New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
én olyan nagy FA piacot nem várok, hozzuk vissza Soldert, Burkheadet, M. Flowerst és valamelyik tacklet /Waddlenek jobban örülnék, de ha C. Fleming marad az is jó/
D. Shelton jött ezzel a DT poszt szerintem letudva, DE nem nagyon van a piacon akit hozhatnánk, LBnek ha Bradhamet vagy Zach Brownt meg tudnánk szerezni az jó volna, CB poszton nem tudnék mondani senkit akit ne kellene túlfizetni
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
Kiváncsi vagyok, hogy a Titans mire tud menni a 2014-es Pats kerettel.
Ryan, Butler, Lewis

Egyébként most, már tényleg várok valami nagyot BB-től. Shermanben reménykedtem, de nem jön, OK megszeretük Sheltont valahogy nem pörög az FA piacunk úgy, ahogy szeretném.

Persze lehet draft-on óriásit megy BB. | Le trade - le trade - long snapper |
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Malcolm, GO
 youtu.be/b4qDHJRP3Ho

Én ezzel búcsúzom Tőle. 😊
Az egyik kedvenc jelenetem az elmúlt évekből.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Eddy New England Patriots 12
Azért ha Jordy Nelsont megszereznék, elég komoly lenne 😊
ervinator
Őszintén? Minek? Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed. Közben Butler el, én inkább a védelmet erősíteném!
NB2
A kettő nem zárja ki egymást. Amendola elment, akire elég sok kritikus játék lett ráhívva. Nelson is biztos célpont, lenne helye, ettől függetlenül nem valószínű, hogy megszerezzük. De mint szurkoló én szívesen látnám nálunk.

Azt viszont hozzá kell tenni, hogy bár teli vagyunk célponttal, azért ez is lehet vékony jég, főleg Dola távozásával.
Jules sérülés után tér vissza és már 32 éves lesz mire kezdődik a szezon, ráadásul eléggé sokat kapott már
Mitchell szintén sérülés után jön vissza
Britt egyelőre semmit sem mutatott

tehát ott vagyunk, hogy van egy Cooks és egy Hogan, aki minőségi és még ott van Dorsett. Plusz ha Gronk leterheltségét csökkenteni akarjuk, akkor Jordy abban is tudna segíteni, mert RZ célpontnak kurva jó lenne.
ervinator
 twitter.com/Schultz_Report/status/973722626366541824?s=20 állítólag tényleg innen fúj a szél
több mint 6 éve
Hightowerrel ketten a sírból rángatták ki ezt a franchise-t
Eddy

ZERO_L
arra gondoltam, hogy a zsinórban harmadszor, megint egy lehetetlen elkapással elbukott SB mentálisan elég rendesen odavert volna a csapatnak, de ezt persze már sosem fogjuk megtudni és jobb is így 😊
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Eddy

ZERO_L
Kb. ugyanez futott át rajtam. Sírból?!?

Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed.
NB2
Meg, hogy semmit nem ér a jó offensünk D nélkül.

Én úgy emlékszem, de javítsatok ki, hogy 4 év alatt 3 SB-t játszottunk. Ez azért nem tűnik szörnyűnek. És szegény Phily is milyen bajba lehet, hogy ráírtunk 600 yardot. Ja nem.

Azért ne legyen már síri hangulat, mert nem sikerül minden évben nyerni.

Inkább örüljünk, hogy Ebner is visszajött. 😉
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Harrison újraigazolás?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Dion Lewis is Titan lett.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
fodi91 196
Azért Butler ezt a pénzt nagyon megérdemelte, de örülök neki, hogy nem mi adtuk meg.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
cmon man 😕
Pedig úgy bíztam benne,hogy marad, kár érte.
manuszka86
De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
Wyatt
Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.
manuszka86
Miből gondolod, hogy SB-esélyes csapat hívta egyáltalán? Nyert már két bajnoki címet, volt itt egy harmadik döntő során során, mindig lejjebb adott a pénzéből, hogy több esélye legyen.

Igen, most inkább elmegyek Floridába pénzt keresni, ráadásul az idő is lényegesen kellemesebb, mint nálunk. Nálunk úgyis max 5-6. opció lenne, pénzt is így kapna. Máshonnan sem hiszem, hogy nagyon kapkodtak volna az esélyesek közül. Én simán Floridába mentem volna. Max LA-be.
Wyatt
Florida = 0% income tax, jó idő, vélhetően rövidebb szezon 😀
Mondjuk ha valaki ennyi sérülést beszedett, azt gondolnád, hogy inkább kevesebbért, de marad sokadig célpontnak és akkor a teste relatív olcsón fizet a cashért.
undisputedly
apróért játszott nálunk 3M/év

az elmúlt három évben keresett annyit bónuszokkal együtt mint a mostani garantált fizuja
teljesen érthető, hogy biztos pénzt választotta, ha meg hülyék lesznek Floridában és 100 elkapással számolnak vele, ő mindenképpen jól jár (azért remélem nem ütik szét totálisan)
ZERO_L
Igen, rengeteg pénzt feladott, hogy maradhasson, most már nyugodtan mehet a pénzre. Amúgy meg pont fordítva gondolom. A sérülés így is, úgy is benne van. Ha már kockáztat, akkor legalább fizessenek érte jobban.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Azt olvastam a kecske minden evő, de hogy még sört is???

twitter.com/colbertlateshow/status/973365839683502080

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Újra összeáll a Butler Ryan duó. Csak nem itt.
zinedine5
Érdekes, hogy igy megfizettek ket CB2-t.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
cmon man 😕
manuszka86
De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
Wyatt
Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.
manuszka86
Miből gondolod, hogy SB-esélyes csapat hívta egyáltalán? Nyert már két bajnoki címet, volt itt egy harmadik döntő során során, mindig lejjebb adott a pénzéből, hogy több esélye legyen.

Igen, most inkább elmegyek Floridába pénzt keresni, ráadásul az idő is lényegesen kellemesebb, mint nálunk. Nálunk úgyis max 5-6. opció lenne, pénzt is így kapna. Máshonnan sem hiszem, hogy nagyon kapkodtak volna az esélyesek közül. Én simán Floridába mentem volna. Max LA-be.
Wyatt
Mondjuk ha valaki ennyi sérülést beszedett, azt gondolnád, hogy inkább kevesebbért, de marad sokadig célpontnak és akkor a teste relatív olcsón fizet a cashért.
undisputedly
apróért játszott nálunk 3M/év

az elmúlt három évben keresett annyit bónuszokkal együtt mint a mostani garantált fizuja
teljesen érthető, hogy biztos pénzt választotta, ha meg hülyék lesznek Floridában és 100 elkapással számolnak vele, ő mindenképpen jól jár (azért remélem nem ütik szét totálisan)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Butler a Titans-ben..
5 év 61 misi, 30 garantált..Kifejezettem erős számok..😏
kyobalu
Jövőre egy 3. kör.
A Butler család is boldog lehet.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 6 éve
Eddy

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
cmon man 😕
manuszka86
Wyatt
manuszka86

Wyatt
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
ervinator
Őszintén? Minek? Az idei SB megmutatta, hogy hiába van pöpec O-d, ha nincs egy valamire való DEF-ed. Közben Butler el, én inkább a védelmet erősíteném!
NB2
A kettő nem zárja ki egymást. Amendola elment, akire elég sok kritikus játék lett ráhívva. Nelson is biztos célpont, lenne helye, ettől függetlenül nem valószínű, hogy megszerezzük. De mint szurkoló én szívesen látnám nálunk.

Azt viszont hozzá kell tenni, hogy bár teli vagyunk célponttal, azért ez is lehet vékony jég, főleg Dola távozásával.
Jules sérülés után tér vissza és már 32 éves lesz mire kezdődik a szezon, ráadásul eléggé sokat kapott már
Mitchell szintén sérülés után jön vissza
Britt egyelőre semmit sem mutatott

tehát ott vagyunk, hogy van egy Cooks és egy Hogan, aki minőségi és még ott van Dorsett. Plusz ha Gronk leterheltségét csökkenteni akarjuk, akkor Jordy abban is tudna segíteni, mert RZ célpontnak kurva jó lenne.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Hightowerrel ketten a sírból rángatták ki ezt a franchise-t, borzasztóan sajnálom hogy elmegy, de ez kb Gilmore fizetése, egy egyértelműen második számú cornernek.
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Butler a Titans-ben..
kyobalu
ejha jól megfizették az embert 😊
manuszka86
szerintem ez jó neki is - olyan csapatba kerül ahol számítanak rá és nagy pénzt is kap - a Patriotsnak is - legalább egy jó komp. pick jön érte jövőre - és talán még a Titansnek is ha ebben az idényben a '15 és '16-os formáját hozza nem pedig a tavalyit 😉
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Butler Titans, 5 év 61 millió (30 garantált) 😶
Eddy
Persze, hogy játszunk velük jövőre😊
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Butler a Titans-ben..
kyobalu
ejha jól megfizették az embert 😊

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
ervinator
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Butler a Titans-ben..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Újra összeáll a Butler Ryan duó. Csak nem itt.
több mint 6 éve
Butler Titans, 5 év 61 millió (30 garantált) 😶