New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
iktriad csak nyal nektek, jo arc akar lenni, ne is foglalkozzatok vele. Az igazsag az, hogy Brady kiegett, BB is. Es a Coltsnak van vedelme, a Patsnek pedig nincs. xd😀 Akkor már csak irányító kell nektek 😀
Stez
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/41880533_10155441010821431_6184333738906746880_n.jpg?_nc_cat=0&oh=41cafde68c3a429cc35c6cab25acee64&oe=5C6257A0Bortlesnek jár a September MVP díj 😂Mahomes dühős lesz.
ThundersNFL
iktriad
több mint 7 éve
Bortlesnek jár a September MVP díj 😂Mahomes dühős lesz.
ThundersNFL
több mint 7 éve
Túlságosan lefoglalt a szenvedésünk, a legjobb emberetekre nem figyeltem különNa, akkor a meccs után bújjon el mindenki, mert itt konkrétan mindenki balfasz volt, a támadók, a védők, a spec team, az edzők, mindenki. Az, hogy csak 11 ponttal kapunk ki, nem reálisLetudtátok az évi egy korai" mindenki kiégett" meccset idén. Ettől még simán meglesz a szokáásos 1. vagy a 2. kiemelés.
Wyatt
U.i.: Hogy tetszett Taven Bryan?
iktriad
Majd a konfdöntőben visszavágunk

több mint 7 éve
Na én meg megkaptam BB szigort a pats.hu-n....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Bortlesnek jár a September MVP díj 😂
Draft

több mint 7 éve
iktriad csak nyal nektek, jo arc akar lenni, ne is foglalkozzatok vele. Az igazsag az, hogy Brady kiegett, BB is. Es a Coltsnak van vedelme, a Patsnek pedig nincs. xd
több mint 7 éve
Na, akkor a meccs után bújjon el mindenki, mert itt konkrétan mindenki balfasz volt, a támadók, a védők, a spec team, az edzők, mindenki. Az, hogy csak 11 ponttal kapunk ki, nem reálisLetudtátok az évi egy korai" mindenki kiégett" meccset idén. Ettől még simán meglesz a szokáásos 1. vagy a 2. kiemelés.
Wyatt
U.i.: Hogy tetszett Taven Bryan?
több mint 7 éve
Akkor én most bemondok egy HT trade-et, amíg még valaki azt hiszi, hogy ér 1-2. körös picket (Matty? 😀)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Nem érdemeltük meg, de ha egyszer az ellen meginog és kapunk esélyt, azért használjuk már ki! Meg voltak fogva a 3. negyed végén, 4. negyed elején, még így is akár nyerhettünk volna...O: hiányzik egy wr és JE
D: valami nagyon nem stimmel, illetve a 4 negyed foci nagyon nem volt meg
ST: azért Gost is kihagyott egy FG-t
Ahogy Wyatt is írta ma mindenki elkövette a maga hibáját. Masszív munka van még itt, főleg D részén. JAX ellen azért lehet fájó a vereség, mert számíthat a PO erősorrendjénél.
több mint 7 éve
Zseniális, ha nem akarunk nyerni, akkor szóljatok legközelebb előre, nem maradok fent feleslegesenhát valahogy én is így éreztem 😀
Wyatt
évente egyszeri szerencsétlenkedés letudva..... 😛
remélem a sérülések nem súlyosak,de ma feltörölték velünk a padlót....a másodék félidő azért javulás volt az elsőhöz képest mondjuk volt honnan.
Szerkesztette: manuszka86
több mint 7 éve
védelem 7 hónap után:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Na, akkor a meccs után bújjon el mindenki, mert itt konkrétan mindenki balfasz volt, a támadók, a védők, a spec team, az edzők, mindenki. Az, hogy csak 11 ponttal kapunk ki, nem reális

több mint 7 éve
Zseniális, ha nem akarunk nyerni, akkor szóljatok legközelebb előre, nem maradok fent feleslegesen

több mint 7 éve
Persze, a támadóoldalon is várható volt ez a szenvedés, meg hátha javul valamit a helyzet ott. A védelem viszont nulla slantet tud levédekezni a meccsen, Keelan Cole konkrétan Cantonba megy, ha rajtunk múlik. Ez is fog javulni, de ettől ez most még ritka kellemetlen. Nyertünk már 3–21-ről meccset, és a 3–28 is benne van a meccsben, de az, hogy a támadósorunk akkorát javul meg a védelmünk is, na az nincs
Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
az előzetes zacsi az áll eddig 😊hát csalódás az amit a D-től kaptam eddig az első félidő alatt, csúnyán MVP-t csinálunk Brokiból.....
több mint 7 éve
Na ez pont olyan vállalhatatlan meccs, mint amitől tartottam.Az O-t még elviselem, bár oda csak JE11 jön, de a D az totál fogalmatlan. Ha nincs nyomás LB sortól totál homály az egész, csak rohangálnak fel alá a játékosaink. És ez egy Bortles, nem is Arod!
Wyatt
több mint 7 éve
Snap! 😀twitter.com/chatham58/status/1041336038826893313

több mint 7 éve
Eladott...Elkapott? 😇Nagyból Bortlesben lehet bízniJa, lesz dobott, és futott TD-je is. 😉
Wyatt
Sobri Jóska
ThundersNFL

több mint 7 éve
Elkapott? 😇Nagyból Bortlesben lehet bízniJa, lesz dobott, és futott TD-je is. 😉
Wyatt
Sobri Jóska
Draft

több mint 7 éve
Nagyból Bortlesben lehet bízniJa, lesz dobott, és futott TD-je is. 😉
Wyatt
több mint 7 éve
ennek a keretnek és edzői gárdának óriási kritikája lenne, ha pont Gordon (akár mennyi) hozzáadott értéke kéne a győzelem megszerzéséhez... ha csak ezen múlik, hogy nyerünk vagy sem az régen rossz igen, ma egy x hete a rendszerhez hozzászokó Gordon biztos segítség lenne, de két hét után jön Jules akkor meg már megvan az NFL szinten is minőségi támadóegység
egyébként alapból rossz a megközelítés, itt nem 1-2 plusz győzelemért kell remegni, hanem egy olyan egységet, rendszert kell kialakítani december végéig mind a három csapatrészben, ami januárban és februárban megnyer 3 (vagy 4) meccset
ezt meg szerintem Bryanttel és Gordonnal nehezebb véghezvinni

több mint 7 éve
Én karmolnám, de nem hinném, hogy BB egy ilyen problémás embert hozna. Az nyilvánvaló, hogy tehetsége miatt bármelyik elkapósorba beférne, a mienkbe pedig lassan én is
Wyatt
Gordon meg előbb megy el Dallasba minthogy nálunk egyáltalán felmerülneÉn ezzel nem értek egyet.
ZERO_L
Azért volt nem egy eléggé problémás, de tehetséges játékos a csapatban.
Workoutra lehet elhívják és megnézik, felmérik, hogy mennyire tud a csapat tagja lenni ill. hasznára válni.
Egy hátsó körös picket megérne.
Ha egy-két meccsen segítene a győzelemben, már megérte.
Plusz ne felejtsük el, hogy azért itt nagyobb esélye van az SB-runra, ez lehet motivációs tényező is, hogy addig fegyelmezze magát.
Szerk.:
Kenny Britt megint workouton van, ha egészséges akár le is lesz igazolva ill. Jordan Matthews is képben van még.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 7 éve
Cannon limitációja a legnagyobb probléma, Wattéknak is kb akkor volt értékelhető passrush-a mikor csere RT játszottGordon meg előbb megy el Dallasba minthogy nálunk egyáltalán felmerülne