New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó neked!😊nem értem, nálam látszikzinedine5Ez nem igazán jött össze 😊Wyattzinedine5
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
nem értem, nálam látszikEz nem igazán jött össze 😊Wyattzinedine5
több mint 12 éve
Mi van Talibbal?Tampát nézegettem most délelőtt, hogy azért brutál kis D-t sikerült összerakni. Folyamatosan nyomták Breest, és nem nagyon hagytak neki mozgásteret. Az O pedig a futással és Jacksonnal.... Hát, kiváncsi leszek az eredményre, de azért felkészülök egy L-ra.Ha nem lesz Talib, akkor nem egyszerű a helyzet. Viszont Goldson-t eltiltották a meccsre, ez nekünk pont jól jön. Slater hiánya (4-6) hét a spec. teamet fogja visszavetni. Csak újabb nagy sérülés ne legyen. Ha így megy, a 10. hét környékére már a PS is kezdő lesz...Burkus
Remélem nem hozunk megint össze valami fantasztikus SEC produkciót... Az elmúlt idények pavlovi reflexként belémültették, hogy ha jó elkapó jön, akkor tuti beszivjuk a nagy játékokat... 😊 De itt az idő, hogy a D kiirtsa ezt a prekoncepciót... 😊
Hajrá.hajrá...Witchdoctor
több mint 12 éve
Tampát nézegettem most délelőtt, hogy azért brutál kis D-t sikerült összerakni. Folyamatosan nyomták Breest, és nem nagyon hagytak neki mozgásteret. Az O pedig a futással és Jacksonnal.... Hát, kiváncsi leszek az eredményre, de azért felkészülök egy L-ra.Ha nem lesz Talib, akkor nem egyszerű a helyzet. Viszont Goldson-t eltiltották a meccsre, ez nekünk pont jól jön. Slater hiánya (4-6) hét a spec. teamet fogja visszavetni. Csak újabb nagy sérülés ne legyen. Ha így megy, a 10. hét környékére már a PS is kezdő lesz...
Remélem nem hozunk megint össze valami fantasztikus SEC produkciót... Az elmúlt idények pavlovi reflexként belémültették, hogy ha jó elkapó jön, akkor tuti beszivjuk a nagy játékokat... 😊 De itt az idő, hogy a D kiirtsa ezt a prekoncepciót... 😊
Hajrá.hajrá...Witchdoctor
több mint 12 éve
Tampát nézegettem most délelőtt, hogy azért brutál kis D-t sikerült összerakni. Folyamatosan nyomták Breest, és nem nagyon hagytak neki mozgásteret. Az O pedig a futással és Jacksonnal.... Hát, kiváncsi leszek az eredményre, de azért felkészülök egy L-ra.Remélem nem hozunk megint össze valami fantasztikus SEC produkciót... Az elmúlt idények pavlovi reflexként belémültették, hogy ha jó elkapó jön, akkor tuti beszivjuk a nagy játékokat... 😊 De itt az idő, hogy a D kiirtsa ezt a prekoncepciót... 😊
Hajrá.hajrá...

több mint 12 éve
Én nagyon bízom benne, hogy az újoncaink hamar belerázódnak a nagyokkal való játékba. Brady számai tényleg nem túl fényesek, de ez jórészt nem rajta múlott. Thompkins és Dobson is megmutatta a TC alatt, hogy mit tud, most még szerintem a túlfokozott izgalom miatt van szenvedés.
több mint 12 éve
Azóta olvastalak a pats.hu-n 😕 Azt reméltem, ezzel ad acta a történet. Nálunk felfüggesztettet csak akkor kell letölteni, ha újabb szándékos bűncselekmény miatt végrehajtandó börtönre ítélnek valakit. Remek, ha a végre egész jó CB sorunk egyik tagja decemberben a PO helyett a várható sittel lesz elfoglalva.Ítélethirdetés december 5-én lesz, ez egyelőre csak feltételes mód. A DUI-val (amit most elismert) kapcsolatos első tárgyalási nap meg a Bengals meccs előtt.DoMDennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.tomi-tomiAz amcsik jogszolgáltatása elég bolond, szíre-szóra börtönbe küldenek mindenkit, de egy normális jogrendszerű országban egy ittas vezetésért nem változtatják át a próbaidőt börtönre.Burkus
több mint 12 éve
Ítélethirdetés december 5-én lesz, ez egyelőre csak feltételes mód. A DUI-val (amit most elismert) kapcsolatos első tárgyalási nap meg a Bengals meccs előtt.Dennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.tomi-tomiAz amcsik jogszolgáltatása elég bolond, szíre-szóra börtönbe küldenek mindenkit, de egy normális jogrendszerű országban egy ittas vezetésért nem változtatják át a próbaidőt börtönre.Burkus
több mint 12 éve
Dennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.tomi-tomiAz amcsik jogszolgáltatása elég bolond, szíre-szóra börtönbe küldenek mindenkit, de egy normális jogrendszerű országban egy ittas vezetésért nem változtatják át a próbaidőt börtönre.
több mint 12 éve
Dennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Egyetértünk!Miért, a Pats-é igen?😊 tomi-tomiA körülményekhez képest igen, mert a rosterben komoly tartalék és fejlődési lehetőség van már rövid távon is (október közepére). Ebben mindenképpen első a csoportban pillanatnyilag.DoM
Két csoportgyőzelemmel 2-0, nagyon jó. Két Def. győzelem, nagyon jó. 10 napos felkészülési idő a támadóknak, nagyon kell. Szerintem van mire építeni, Thompkins is, Dobson is magabiztosan szeparálódott a Jets ellen (az 1/9 Milliner padozott is), ha képesek mentálisan elviselni TB maximalizmusát, és TB is ésszel-türelemmel nyomja őket, akkor rendben lesznek.
Jó lenne, ha Gronk visszatérésere már annyira összeszoknának, hogy ne csak Gronk-Julian párosban gondolkozzon Brady.
több mint 12 éve
A Miami-t az különbözteti meg tőlünk jelenleg, hogy van 2 egészséges, jó képességű WR-e, és van egy meglepetés TE-je..A futóik nem jobbak mint a mieink..A támadófaluk erősen imbolyog, főleg a bal oldala..Egy közepesen erős védelem, amennyiben nagy nyomást helyez Tannehillre, akkor messze nem lehetnének ilyen számaik..A védelmük átlagos, szerintem a mostani front7ünk lényegesen erősebb.(Wake, Ellerbe, Wheeler idevagyoda..)Vasárnap a Falcons ellen majd meglátszik mire mennek, nekik is értékmérő lesz a meccs..
Október végére, remélhetőleg rendbe jönnek a kulcsjátékosaink..Nagyon meglepődnék, ha igazán nagy-nagy ki-ki meccs lenne.. De az igaz, hogy jobbak mint a Bills & a Jecc..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Miért, a Pats-é igen?😊 tomi-tomiA körülményekhez képest igen, mert a rosterben komoly tartalék és fejlődési lehetőség van már rövid távon is (október közepére). Ebben mindenképpen első a csoportban pillanatnyilag.
több mint 12 éve
Miért, a Pats-é igen?😊Ahogy tegnap elnéztem a Miami-t nagyon masszívak, én tartok tőlük!!!EgonKét hét után erősen befolyásolja egy csapat megítélését, hogy mit gondol az ember az ellenfeleik játékerejéről. Én a Coltsot már tavaly is jelentősen túlértékeltnek tartottam, egyelőre nem láttam olyat tőlük, hogy megváltozzon a véleményem. A Miami produkciója eddig nem hat meg igazán.DoM
Btw igazad van, két hét még nem mond sokat. Pillanatnyi állapot szerint a megszokottnál sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik a csoport. Az megint egy másik kérdés, hogy milyen színvonalon. A következő kérdés, hogy ez az egyensúly mennyire a Pats gyengeségének a következménye és mennyi ered a trió fejlődéséből.
több mint 12 éve
Ahogy tegnap elnéztem a Miami-t nagyon masszívak, én tartok tőlük!!!EgonKét hét után erősen befolyásolja egy csapat megítélését, hogy mit gondol az ember az ellenfeleik játékerejéről. Én a Coltsot már tavaly is jelentősen túlértékeltnek tartottam, egyelőre nem láttam olyat tőlük, hogy megváltozzon a véleményem. A Miami produkciója eddig nem hat meg igazán.
több mint 12 éve
Tegnap én is Miami meccset néztem. Talán még előrébb vannak, mint a Pats, de az OL-jük nem túl acélos (LT poszton komoly kihívásokkal küszködnek) és a TE elleni védekezésük is elég gyenge. Jövő vasárnap nem feltétlen fogadnék magunkra; van még hat hét beelőzni őket.Rule, várjunk még azzal a csoport erősorrenddel. Az NFC East és az AFC North egyelőre sehol nincsenek a divízión kívül veretlen AFC East-hez képest.😊 Az AFC West se néz ki olyan rettentő gyengének.
több mint 12 éve
Rule: +1Ahogy tegnap elnéztem a Miami-t nagyon masszívak, én tartok tőlük!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Amendola és a végig játszott szezon két külön fogalom, de PO nélküle is meg lesz, mert a csoportban bőven verhető ellenfelek vannak, igen még a Fins is, hiába nyert most kettőt.Azért a 'phins-t én nagyon nem írnám le. Szerintem valahol 7 és 11 győzelem körül fognak végezni. A különbséget ezek a pár pontos mérkőzések jelentik.
Bruschi85
A látottak alapján kb. 9-7, 10-6 esetleg 11-5-ös szezonunk lehet, tehát ez azért így szorosnak ígérkezik.
Ha nem változik jelentősen az O (azaz javul ugyan, de a sérülések miatt elég inkonzisztens lesz), akkor minden mérkőzés necces lehet. Beleértve a két Dolphins meccset, a Bills ill. a Jets visszavágóját is.
Ha nem sikerül a csoportot pozitívra kihozni, akkor pedig úgy járhatunk a Phins-szel, mint Matt Cassel idején.
Mondjuk, ha bejutunk a PO-ba, ott egy ilyen O-val nem lesz sok örömünk. Kivéve, ha tavalyi Ravens-effektus lesz, amikor minden klappolt arra a 4 meccsre.
Más. Reissnek volt egy elég érdekes rangsora a divízókról. Jól beárazta a csoportunkat... (sajnos reálisan szerintem...)
My rankings on the best divisions in football: (1) NFC West, (2) NFC East, (3) NFC North, (4) NFC South, (5) AFC North, (6) AFC South, (7) AFC East and (8) AFC West.
több mint 12 éve
Na, ebből a háromból kettő spec már most nem hibátlan, szal azért annyira nem kell hasra esni ám 😊WyattNem is arra céloztam, hanem, hogy csínján kell bánni az osztálykülönbséggel meg a magasztos jelzőkkel 2 forduló után 😛
Más:
A viharszünet alatt mutatták az összefoglalókat, hát Vödör csúnyán elintézte Lacy-t, majd őt is kiiktatták, ahogy öregszik, nem lett több esze...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Na, ebből a háromból kettő spec már most nem hibátlan, szal azért annyira nem kell hasra esni ám 😊

több mint 12 éve
Amendola és a végig játszott szezon két külön fogalom, de PO nélküle is meg lesz, mert a csoportban bőven verhető ellenfelek vannak, igen még a Fins is, hiába nyert most kettőt.Ennél jobb lesz O#-n, az újoncokkal, csak idő és türelem kell, meg lehetőleg egészségesen térjen vissza Gronk és a többiek.
Szerencsére a szezon és a csapatok majdani értékelését nem az első két hét alapján kell megítélni, mert akkor Denver-Philly-Packers 3-as körmeccses Sb lenne 2014-ben 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
0–16, mert kizárnak minket komolytalan játékértTényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.NB2Vagyis 2-14 lesz vagy mifene?DoM

több mint 12 éve
Szvsz 10-6 v. 9-7. Feltéve, ha a sec-ből senki sem sérül le. De az elég lesz a PO-hoz, hacsak a Phins meg nem táltosodott(ik),Tényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.NB2Vagyis 2-14 lesz vagy mifene?DoM