Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 13 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Pead? Ő jó? Bevallom nem tudom,mivel semmi esélye nem volt jönni,nem is nézegettem..
Idén vagy k@rva nagy nyerő v. óriási bukó..Fisher ekkora pszichologus,h. ennyire bízik a balhésokban?
több mint 13 éve
Elvileg igen égnek a telefonvonalaink, lehet, hogy megint letrade-elünk ? 😀

Csak azt nem értem, hogy a mockok körülbelül fele még 3.-4. körben se húzna hozzánk OL játékost.
Ki a f*sz védené meg Samut ? Ember, nincsen LG-nk... Vagy majd Ojinnaka lesz Dahl párja ?süti
Valószinüleg nagyon bíznak Smithben.Fisher egyébként is azt mondta hogy a csapat épités nem csak a drafról szól.
Bár szerintem legkésöbb a 4. körbe jön egy Guard.Ramsfan
bejött a hír: Jenkins..Quick nagyon meredek pick..nem értem miért ő..
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
"Not excited but I trust in the mustache" 😂
több mint 13 éve
http://uppix.net/b/f/4/03a904ab0156c7c8bdbaec1cf37f6.gif
több mint 13 éve
Jenkins, na ez jó. Ha Fisher gatyába tudja tenni akkor Finnegannel durva páros lesz.
Más kérdés, hogy van nagyobb needünk is...
Jenkins-Cortland páros..woao.Amadeus91
Lesznek jó bulik Szent Lajosban. 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Jenkins-Cortland páros..woao.
több mint 13 éve
Ez mondjuk nem tetszik.tenorx
Nekem se. Igaz 6'4'', gyors és kosarazott is, úgyhogy elég atletikus, end zone-ban tuti jó lesz. Viszont nem játszott elite corner ellen, NFL-ben nem tudom mi lesz vele...
Ami vigasztal, hogy ő is volt nálunk work-outon, és Fisherék hátha megláttak benne valamit emitől jobb lesz, mint Hill vagy Randle...
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Ez mondjuk nem tetszik.
több mint 13 éve
Na Quick... legalább gyors. 😐
több mint 13 éve
"As Day 2 of the draft approaches two names to keep in mind for Rams at wide receiver: Brian Quick, Appalachian State and Rueben Randle, LSU."
több mint 13 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 975 — pizsama@gmail.com
Kis videó Brockers-ről:

http://youtu.be/jaVsAvJDXqQ
több mint 13 éve
Glenn-el és Hill-el kiegyeznék, RB-t viszont nem biztos, hogy húznék.

állítólag J. Jenkinst(CB) hozzuk el 45. helyen(vagy Millert,aki SJ cseréje lenne..)..
a tippek az nfl.com mockjáról:
33. helyen: Glenn
39. helyen: HillCarmeloman
több mint 13 éve
Adam Schefter szerint megtartjuk a 33. picket, amivel elvileg AJ Jenkins lett volna a választottunk, de őt ugye már elvitte a Friscó.
több mint 13 éve
Valószinüleg nagyon bíznak Smithben.Fisher egyébként is azt mondta hogy a csapat épités nem csak a drafról szól.
Bár szerintem legkésöbb a 4. körbe jön egy Guard.Ramsfan
Smith tackle, aki a büdös életben nem fog tudni szerepelni guard poszton, de már LT-nek se lesz visszarakva sose. Bal oldalon meg ott egy kibaszott lyuk Saffold és Wells között. Azt nemár egy 4. körös hobbittal töltsük fel... Mi engedtük a legtöbb sacket, nem igaz, hogy ennyire ne lenne szükségünk OL-re.

állítólag J. Jenkinst(CB) hozzuk el 45. helyen(vagy Millert,aki SJ cseréje lenne..)..
39. helyen: HillCarmeloman
Én is azt olvastam, hogy Jenkins lesz valószínűsíthető. Én nagyon nem vagyok oda érte. Elfogadom, hogy Top15-ös kaliber lehetne, ha nem füvezné szét az agyát, de mégis szétfüvezi... (Csak halkan, hogy olyan prospect akiért érdemes feltrade-elni és miután felmerült, hogy megint szeretnénk lemenni lehet parasztvakítás is 😐 )
Hillről meg most láttam egy videót amiben Hendrixes pólóban kapja el a labdákat, úgyhogy most már tényleg őt szeretném. 😀

szerk.: Most látom 45. helyet írtál Jenkinsnek. Az hogy jön ki ? 😀
Vagy ezt csak az nfl.comos mockra alapozva mondtad ?
TST-n van fent, hogy BPA alapon el lehetne hozni, de az nem a 45. pick lesz: http://www.turfshowtimes.com/2012/4/27/2981189/nfl-draft-2012-will-the-rams-draft-janoris-jenkins
több mint 13 éve
39. helyen: Hill
több mint 13 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558

Csak azt nem értem, hogy a mockok körülbelül fele még 3.-4. körben se húzna hozzánk OL játékost.
Ki a f*sz védené meg Samut ? Ember, nincsen LG-nk... Vagy majd Ojinnaka lesz Dahl párja ?süti
Bár szerintem legkésöbb a 4. körbe jön egy Guard.

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 13 éve

Ki a f*sz védené meg Samut ? Ember, nincsen LG-nk... Vagy majd Ojinnaka lesz Dahl párja ?
több mint 13 éve
Egyperces interjú Fisherrel: http://www.youtube.com/watch?v=FqbElUnH06k
és Sneaddel: http://www.youtube.com/watch?v=vyf95AII8GI&feature=relmfu
a Brockers pickről.
több mint 13 éve
2. körre jósolt WR prospect-ek közül ti kit vinnétek?
Mit szóltok pl. M. Sanu-hoz? :/Pizsama
Hill, Jeffery vagy 45-re Randle-t is elfogadnám, de benne nagy a bust veszély.
Sanut nem szeretném. Akkor inkább Brian Quick, de már neki se örülnék.
több mint 13 éve
2. körre jósolt WR prospect-ek közül ti kit vinnétek?
Mit szóltok pl. M. Sanu-hoz? :/
több mint 13 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Az tuti(bar ehhez kellett hogy a Redskins szerelembe essen) 😊 , csak tudjunk elni vele...

Ilyen luxust, amiben ti vagytok a 2. kör előtt, ritkán élhet meg csapat drafton. 😊Beki

'I BELIEVE'
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ilyen luxust, amiben ti vagytok a 2. kör előtt, ritkán élhet meg csapat drafton. 😊
több mint 13 éve
Általában azért, mert szerintük Bradford elé kellett volna falembert draftolni... Amiben van is igazság, de ezt még mindig meg tudjuk tenni...süti
Ha behúzzátok 2/1-re Martint vagy Glennt, akkor ez is meg fog oldódni...balu10
Inkább Glenn-t! 😊
több mint 13 éve
Brockers kamiont tologat: http://www.youtube.com/watch?v=BT9UWga2hx0 😀 (1:30-tól)
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Általában azért, mert szerintük Bradford elé kellett volna falembert draftolni... Amiben van is igazság, de ezt még mindig meg tudjuk tenni...süti
Ha behúzzátok 2/1-re Martint vagy Glennt, akkor ez is meg fog oldódni...