* Defensive line: Mike Waufle
* Asst. defensive line: Clyde Simmons
* Linebackers: Blake Williams
* Asst. linebackers: Joe Bowden
* Secondary: Chuck Cecil
* Asst. secondary: Brandon Fisher
* Defensive quality control: Dennard Wilson
* Special teams coordinator: John Fassel
* Asst. special teams: Paul Boudreau Jr.
* Strength and conditioning: Rock Gullickson
* Asst. strength and conditioning: Adam Bailey
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
jön vizitre Floyd és Coples isDiamondsHead44Meg Dwight Bentley, Alameda Ta'amu és Kelechi Osemele.
Osemele-nek nagyon tudnék örülni. Szép megtermett és elvileg guardba is átrakható. Így, hogy egyik tackle-ünk se az igazi, és LG-nk sincs jól jönne 2.-3. körben egy ilyen mindkét poszton játszani tudó játékos. Őt akartam húzni mockban is, de hamarabb kiment.
több mint 12 éve
jön vizitre Floyd és Coples is
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
így se lenne rossz 😉DiamondsHead44Az elején eldöntöttem, hogy a 4 top prospect közül azt húzom aki bent marad, így jött Claiborne. Jobb, mint Reiff és legalább meg van oldva egy jó ideig a corner problémánk. Fletcherrel és Murphyvel kiegészülve meg nagyon szép kis brigád lenne.
2. körben egyedül Hillt húztam volna, mert ő legalább magasabb, mint a többi elkapónk, ráadás egy jó combine-on van túl, így belőle lehet még valaki és nem csak egy 3-4. számú WR lesz. Ha ő kiment volna előttem, nem is húztam volna WR-t...
Worthyt azt hiszem nem kell magyaráznom... 2/1-re is ő volt a másik jelölt, így örültem, hogy eddig csúszott.
Schwartz már érdekesebb... 10 pickkel előtte ment ki mindenki aki szerettem volna helyette. Osemele, Sanders, Brooks, Lewis, Kendricks. OLB-t kiestek, így rajta meg Washingtonon agyaltam. Mindegyik oldal össze-vissza írta őket, a boardomon meg be volt jelölve sleepernek... így maradt ő. Nem tudom mi lesz belőle.
Robinson meg megint érthető, bár Spence vagy Bradham lett volna az első számú célpontom, de szerintem ő se lesz rossz.
Looneyt úgy húztam be, hogy a boardomon se szerepelt... de sok helyen 6-10. legjobb OG-nek írják, nfl.comon is 69.7-es értékelése van. A bibi csak az, hogy a senior bowlon eltörte a lábát, így valószínűleg IR-en kezd...
RB-k közül Poole maradt meg a végére, sajnos elkapásokban nem olyan jó, de így is szép húzás 7. körben.
Gideon meg jó suliból jött, amennyit láttam jól is játszott, lehet belőle akár SS is, még hátha jobb lesz, mint Stewart és Dahl.
Egyedül az OL-lel nem tudom mi lenne egy ilyen drafttal. Schwartz inkább RT-nek lenne jó, guardba meg nem illene be. Így vagy kilükné Smitht és ugyanott vagyunk, vagy menne LT-be és Saffold menne guardba, ami meg nem tudom mennyivel jobb biztosítás Samu számára. Szerencsére bő 2 hét múlva majd Sneadék fognak ezen agyalni és rajtuk lesz az igazi felelősség.
több mint 12 éve
Mock draft játék eredménye:így se lenne rossz 😉
1. Morris Claiborne CB
2. Stephen Hill WR
2. Jerel Worthy DT
3. Mitchell Schwartz OT
4. Keenan Robinson OLB
6. Joe Looney OG
7. Tauren Poole RB
7. Blake Gideon FSsüti
STL Curtain
több mint 12 éve
Mock draft játék eredménye:1. Morris Claiborne CB
2. Stephen Hill WR
2. Jerel Worthy DT
3. Mitchell Schwartz OT
4. Keenan Robinson OLB
6. Joe Looney OG
7. Tauren Poole RB
7. Blake Gideon FS
több mint 12 éve
akik már biztosan tudhatók, hogy jönnek hozzánk felmérésre a draft előtt:DiamondsHead44Jön Janoris Jenkins is. Milyen szép párost alkotna Finnegannel. 😀