Minnesota Vikings
40 feliratkozó
1 napja
Nekem konkretan a tavalyi szezon masodik feletől nincs.Sajnos meg is igazam lett,hogy par ev PO mentes ev jön.na igen... már kedvem sincs a mecseinket nézni.
Katasztrofa az egesz.
ZoliZoltán
Pyrrus
Hihetetlen ,hogy generációk felnőnek ,aztan meg mindig semmi.🙄
1 napja
Sajnos meg is igazam lett,hogy par ev PO mentes ev jön.na igen... már kedvem sincs a mecseinket nézni.
Katasztrofa az egesz.
ZoliZoltán
2 napja
Sajnos meg is igazam lett,hogy par ev PO mentes ev jön.Katasztrofa az egesz.
Szerkesztette: ZoliZoltán
3 napja
Sajnos vagy nem sajnos, abban a helyzetben, amiben tavaly voltunk egyszerűen nem volt más forgatókönyv, adta magát, hogy be fogjuk dobni McCarthyt, ugyanis 14-3-as szezon ide vagy oda, a PO-ban földbe állt Darnold és nekünk már eredmények kellenek a PO-ban és volt egy elsőkörös irányítód, viszonylag még olcsón évekre, nem azért draftoltuk az, első körben, hogy egy PO blama Darnold után ne adja magát a szitu, hogy Mekkartival menjünk tovább. Hiba volt. Nem kicsi, ellenben nagy. Sajnos 10 emberből 9 viszont ezt az opciót választotta volna...Ha egyszer majd lesz egy olyan játékosunk, akinek az a neve hogy: A QB...Darnold ?
Borzasztóan sajnálom a D-t...
PatrickSKOL
Dagobert bácsi
Sokszor elgondolkozom a mi lett volna ha részén, nekünk sajnos évről évre ennyi jut.
Most már csak egy picit hosszabb kérdésem lenne:
Ki fog érkezni a posztra, akit úgy hívnak hogy QB1, sokadik franchise QB1 posztra, mikor, milyen áron és honnan?
Ui: 10-es skálán mennyire röhög rajtunk a liga? 112?
Szerkesztette: PatrickSKOL
4 napja
Ha egyszer majd lesz egy olyan játékosunk, akinek az a neve hogy: A QB...Darnold ?
Borzasztóan sajnálom a D-t...
PatrickSKOL
4 napja
Ha egyszer majd lesz egy olyan játékosunk, akinek az a neve hogy: A QB...Borzasztóan sajnálom a D-t...
Szerkesztette: PatrickSKOL
6 napja
Brosmer kezd ellenunk. Nem vagyok boldog…😂
8 napja
Itt szerintem offseasonban blockbusterre kell számítani, vagy az egyik elkapót cserélik el extra munícióért falakat tákolni Mac Jones/Rattler elé (KOC-hoz Geno Smith illene még, de nem tudom vele mizu), vagy kiszórnak 2-3 elsőt egy potens irányítóra. Ami kizárásos alapon felcsere, ha Lamar nem kér már idén cserét. Egy Mendoza szerintem elketyegne itt, majdnem 2 méter magas, KOC felépítheti jó Goffosra. McCarthy nem fog még egy dobást kapni. Utólag KOC-ra kellett volna hallgatni, elvinni Rodgerst, és JJMekivel megmalmozni valami világtalan csapatot aki látatlanban ad érte jó picket. Amíg Flores nem lesz HC próbálkozni kell, utána nehezebb lesz.Sajnos vagy nem sajnos, teljes mértékben egyetértek.
Elvileg már hétvégén az UDFA ruki kezdhet.
Cruyffista
Itt már 0,0 idő van. Egyszerűen ennyi volt, ki kell jelenteni, hogy McCarthy fiú egy a sok közül ismét, sőt a backup szerep ellen is hétről hétre dolgozik. Ismét belenyúltunk a híg fosba, és valóban egy olyan rosterrel, ami mindenféle elfogultság nélkül egy top 10 liga szinten.
Látom jönni, hogy Addison és/vagy Hocki menni fog az extra pickekért cserébe... Sajnálnám mindkettőt... Egy dolog kizárt szerintem, éspedig hogy Jeffersont elengedjük. Nem is lehet.
Remélem Mason megkapja az RB1 posztot, nekem nagyon bejön a játéka és összességében Áron Jones kevés már sokszor.
KOC felelőssége egyértelműen vizsgálandó és elkerülhetetlen, de Florest nem szabad HC közelbe engedni. Szerintem nem is fogjuk, valószínű ismét lesznek interjú máshol, még ha árnyalt is lesz a D-nk és egyúttal a szezonunk, finoman szólva is. Azonban a napnál is világosabb, hogy ebben az O szerepe 80%.
Nem tudom, hogy adnék-e még egy utolsó meccset JJMekinek, mert egyszerűen borzasztó a játéka. Én megnézném már hétvégén a Brosmer hazai gyereket.
Abszolút látom jönni, hogy adjuk a 2-3 db elsőkörös picket is egy QB-ért...
Kiért és vajon meddig érdemes majd felmenni a kövi drafton?
Na ez lesz az uccso dobása KOC-nek.
Vagy valóban hozzuk a MekJonest? Kinek az elhozatalában lenne vajon ráció még, no és vajon milyen áron...?!
Ismét parádés a Vikes szurkolók élete. ☹️
9 napja
Itt szerintem offseasonban blockbusterre kell számítani, vagy az egyik elkapót cserélik el extra munícióért falakat tákolni Mac Jones/Rattler elé (KOC-hoz Geno Smith illene még, de nem tudom vele mizu), vagy kiszórnak 2-3 elsőt egy potens irányítóra. Ami kizárásos alapon felcsere, ha Lamar nem kér már idén cserét. Egy Mendoza szerintem elketyegne itt, majdnem 2 méter magas, KOC felépítheti jó Goffosra. McCarthy nem fog még egy dobást kapni. Utólag KOC-ra kellett volna hallgatni, elvinni Rodgerst, és JJMekivel megmalmozni valami világtalan csapatot aki látatlanban ad érte jó picket. Amíg Flores nem lesz HC próbálkozni kell, utána nehezebb lesz.En azert meg megneznem JJ-t a hawks vedelme ellen. Ha ezen a meccsen jol jatszana meg lehetne rola beszelni a jovoben.
Elvileg már hétvégén az UDFA ruki kezdhet.
Cruyffista
9 napja
Itt szerintem offseasonban blockbusterre kell számítani, vagy az egyik elkapót cserélik el extra munícióért falakat tákolni Mac Jones/Rattler elé (KOC-hoz Geno Smith illene még, de nem tudom vele mizu), vagy kiszórnak 2-3 elsőt egy potens irányítóra. Ami kizárásos alapon felcsere, ha Lamar nem kér már idén cserét. Egy Mendoza szerintem elketyegne itt, majdnem 2 méter magas, KOC felépítheti jó Goffosra. McCarthy nem fog még egy dobást kapni. Utólag KOC-ra kellett volna hallgatni, elvinni Rodgerst, és JJMekivel megmalmozni valami világtalan csapatot aki látatlanban ad érte jó picket. Amíg Flores nem lesz HC próbálkozni kell, utána nehezebb lesz. Elvileg már hétvégén az UDFA ruki kezdhet.
10 napja
Kyler Murray, Mac Jones, Tua Tagovailoa, stb.Egyébként az a szomorú, hogy ez az offense Mac Jones-szal top 10 lenne.
szaba
10 napja
Kyler Murray, Mac Jones, Tua Tagovailoa, stb.
10 napja
Nyilván az nem barom aki nem duplázta Parsonst, de mindegy is ezt a Mekkárti gyereket azonnal le kell lőni, felnégyelni mekköpködni lehugyozni a többinmeggondolkozomVolt hogy hárman se fogták meg Parsonst... McCarthy megérdemli a kritikát, gyenge volt, és kétséges hogy mit lehet belőle kihozni. Lassú, pontatlan, nem olvas jól és rossz döntéseket hoz. Ez a szezon rajta megy el. Legalább egy meccset hozott volna bárki ellen, úgy le, hogy 4 negyeden keresztül jól játszik. Én idén egyetlen egyet se láttam ilyet. Nem az eredmény miatt, a játéka miatt mondom. Középtávon sem látom hogy annyit tudna javulni hogy akár jövőre PO-ért harcolhassunk.
sutianap
Szerkesztette: vsanyi132
10 napja
Nyilván az nem barom aki nem duplázta Parsonst, de mindegy is ezt a Mekkárti gyereket azonnal le kell lőni, felnégyelni mekköpködni lehugyozni a többinmeggondolkozom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 napja
Cousins nem kell vissza? Meg a posta koltseget is alljuk!
11 napja
Az OL ezer éve szar, a ma látottak alapján QB is kell, mert McCarthy egy ordas nagy bust. Nem érdekel hogy nem védték meg, egyszerűen qrva gyenge a gyerek. Kíváncsi vagyok KOC ezek után mivel áll ki a sajtó elé, tőle is szánalmas volt a mai produkció, és Price is elmehet a p*csába, a lehető legrosszabkor jött a labdavesztés a visszahordásból. A D helyében nem tudom mit csinálnék, ők közel tartották a csapatot amíg lehetett, de egész meccsen pályán voltak... QB kell, KOC nagyot fog bukni ezen a McCarthy gyereken.
17 napja
Újabb L... akkor idénre kibéreljük a csoport utolsó helyet úgy érzem. tervel 2026/27-es szezonra? 😀Direkt nem akartam a meccs után közvetlenül írni, végig szenvedtem és el is hittem hogy visszahozzuk a sírból a meccset, de csak a D érdemelte volna meg hogy ne szenvedjenek hiába. Bűn gyenge volt ez a játék ebbe a csoportba, az elkapók elég szar napot fogtak ki, ennyi drop-ot régen láttam, de legalább a false start betegséget kihevertük. McCarthy igazi rookie szezont hoz, javul de nem eleget, idén nem várhatunk tőle semmit. Csak akkor és csak az üljön le Vikings meccset nézni, aki el tudja engedni a szezont. Attól tartok a "sztárok" már tudják idén sem lesz PO, és ha eszük van nem akarnak lesérülni, így pedig a hátralévő menetrendet is figyelembe véve jöhet a diszkrét tankolás. A hazai pályás mérleg pocsék, nem tudom mikor volt ilyen gyenge, azon csodálkozom hogy a hazai közönség még nem lázadt jobban. Most van meg a tavalyi irracionális szezon böjtje, jelenleg a pozitív mérleget is távolinak látom. Flores sorsa nekem a kérdéses, egy ilyen szezon után vajon elviszi e valaki HC-nak, vagy marad-e jövőre. Ha így folytatja KOC alatt is forró lehet a kispad 1-2 éven belül, nem arról híres a csapat hogy gyorsan elhasználunk 1-1 HC-t, de felgyorsult a világ, és ez a kísérletezgetés a QB fronton nem igazán jön be a kinti szurkolóknak se.
Pár éve még sajnáltam a Lions fun-okat milyen csöndes a szobájuk, hát most még jobban átérzem.
De a remény hal meg utoljára szóval SKOL!
Pyrrus
18 napja
Újabb L... akkor idénre kibéreljük a csoport utolsó helyet úgy érzem. tervel 2026/27-es szezonra? 😀Pár éve még sajnáltam a Lions fun-okat milyen csöndes a szobájuk, hát most még jobban átérzem.
De a remény hal meg utoljára szóval SKOL!
22 napja
hú látom ment az adok kapok.. Mindenki védi a saját csapatát. Mi sajnos megint veszítettünk. Azt hiszem átestem végre azon hogy idegtabblettát vegyek anynira szurkolok a csapatért stádiumot. Tudom még nincs veszve semmi. de szerencsére a remény hal meg utoljára vagy jövöre vagy utána 😀
24 napja
Megverettük magunkat ismét, a Defense-t sajnálom mert ők meccsben tartottak minket amíg csak lehetett, de elfáradtak. Ennyi false start egy hazai meccsen.... na meg McCarthy pickjei... így meccs után jobb ha nem írok semmit, dühítő egy fos teljesítmény volt, a 3.negyed különösen. A zebrák is bekaphatják, pont akkor és pont annyit dobtak ellenünk hogy véletelnül se legyen esélyünk. Egy ilyen gyenge Ravenst illett volna megverni. 😕a spec teamet ki ne hagyd...
vsanyi132

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Kár ebbe belemenni.Itt mindig megy a rizsa...hol a sporik szemetek ,hol nincs szerencsenk..aztan ennek a kettőnek a kombinacioja.Ha majd kisebb lesz az arcod akkor nem fogok idejönni,ne agodj nem fogok idejöni többet, csak szurta a szemem “ hogy ilyen gyenge ravens” . De ha tisztán látnád a dolgokat az elsö támadásotok után esélyetek nem volt ,a védelmünk uttánna leradirozta a minesotai támadósort. . Na viszlát.Több se kell egy ilyen barom mint te idetévedj kötekedni. Kérj egy pofont apádtól, és ne gyere ide többet.Megverettük magunkat ismét, a Defense-t sajnálom mert ők meccsben tartottak minket amíg csak lehetett, de elfáradtak. Ennyi false start egy hazai meccsen.... na meg McCarthy pickjei... így meccs után jobb ha nem írok semmit, dühítő egy fos teljesítmény volt, a 3.negyed különösen. A zebrák is bekaphatják, pont akkor és pont annyit dobtak ellenünk hogy véletelnül se legyen esélyünk. Egy ilyen gyenge Ravenst illett volna megverni. 😕Ez a gyenge ravens ,simán huzta faszra ezt a fos minesotát, megse kellett izadnuk.
vsanyi132
Norbi180
vsanyi132
Norbi180
25 napja
Ha majd kisebb lesz az arcod akkor nem fogok idejönni,ne agodj nem fogok idejöni többet, csak szurta a szemem “ hogy ilyen gyenge ravens” . De ha tisztán látnád a dolgokat az elsö támadásotok után esélyetek nem volt ,a védelmünk uttánna leradirozta a minesotai támadósort. . Na viszlát.Több se kell egy ilyen barom mint te idetévedj kötekedni. Kérj egy pofont apádtól, és ne gyere ide többet.Megverettük magunkat ismét, a Defense-t sajnálom mert ők meccsben tartottak minket amíg csak lehetett, de elfáradtak. Ennyi false start egy hazai meccsen.... na meg McCarthy pickjei... így meccs után jobb ha nem írok semmit, dühítő egy fos teljesítmény volt, a 3.negyed különösen. A zebrák is bekaphatják, pont akkor és pont annyit dobtak ellenünk hogy véletelnül se legyen esélyünk. Egy ilyen gyenge Ravenst illett volna megverni. 😕Ez a gyenge ravens ,simán huzta faszra ezt a fos minesotát, megse kellett izadnuk.
vsanyi132
Norbi180
vsanyi132
25 napja
Több se kell egy ilyen barom mint te idetévedj kötekedni. Kérj egy pofont apádtól, és ne gyere ide többet.Megverettük magunkat ismét, a Defense-t sajnálom mert ők meccsben tartottak minket amíg csak lehetett, de elfáradtak. Ennyi false start egy hazai meccsen.... na meg McCarthy pickjei... így meccs után jobb ha nem írok semmit, dühítő egy fos teljesítmény volt, a 3.negyed különösen. A zebrák is bekaphatják, pont akkor és pont annyit dobtak ellenünk hogy véletelnül se legyen esélyünk. Egy ilyen gyenge Ravenst illett volna megverni. 😕Ez a gyenge ravens ,simán huzta faszra ezt a fos minesotát, megse kellett izadnuk.
vsanyi132
Norbi180