NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem fog. Max többet lesz fenn Johnson a rotációban
több mint 10 éve
Floyd fog jatszani?Tudtok valamit rola?
több mint 10 éve
Inkább bízok benne, hogy valamely Pson megoldja 😀mikor a pályán van csukd be a szemedKmetyGCassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊Toca
több mint 10 éve
Plusz hang le... XDmikor a pályán van csukd be a szemedKmetyGCassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊Toca
több mint 10 éve
mikor a pályán van csukd be a szemedCassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊Toca
több mint 10 éve
Cassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!ZoliZoltánHát a Rams meccs végén én megnéztem volna, sok bukni valónk nem volt. Nah mindegy Zimmer tartogatja, amíg az eredmények jönnek én nem vitatkozom vele, csak kiráz a hideg Casseltől 😊
több mint 10 éve
Cassellel ugyan igy vagyok ,viszont Teddyt meg feltem,nehogy Ponder2.0 legyen a vege....mas stab tudom,csak annyira szeretnem ha egy kesz francQBkent szallna be!
több mint 10 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon várom Teddyt, mert Cassel továbbra sem tetszik. Fogunk még vele csúnyán megégni.D-Line viszont üt, ahogy vártam, a blitzeink is elég jól ülnek, a hátsó sor meg nem most derült ki mit tud.
Puntjaink viszont nem tetszenek és lehet Thielent kéne inkább visszahordatni, mert Sherels megint csinált egy buta hibát.
több mint 10 éve
A hét kérdése. Mit teszel ha két benga nagy O-line jön veled szembe, és mögöttük indul a screen elkapás??Ezt most megnéztem párszor...ez tényleg egy vadállat! 8-)
Megoldás Barr módra, becsapódsz a két torony közé, egyet beseggeltetsz, és átesik rajta a labdás... 😀 Állat ez az ember.
thevikingage.com/2014/09/09/rams-vs-vikings-rewind-anthony-barr-blows-screen-gif/Paulus
több mint 10 éve
bowl.hu Power Ranking9. Minnesota Vikings (1-0)
Ha Cassel dacára 28 ponttal nyersz, ott valami nagyon megy.
:rolleyes:
több mint 10 éve
Jaja. És azért most jó kis DL van itt is (és persze ott is), szóval nincs ok a panaszra, inkább örüljünk Johnson sikerének is, és annak, hogy a kemény melónak még mindig van gyümölcse.
több mint 10 éve
Van ilyen, hogy egy játékosnak egyik helyen nem jön be az NFL másik helyen meg tud produkálni.Sok minden lehet e mögött, játékosnak jobb rendszer, jobb felkészülés, jobban motivált, jobb környezet, jobb élethelyzet, meg még ezer dolog.
Szerintem ezzel nincs miért foglalkozni, sokszor bukkannak elő ékkövek a semmiből az NFL-ben, és vannak akik a csillagok közül zuhannak le egy pillanat alatt.
több mint 10 éve
A nap meglepetésember
George Johnson! Az edzőtábor legnagyobb meglepetése volt az ő játéka. A vikingeknél nem marasztalták, nálunk már az előszezon meccseken is megmutatta, hogy az ellenfelek irányítóinak siettetése remekül fekszik neki. Tegnap is gyakran láttuk Eli nyakában (néha szó szerint). Teljesítménye (3 tackles, 1.5 QB sacks, 2 QB hits) elismerésre méltó. Bazzani
több mint 10 éve
A hét kérdése. Mit teszel ha két benga nagy O-line jön veled szembe, és mögöttük indul a screen elkapás??Megoldás Barr módra, becsapódsz a két torony közé, egyet beseggeltetsz, és átesik rajta a labdás... 😀 Állat ez az ember.
thevikingage.com/2014/09/09/rams-vs-vikings-rewind-anthony-barr-blows-screen-gif/
több mint 10 éve
Nem lesz gyenge a csoport, a Lions nagyot alakított és simán nyert. A szakértők által PO-ba várt 2 csapat kapott ki az első fordulóban, a csoportmeccseken nagyon sok fog múlni. Tudunk valamit a sérültekről? Fontos lenne ha egyben maradna a Defense legalább addig amíg az ellenfél is kitart 😊 Persze az Offense is fontos, de ott nem láttam nagy sérülést, értük csak szimplán aggódom 😊 😊 SKOL!!!
több mint 10 éve
Pats topikban vilag vege hangulat.XDTanulni kell 1 dolgot a Ramstől, amit megtapasztalhattunk. Én házam, én váram!! Keményen, agresszívan odatenni magunkat (az alattomos dolgokat azért hanyagolni), ha nyerni is tud a Pats, NAGYON fájjon nekik, Hugyozzanak vért, legyenek úgy szétzúzva, hogy minden levegővétel égessen. Hogy a meccs után ne tudják nyugodtan álomra hajtani a fejüket, és minden mozdulat a jeges pakolásért kiáltson. Igen, harcoljunk az otthonunkért. Én házam, én váram!!
Hetvegen elso igazi hazai meccse Zimmereknek!Nem lenne semmi oket is elkapalni!:-p
Ott is a masodik felidoben esett szet az OL! :-pZoliZoltán
Ha úgy kapunk ki, hogy mindent kitettünk a pályára, és az ellenfél így is jobb volt, akkor nem lesz okunk panaszkodni, minden csatát nem lehet megnyerni.
több mint 10 éve
Jó volt az idei bemutatkozó meccs. Persze lesz ennél jóval nehezebb találkozó is, de elsőre azért elég jól sikerült. egy sok sebből vérző Kosokat vertünk meg, ezt nem szabad elfelejteni, viszont legalább meggyőző erővel, nem nyögvenyelősen.Pár gondolat:
Védelem:
A passz támadásunk volt az egyik legkritikusabb kérdés külső elemzőknek. Azt hiszem ezzel nem lesz gond. Olyan srácok vannak a falban akik egytől egyig tudnak menni, és akarnak is. Motiváltak és vért itatnak velük. Ráadásul a rotációba is olyanok vannak, akik pályára lépésével is lehet ezt a szintet vinni. Lesznek jobb O-line-ok is ellenük, de mivel nem 1-2 embert kell megoldani a nyomás meglesz szerintem mindig, ha nem is 5 sack-el, és még több szabályos ütéssel. Aki viszont gyengélkedő O-line-al jön az szét lesz kapva, és a QB érezni fogja, hogy jönnek az Északiak.
Az LB sor nem lett igazán tesztelve, nekik egy erősebb támadógépezetnél kell igazán bizonyítani, amíg a D-line szétkapja a zsebet, addig teljesen jól dolgoznak mögöttük ők is-
A sec pedig élt a lehetőséggel, a nagy nyomás hozta nekik a nagy játék lehetőségeit. Azért ott vannak az embereik körül, és ha megvan az elkapás legalább a szerelést megcsinálják.
Támadók:
Az O-line összeségében jól tette a dolgát. A snap hibák persze csúnyák, ilyet nem szabad elkövetni, mert megöli a drive-okat. Kalil párszor hibára lett kényszerítve, de az elején lévő zaj, és az, hogy tényleg kiváló sebességű DE volt vele szemben magában hordozza a false start veszélyeit. Azért túl nagy gond nem volt. egy sacket nyeltünk azt pont rossz snap miatt. Cassel nem lett agyonverve sem, bár volt egy forró szituáció amit végül is eldobott. Segített mondjuk a playhívás is mert sok futás volt, meg rövidebb passzok, A futásnál voltak hibák, ezt főleg AP nyelte be de hozzá kell tenni a box még mindig tele van ellene.
A Wr-ek megtették a dolgukat, bár a főszerep nem a passzé volt, de amit lehetett kihozták a játékokból. A TE-kel együtt, még Ellison is szép elkapó játékot hozott. Patterson egy állat, hihetetlen érzéke van betáncolni a szabad helyekre a védők mögé visszavágva még blokkok nélkül is rengeteg yardot tud hozni.
AP-re nagyon rámentek, ez nem változott, de volt egy két hibás döntése is amikor a szél felé vágott ki nem használta a blokkhátkat, ami lehúzta a védőket a blokkokról. Még ebben a rosszabb döntésekkel is hozott majdnem 80 yardot, plusz elkapásokból is hozzátett. Ez folyamtosan fog javulni, semmi gond nincs. Asiata bár nem sokat futott, de Patterson TD futása előtt kökeményet blokkolt, ami kulcsfontosságú volt. Valószínű ezért maradt msot ő a rosteren nem Banyard, mert ő erősebb felépítésű, míg Banyard, McKinnon tipus amiből elég egy a keretbe.
Cassel hiba nélkül hozta a meccset, egy nagyon rossz dobása volt amiből lehettt volna INT is, amikor AP-nek szánt passzot jóval mellémérte a helyének, de azért ilyen mindenkinek benne lehet a játékában. Hülyeséget nem vállalt be és ez a fontos.
Az O döcögős volt azért többször, van még mit csiszolni, javítani, sok büntetés, rossz snappek, ezeket rendbe kell rakni, de van egy csomó lehetőség az egységben, és ezt Norv ki is hozhatja belőlük.
Spec team sok extrát nem hozott, A rúgásokat Walsh betette (magabiztosan), a visszahordásokat a Rams megölte, de cserébe ők sem hordtak vissza. Két jó Spec team találkozott. (Azért Austin két ejtéséből egyet megszerezhettünk volna.)
Ami külön fontos, hogy jó a csapat morál, a játékosok mennek, harcolnak, akár rutinos, akár fiatalról van szó, és ez a siker egyik kulcsa. Jól motiváltak. Lesznek biztos rosszabb találkozók is, de az első csata bíztató, a háború még csak most kezdődik. A kincseket berakodni, evezőket megragadni, aztán irány a tenger, az újabb ütközet. Szóljanak a kürtök, mert a Bátrak örökké Élnek!
SKOL VIKES!
Ja és a turnover mutató eddig +2. Ami szintén jó jel.
több mint 10 éve
Pats topikban vilag vege hangulat.XDHetvegen elso igazi hazai meccse Zimmereknek!Nem lenne semmi oket is elkapalni!:-p
Ott is a masodik felidoben esett szet az OL! :-p
több mint 10 éve
A D-line aprított rendesen, "öröm" lehetett ellenük játszani. Kezdetnek jó volt, lesz nagyobb kihívás, de éri pár meglepetés ezektől a srácoktól az ellenfeleket is.
több mint 10 éve
Nagyon nagy WIN 34:6 ide. A Green Bay és a Chicago is kikapott csoport elsőség a playoffig
több mint 10 éve
Végül kikaptak a macik! XD
több mint 10 éve
SKOL VIKES!!!
több mint 10 éve
Minnesota Vikings inaktív játékosok:QB Christian Ponder, CB Shaun Prater, FB Zach Line, LB Michael Mauti, LB Brandon Watts, G David Yankey és TE MarQueis Gray
St. Louis Rams inaktív játékosok:
QB Case Keenum, RB Tre Mason, S Maurice Alexander, OL Barrett Jones, TE Alex Bayer, DT Ethan Westbrooks és CB Trumaine Johnson
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek arra a felkészültemre!
több mint 10 éve
Kalil - Quinn parharctól rettegek...Tocawww.startribune.com/sports/vikings/274185571.html
A fenti cikk szerint nincs miért aggódni, Kalil felkészült 😊 Ma gyorsan elválik a sz@r a baracklekvártól, tudni fogjuk mire képes az O-line, végre láthatjuk AP-t is játszani ami már kifejezetten hiányzott. Nem ma kell PO-ba jutni, de fontos lesz ez a mai, én bátor voltam és fogadtam az SB győzelmünkre, 80-as odds-szal 😊 😊 (a bukik szrint csak 2 csapat esélytelenebb erre mint mi, de ők nem szurkolók) SKOL VIKINGS!!!