Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 14 éve
na ez egy elfogadható vereség volt. a számszerű különbség nem mutatja, hogy mennyire partiban voltunk. sajnos ez látszódik, hogy túl sok még a lyuk, kell og, wr, rb, olb, de, dt, cb, fs, oc, dc, stc.DiamondsHead44etc... 😀 (stb.)
Egyébként én továbbra is tartom, hogy normális edzőkkel sokkal jobban állnánk. Viszont ilyen hülye vezetéssel meg még ez is csoda...
több mint 14 éve
na ez egy elfogadható vereség volt. a számszerű különbség nem mutatja, hogy mennyire partiban voltunk. sajnos ez látszódik, hogy túl sok még a lyuk, kell og, wr, rb, olb, de, dt, cb, fs, oc, dc, stc.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
komment odaátról az utolsó 4 percben történt interception kapcsán: "Pat said Sam we need AJ make it happen"
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
ma este sólyomvadászatha leszállnak és nem repülnek fel, akkor felökleljük őket
ui. eredetileg ezt sikerült leírni: ha leszálnak ás nm reolnekfel , akor fölolejlük őket.
úgy gondoltam érdemes kijavítani a mondatot...
STL Curtain
több mint 14 éve
Sziasztok!jól látod! a kérdéseid önmagukban a válaszok is. 😉
A magam részéről sajna nem sokat értek a focihoz, "csupán" nagyon szeretem azt. És igazi örömmel tölt el, hogy ebben az évben végre nem a homokzsák szerepét játssza Rams. Legalábbis eddig...
Amennyire én látom formálódik a csapat, ugyanakkor számomra is érthetetlen az a különbség ami az első és a második félidő teljesítménye között van. Nem tudom mi az oka, hogy az edzői kar a játék jól meghatározható részeiben ennyire a biztonsági megoldásokra törekszik. Mintha egy teljesen másik playbook-ot vennének elő a második játékrészben..különösen, ha vezet a csapat.
Nem bíznak a játékosokban? Vagy nem bíznak magukban? Lehet, hogy a coach-okat is "coachingolni" kellene? 😀 Úgy látszik nem csak a csapatnak, de az edzői karnak is egy saját fejlődési úton kell végigmennie.dogbite
STL Curtain
több mint 14 éve
Sziasztok!A magam részéről sajna nem sokat értek a focihoz, "csupán" nagyon szeretem azt. És igazi örömmel tölt el, hogy ebben az évben végre nem a homokzsák szerepét játssza Rams. Legalábbis eddig...
Amennyire én látom formálódik a csapat, ugyanakkor számomra is érthetetlen az a különbség ami az első és a második félidő teljesítménye között van. Nem tudom mi az oka, hogy az edzői kar a játék jól meghatározható részeiben ennyire a biztonsági megoldásokra törekszik. Mintha egy teljesen másik playbook-ot vennének elő a második játékrészben..különösen, ha vezet a csapat.
Nem bíznak a játékosokban? Vagy nem bíznak magukban? Lehet, hogy a coach-okat is "coachingolni" kellene? 😀 Úgy látszik nem csak a csapatnak, de az edzői karnak is egy saját fejlődési úton kell végigmennie.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 14 éve
Fendi Onobun IR-re került, a helyére leigazoltuk Derek Schouman (TE). Őt a Bills drafolta 2007-ben, most FA volt.Ebből is látszik, hogy nem rossz a védelem, legalábbis a tavalyihoz képest. De egész egyszerűen nem elég jó ahhoz, hogy a védelemre bazírozva 10-20 pontokkal próbáljuk kibekkelni a 2. félidőt. Jó volna legalább FG távolságokat kierőszakolni az O-ból a szünet után. Ehelyett teljesen impotens lesz ilyenkor a támadóegység, és esélyt se látok arra, hogy Shurmur mellett bármiféle meglepetést tudnánk okozni az ellenfeleinknek. Amikor sokadszorra is SJ-t futtatja 1&10-re, akkor fel tudnék robbanni! Semmi fantázia, semmi kockázat, semmi kiszámíthatatlanság, ami ugye a manapság - amikor mindent kielemeznek az ellenfelükről a csapatok - baromi fontos lenne! 😐
Egy érdekes adat: a Packers-zel holtversenyben eddig mi csináltuk a legtöbb sack-et, 28-at. Elképesztő változás a tavalyi szumma 25 sack-hez képest.DiamondsHead44
több mint 14 éve
Fendi Onobun IR-re került, a helyére leigazoltuk Derek Schouman (TE). Őt a Bills drafolta 2007-ben, most FA volt.Egy érdekes adat: a Packers-zel holtversenyben eddig mi csináltuk a legtöbb sack-et, 28-at. Elképesztő változás a tavalyi szumma 25 sack-hez képest.
STL Curtain
több mint 14 éve
4-18nál 2:13al a vége elött meg kellet volna állitani a 49erst.Ennyi,semmi több. 😛Igazad van, a dolog súlyát növeli, hogy előtte 3&32 volt. Egyik alkalommal sem blitzeltünk, csak a DL ment passrush-ra. Ehhez képest a 7 ember nem tudta fedezni az 5 jogosult elkapót, annyira nem, hogy Gore-on egyik alkalommal sem volt senki. Az meg már a pofátlanság határát súrolta, hogy egymás után 2* gyakorlatilag ugyanazt a play-t játszotta Frisco. Mondjuk, ha vagyunk annyira hülyék és bénák, hogy ezt és így benyeljük, akkor teljesen megérdemeljük. EZ tipikus edzői hiba: nincs blitz, rosszul felépített cover és a cover-hez rosszul kiválasztott játékosok.
Ramsfan
Szerintem ugyanilyen edzői hiba volt, hogy nem rúgtunk FG-t 52 yard-ról. Josh Brown ezért kapta anno a legvastagabb kicker szerződést + övé az egyik legjobb 50+ yardos FG ráta. Oké, hogy mostanában sokat hibázik, de könyörgöm nem lehet mindik csak a biztosra menni. Ez a védelem még nem tart ott, hogy nem enged pontot. Idén a 4. meccs megy el azon, hogy Spags csak a védelemben bízott a 2. félidőben.
STL Curtain
több mint 14 éve
Nünüke
558
4-18nál 2:13al a vége elött meg kellet volna állitani a 49erst.Ennyi,semmi több. 😛 Szerintem egy magas ,jó fizikumu WR nagyon jót tenne nekünk.
Ez látszott az Amendolára dobott hosszú passznál is.
Egyébként meg szerintem az eddigi teljesitményünkel elédettek lehetünk.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 14 éve
a vereségünk 3 fő oka:_idegenben játszottunk
_a backup QB játszott
_fehér mezben voltunk
😀
STL Curtain
több mint 14 éve
És akkor mit szóljon Bradford, akinek nincsenek Holt és Bruce szintű elkapói! :cool:és 5 éve Bulger pro bowler volt.HöriHolt-tal, Bruce-szal valamint Marschal Faulk-kal, marha nehéz dolga volt. 😊Al
több mint 14 éve
Al
594
és 5 éve Bulger pro bowler volt.HöriHolt-tal, Bruce-szal valamint Marschal Faulk-kal, marha nehéz dolga volt. 😊
több mint 14 éve
Chris Long helyett Ryan + Bradford helyett Suh ?Ott rontották el, hogy QBval kellett volna kezdeni az újjáépítést. Szerintem még kell 1 év maximum, és utána PO csapat lesz a Rams.tenorxSzerintem valami alakul nálatok, egy újjáépítés nem 1 év, ugyebár. Sobri Jóskade nem is idén kezdték hanem 4 éve.Höri
nem történt volna meg 😛
sose jó QB-val kezdeni.
lásd Carr vagy Stafford
és 5 éve Bulger pro bowler volt.
több mint 14 éve
Ott rontották el, hogy QBval kellett volna kezdeni az újjáépítést. Szerintem még kell 1 év maximum, és utána PO csapat lesz a Rams.Szerintem valami alakul nálatok, egy újjáépítés nem 1 év, ugyebár. Sobri Jóskade nem is idén kezdték hanem 4 éve.Höri
több mint 14 éve
Hamar munka ritkán jó. Felesleges kapkodni, nem szül jó vért 😊Szerintem valami alakul nálatok, egy újjáépítés nem 1 év, ugyebár. Sobri Jóskade nem is idén kezdték hanem 4 éve.Höri
több mint 14 éve
Szerintem valami alakul nálatok, egy újjáépítés nem 1 év, ugyebár. Sobri Jóskade nem is idén kezdték hanem 4 éve.
több mint 14 éve
nem volt valami meggyőző a teljesítményünk...DiamondsHead44Nem volt azért olyan rossz.
Szerintem valami alakul nálatok, egy újjáépítés nem 1 év, ugyebár. Bradfordra lehet építeni, tesznek köré egy csapatot, és lesz 3-4 PO-s év, ott meg ugye akármi lehet.
Speciel ez a meccs is meglehetett volna ha a 11-es elkapótok nem ugrabugrál a first down elött picivel visszafelé kétszer is, valamint ha az idétlen játékvezetés az összes következetlenégét, 49ers elleni ítéleté,t nem egy PI képében "ajándékozza" a Frisconak a legvégén.
De kívülállóként nagyon szimpatikus csapat ez a formálódó Rams, hidd el 😊
több mint 14 éve
Srácok, nagyon jó a D-tek, és Bradford vmi nagyon gyorsan ereszti el a lasztit. Ami megsüvegelendő hogy az OL is nagyon jó teljesítményt nyújtott, pedig ugye nem első körös draft pickek 😉 Nemsokára találkozunk megint....
több mint 14 éve
nem volt valami meggyőző a teljesítményünk...
STL Curtain
több mint 14 éve
féléves értékelés a csoportról: http://www.profootballfocus.com/blog/2010/11/09/midseason-report-nfc-west/
STL Curtain
több mint 14 éve
műtétje után 11 nappal DX már edzett. igaz csak kondizgatott, futkározni csak a hét vége felé kezd el.DiamondsHead44"Alexander indicated that he plans on returning within the next two weeks, so while he'll likely miss the Week 10 matchup against the San Francisco 49ers, he could return for the Week 11 game against the Atlanta Falcons."
hihetetlen ez az ember, csak nem adja fel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a Cards és a Hawks vereségével mi kerültünk a csoport élére. ha most lenne a vége a szezonnak, wild card meccset játszunk 😛DiamondsHead44Korábban írtam a SeaHawks topicban,hogy mivel mi teljesen szétestünk, titeket tartalak favoritnak.Annak ellenére,hogy igencsak bátor dolog egy ilyen alakuló csapattól eredményt várni.
több mint 14 éve
az idei szezon eddigi legfontosabb értékmérője jön számunkra Frisco-ban. meg kell mutatnia a csapatnak, képes-e győzni idegenben. az idén még nem sikerült. ha nyerünk, nagy lépést teszünk afelé, hogy mi legyünk az NFC Worst bajnoka.Nem számítok könnyű meccsre, nekünk muszáj lesz kimászni a gödörből és a múlt heti W elég rendesen feltüzelte a társaságot szóval nem teaparty lesz 😛
remélem nem fehérben játszunk, mert abban nem tudunk nyerni. 😉DiamondsHead44
remélem jó kis ős rivális meccs kerekedik belőle
több mint 14 éve
az idei szezon eddigi legfontosabb értékmérője jön számunkra Frisco-ban. meg kell mutatnia a csapatnak, képes-e győzni idegenben. az idén még nem sikerült. ha nyerünk, nagy lépést teszünk afelé, hogy mi legyünk az NFC Worst bajnoka.Én attól tartok megint egy hasonlóan gyenge teljesítménnyel megint rajtunk fognak röhögni, mint ahogy a tavalyi meccsen is amit adott a sport tv... :/
remélem nem fehérben játszunk, mert abban nem tudunk nyerni. 😉DiamondsHead44
Ne legyen igazam. Mondjuk szerintem egyedül Spangliékon múlik az egész. Ha végre nem balfaszkodnának simán hozni kéne idegenbe is.
What will be the Rams' record in November?
3-0 37%
2-1 52%
1-2 8%
0-3 3%
Atlanta jó csapat, hazai pályán tuti megverjük őket, de denverbe mi lesz még...