New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 045 — nabege2@yahoo.com
Ezt a meccset nyerni kellett volna 45-17-re, erre összeszerencsétlenkedünk a Bearsnek legalább 21 pontot! Komolyan 3&2-re mi az istennek dobunk Develinnek, ahelyett, hogy futottunk volna?
ÁÁÁÁÁ, komolyan rossz nézni! Michelt meg rossz volt nézni, szerintem IR...
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezek a kurva felpattanó labdák fognak a sírba vinni...

Mi faszom vége volt ez

több mint 7 éve
Na, jó lenne, ha nem season ending lenne

több mint 7 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 twitter.com/profootballdoc/status/1054071743776616449?s=21

Talán megússza az ACL szakadást, de az a meniscus se hangzik jól.

több mint 7 éve
Kurvára nem kellene, igen...

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
szarok a meccsre, ha Michel megy az IR-re az komolyan visszafogja vetni a csapatot

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 972
Napi bulvár: Ezért fog TOMBRÉDI akár 50 éves koráig is játszani!!!

velvet.hu/elet/2018/10/21/a_nyolcvan_az_uj_negyven/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 529 — Whoops, looks like something went wrong.
Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 7. Fordulóban ????
Stez
1 Te-el játszunk úgyhogy biztos hogy játszik 😀
ParadSEC
Velem jatszotok?
Homar banda!

több mint 7 éve
Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 7. Fordulóban ????
Stez
ParadSEC
Allenre elkapásaira nem nagyon kell készülnie a Bearsnek 😕
De remélem rámcáfol.
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Stez
ParadSEC
2 poszton fog játszani. Egyszerre!
gdavid
Mérétéből adodóan sima ügy lenne

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Stez
ParadSEC
2 poszton fog játszani. Egyszerre!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve
Stez

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 637 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Stez
Bold prediction for Gordon 🙂
5 target
4 catch
124 yards
2 TD-s

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 529 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 045 — nabege2@yahoo.com
OFF!

Milyen "pocsék" lehet bostoninak lenni...
Februárban SB, tavasszal főcsoport döntő az NBA-ben, most meg a Red Sox van a döntőben.
több mint 7 éve
Gronk el sem utazott a Szeles Városba...fasza előjelek...
ThundersNFL
Helyes, gyógyuljon fel rendesen. Ne izgulj már ilyenek miatt, hátha amiatt nem utazik, mert Gordon már rendesen használható lesz. Vannak opciók azért rendesen

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 637 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gronk el sem utazott a Szeles Városba...fasza előjelek...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Vajon ki érkezik? -amiért módosítottuk Gil szerződését!? J. Collinst viszahozzák a Barnáktól? Dez érkezik?
ParadSEC
Kötve hiszem, hogy Hue Jackson tanította volna alázatra Collinst...

Dez minek? max ha robban Gordon bomba és a csapat totálisan kétségbe esett lesz

szerintem nem lesz komoly érkező, de ha mondanom kéne egy valakit akkor inkább Bucannon-t mondanám, körülbelül pont annyit vinne el amennyit most sikerült felszabadítani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Vajon ki érkezik? -amiért módosítottuk Gil szerződését!? J. Collinst viszahozzák a Barnáktól? Dez érkezik?

több mint 7 éve
Cannon nem fog játszani a Bears ellen.
Nagyon nem fasza, hogy ennyiszer van agyrázkódásos esete, így nem fogja kihúzni a szerződése végéig.
Lehet, hogy jövőre ki lesz rakva 2,8M halott pénzzel.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Hát ez azért itt is elfért volna 😀

streamable.com/5d1ic

Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 226
Megint nagyon kezdenek előjönni a Payton Manningek a bowl.hu-n (nem csak itt, több helyen is láttam), pedig annyi tiszteletet megérdemel, hogy Peytonnak írjuk 😊

Más, a Bears otthon 2–0, két elég sima győzelemmel, nekünk idegenben 0–2 a mérlegünk, két elég sima vereséggel. Úgyhogy jöhet a két széria megszakítása 😀

Trubisky éledezni látszik, a 15 meccs 9 TD/10 interception után 2 meccs 9 TD/1 interception jött, de azért a védelem szerintem annyira nem sebezhetetlen, mint amennyire elitnek tartják, azért az Osweiler vezette Dolphins egészen jól tudott haladni passzokkal és futásokkal is, sack sem volt ellene, ami mind biztató előjel
Wyatt
A védelem nagyon is jó, de ez a Miami meccs érthetetlen volt a részükről. Ennyire gyengén nem fognak még egyszer játszani. Naggyá tették Brockit, aki amúgy nem volt nagy szám. Albert Wilson meg a védőink balfaszkodása adott neki úgy 150 yardot meg 2TD-t...Pont ma néztem elemzéseket a 2 Wilson TD-ről...3 yardos screenek indult, 4 védő állt az 1 yardon belül az elkapóhoz. Az egyik lepkék után markolászott a másik az árnyékára vetődött ( tudom én hogy zavaró a napsütés Miamiban, de azért na) a másik kettő meg egymásra várt hogy mi legyen. A 20 yardoson még azt hiszem Jackson is le vihette volna, de hát egy gyengéd ölelést adott tackle helyett. Na ilyen TD-ből egy is sok, na mi összehoztunk kettőt 4 perc alatt...Már csak a Benny Hill show zenéje hiányzott. A második agyon nyert meccsünket sikerült elbukni...Nagyon szoros meccset várok. A D renélem kijavítja a Dolphins ellenit. Nagy meccs lesz az tuti...

több mint 7 éve
Megint nagyon kezdenek előjönni a Payton Manningek a bowl.hu-n (nem csak itt, több helyen is láttam), pedig annyi tiszteletet megérdemel, hogy Peytonnak írjuk 😊
Wyatt
Ajj, basszus, jó hogy szóltál. Pedig oda szoktam figyelni az ilyenekre.
Összekevertem az írásmódot Sean Paytonéval...
több mint 7 éve

Más, a Bears otthon 2–0, két elég sima győzelemmel, nekünk idegenben 0–2 a mérlegünk, két elég sima vereséggel. Úgyhogy jöhet a két széria megszakítása 😀

Trubisky éledezni látszik, a 15 meccs 9 TD/10 interception után 2 meccs 9 TD/1 interception jött, de azért a védelem szerintem annyira nem sebezhetetlen, mint amennyire elitnek tartják, azért az Osweiler vezette Dolphins egészen jól tudott haladni passzokkal és futásokkal is, sack sem volt ellene, ami mind biztató előjel