New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
topin
2 008
BB dolgozott mar O oldalon is, jatekokat is hivott. Jelenleg ugy fest Judge lesz a befuto, o dolgozik Jonesszal. A masik opcio BB.Mert uj rendszer lesz gondolom, ergo nem tudhatod, milyen lesz. Foleg, ha BB fogja hivni a playeket. Valaki, aki mondjuk eleteben nem volt OC vagy tamadoegyseg kozeleben, hanem mindig is inkabb vedelmi zseni hireben allt.De miért ne lenne jó a rendszer?Szerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.Persze, de hiaba a nevsor es a support, ha mondjuk az offense-ben fos lesz a rendszer. Az lesz itt a nagy kerdes, hogy mi is lesz ott JMD tavozasa utan. Mert arrol ugyebar egyelore csak mennek a tippelgetesek, azt sem tudni, ha jol lattam, ki hivja majd a jatekokat, egyaltalan ki rakja ossze a playbookot.
A védelem nem látszik, de most őszintén szólva szerintem nem lesz érdemben sehol sem gyengébb, a passzvedekezes október végére rendben lesz.
Sima playoff, és nem is wc korig
Wyatt
Stez
Wyatt
Stez
MattyP most joval kisebb esellyel bir, mert o a tamadofalat kapta, valamit Sunserinek segit Fears kivalasaval a rovid yardos futojatekok tervezeseben. A playbookon viszont o is hatekonyan dolgozik.
több mint 2 éve
Mert uj rendszer lesz gondolom, ergo nem tudhatod, milyen lesz. Foleg, ha BB fogja hivni a playeket. Valaki, aki mondjuk eleteben nem volt OC vagy tamadoegyseg kozeleben, hanem mindig is inkabb vedelmi zseni hireben allt.De miért ne lenne jó a rendszer?Szerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.Persze, de hiaba a nevsor es a support, ha mondjuk az offense-ben fos lesz a rendszer. Az lesz itt a nagy kerdes, hogy mi is lesz ott JMD tavozasa utan. Mert arrol ugyebar egyelore csak mennek a tippelgetesek, azt sem tudni, ha jol lattam, ki hivja majd a jatekokat, egyaltalan ki rakja ossze a playbookot.
A védelem nem látszik, de most őszintén szólva szerintem nem lesz érdemben sehol sem gyengébb, a passzvedekezes október végére rendben lesz.
Wyatt
Stez
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Bocsi, az első mondatodig bírtamSzerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.Kezdjük ott hogy tavaly sem voltunk legit PO csapat, csak a könnyebb sorosolás, sérült Ravens, balfasz Chargers miatt bekerültünk a vonal fölé.
Wyatt
Még ha erősödtünk is, a riválisok is ezt tették és azzal nehéz vitatkozni, hogy talán nagyobb mértékben tették ezt mint a mi Butler-Parker boostunk. Csoporton belül még érvelhetsz azzal hogy mélyebben voltak, így onnan könnyebb többet fejlődni, de a “Mac Jones érveléssedet” használva ugyan úgy kell számítani Wilson és Tua fejlődésére és ők nem egy szaros(már bocsánat) Parkert hoztak erősítésnek hanem vagy top prospectet vagy a liga leglevédekezhetetlenebb játékosát...
(Persze, bízhatsz benne hogy ez a jets meg a phins, majd elbasszák, de az örökös balfasz buffalo nem tudott egy erősen bust szagú Allennel befürödni, egyszer elmúlnak ezek a szokások, ahogy a BB magicben sem lehet mindig bízni)
De ha a főcsoportot nézzük, jött egy Wilson a Denverhez egy Watson a Brownhoz, ezek elit QB erősítések, amik kb annyit jelentenek mintha 3 Tyreek Hill kaliberű játékost hoznál.
Ravens ha egészséges megint legit PO csapat. Ez minimum három csapat akik tavaly nem voltak ott és lazán beelőztek az offseasonben.
Ha szerinted a Browns, Bengals, Bills, Ravens, AFC south champ, Chiefs, Chargers, Broncos nem biztosabb PO csapat mint mi, akkor lehet teljesen más csatornát nézünk...
És akkor ott van a Raiders, ha sérülés miatt kiesne valaki a Westből, meg a Colts/Titans akikel szerintem kb max egy szinten lehetünk. A NYJ, MIA párosról már ne is beszéljünk, akik legalább annyit tuti elértek hogy a fix 3 győzelmet ne lehessen beírni ellenük.
Ezek a csapatok kb abban reménykedhetnek hogy a fent említett csaptoknál dögvész lesz, vagy kiesik a kezdő QB, hatalmas körbeverések lesznek, így bejuthatnak a POban (persze ha ők maxon tolják a szezont), de ettől nem biztos hogy legit PO csapat lesznek, mert az esélyesek felkenik velük majd a padlót (lsd tavalyi szezonunk)
Vissza a Mac Jones érvelésre:
Senki nem fogja neked megmondani május végén, hogy második évében milyen teljesítményt fog letenni az adott irányító, lehet MVP címet tesz le mint Jackson, lehet takarékra teszik mint Herbertet vagy pont marad ott ahol volt első évében. Főleg úgy hogy azt se tudjuk milyen rendszert fogunk futattatni.
Ha egy Burrowtól nem várta senki, aki kapott maga mellé mondjuk az utóbbi évek egyik legelitebb wr propectjét, akivel ráadásul egyetemen már kialakult a kémia akkor nem várhatod el hogy Jonessztól olyan sokat várjon el bárki.
Ha leveszed az elfogultságodat meg a BB magic, “majd összeáll” mantrát, akkor bizony ez a realitás:
Nulladik napon nem vagyunk benne az AFC legjobb 7 csapatában.
Ezt kellene a társaságnak megcáfolnia, régen ment ez dögivel, reméljük Mekivel is menni fog.
ZERO_L
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
De miért ne lenne jó a rendszer?Szerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.Persze, de hiaba a nevsor es a support, ha mondjuk az offense-ben fos lesz a rendszer. Az lesz itt a nagy kerdes, hogy mi is lesz ott JMD tavozasa utan. Mert arrol ugyebar egyelore csak mennek a tippelgetesek, azt sem tudni, ha jol lattam, ki hivja majd a jatekokat, egyaltalan ki rakja ossze a playbookot.
Wyatt
Stez
több mint 2 éve
Szerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.Kezdjük ott hogy tavaly sem voltunk legit PO csapat, csak a könnyebb sorosolás, sérült Ravens, balfasz Chargers miatt bekerültünk a vonal fölé.
Wyatt
Még ha erősödtünk is, a riválisok is ezt tették és azzal nehéz vitatkozni, hogy talán nagyobb mértékben tették ezt mint a mi Butler-Parker boostunk. Csoporton belül még érvelhetsz azzal hogy mélyebben voltak, így onnan könnyebb többet fejlődni, de a “Mac Jones érveléssedet” használva ugyan úgy kell számítani Wilson és Tua fejlődésére és ők nem egy szaros(már bocsánat) Parkert hoztak erősítésnek hanem vagy top prospectet vagy a liga leglevédekezhetetlenebb játékosát...
(Persze, bízhatsz benne hogy ez a jets meg a phins, majd elbasszák, de az örökös balfasz buffalo nem tudott egy erősen bust szagú Allennel befürödni, egyszer elmúlnak ezek a szokások, ahogy a BB magicben sem lehet mindig bízni)
De ha a főcsoportot nézzük, jött egy Wilson a Denverhez egy Watson a Brownhoz, ezek elit QB erősítések, amik kb annyit jelentenek mintha 3 Tyreek Hill kaliberű játékost hoznál.
Ravens ha egészséges megint legit PO csapat. Ez minimum három csapat akik tavaly nem voltak ott és lazán beelőztek az offseasonben.
Ha szerinted a Browns, Bengals, Bills, Ravens, AFC south champ, Chiefs, Chargers, Broncos nem biztosabb PO csapat mint mi, akkor lehet teljesen más csatornát nézünk...
És akkor ott van a Raiders, ha sérülés miatt kiesne valaki a Westből, meg a Colts/Titans akikel szerintem kb max egy szinten lehetünk. A NYJ, MIA párosról már ne is beszéljünk, akik legalább annyit tuti elértek hogy a fix 3 győzelmet ne lehessen beírni ellenük.
Ezek a csapatok kb abban reménykedhetnek hogy a fent említett csaptoknál dögvész lesz, vagy kiesik a kezdő QB, hatalmas körbeverések lesznek, így bejuthatnak a POban (persze ha ők maxon tolják a szezont), de ettől nem biztos hogy legit PO csapat lesznek, mert az esélyesek felkenik velük majd a padlót (lsd tavalyi szezonunk)
Vissza a Mac Jones érvelésre:
Senki nem fogja neked megmondani május végén, hogy második évében milyen teljesítményt fog letenni az adott irányító, lehet MVP címet tesz le mint Jackson, lehet takarékra teszik mint Herbertet vagy pont marad ott ahol volt első évében. Főleg úgy hogy azt se tudjuk milyen rendszert fogunk futattatni.
Ha egy Burrowtól nem várta senki, aki kapott maga mellé mondjuk az utóbbi évek egyik legelitebb wr propectjét, akivel ráadásul egyetemen már kialakult a kémia akkor nem várhatod el hogy Jonessztól olyan sokat várjon el bárki.
Ha leveszed az elfogultságodat meg a BB magic, “majd összeáll” mantrát, akkor bizony ez a realitás:
Nulladik napon nem vagyunk benne az AFC legjobb 7 csapatában.
Ezt kellene a társaságnak megcáfolnia, régen ment ez dögivel, reméljük Mekivel is menni fog.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Szerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.Persze, de hiaba a nevsor es a support, ha mondjuk az offense-ben fos lesz a rendszer. Az lesz itt a nagy kerdes, hogy mi is lesz ott JMD tavozasa utan. Mert arrol ugyebar egyelore csak mennek a tippelgetesek, azt sem tudni, ha jol lattam, ki hivja majd a jatekokat, egyaltalan ki rakja ossze a playbookot.
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Szerintem meg totál wtf. Másodéves iranyitokent Jones aligha lesz rosszabb, pláne, hogy javult körülötte a tamadosor.A védelem nem látszik, de most őszintén szólva szerintem nem lesz érdemben sehol sem gyengébb, a passzvedekezes október végére rendben lesz.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Az FK-n senki(!) sem vár playoffot a csapattól, az azért komolyOszinten szolva nem is csodalkozom.
Wyatt
A konszenzusos vagy atlag NFL tortenesekbol kiindulva, eleg WTF lett ez a draft es offseason, szoval nem feltetlenul tennem en se kozepmezonybe a csapatot.
De egyetertek topinnal h varjuk ki a veget, mert nem latni a rendszert, es most vagy az lesz h a szezon vegen BB nagyot draftolt vagy kitalat megint vmi vedelmi semat, esetleg mindketto vagy felemas, de inkabb negativ draft lesz es a vedelmi terv is a csod/felkesz allapot korul lesz.
Elkepzelheto, hogy az epitkezos ev miatt a vedelem is rossz lesz es mjad jovore kerulnek helyere a kirakos darabkak ott is.
több mint 2 éve
topin
2 008
Az FK-n senki(!) sem vár playoffot a csapattól, az azért komolySzarok vagyunk, nem draftoltunk jól, sok a need. Nincs védelem, se OC és a nepotizmus virágzik. Ezt látják a népek.
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Én mondjuk nem értek egyet azzal, hogy ne tudott volna megfelelni, sőt. De szerencsére Gilmore idővel egészen jól belejött, aztán J. C. Jackson is, most pedig majd remélhetőleg a következő emberke is. Itt kevésbé van para, OL-képzésben meg egyáltalán nincs. A WR-ekkel már tud szkeptikusabb lenni az ember, de én Parkerben most nagyon erőteljesen próbálok bízni (érdekesnek tartom, hogy bostoni csókánk az NFL.com-on nem rakta kezdőbe), aztán újonckánk miatt jövőre mehet Agholor isten hírével. A fal jó lesz, futni tudunk majd, passzolni talán több opció lesz most már, szóval hajrá. És a legfontosabb maradt csak ki innen, Mac Jones ledolgozta a pocakját, és mocskosul jól teljesít mindenhol is (filmszobában egy állat, a pályán is jó, szóval igazából a szokásos holt szezonbeli dolgok, de jobb ilyet olvasni, mintha állandóan részegen fetrengene és balhézna, vagy elhízott volna, etc)
Future NFL MVP Mac Jones pic.twitter.com/okaP4k1oRO
— Savage (@SavageSports_) May 23, 2022
több mint 2 éve
FunHun
1 493
😀 😀 😀In Butler we trust ... :-oAzon kevesek közé tartozom a Pats szurkolók táborában, akik kevésbé lelkesedtek érte az utolsó nálunk töltött évében és a távozása után. Így nekem aztán elég nehéz benne látni a megoldást 😊 De ennek ellenére sem hányom el magam az ötlettől, pedig elég rendesen tiltakozik minden porcikám a projekttől.
FunHun
topin
Pedig mennyien sztárolták (SB 49 után mondjuk jogosan 😊 ), de az azt követő szezonok során CB1-ként nem tudott megfelelni. Mennyire fel volt Ő is (és még sokan) háborodva, amikor nem Ő kapta a CB1 szerződést és a nagy lóvét, hanem Gilmore...
több mint 2 éve
topin
2 008
In Butler we trust ... :-oAzon kevesek közé tartozom a Pats szurkolók táborában, akik kevésbé lelkesedtek érte az utolsó nálunk töltött évében és a távozása után. Így nekem aztán elég nehéz benne látni a megoldást 😊 De ennek ellenére sem hányom el magam az ötlettől, pedig elég rendesen tiltakozik minden porcikám a projekttől.
FunHun
több mint 2 éve
FunHun
1 493
In Butler we trust ... :-oÉn nem mondom, hogy bevállnak. Ugyanúgy hiányolom a CB1-t, mint mindenki más a szurkolók közül. Csupán annyit mondok, mint mindig: Nem hiszem, hogy ez elkerülte a stáb figyelmét és elfeledkeztek volna erről. Innentől meg az a kérdés, hogy mi a terv, amiért így alakult.Bírom az optimizmusodat de még mindig nincs Cb1, Cb2 párosunk aki van már bizonyított hogy erre nem alkalmasak, rookiek meg erre a pozicióra még az álmoskönyv szerint se jó előjel, de legyen igazad válljanak be 😀Szerintem jobb lett. Egyedül a CB sor gyengült papíron, de amíg nem látjuk a rendszert, addig felesleges rimánkodni amiatt. Ott is látták a méreteiket, és ezzel együtt kellettek a stábnak.Lefordítva magyarra a fentieket:Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Wester
Gyakorlatilag tavaly két offseasont tudtunk le, mert a szerződések 2.éve minden esetben sokszorosa lett az első évnek, ami nagyon szokatlan volt. De így tudtunk beférni tavaly a cap alá, és így tudtuk megnyerni a liciteket, hogy az idei évi fizuba építettük be a vonzerőt. Ezért nem maradt az idei piacra guba.
Viszont a cél a cap tisztán tartása a 23-as offseasonre. És ez így teljesen működött is.
topin
Nem, nem lett jobb az idei roster... 😉
Castleai01
topin
ParadSEC
topin
több mint 2 éve
topin
2 008
Én nem mondom, hogy bevállnak. Ugyanúgy hiányolom a CB1-t, mint mindenki más a szurkolók közül. Csupán annyit mondok, mint mindig: Nem hiszem, hogy ez elkerülte a stáb figyelmét és elfeledkeztek volna erről. Innentől meg az a kérdés, hogy mi a terv, amiért így alakult.Bírom az optimizmusodat de még mindig nincs Cb1, Cb2 párosunk aki van már bizonyított hogy erre nem alkalmasak, rookiek meg erre a pozicióra még az álmoskönyv szerint se jó előjel, de legyen igazad válljanak be 😀Szerintem jobb lett. Egyedül a CB sor gyengült papíron, de amíg nem látjuk a rendszert, addig felesleges rimánkodni amiatt. Ott is látták a méreteiket, és ezzel együtt kellettek a stábnak.Lefordítva magyarra a fentieket:Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Wester
Gyakorlatilag tavaly két offseasont tudtunk le, mert a szerződések 2.éve minden esetben sokszorosa lett az első évnek, ami nagyon szokatlan volt. De így tudtunk beférni tavaly a cap alá, és így tudtuk megnyerni a liciteket, hogy az idei évi fizuba építettük be a vonzerőt. Ezért nem maradt az idei piacra guba.
Viszont a cél a cap tisztán tartása a 23-as offseasonre. És ez így teljesen működött is.
topin
Castleai01
topin
ParadSEC
több mint 2 éve
Bírom az optimizmusodat de még mindig nincs Cb1, Cb2 párosunk aki van már bizonyított hogy erre nem alkalmasak, rookiek meg erre a pozicióra még az álmoskönyv szerint se jó előjel, de legyen igazad válljanak be 😀Szerintem jobb lett. Egyedül a CB sor gyengült papíron, de amíg nem látjuk a rendszert, addig felesleges rimánkodni amiatt. Ott is látták a méreteiket, és ezzel együtt kellettek a stábnak.Lefordítva magyarra a fentieket:Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Wester
topin
Castleai01
topin
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
topin
2 008
Szerintem jobb lett. Egyedül a CB sor gyengült papíron, de amíg nem látjuk a rendszert, addig felesleges rimánkodni amiatt. Ott is látták a méreteiket, és ezzel együtt kellettek a stábnak.Lefordítva magyarra a fentieket:Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Wester
topin
Castleai01
több mint 2 éve
Lefordítva magyarra a fentieket:Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Wester
topin
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
topin
2 008
Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?Erről már született több cikk, hogy miért költöttek tavaly ebben a formában ennyit.
Wester
több mint 2 éve
topin
2 008
Nem igazan erzem a csit Thornthonban, de le nem irom, emiatt. Plusz azert kerdes, hogy az emult evekben peldaul JMD mennyire mondogatta BB-nek, hogy kiket akarna kifejezetten a rendszerebe, de szerintem azert az OC jobbara bele szokott szolnit, hogy ki mennyire fit a semajaba, kinek orulne, ha pedig ez a Patsnel is igy volt az elmult evekben, akkor az JMD szamara negativ bizonyitvany.Harryt BB akarta, JMD meg látványosan nem használta. Vagy nem akarta használni, vagy nem tudta. Tök mindegy a végeredmény szempontjából. Jonnu Smith ugyanez a szitu.
Stez
BoB volt fejet tágítani Bostonba, nála meg kevesebben értenek jobban ebben a városban a két tight endes játékhoz. Szóval ebben lehet némi remény, hogy legalább Smith elkezdjük használni érdemben.
több mint 2 éve
Őszintén kérdezem, hogy szerintetek a tavalyihoz képest javult idénre a roster? Nyilván FA-n a cap miatt nem volt sok mozgástér, de akkor meg az a kérdés, hogy megérte-e a tavalyi nagy költekezés, tekintve, hogy idén ennyire korlátozta a csapatot?
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Lutri most teljesen az offense, mivel McDaniels hijan egyaltalan semmit sem tudni az egysegrol. Ugye JMD rendszererol koztudott volt mindig is, hogy sok benne az opcios jatek, ezaltal azert eleg sokak szamara eleg nehez volt igazan feltalalni magukat a szisztemaban. Tippem szerint azert az uj offense-ben nagyobb szabadsagot kapnak majd a playak, igy konnyebb dolguk is lesz.A Pats FO konkrétan vakon van WR fronton, de a nagy számok törvénye alapján most már esedékes, hogy hibázzanak és véletlenül kihúzzanak egy jót 😀Patriots top 3 körben húzott WR-ek BB alatt:Számomra azért okoz komoly fejtörést ez a draft mert úgy látszik, teljesen másként kezelem a csapat jelenlegi helyzetét, mint az FO. Nagyon remélem, hogy én tévedek…Thornton szerepe akkor is fontos, ha futunk. Hiszen ezzel elég jó esélyt teremtünk a futásnak, mert nem lehet felhúzni a safetyt, nem tudják egy az egyben ott hagyni. A pálya közepét is meg tudja nyitni, és az alapján, hogy ki dobált neki, meg a top WR srácoknak az egyetemen, elég jónak néz ki ez a pick. Ugyanis az egyik legrosszabb QB teljesítményt kapta támogatásul, big time throw és passer rating alapján is. Aztán mégis két számjegyű TD, meg közel ezer yard, miközben legtöbbször pontatlanul dobott a QB és a nagy TD-k helyett incomplete lett.
ZERO_L
topin
2002/2 Deion Branch
2003/2 Bethel Johnson (600 karrier yard)
2006/2 Chad Jackson (170 karrier yard)
2009/3 Brandon Tate (1000 karrier yard, ebből 400 NE-ben)
2010/3 Taylor Price (80 yard)
2013/2 Aaron Dobson (700 yard) (plusz 4. körben Josh Boyce további 120 yard)
(2016/4 Malcolm Mitchell 400 yard)
2019/1 K'Neal Harry (600 yard)
Hát, ezek alapján azért nem azt mondanám, hogy mindenkinél okosabb a Pats front office WR fronton, és Thornton akkora ász lesz.
somoskovig
goboston
Nem igazan erzem a csit Thornthonban, de le nem irom, emiatt. Plusz azert kerdes, hogy az emult evekben peldaul JMD mennyire mondogatta BB-nek, hogy kiket akarna kifejezetten a rendszerebe, de szerintem azert az OC jobbara bele szokott szolnit, hogy ki mennyire fit a semajaba, kinek orulne, ha pedig ez a Patsnel is igy volt az elmult evekben, akkor az JMD szamara negativ bizonyitvany.
több mint 2 éve
goboston
221
A Pats FO konkrétan vakon van WR fronton, de a nagy számok törvénye alapján most már esedékes, hogy hibázzanak és véletlenül kihúzzanak egy jót 😀Patriots top 3 körben húzott WR-ek BB alatt:Számomra azért okoz komoly fejtörést ez a draft mert úgy látszik, teljesen másként kezelem a csapat jelenlegi helyzetét, mint az FO. Nagyon remélem, hogy én tévedek…Thornton szerepe akkor is fontos, ha futunk. Hiszen ezzel elég jó esélyt teremtünk a futásnak, mert nem lehet felhúzni a safetyt, nem tudják egy az egyben ott hagyni. A pálya közepét is meg tudja nyitni, és az alapján, hogy ki dobált neki, meg a top WR srácoknak az egyetemen, elég jónak néz ki ez a pick. Ugyanis az egyik legrosszabb QB teljesítményt kapta támogatásul, big time throw és passer rating alapján is. Aztán mégis két számjegyű TD, meg közel ezer yard, miközben legtöbbször pontatlanul dobott a QB és a nagy TD-k helyett incomplete lett.
ZERO_L
topin
2002/2 Deion Branch
Hát, ezek alapján azért nem azt mondanám, hogy mindenkinél okosabb a Pats front office WR fronton, és Thornton akkora ász lesz.
somoskovig
több mint 2 éve
Én GM game-ben draftoltam anno. Aztán egy héttel később IRL kihúzta a Pats, akkor még reménykedtem, de azóta már nem hiszek a New England WR-képzésben. 😊Patriots top 3 körben húzott WR-ek BB alatt:Taylor Price hatalmas madden hero volt.
2002/2 Deion Branch
somoskovig
Amadeus