NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
23
6
2:15, Arena4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
én aszem tudok egy ilyenrőltwitter.com/ProFootballTalk/status/974232440100270080
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Szerintem ő ápgréd lenne az LB sornak igaz csak paraszthajszállal
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/974278511996424192
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Érik ez a Suh dolog 😉
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=jei18HOxAuccsak annak akinek legalább egy kicsit szimpatikus a Pats
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Úgy tűnik nincs itt semmi rejtély?Fene se tudja. Ha azt nézzük a Jags is mit csinált a Pats-szel az első félidőben.
www.patspulpit.com/2018/3/14/17122078/ex-new-england-patriots-cornerback-malcolm-butler-super-bowl-benching-eagles-titans-belichick
Sinisa
Az Eagles meg képes volt ugyanezt végigtolni 60 percen keresztül.
Nem álltak le, nem változtattak, csak tolták amit kellett, ami a csövön kifért.
És még így is csak egy hajszállal nyertek.
Elismerés nekik mert egy play-jel jobbak voltak és azért mert az eszüknél maradtak és nem azt csinálták mint tavaly a Falcons.
A Vikings elleni meccsükből kiindulva, egy 50-60 yardos FG-t ha kell, bepróbált volna a Eagles.
Mindig fájni fog ez a vereség, de ha azt nézem, hogy milyen védelemmel jutott el a csapat az SB-be...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Lement a nagy roham szóval indulhat a BB féle kukázós fedőnévre hallgató akció 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ez jó hír de remélem jobban fogja állni az ütéseket mint az elmúlt szezonbanBurkhead 3 évre visszahozva 😊scores.espn.com/nfl/story/_/id/22764561/new-england-patriots-re-signing-running-back-rex-burkhead
ervinator
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Allen idén nagyon jó munkát végzett, ha olvasgattál elemzéseket, vagy nézed a heti BB breakdownt, akkor ezt máshol is hallhattad/olvashattad, szóval én őt nem rúgnám ki, de egy paycut jogos lehetne.Olvastam, néztem.
Foldesi26
Nekem inkabb az "inkonzisztens" jelző illik Rá jobban.
Voltak egészen parádés megmozdulásai, majd érthetetlenül gyengék.
Egy dimenziós blokkoló, abból sem elit.
De igazad van, fele pénz es nekem okay. 😉
Úgy tűnik nincs itt semmi rejtély?
www.patspulpit.com/2018/3/14/17122078/ex-new-england-patriots-cornerback-malcolm-butler-super-bowl-benching-eagles-titans-belichick
BB szokás szerint 19-re lapot húzott es most a bank nyert?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
A szentek is nyomtak egy all-in-t, talán el lehetne hozni Armstead-et.Ott van mögötte Ramczyk, valamennyi pénz is felszabadulna + SP felakar menni Darnold-ért ahhoz meg kellenek a pickek mert elég messze vannak.
több mint 6 éve
Foldesi26
317
Allen idén nagyon jó munkát végzett, ha olvasgattál elemzéseket, vagy nézed a heti BB breakdownt, akkor ezt máshol is hallhattad/olvashattad, szóval én őt nem rúgnám ki, de egy paycut jogos lehetne.Csak példa volt.Allen es McClellin miert nem cut meg?De ő minek nekünk? Szerintem egyáltalán nincs rá szükségünk, pláne nem ennyi pénzért.
A 8M talán eleg lehet Honey Badger-re 😊
Sinisa
Wyatt
Jobban is el lehet költeni azt a 8 M-et.
Sinisa
Én a nagyobb nevek közül Julius Thomast látnám nálunk szívesen, Bennetthez hasonló nagytestű atletikus elkapó, aki jelentősen csökkentette az árát Miamiban. Tipikusan Pats féle veterán win-win lenne egy egy éves szerződés olcsón.
több mint 6 éve
Csak példa volt.Allen es McClellin miert nem cut meg?De ő minek nekünk? Szerintem egyáltalán nincs rá szükségünk, pláne nem ennyi pénzért.
Sinisa
Wyatt
Jobban is el lehet költeni azt a 8 M-et.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Allen es McClellin miert nem cut meg?De ő minek nekünk? Szerintem egyáltalán nincs rá szükségünk, pláne nem ennyi pénzért.
Sinisa
több mint 6 éve
Allen es McClellin miert nem cut meg?A 8M talán eleg lehet Honey Badger-re 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
NFL meg több évet írBurkhead 3 évre visszahozva 😊scores.espn.com/nfl/story/_/id/22764561/new-england-patriots-re-signing-running-back-rex-burkhead
ervinator
Burkus
több mint 6 éve
Burkhead 3 évre visszahozva 😊scores.espn.com/nfl/story/_/id/22764561/new-england-patriots-re-signing-running-back-rex-burkhead
ervinator
több mint 6 éve
A "WR1" megjelölésre reagáltam.Amendola az lenne? 😊32 évesen, a második térdszalag-szakadásból. Nem hiszem, hogy Edelman a jövő...Na szuper, így Lewis elvesztése sem fáj már nekem annyira. Eddig egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunkde visszajön a WR1 és az LB1
Wyatt
gordon
Burkus
Jövőnek ott van Cooks, vagyunk elegen WR-poszton, LB-poszton is erősödünk rendesen, meg DT-ben is. Szóval tartom, egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunk
Wyatt
Burkhead egy éves szerződést kötött az ESPN szerint.
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Burkhead 3 évre visszahozva 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én szimplán az előző évhez képest lévő változást írtam, nem azt, hogy az ideális kerettől mennyire vagyunk lemaradva 😊nekem egy TE2 még hiányzik (Ebron esetleg)Amendola az lenne? 😊32 évesen, a második térdszalag-szakadásból. Nem hiszem, hogy Edelman a jövő...Na szuper, így Lewis elvesztése sem fáj már nekem annyira. Eddig egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunkde visszajön a WR1 és az LB1
Wyatt
gordon
Burkus
Jövőnek ott van Cooks, vagyunk elegen WR-poszton, LB-poszton is erősödünk rendesen, meg DT-ben is. Szóval tartom, egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunk
Wyatt
gordon
több mint 6 éve
Schefter forrása szerint Burkhead marad nálunk.ez jó ennek örülök,tavalyi igazolása is tetszett, Lewis nélkül meg több snap jut neki meccsenként 😊
Boston
több mint 6 éve
nekem egy TE2 még hiányzik (Ebron esetleg)Amendola az lenne? 😊32 évesen, a második térdszalag-szakadásból. Nem hiszem, hogy Edelman a jövő...Na szuper, így Lewis elvesztése sem fáj már nekem annyira. Eddig egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunkde visszajön a WR1 és az LB1
Wyatt
gordon
Burkus
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Amendola az lenne? 😊32 évesen, a második térdszalag-szakadásból. Nem hiszem, hogy Edelman a jövő...Na szuper, így Lewis elvesztése sem fáj már nekem annyira. Eddig egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunkde visszajön a WR1 és az LB1
Wyatt
gordon
Burkus
több mint 6 éve
32 évesen, a második térdszalag-szakadásból. Nem hiszem, hogy Edelman a jövő...Na szuper, így Lewis elvesztése sem fáj már nekem annyira. Eddig egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunkde visszajön a WR1 és az LB1
Wyatt
gordon
több mint 6 éve
Na szuper, így Lewis elvesztése sem fáj már nekem annyira. Eddig egy #2 CB és egy #1 LT mínuszban vagyunkde visszajön a WR1 és az LB1
Wyatt