New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
zinedine5
Ez nem igazán jött össze 😊Wyatt
nem értem, nálam látszikzinedine5
Jó neked!😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 436 — Ajmo Vatreni
zinedine5
Ez nem igazán jött össze 😊Wyatt
nem értem, nálam látszik
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Tampát nézegettem most délelőtt, hogy azért brutál kis D-t sikerült összerakni. Folyamatosan nyomták Breest, és nem nagyon hagytak neki mozgásteret. Az O pedig a futással és Jacksonnal.... Hát, kiváncsi leszek az eredményre, de azért felkészülök egy L-ra.

Remélem nem hozunk megint össze valami fantasztikus SEC produkciót... Az elmúlt idények pavlovi reflexként belémültették, hogy ha jó elkapó jön, akkor tuti beszivjuk a nagy játékokat... 😊 De itt az idő, hogy a D kiirtsa ezt a prekoncepciót... 😊
Hajrá.hajrá...Witchdoctor
Ha nem lesz Talib, akkor nem egyszerű a helyzet. Viszont Goldson-t eltiltották a meccsre, ez nekünk pont jól jön. Slater hiánya (4-6) hét a spec. teamet fogja visszavetni. Csak újabb nagy sérülés ne legyen. Ha így megy, a 10. hét környékére már a PS is kezdő lesz...Burkus
Mi van Talibbal?
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tampát nézegettem most délelőtt, hogy azért brutál kis D-t sikerült összerakni. Folyamatosan nyomták Breest, és nem nagyon hagytak neki mozgásteret. Az O pedig a futással és Jacksonnal.... Hát, kiváncsi leszek az eredményre, de azért felkészülök egy L-ra.

Remélem nem hozunk megint össze valami fantasztikus SEC produkciót... Az elmúlt idények pavlovi reflexként belémültették, hogy ha jó elkapó jön, akkor tuti beszivjuk a nagy játékokat... 😊 De itt az idő, hogy a D kiirtsa ezt a prekoncepciót... 😊
Hajrá.hajrá...Witchdoctor
Ha nem lesz Talib, akkor nem egyszerű a helyzet. Viszont Goldson-t eltiltották a meccsre, ez nekünk pont jól jön. Slater hiánya (4-6) hét a spec. teamet fogja visszavetni. Csak újabb nagy sérülés ne legyen. Ha így megy, a 10. hét környékére már a PS is kezdő lesz...
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
zinedine5
Ez nem igazán jött össze 😊

több mint 12 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

Hajrá.hajrá...

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én nagyon bízom benne, hogy az újoncaink hamar belerázódnak a nagyokkal való játékba. Brady számai tényleg nem túl fényesek, de ez jórészt nem rajta múlott. Thompkins és Dobson is megmutatta a TC alatt, hogy mit tud, most még szerintem a túlfokozott izgalom miatt van szenvedés.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Dennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.tomi-tomi
Az amcsik jogszolgáltatása elég bolond, szíre-szóra börtönbe küldenek mindenkit, de egy normális jogrendszerű országban egy ittas vezetésért nem változtatják át a próbaidőt börtönre.Burkus
Ítélethirdetés december 5-én lesz, ez egyelőre csak feltételes mód. A DUI-val (amit most elismert) kapcsolatos első tárgyalási nap meg a Bengals meccs előtt.DoM
Azóta olvastalak a pats.hu-n 😕 Azt reméltem, ezzel ad acta a történet. Nálunk felfüggesztettet csak akkor kell letölteni, ha újabb szándékos bűncselekmény miatt végrehajtandó börtönre ítélnek valakit. Remek, ha a végre egész jó CB sorunk egyik tagja decemberben a PO helyett a várható sittel lesz elfoglalva.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Dennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.tomi-tomi
Az amcsik jogszolgáltatása elég bolond, szíre-szóra börtönbe küldenek mindenkit, de egy normális jogrendszerű országban egy ittas vezetésért nem változtatják át a próbaidőt börtönre.Burkus
Ítélethirdetés december 5-én lesz, ez egyelőre csak feltételes mód. A DUI-val (amit most elismert) kapcsolatos első tárgyalási nap meg a Bengals meccs előtt.
több mint 12 éve
Az amcsik jogszolgáltatása elég bolond, szíre-szóra börtönbe küldenek mindenkit, de egy normális jogrendszerű országban egy ittas vezetésért nem változtatják át a próbaidőt börtönre.
több mint 12 éve
Ha most sem jön meg az esze, akkor már nem nagyon fog

több mint 12 éve
Dennard túl van a meghallgatáson, marad a büntetésének felfüggesztése, nem kell - egyelőre - börtönbe battyognia.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Miért, a Pats-é igen?😊 tomi-tomi
A körülményekhez képest igen, mert a rosterben komoly tartalék és fejlődési lehetőség van már rövid távon is (október közepére). Ebben mindenképpen első a csoportban pillanatnyilag.DoM
Egyetértünk!
Két csoportgyőzelemmel 2-0, nagyon jó. Két Def. győzelem, nagyon jó. 10 napos felkészülési idő a támadóknak, nagyon kell. Szerintem van mire építeni, Thompkins is, Dobson is magabiztosan szeparálódott a Jets ellen (az 1/9 Milliner padozott is), ha képesek mentálisan elviselni TB maximalizmusát, és TB is ésszel-türelemmel nyomja őket, akkor rendben lesznek.
Jó lenne, ha Gronk visszatérésere már annyira összeszoknának, hogy ne csak Gronk-Julian párosban gondolkozzon Brady.

több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A Miami-t az különbözteti meg tőlünk jelenleg, hogy van 2 egészséges, jó képességű WR-e, és van egy meglepetés TE-je..A futóik nem jobbak mint a mieink..A támadófaluk erősen imbolyog, főleg a bal oldala..Egy közepesen erős védelem, amennyiben nagy nyomást helyez Tannehillre, akkor messze nem lehetnének ilyen számaik..A védelmük átlagos, szerintem a mostani front7ünk lényegesen erősebb.(Wake, Ellerbe, Wheeler idevagyoda..)
Vasárnap a Falcons ellen majd meglátszik mire mennek, nekik is értékmérő lesz a meccs..
Október végére, remélhetőleg rendbe jönnek a kulcsjátékosaink..Nagyon meglepődnék, ha igazán nagy-nagy ki-ki meccs lenne.. De az igaz, hogy jobbak mint a Bills & a Jecc..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Miért, a Pats-é igen?😊 tomi-tomi
A körülményekhez képest igen, mert a rosterben komoly tartalék és fejlődési lehetőség van már rövid távon is (október közepére). Ebben mindenképpen első a csoportban pillanatnyilag.
több mint 12 éve
Ahogy tegnap elnéztem a Miami-t nagyon masszívak, én tartok tőlük!!!Egon
Két hét után erősen befolyásolja egy csapat megítélését, hogy mit gondol az ember az ellenfeleik játékerejéről. Én a Coltsot már tavaly is jelentősen túlértékeltnek tartottam, egyelőre nem láttam olyat tőlük, hogy megváltozzon a véleményem. A Miami produkciója eddig nem hat meg igazán.DoM
Miért, a Pats-é igen?😊
Btw igazad van, két hét még nem mond sokat. Pillanatnyi állapot szerint a megszokottnál sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik a csoport. Az megint egy másik kérdés, hogy milyen színvonalon. A következő kérdés, hogy ez az egyensúly mennyire a Pats gyengeségének a következménye és mennyi ered a trió fejlődéséből.

több mint 12 éve
Ahogy tegnap elnéztem a Miami-t nagyon masszívak, én tartok tőlük!!!Egon
Két hét után erősen befolyásolja egy csapat megítélését, hogy mit gondol az ember az ellenfeleik játékerejéről. Én a Coltsot már tavaly is jelentősen túlértékeltnek tartottam, egyelőre nem láttam olyat tőlük, hogy megváltozzon a véleményem. A Miami produkciója eddig nem hat meg igazán.
több mint 12 éve
Tegnap én is Miami meccset néztem. Talán még előrébb vannak, mint a Pats, de az OL-jük nem túl acélos (LT poszton komoly kihívásokkal küszködnek) és a TE elleni védekezésük is elég gyenge. Jövő vasárnap nem feltétlen fogadnék magunkra; van még hat hét beelőzni őket.

Rule, várjunk még azzal a csoport erősorrenddel. Az NFC East és az AFC North egyelőre sehol nincsenek a divízión kívül veretlen AFC East-hez képest.😊 Az AFC West se néz ki olyan rettentő gyengének.

több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Rule: +1

Ahogy tegnap elnéztem a Miami-t nagyon masszívak, én tartok tőlük!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Amendola és a végig játszott szezon két külön fogalom, de PO nélküle is meg lesz, mert a csoportban bőven verhető ellenfelek vannak, igen még a Fins is, hiába nyert most kettőt.
Bruschi85
Azért a 'phins-t én nagyon nem írnám le. Szerintem valahol 7 és 11 győzelem körül fognak végezni. A különbséget ezek a pár pontos mérkőzések jelentik.
A látottak alapján kb. 9-7, 10-6 esetleg 11-5-ös szezonunk lehet, tehát ez azért így szorosnak ígérkezik.
Ha nem változik jelentősen az O (azaz javul ugyan, de a sérülések miatt elég inkonzisztens lesz), akkor minden mérkőzés necces lehet. Beleértve a két Dolphins meccset, a Bills ill. a Jets visszavágóját is.
Ha nem sikerül a csoportot pozitívra kihozni, akkor pedig úgy járhatunk a Phins-szel, mint Matt Cassel idején.

Mondjuk, ha bejutunk a PO-ba, ott egy ilyen O-val nem lesz sok örömünk. Kivéve, ha tavalyi Ravens-effektus lesz, amikor minden klappolt arra a 4 meccsre.

Más. Reissnek volt egy elég érdekes rangsora a divízókról. Jól beárazta a csoportunkat... (sajnos reálisan szerintem...)

My rankings on the best divisions in football: (1) NFC West, (2) NFC East, (3) NFC North, (4) NFC South, (5) AFC North, (6) AFC South, (7) AFC East and (8) AFC West.
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Na, ebből a háromból kettő spec már most nem hibátlan, szal azért annyira nem kell hasra esni ám 😊Wyatt
Nem is arra céloztam, hanem, hogy csínján kell bánni az osztálykülönbséggel meg a magasztos jelzőkkel 2 forduló után 😛

Más:
A viharszünet alatt mutatták az összefoglalókat, hát Vödör csúnyán elintézte Lacy-t, majd őt is kiiktatták, ahogy öregszik, nem lett több esze...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Na, ebből a háromból kettő spec már most nem hibátlan, szal azért annyira nem kell hasra esni ám 😊

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Amendola és a végig játszott szezon két külön fogalom, de PO nélküle is meg lesz, mert a csoportban bőven verhető ellenfelek vannak, igen még a Fins is, hiába nyert most kettőt.
Ennél jobb lesz O#-n, az újoncokkal, csak idő és türelem kell, meg lehetőleg egészségesen térjen vissza Gronk és a többiek.
Szerencsére a szezon és a csapatok majdani értékelését nem az első két hét alapján kell megítélni, mert akkor Denver-Philly-Packers 3-as körmeccses Sb lenne 2014-ben 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Tényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.NB2
Vagyis 2-14 lesz vagy mifene?DoM
0–16, mert kizárnak minket komolytalan játékért

több mint 12 éve
Tényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.NB2
Vagyis 2-14 lesz vagy mifene?DoM
Szvsz 10-6 v. 9-7. Feltéve, ha a sec-ből senki sem sérül le. De az elég lesz a PO-hoz, hacsak a Phins meg nem táltosodott(ik),