New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
én olyan nagy FA piacot nem várok, hozzuk vissza Soldert, Burkheadet, M. Flowerst és valamelyik tacklet /Waddlenek jobban örülnék, de ha C. Fleming marad az is jó/D. Shelton jött ezzel a DT poszt szerintem letudva, DE nem nagyon van a piacon akit hozhatnánk, LBnek ha Bradhamet vagy Zach Brownt meg tudnánk szerezni az jó volna, CB poszton nem tudnék mondani senkit akit ne kellene túlfizetni
több mint 6 éve
Kiváncsi vagyok, hogy a Titans mire tud menni a 2014-es Pats kerettel.Ryan, Butler, Lewis
Egyébként most, már tényleg várok valami nagyot BB-től. Shermanben reménykedtem, de nem jön, OK megszeretük Sheltont valahogy nem pörög az FA piacunk úgy, ahogy szeretném.
Persze lehet draft-on óriásit megy BB. | Le trade - le trade - long snapper |
több mint 6 éve
Malcolm, GOyoutu.be/b4qDHJRP3Ho
Én ezzel búcsúzom Tőle. 😊
Az egyik kedvenc jelenetem az elmúlt évekből.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Eddy
12
twitter.com/Schultz_Report/status/973722626366541824?s=20 állítólag tényleg innen fúj a szélA kettő nem zárja ki egymást. Amendola elment, akire elég sok kritikus játék lett ráhívva. Nelson is biztos célpont, lenne helye, ettől függetlenül nem valószínű, hogy megszerezzük. De mint szurkoló én szívesen látnám nálunk.Azért ha Jordy Nelsont megszereznék, elég komoly lenne 😊Őszintén? Minek? Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed. Közben Butler el, én inkább a védelmet erősíteném!
ervinator
NB2
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy bár teli vagyunk célponttal, azért ez is lehet vékony jég, főleg Dola távozásával.
Jules sérülés után tér vissza és már 32 éves lesz mire kezdődik a szezon, ráadásul eléggé sokat kapott már
Mitchell szintén sérülés után jön vissza
Britt egyelőre semmit sem mutatott
tehát ott vagyunk, hogy van egy Cooks és egy Hogan, aki minőségi és még ott van Dorsett. Plusz ha Gronk leterheltségét csökkenteni akarjuk, akkor Jordy abban is tudna segíteni, mert RZ célpontnak kurva jó lenne.
ervinator
több mint 6 éve
Eddy
12
arra gondoltam, hogy a zsinórban harmadszor, megint egy lehetetlen elkapással elbukott SB mentálisan elég rendesen odavert volna a csapatnak, de ezt persze már sosem fogjuk megtudni és jobb is így 😊Hightowerrel ketten a sírból rángatták ki ezt a franchise-t
Eddy
ZERO_L
több mint 6 éve
Kb. ugyanez futott át rajtam. Sírból?!?Hightowerrel ketten a sírból rángatták ki ezt a franchise-t
Eddy
ZERO_L
Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed.Meg, hogy semmit nem ér a jó offensünk D nélkül.
NB2
Én úgy emlékszem, de javítsatok ki, hogy 4 év alatt 3 SB-t játszottunk. Ez azért nem tűnik szörnyűnek. És szegény Phily is milyen bajba lehet, hogy ráírtunk 600 yardot. Ja nem.
Azért ne legyen már síri hangulat, mert nem sikerül minden évben nyerni.
Inkább örüljünk, hogy Ebner is visszajött. 😉
több mint 6 éve
Harrison újraigazolás?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Dion Lewis is Titan lett.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
fodi91
196
Azért Butler ezt a pénzt nagyon megérdemelte, de örülök neki, hogy nem mi adtuk meg.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, rengeteg pénzt feladott, hogy maradhasson, most már nyugodtan mehet a pénzre. Amúgy meg pont fordítva gondolom. A sérülés így is, úgy is benne van. Ha már kockáztat, akkor legalább fizessenek érte jobban.apróért játszott nálunk 3M/évFlorida = 0% income tax, jó idő, vélhetően rövidebb szezon 😀Miből gondolod, hogy SB-esélyes csapat hívta egyáltalán? Nyert már két bajnoki címet, volt itt egy harmadik döntő során során, mindig lejjebb adott a pénzéből, hogy több esélye legyen.Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.cmon man 😕De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
Pedig úgy bíztam benne,hogy marad, kár érte.
manuszka86
Wyatt
manuszka86
Igen, most inkább elmegyek Floridába pénzt keresni, ráadásul az idő is lényegesen kellemesebb, mint nálunk. Nálunk úgyis max 5-6. opció lenne, pénzt is így kapna. Máshonnan sem hiszem, hogy nagyon kapkodtak volna az esélyesek közül. Én simán Floridába mentem volna. Max LA-be.
Wyatt
Mondjuk ha valaki ennyi sérülést beszedett, azt gondolnád, hogy inkább kevesebbért, de marad sokadig célpontnak és akkor a teste relatív olcsón fizet a cashért.
undisputedly
az elmúlt három évben keresett annyit bónuszokkal együtt mint a mostani garantált fizuja
teljesen érthető, hogy biztos pénzt választotta, ha meg hülyék lesznek Floridában és 100 elkapással számolnak vele, ő mindenképpen jól jár (azért remélem nem ütik szét totálisan)
ZERO_L
több mint 6 éve
Azt olvastam a kecske minden evő, de hogy még sört is??? twitter.com/colbertlateshow/status/973365839683502080
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Újra összeáll a Butler Ryan duó. Csak nem itt.Érdekes, hogy igy megfizettek ket CB2-t.
zinedine5
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
apróért játszott nálunk 3M/évFlorida = 0% income tax, jó idő, vélhetően rövidebb szezon 😀Miből gondolod, hogy SB-esélyes csapat hívta egyáltalán? Nyert már két bajnoki címet, volt itt egy harmadik döntő során során, mindig lejjebb adott a pénzéből, hogy több esélye legyen.Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.cmon man 😕De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
manuszka86
Wyatt
manuszka86
Igen, most inkább elmegyek Floridába pénzt keresni, ráadásul az idő is lényegesen kellemesebb, mint nálunk. Nálunk úgyis max 5-6. opció lenne, pénzt is így kapna. Máshonnan sem hiszem, hogy nagyon kapkodtak volna az esélyesek közül. Én simán Floridába mentem volna. Max LA-be.
Wyatt
Mondjuk ha valaki ennyi sérülést beszedett, azt gondolnád, hogy inkább kevesebbért, de marad sokadig célpontnak és akkor a teste relatív olcsón fizet a cashért.
undisputedly
az elmúlt három évben keresett annyit bónuszokkal együtt mint a mostani garantált fizuja
teljesen érthető, hogy biztos pénzt választotta, ha meg hülyék lesznek Floridában és 100 elkapással számolnak vele, ő mindenképpen jól jár (azért remélem nem ütik szét totálisan)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Butler a Titans-ben..Jövőre egy 3. kör.
5 év 61 misi, 30 garantált..Kifejezettem erős számok..😏
kyobalu
A Butler család is boldog lehet.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Hightowerrel ketten a sírból rángatták ki ezt a franchise-t
Eddy
több mint 6 éve
Florida = 0% income tax, jó idő, vélhetően rövidebb szezon 😀Miből gondolod, hogy SB-esélyes csapat hívta egyáltalán? Nyert már két bajnoki címet, volt itt egy harmadik döntő során során, mindig lejjebb adott a pénzéből, hogy több esélye legyen.Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.cmon man 😕De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
manuszka86
Wyatt
manuszka86
Wyatt
több mint 6 éve
ervinator
1 701
A kettő nem zárja ki egymást. Amendola elment, akire elég sok kritikus játék lett ráhívva. Nelson is biztos célpont, lenne helye, ettől függetlenül nem valószínű, hogy megszerezzük. De mint szurkoló én szívesen látnám nálunk.Azért ha Jordy Nelsont megszereznék, elég komoly lenne 😊Őszintén? Minek? Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed. Közben Butler el, én inkább a védelmet erősíteném!
ervinator
NB2
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy bár teli vagyunk célponttal, azért ez is lehet vékony jég, főleg Dola távozásával.
Jules sérülés után tér vissza és már 32 éves lesz mire kezdődik a szezon, ráadásul eléggé sokat kapott már
Mitchell szintén sérülés után jön vissza
Britt egyelőre semmit sem mutatott
tehát ott vagyunk, hogy van egy Cooks és egy Hogan, aki minőségi és még ott van Dorsett. Plusz ha Gronk leterheltségét csökkenteni akarjuk, akkor Jordy abban is tudna segíteni, mert RZ célpontnak kurva jó lenne.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Eddy
12
Hightowerrel ketten a sírból rángatták ki ezt a franchise-t, borzasztóan sajnálom hogy elmegy, de ez kb Gilmore fizetése, egy egyértelműen második számú cornernek.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
szerintem ez jó neki is - olyan csapatba kerül ahol számítanak rá és nagy pénzt is kap - a Patriotsnak is - legalább egy jó komp. pick jön érte jövőre - és talán még a Titansnek is ha ebben az idényben a '15 és '16-os formáját hozza nem pedig a tavalyit 😉Butler a Titans-ben..ejha jól megfizették az embert 😊
kyobalu
manuszka86
több mint 6 éve
Butler Titans, 5 év 61 millió (30 garantált) 😶Persze, hogy játszunk velük jövőre😊
Eddy
több mint 6 éve
Butler a Titans-ben..ejha jól megfizették az embert 😊
kyobalu
több mint 6 éve
Azért ha Jordy Nelsont megszereznék, elég komoly lenne 😊Őszintén? Minek? Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed. Közben Butler el, én inkább a védelmet erősíteném!
ervinator
több mint 6 éve
Butler a Titans-ben..5 év 61 misi, 30 garantált..Kifejezettem erős számok..😏
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Újra összeáll a Butler Ryan duó. Csak nem itt.
több mint 6 éve
Eddy
12
Butler Titans, 5 év 61 millió (30 garantált) 😶