Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Így van, ide szinte már csak egy irányító kell, egy Coltscal például sokkal szarabbul járna
több mint 13 éve
Miért? kap egy jó Defet itt.Egy fél jó falat és két komoly elkapót, olyan szar lenne?
Ráadásul mit vonunk le egy harmatgyenge, irányító és fő elkapó nélküli Denver elleni meccsből? Nem megbántva őket és Tebownak nagyon szurkolva
több mint 13 éve
aztec
1 360
luck lehet, hogy inkább valami sikeresebb csapathoz szeretne menni? (manning-rivers)VenturaCsak nem lesz ilyen hülye.Rengetegen csalódnának benne, nem hiszem, hogy megkockáztatná.Ha behúzzátok, akkor a szokásos vigyorával és a jellegzetes szakállával megy Miamiba. 😂
😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Ha ma kikapunk repül vagy nem repül? Szerintem ez a legnagyobb kérdés...Moore-al van fikarcnyi esélyünk komolyabb def ellen?
több mint 13 éve
luck lehet, hogy inkább valami sikeresebb csapathoz szeretne menni? (manning-rivers)
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Dungy believes the Colts need to look to the future and draft Stanford quarterback Andrew Luck if they have the chance.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Úgy-úgy...Újranéztem a mecset, és nekem olybá tűnt, mintha az első félidőben be akartuk volna zárni Sanchezt a zsebbe, és utána, amikor már nem bírt kilépni, csak akkor kezdtük összenyomni a zsebet.Létezik. Sanchez ellen jó megoldás is lehet, mert kevés erősségei közé tartozik, hogy könnyen kimozog a zsebből és onnan elég jól passzol illetve jókat fut. Ő sokkal inkább egy szűkülő zsebben érzi rosszul magát.tomi-tomi
Ilyen tényleg létezik, vagy csak nagyon akartam keresni valamit Nolan állítólagos zsenijéből? 😛Geeri
több mint 13 éve
Újranéztem a mecset, és nekem olybá tűnt, mintha az első félidőben be akartuk volna zárni Sanchezt a zsebbe, és utána, amikor már nem bírt kilépni, csak akkor kezdtük összenyomni a zsebet.Létezik. Sanchez ellen jó megoldás is lehet, mert kevés erősségei közé tartozik, hogy könnyen kimozog a zsebből és onnan elég jól passzol illetve jókat fut. Ő sokkal inkább egy szűkülő zsebben érzi rosszul magát.
Ilyen tényleg létezik, vagy csak nagyon akartam keresni valamit Nolan állítólagos zsenijéből? 😛Geeri
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Újranéztem a mecset, és nekem olybá tűnt, mintha az első félidőben be akartuk volna zárni Sanchezt a zsebbe, és utána, amikor már nem bírt kilépni, csak akkor kezdtük összenyomni a zsebet.Ilyen tényleg létezik, vagy csak nagyon akartam keresni valamit Nolan állítólagos zsenijéből? 😛
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
10/17 D.J. Jones practice squad deletion.Ray Feinga practice squad addition.
10/12 D.J. Jones practice squad addition.
Isaako Aaitui practice squad deletion.
Ray Feinga practice squad deletion.
öööö kapkodás?
10/19 Gerald Alexander signed.
? ? ?
Egyszer már cutoltuk idén... de szívassuk meg mint LJ-t
több mint 13 éve
The Miami Dolphins cut OT D.J. Jones from the practice squad Tuesday, Oct. 18, and they re-signed OG Ray Feinga to replace him.Én pedig megyek utánad. 😉 Vicces vicces, még sem tudok nevetni :/
The Miami Dolphins have re-signed free-agent FS Gerald Alexander to a one-year deal, according to a league source. Financial terms of the deal were not disclosed.
The Miami Dolphins placed WR Roberto Wallace (quadriceps) on the Injured Reserve Wednesday, Oct. 19.
Miami Dolphins owner Stephen Ross has been talking with former NFL head coach Eric Mangini on a regular basis to get Mangini's opinion on the Dolphins. However, Mangini would not be a candidate to become an interim head coach if head coach Tony Sparano were fired during the season and Mangini would not be a candidate if the team made a head coaching change during the offseason.
Na remélem nem ő az a bizonyos sztáredző, mert akkor új csapatot keresek magamnak.DM13
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
The Miami Dolphins cut OT D.J. Jones from the practice squad Tuesday, Oct. 18, and they re-signed OG Ray Feinga to replace him.The Miami Dolphins have re-signed free-agent FS Gerald Alexander to a one-year deal, according to a league source. Financial terms of the deal were not disclosed.
The Miami Dolphins placed WR Roberto Wallace (quadriceps) on the Injured Reserve Wednesday, Oct. 19.
Miami Dolphins owner Stephen Ross has been talking with former NFL head coach Eric Mangini on a regular basis to get Mangini's opinion on the Dolphins. However, Mangini would not be a candidate to become an interim head coach if head coach Tony Sparano were fired during the season and Mangini would not be a candidate if the team made a head coaching change during the offseason.
Na remélem nem ő az a bizonyos sztáredző, mert akkor új csapatot keresek magamnak.
több mint 13 éve
akkor mike nolan szeretetcsomagja sem működikAz idei def a tavalyitól elvileg nem különbözik.... Hogy miért a visszaesés mégis ?
A NE meccsen látszott leginkább, amikor belülről kellett volna valakinek a def-et irányítani, de csak fejetlenséget láttunk és kapkodást.
Ez is volt Crowder szerintem, az ő hiánya miatt gyengébb a csapatrész idén. Bár tény, h visszaesőben volt a teljesítménye , de nincs senki aki átvette volna a szerepkörét , legalábbis nem hatékonyan.
több mint 13 éve
Az LB sorunknak gyilkolni kellene erre semmi, "megerősítettük" az OL-et (18 kapott sack idén) gyenge teljesítmény. Sajnos Long se jó idén a meccs előtt 4 sack allowed-je volt idén (mostani meccs + fél sack). Nincs toppon sajnos. Meg akarjuk dönteni a Houston sack engedéses rekordját v. mi?akkor mike nolan szeretetcsomagja sem működik
Secondary továbbra is szar, de mint korábban írtam G. Wilson-ban van potenciál, most is volt egy szép fumble kierőszakolása (szépen odacsapott).
danyly
több mint 13 éve
Az sem old meg semmit valószínűleg, hogy Sparano-t leváltják. Ide pszichológus kell + rohadt nagy biztatás és odafigyelés. danylyEz a helyzet általában vastagon a vezetőedző felelőssége, hogy kialakulhatott. Minél később kötelezi el magát a legfőbb döntéshozó a váltás mellett, annál rosszabb lesz. Sparano megbukott, ez nem lehet kérdés. Innentől bármilyen lépés, ami őt kivonja a képletből csak felrázhatja a társaságot. Rosszabb már nem lehet az idei évet nézve.
több mint 13 éve
Bocs természetesen J. Wilson-t akartam írni. Igazad van.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Nehéz szavakat találni az idei teljesítményre. Én mondjuk fogjam is be a számat mert nem sokat láttam a mostani MNF mérkőzésből, de amit láttam szánalmas volt és elkeserítő.Szerintem kevered a neveket, mármint G. Wilson és J. Wilson urakat.... nem mindegy 😉
Csak felvételről tudtam megnézni a meccset. Az 1. negyed végén kapcsolódtam be : Marshall nem tudta végig vinni a lasztit mert kilépett az oldalvonalon, pedig sima TD lehetett volna mert Cromartie verve, előtte senki.
Utána szánalmas futás kísérletek Td-re 4 y-ről (balra húz a fal erre balra futás, amikor jobb oldal üres ?!), és végén újra Marshall sikertelen elkapása (ami szintén elkapható volt). FG lett belőle és az utolsó pontjaink a meccsen. Szörnyű. :mad:
Utána még néztem a 4. negyed végét, ami szintén katasztrófa.
Nem tudom mi lesz itt srácok, de én attól félek még az idei 1 győzelem is kérdéses. 😕
Az LB sorunknak gyilkolni kellene erre semmi, "megerősítettük" az OL-et (18 kapott sack idén) gyenge teljesítmény. Sajnos Long se jó idén a meccs előtt 4 sack allowed-je volt idén (mostani meccs + fél sack). Nincs toppon sajnos. Meg akarjuk dönteni a Houston sack engedéses rekordját v. mi?
Secondary továbbra is szar, de mint korábban írtam G. Wilson-ban van potenciál, most is volt egy szép fumble kierőszakolása (szépen odacsapott). Egy-két szépségtapasz az van, de ezt nem tehetjük ki a kirakatba.
0 TD a részünkről ez is elkeserítő.
De ahogy Kovács Sanyi szakkommentátor is mondta és én is előtte, hogy itt a fejekben nincsen minden rendben. Az sem old meg semmit valószínűleg, hogy Sparano-t leváltják. Ide pszichológus kell + rohadt nagy biztatás és odafigyelés.
Nem bánkódni kell, hanem plussz erőket mozgósítani és mondani magukban a játékosokban, hogy igenis képes vagyok rá és szétszedem az ellent.
Hajrá Dolphins!!!!danyly
Egyébként kellene a váltás, amennyiben van megfelelő belső ember aki átvenné a helyét ( értsd: felrázná a társaságot ) , addig is el lehetne kezdeni sztáredzőt keresni és sztár QB-t.
több mint 13 éve
Harmadik éve tulaj csak... 😉Tizen X év alatt, hány olyan bejegyzése lehet már?! 😉RunRickyRunEz mondjuk tényleg durva volt! 😕RunRickyRunezt remélem ross is feljegyezte a noteszébe, abba az oszlopba, hogy: "miért rugjam ki az egész edzői stábot"Ventura
több mint 13 éve
Nehéz szavakat találni az idei teljesítményre. Én mondjuk fogjam is be a számat mert nem sokat láttam a mostani MNF mérkőzésből, de amit láttam szánalmas volt és elkeserítő.Csak felvételről tudtam megnézni a meccset. Az 1. negyed végén kapcsolódtam be : Marshall nem tudta végig vinni a lasztit mert kilépett az oldalvonalon, pedig sima TD lehetett volna mert Cromartie verve, előtte senki.
Utána szánalmas futás kísérletek Td-re 4 y-ről (balra húz a fal erre balra futás, amikor jobb oldal üres ?!), és végén újra Marshall sikertelen elkapása (ami szintén elkapható volt). FG lett belőle és az utolsó pontjaink a meccsen. Szörnyű. :mad:
Utána még néztem a 4. negyed végét, ami szintén katasztrófa.
Nem tudom mi lesz itt srácok, de én attól félek még az idei 1 győzelem is kérdéses. 😕
Az LB sorunknak gyilkolni kellene erre semmi, "megerősítettük" az OL-et (18 kapott sack idén) gyenge teljesítmény. Sajnos Long se jó idén a meccs előtt 4 sack allowed-je volt idén (mostani meccs + fél sack). Nincs toppon sajnos. Meg akarjuk dönteni a Houston sack engedéses rekordját v. mi?
Secondary továbbra is szar, de mint korábban írtam G. Wilson-ban van potenciál, most is volt egy szép fumble kierőszakolása (szépen odacsapott). Egy-két szépségtapasz az van, de ezt nem tehetjük ki a kirakatba.
0 TD a részünkről ez is elkeserítő.
De ahogy Kovács Sanyi szakkommentátor is mondta és én is előtte, hogy itt a fejekben nincsen minden rendben. Az sem old meg semmit valószínűleg, hogy Sparano-t leváltják. Ide pszichológus kell + rohadt nagy biztatás és odafigyelés.
Nem bánkódni kell, hanem plussz erőket mozgósítani és mondani magukban a játékosokban, hogy igenis képes vagyok rá és szétszedem az ellent.
Hajrá Dolphins!!!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Tizen X év alatt, hány olyan bejegyzése lehet már?! 😉ezt remélem ross is feljegyezte a noteszébe, abba az oszlopba, hogy: "miért rugjam ki az egész edzői stábot"Ventura2hét pihi után még egy td-re sem futotta...Csabee13Ez mondjuk tényleg durva volt! 😕RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
1. simán el tudom képzelni. fele annyi lenne a költsége, ha új HC és OC lesz akkor Bradford a 3 év alatt a 3. offense sémát kell tanulja, jelenleg már elég frusztráltnak tűnik és nem egy győztes típus.álmodozik. Hülyék is lennének Bradford-ra ráhúzni.... talán a legjobb fiatal irányító az NFL-ben, az idei szezon sem az ő sara.ne legyetek elbizakodottak. nem kispályázunk mi sem. 😂DiamondsHead44De bradford után el tudod képzelni hogy behúzzátok Luckot? én nem még ha rezsim váltás lenne akkor sem 😛Csabee13
offAmadeus91
2. Bradford a 21 meccsén egyszer sem vezetett game-winning drive-ot, nem csinált igazi comeback meccset sem (lásd még győztes típus), a nehéz szitukban rendszeresen rosszul dönt, még mindig nem olvassa jól a D-t, nem tudja áthívni a play-eket. Bizony ez a szezon az ő sara is. egy 60 milliós 1/1-es nekem csináljon csodát.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
ezt remélem ross is feljegyezte a noteszébe, abba az oszlopba, hogy: "miért rugjam ki az egész edzői stábot"2hét pihi után még egy td-re sem futotta...Csabee13Ez mondjuk tényleg durva volt! 😕RunRickyRun
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
2hét pihi után még egy td-re sem futotta...Csabee13Ez mondjuk tényleg durva volt! 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
álmodozik. Hülyék is lennének Bradford-ra ráhúzni.... talán a legjobb fiatal irányító az NFL-ben, az idei szezon sem az ő sara.De bradford után el tudod képzelni hogy behúzzátok Luckot? én nem még ha rezsim váltás lenne akkor sem 😛Csabee13Luck és Kalil közül választhatunk majd ha így folytatjuk. aranyélet :cool:kristofne legyetek elbizakodottak. nem kispályázunk mi sem. 😂DiamondsHead44
off
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
De bradford után el tudod képzelni hogy behúzzátok Luckot? én nem még ha rezsim váltás lenne akkor sem 😛Luck és Kalil közül választhatunk majd ha így folytatjuk. aranyélet :cool:kristofne legyetek elbizakodottak. nem kispályázunk mi sem. 😂DiamondsHead44