New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Tényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.NB2Vagyis 2-14 lesz vagy mifene?
több mint 12 éve
Tényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.NB2Igen. A Packers meccset néztem, hát az félelmetes volt. Nem azonos osztály a mienkkel. De a Chargers, Philly vagy a Falcons teljesítménye sem mérhető a mostani mienkhez.
több mint 12 éve
Tényleg remélem, hogy csak az összeszokottság hiánya az ok Brady siralmas statjának, de elnézve a mai meccseken az elit qb-k számait, hát még siralmasabb így a kép.
több mint 12 éve
pedig szurkoltam Amendolanak, hogy végre kibírja az évet, az utolsó 2 szezonjában egy évnyi meccset se tudott lejátszani... a Ramsben is nagyon hasznos volt, Bradyvel meg nagy szám lehetne szerencsétlen, még ha nem is Welker-szintű.mindegy, ha már lesérült, jó, hogy legalább most, így nem játszik ellenünk a jövő héten :p
több mint 12 éve
Eddig nem igazán tűnik jó húzásnak...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Köszönöm. Ezt hallottam fél füllel, csak a a "surgery" szóra kaptam fel a fejem. Ez nem hangzik valami jól. Nem vagyok orvos, hogy tudjam melyik a jobb megoldás, de bármi is lesz, biztos visszaveti a szezonját.Jól értettem az Nfl Network-ön, hogy Amendola kés alá fekszik? Remélem nem... 😕BurkusAccording to FOX's Jay Glazer, Danny Amendola has sustained torn adductors.
The adductor muscles connect the hips to the legs. Glazer adds that Amendola has gotten conflicting reports from doctors on whether he has a sports hernia. He's gathering more opinions and will then decide how to proceed. If Amendola needs surgery to repair a sports hernia, he'll likely miss 4-6 weeks. If not, he could be back within 1-4 weeks. So we have a fluid situation and a wide 2-6 week timetable. Julian Edelman will be a candidate for 8-10 catches weekly while Amendola sits.empty taxi
több mint 12 éve
Jól értettem az Nfl Network-ön, hogy Amendola kés alá fekszik? Remélem nem... 😕BurkusAccording to FOX's Jay Glazer, Danny Amendola has sustained torn adductors.
The adductor muscles connect the hips to the legs. Glazer adds that Amendola has gotten conflicting reports from doctors on whether he has a sports hernia. He's gathering more opinions and will then decide how to proceed. If Amendola needs surgery to repair a sports hernia, he'll likely miss 4-6 weeks. If not, he could be back within 1-4 weeks. So we have a fluid situation and a wide 2-6 week timetable. Julian Edelman will be a candidate for 8-10 catches weekly while Amendola sits.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jól értettem az Nfl Network-ön, hogy Amendola kés alá fekszik? Remélem nem... 😕
több mint 12 éve
Lesz ő még hadnagy, Replay 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Tavaly nekünk is volt Dropponio Brown meg Drpoe Wallace sőt, ijjen van de ha ez véletlenül rekombinálódik a norunnal az a végzetessutianapJa és Stefán Fimbley-t majdnem el is felejtettem 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Tavaly nekünk is volt Dropponio Brown meg Drpoe Wallace sőt, ijjen van de ha ez véletlenül rekombinálódik a norunnal az a végzetes

több mint 12 éve
2013 Pats elkapóinak a neve: Aaron Dropson és Kenbrell Dropkins 😊
több mint 12 éve
Nem volt szép, de az, hogy 2-0-val állunk két meccs után, ráadásul két csoportellenfelet vertünk, többet ér mindennél. És lehet fanyalogni, hogy szar O-kat fogott meg a D, tavaly csukott szemmel vártuk a vereségeket ilyen helyzetekben....Imithekingmondjuk az tény hogy az elmúlt években ilyen szituációban nem volt olyan szar offense aki ellen megnyugodhattunk volna mert mindenkiből ligaelit offense-t csináltunk és ligaelit irányítót! 😊
több mint 12 éve
Nem volt szép, de az, hogy 2-0-val állunk két meccs után, ráadásul két csoportellenfelet vertünk, többet ér mindennél. És lehet fanyalogni, hogy szar O-kat fogott meg a D, tavaly csukott szemmel vártuk a vereségeket ilyen helyzetekben....
több mint 12 éve
Nálam Gregory két SS-re emlékeztető hitje volt a pozitívum, a run D viszont tényleg szar lett. És azt sem szabad elfelejteni, hogy a Talib fumble iszonyú nagy mák volt, az Edelman incomplete meg csak egy hajszálon múlt.A pozitívum itt is csak az, ami az előző hétvégén, szar játékkal is nyertünk.
több mint 12 éve
Edelmanra reagalnek annyiban, hogy lehet hogy megbeszeltek BBel azt, hogy hagyja a labdat ilyen helyzetben hatha bemegy touchbackre, es csak az fogja meg es viszi vissza amiben lat eselyt komolyabb yardszerzesre, nehogy visszahordas kozbe seruljon le, mert ha o is kidol Brady lassan sirvafakad kiknek kell dobalnia. Szemelyes velemenyem legalabbis ez.Ha az elmúlt három évben fele ilyen védelmünk lett volna...LordTamasJones belső pass rush momentumai kivételével (Buchanan és Ninko játékával szinkronban) én semmi olyat nem látok, ami már most olyan hű de nagy előrelépést mutatna.
Run D második meccse nem működik (Spikesnak remekül sikerült a felkészülés). Passz ellen ugyanúgy megvoltak a homály baklövések mindkét meccsen (szerencsére sikerült minimalizálni), plusz nem volt irányító, aki kihasználja. Mayonál úgy tűnik véletlen volt a tavalyi év. Döbbenet. A láthatatlan ember. Hightowernek végre volt egy okos megmozdulása. A meccs elején meg majdnem meg Vereenezte Powell az oldalvonal mellett. Ha Geno kinyitja a szemét dobás előtt még el is találhatta volna a futót, miközben Hightower éppen orra esni készült.
Gregory valószínűleg élete meccsét játszotta tegnap.
Ahogy a támadók temetése korai és túlreagálása két mérkőzésnek, a védelemre is ugyanez vonatkozik , csak fordított előjellel.
Ha valamit nagyon ki kellene emelni tegnapról, az a special teams (mínusz Gost). Különösen a coverage. Slater hihetetlen nagyot játszott. Allen puntjai jók voltak. Két hibát lehet kiemelni: Edelman nem kapja el a labdát a 10 yardos vonal környékén, így saját 5-ösön belülről kellett támadni; Aiken az utolsó Jets támadás előtt hagyja visszafelé pattogni a labdát - 5-7 yardot bukott vele a csapat.
szerk.: Gost lemaradtDoM

Liverpool Fc
több mint 12 éve
Érdekes lenne látni néhány mozgékonyabb és gyorsabb LB-t is Wilforkék mögött, mert nekem valahogy nagyon hiányzik a "range" és a sebesség onnan.BostonJó lenne nickel D-ben Collinst (will) látni Mayo (mike) mellett. A következő hetekben 12-15 snappet már lehetne a pályán.
több mint 12 éve
Érdekes lenne látni néhány mozgékonyabb és gyorsabb LB-t is Wilforkék mögött, mert nekem valahogy nagyon hiányzik a "range" és a sebesség onnan.Ettől függetlenül az ilyen meccsek nagy részét tavaly simán benyaltuk és az sem volt akadály, ha gyenge volt az offense, vagy éppen újonc volt az irányító.
Jöjjenek rendbe a sérültek, fejlődjenek az újoncok és meglátjuk. Minden esetre ilyen körülmények között én kifejezetten derekasnak tartom, hogy sikerült két győzelemmel kezdeni.
Do your job
több mint 12 éve
Cool Tom 😊Érdemes az egész videót megnézni, csak úgy röpködnek a szép, ízes kifejezések:
l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/nZu81zB8CcOZeaxEfxGIIA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTUwMA--/http://l.yimg.com/os/publish-images/sports/2013-09-12/4df8c6f0-e7fe-4039-a77a-98fd1816437c_angrybrady2.gifNB2
www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap2000000243422/Brady-shows-frustration-with-receivers?campaign=Facebook_videos_brady
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Általában semmit nem tudunk a helyén kezelni, de én igyekszem örülni annak, aminek lehet 😊Remélem javulás lesz a védelemben, a támadóknak meg muszáj
Btw: péntek 13-án 13 pontot szerezve nyertünk 2013-ban 😊

több mint 12 éve
Ha az elmúlt három évben fele ilyen védelmünk lett volna...LordTamasJones belső pass rush momentumai kivételével (Buchanan és Ninko játékával szinkronban) én semmi olyat nem látok, ami már most olyan hű de nagy előrelépést mutatna.
Run D második meccse nem működik (Spikesnak remekül sikerült a felkészülés). Passz ellen ugyanúgy megvoltak a homály baklövések mindkét meccsen (szerencsére sikerült minimalizálni), plusz nem volt irányító, aki kihasználja. Mayonál úgy tűnik véletlen volt a tavalyi év. Döbbenet. A láthatatlan ember. Hightowernek végre volt egy okos megmozdulása. A meccs elején meg majdnem meg Vereenezte Powell az oldalvonal mellett. Ha Geno kinyitja a szemét dobás előtt még el is találhatta volna a futót, miközben Hightower éppen orra esni készült.
Gregory valószínűleg élete meccsét játszotta tegnap.
Ahogy a támadók temetése korai és túlreagálása két mérkőzésnek, a védelemre is ugyanez vonatkozik , csak fordított előjellel.
Ha valamit nagyon ki kellene emelni tegnapról, az a special teams (mínusz Gost). Különösen a coverage. Slater hihetetlen nagyot játszott. Allen puntjai jók voltak. Két hibát lehet kiemelni: Edelman nem kapja el a labdát a 10 yardos vonal környékén, így saját 5-ösön belülről kellett támadni; Aiken az utolsó Jets támadás előtt hagyja visszafelé pattogni a labdát - 5-7 yardot bukott vele a csapat.
szerk.: Gost lemaradt
több mint 12 éve
Jaja, reggel már belinkeltem, de most új értelmet nyert:
Az irányítótok feleségétől kapta.laccoo74
Az impotens támadójátékot hivatott feljavítani 😀

több mint 12 éve
itt az új vírus, LSF | látens steelers fan | csíkos-alsó, pacemaker @)