New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Új DC pedig nem lesz az LB coach hívja a D játékokat.
dande
Ahogy legutóbb is volt. Business as usual.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Mármint Flores? ezt hol olvastad?
gordon
Igen. A linket most nem tudom betenni a Yahho sportson írja Charles Robinson.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
dande
Mármint Flores? ezt hol olvastad?
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Ha megszereznénk Shaq Griffint és átkonvertáljuk SS-nek na az szerintem nem lenne rossz. Az a sebesség, erő fél kézzel is csak nyerő lehet

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
A fizetésének egész pontosan 0 %-a garantált, szóval nem meglepő hogy kap egy training camp-nyi időt bizonyítani... 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Britt marad. Ezt meg hogy?😊 Nem volt 5 értelmes elkapása tavaly 😀
NB2
Állítólag nagyon sokat vár tőle az edzői stáb.
cspeti98
Illetve ugye volt két hete összeszokni Bradyvel. Nyilván túlzok. De ezek szerint úgy voltak vele az edzők, hogy kap egy holt szezont a Kecskénkkel, aztán meglátjuk. Veszíteni nem nagyon tudunk vele, nyerni sokat nyerhetünk, nem árt egy nagyobb WR azért, hogy ne minden Gronkra menjen a vörösben

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
NB2
Állítólag nagyon sokat vár tőle az edzői stáb.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Én Jonathan Jones-szal sem lennék kibékülve, Rowe játéka is hagyott kívánni valót maga után, jövőre mind2 FA lesz (Jones csak RFA), nem ártana hosszabb távon bebiztosítani magunkat
ráadásul kis szerencsével top CB prospect is lecsúszhat a 31. választásra

persze, ha a pass-rush-t, LB mélységet és Chung pótlását megoldjuk akkor duzzogva de el tudom fogadni ha a CB állomány papíron nem a legerősebb, és a rendszernek köszönhetően több fog kijönni belölük

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
DT vagy nem DT?
 www.patspulpit.com/2018/3/2/17061546/the-biggest-patriots-need-that-no-one-is-talking-about
Sinisa
az első két pickből szerintem is jön egy pass rusher DT .Évek óta keressük azt aki belülről nyomást tud generálni..
Az LB nem kell szerintem se, a snapek kb 60%-ban csak kettő van pályán azért meg nem hozhatsz első körben mert HT sérülékeny..
Arra vagyok kíváncsi, hogy nekimegyünk-e Jones -al cb2 -ként a szezonnak.
gordon
Akkor eret vágok ha Jones lesz a Cb2...
ParadSEC
Aztán nyom egy AllPro szezont és TOP 5 CB lesz 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
DT vagy nem DT?
 www.patspulpit.com/2018/3/2/17061546/the-biggest-patriots-need-that-no-one-is-talking-about
Sinisa
az első két pickből szerintem is jön egy pass rusher DT .Évek óta keressük azt aki belülről nyomást tud generálni..
Az LB nem kell szerintem se, a snapek kb 60%-ban csak kettő van pályán azért meg nem hozhatsz első körben mert HT sérülékeny..
gordon
ParadSEC
felteszem Gordon Jonathan Jonesra gondolt cb2-ként, nem pedig Cyrus Jonesra, az előbbi nekem belefér az utóbbi verzió tényleg gáz lenne
Cuchulain82
ja bocs, igen rá. Cyrus elvileg slot cb

Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
DT vagy nem DT?
Sinisa
gordon
ParadSEC
felteszem Gordon Jonathan Jonesra gondolt cb2-ként, nem pedig Cyrus Jonesra, az előbbi nekem belefér az utóbbi verzió tényleg gáz lenne
több mint 6 éve
DT vagy nem DT?
Sinisa
gordon

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
DT vagy nem DT?
Sinisa
több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mi van Garciával? Mit tudtok róla?
mascherano
Annyi derült ki a korábbiakhoz képest, hogy tüdőembóliája volt. Fogalmam sincs, hogy sikerül(t)-e úgy belőni a véralvadásgátló adagját, hogy full kontakt sportot űzhessen ÉS ne alakulhasson ki újabb vérrög.

Ajándék lesz, ha 2018-ban 53-as keretben tud lenni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Mi van Garciával? Mit tudtok róla?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
DT vagy nem DT?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Én mindenkivel szembe menve az első két kör valamelyikében hoznék qb-t, plusz egy DE. Aztán LB, OT.
De biztos húzunk valahol egy 165-ös IQ-val rendelkező ivy leagueből jövő safetyt, plusz egy wr-t.
zinedine5
Dehogy mindenkivel

több mint 6 éve
Én mindenkivel szembe menve az első két kör valamelyikében hoznék qb-t, plusz egy DE. Aztán LB, OT.
De biztos húzunk valahol egy 165-ös IQ-val rendelkező ivy leagueből jövő safetyt, plusz egy wr-t.
zinedine5
szerintem az első két körben lévő 3 pickből legalább egyszer lecserélünk, de ha mégsem akkor az 1/31re nálam DE/LB a sorrend, a 2/11 LB/QB/TE, 2/31 legkésőbb QB ; feltéve hogy Solder marad, ha nem akkor az első két pickből az egyik OT

baromi boldog lennék egy Davenport, Vander Esch, Lauletta sorrenddel, 3/31re Rashaad Penny lehetne a bónusz 😀
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
több mint 6 éve
SS,Lb,Cb,De/Dt, késői Qb,meg 1 T aztán megvagyunk. A többi csak ajándék 😀

több mint 6 éve
Lassan ráfordulván az FA piacra, ahogy én látom a helyzetünket:

QB: Tom Brady, Brian Hoyer
Én most azt gondolom, hogy ide nem fog jönni újonc. Ez inkább megérzés, mintsem logikus megközelítés, de, ha akarok logikát keresni benne, akkor Hoyer backup QB-nak teljesen jó, Garoppolo elengedésével Bradynek szabad az út, hogy 2-3 évig (vagy addig ameddig akar/bírja) játsszon. Mindkettőjük 2020-ban lesz szabadügynök, szóval akár jövőre is érkezhet a draftról valaki.
ervinator
igazat adok abban hogy nem muszáj idén hozni valakit, Hoyer cserének szerintem is megfelel, de ha a stáb talál valakit akiben látnak fantáziát azt igenis ki kell választani, mert semmi garancia nincs rá hogy jövőre lesz jobb prospect
Kyle Laulettát nagyon szeretném a csapatban látni
FB: James Develin
Jővőre lejár a szerződése így akár aktuális lehet a hosszabbítás az esetében. Szerencsére olcsón megtartható a későbbiekben is.
ervinator
nagyon kedvelem Develint, szerintem marad elfogadható áron a jövőben is
RB: James White, Mike Gillislee
Szerintem Gillislee nem volt annyira rossz, mint amennyire sokan tartják, sőt a szezon elején impresszíven kezdett. Az tény, hogy elkapásoknál nem igazán használható, de nem is feltétlen kell. Olcsó és jövőre lejár a szerződése, marad még 1 évet. Dion Lewis és Rex Burkhead FA. Mindkettő tesztelni fogja a piacot aztán meglátjuk melyikőjüket tudjuk visszahozni. Tippem Burkhead.
Bolden hosszabított, bár ő inkább a ST számára fontos. Ide nem várok draftolt újoncot.
ervinator
ide nagyon remélem hogy Burkhead visszajön elfogadható pénzért, Lewist szerintem megfizetik az FA-n /remélem a Lions ott szívesen látnám/, Gillisleet nem tartom nagyon rossznak, de nálam pont azért bukó mert elkapásoknál kvázi használhatatlan ezért elküldeném, elég jó az RB választék a drafton én húznék ide valakit /személyes kedvenc Rashaad Penny/
TE: Rob Gronkowski, Martellus Bennett, Dwayne Allen, Jacob Hollister
Korábban azt is el tudtam volna képzelni, hogy Gronkot eltradeljük idén, aztán jött a herce-hurca, hogy folytatja e vagy sem. Szerencsére igen, így viszont már aligha fogjuk őt máshova küldeni (amit nem is bánok). Allen fizetése így nem maradhat, viszont neki szerintem lesz választása arra, hogy maradjon. Simán el tudok képzelni, hogy a fizetése egy része garantáltá válik és hosszabbít 1-2 évet, így felszabadítva egy kis cap spacet idénre. Azt ne felejtsük el, hogy blokkolásban ő igencsak jó volt idén. Bennett megy és szerintem Hollister sem lesz tagja idén a keretnek. Ide várok a 2. körben egy újoncot.
ervinator
Gronkról nem tudok nyilatkozni, majd kiderül mi lesz vele, Allen marha jól blokkol de sajna nem OT-t játszik szóval nem lenne baj ha elkapása is lenne, ő nálam röpül, Bennett egy fizucsökkentéssel talán maradhatna, ha egészséges, de inkább elküldeném őt is, Hollister egy baromi nagy kérdőjel, szeretném hogy jó legyen de idén marhára nem használtuk szóval nem tudom mit is akarunk tőle; a draftról mindenképpen hoznék ide embert /Gesicki, Goedert, Fumagalli és Breneman a jelöltek nálam/, ha esetleg Tampában Lichtnek elgurul a gyógyszere és nem tartja meg Cameron Brate-t akkor őt nagyon imádnám nálunk
WR: Brandin Cooks, Julian Edelman , Chris Hogan, Malcolm Mitchell, Phillip Dorsett, Kenny Britt,
Cooks relative olcsón megtartható, Jules a videója alapján már rendben van. Hogan szintén olcsó. Mitchell kérdéses, hogy mennyire lesz egészséges, de szerintem marad. Dorsettet meghagynám, Britt repüljön és hozzuk vissza Danny Playoff Amendolát, és hozzuk vissza Matthew Oooh-Yeah Slatert is 😊
ervinator
Edelman visszajön, remélem Amendola marad normál fizuért, Hogan+Mitchell marad, itt meg lehet kövezni de ha kapunk érte az 1. kör végéről vagy a 2. elejéről/közepéről egy picket akkor Cooksot én elcserélném /semmi esélyt nem látok rá, hogy BB így döntsön ez szigorúan magánvélemény/, ez esetben spórolunk kb 8 misit és tőlem maradhat Britt és Dorsett is
OT: Marcus Cannon, Cole Croston
Cannon sokat fejlődött Scar kezei alatt, kérdés, hogy Croston 1 év alatt mennyit tudott. Garciaval én már nem számolok. Soldert nem igazán lehet megtippelni, örülnék neki ha maradna, pláne ha olcsóbban is, mint amennyit máshol kapna normális esetben, de azt is teljesen megérteném, ha végül visszavonul. Fleming és Waddle is FA, igazából mindkettő visszajöhet, mert elférne, de legalább az egyikőjük maradjon. Ha Solder nem jön vissza, akkor egy tradet is elképzelhetőnek tartok, mondjuk azt csipáznám, ha Joe Thomas idejönne utolsó éveire 😊
ervinator
Soldert nagyon meg kellene tartani mert különben egy korai pick mehet az LT posztra, bízom benne hogy Garcia ha idén még nem is de a kövi szezonra már hadra fogható lesz, Fleming és Waddle remélem nem kérnek sokat és maradnak, idén mindkettő kellemes meglepetés volt ahhoz képest amit vártam tőlük; a Joe Thomas féle trade szerintem kb elképzelhetetlen
IOL: Joe Thuney, Shaq Mason, David Andrews
Fal közepe fiatal és olcsó. Karrast ERFA-ként vissza tudjuk hozni, illetve kukázni is tudunk, ha kellene. Nem várok ide komoly erősítést.
ervinator
egyetértek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DE: Trey Flowers, Deatrich Wise, Eric Lee
Flowers kiemelkedik, viszont jövőre lejár a szerződése, ezért mindenképp be kellene ütemezni egy hosszabbítást vele. Wise és Lee kiegészítő embernek jó, starternek kevésbé, ezért kell ide ember. FA-n túl sok DE nem lesz, viszont Trent Murphyt elhoznám, igaz a Redskinsben 3-4 OLB volt, de tud 4-3 DE-ként is játszani és olcsó is lehet.
ervinator
mindenképpen kell ember, sajna az FA piacról nem nagyon lehet hozni, Murphy olcsón jöhet, ide draftolni kell ha valami csoda folytán lecsúszna 1/31re Marcus Davenport az nagyon fasza lenne, illetve még Harold Landry és Sam Hubbard akiknek tudnék örülni, Arden Key nekem nagyon nem bejövös
DT: Malcom Brown, Lawrence Guy, Vincent Valentine, Adam Butler, Alan Branch
Brown 5. évi opcióját le kell hívni, Branch egyértelmű, hogy repül, de a maradék négyes elég kell, hogy legyen.
ervinator
egyetértek
LB: Dont’a Hightower, Kyle Van Noy, Shea McClellin, Elandon Roberts, Derek Rivers, Harvey Langi
Hightower és Van Noyon kívül egyelőre elég gyérül néz ki ezt a poszt. Rivers inkább LB lesz, Langiról pozitív hírek jönnek a balesete után. Robertsnek intsünk búcsút, McClellin pedig kérdőjel, de, ha rendben lesz, akkor marad. James Harrisont kétlem, hogy visszahozzuk. Flowers viszont jöjjön vissza olcsón.
ervinator
HT + Van Noy a biztos pont, Riversben és Langiban reménykedem, Flowers jöjjön vissza, Roberts tőlem mehet, ha kell a pénz akkor McClellin is, Harrison vet. minért maradhat ha akar, jó lenne ha FAról elhoznánk normális pénzért Bradhamet az Eaglesből; ide nem hiszem hogy kellene draftolni, ha mégis akkor Leighton Vander Esch a Boiseből jó lenne, esetleg Josey Jewell
CB: Stephon Gilmore, Jonathan Jones, Eric Rowe, Cyrus Jones
Butler nem kérdés, hogy megy, szerintem Cyrus Jonesnak is meszelnek (bár, ha Jordan Richards eddig maradhatott, akkor éppen Jones is maradhat) Lehetséges jelölt E.J. Gaines, aki sok kritériumnak megfelel: Bills játékos, sérülékeny... 😊
ervinator
na ezt baromira nem tudom hogy kellene megoldani, Butler megy ez egyértelmű, szerintem Gilmore és J. Jones jó lesz, Rowe nekem nem jön be, C. Jones első szezonja borzalmas volt, a másodikat kihagyta sérülés miatt de egy esélyt még adhatunk neki, a DB drafthoz hülye vagyok, inkább megpróbálnám elhozni FA-ról a Kyle Fuller/Prince Amukamara/E.J. Gaines trió egyikét
S: Devin McCourty, Patrick Chung, Duron Harmon, Jordan Richards
Kezdjük az egyszerűvel: Jordan Richards cut. Nagyon szurkoltam neki, amikor draftoltuk, de látni kell, hogy alkalmatlan. Chung szerződése jövőre lejár az első kört szerintem ide lőjük el (na jó ez így nem igaz, mert úgyis kitradelünk az első körből). DMC és Harmon is be van betonva 2 ill. 3 évig. Ebnert hozzuk vissza a ST-be.
ervinator
J. Richards hello, Chung mögé kell egy pótlás, de egy első kört ide baromi soknak éreznék, Ebner jöjjön vissza
ST: Stephen Gostkowski, Ryan Allen, Joe Cardona
Gostnál valami megtört és fontos meccseken benne van a hiba. Jövőre lejár a szerződése, idén szerintem versenyezni fog azért, hogy ne vágjuk ki. Allen jó, remélhetőleg sokat idén sem kell puntolnia, Cardona is teljesen jó, igaz nekik is jövőre jár le a szerződésük.
ervinator
amennyit Gostot ekézi mindenki azt gondolnám jó ha minden harmadik FGját rúgja be, értem lehetne jobb főleg ezért a pénzért /egy paycut ráférne/, de azt valahogy senki nem emlegeti hogy hányszor indul az ellenfél szar poziból az ő kickoffjai miatt, a legutóbbi három szezon utolsó meccsén mindig rontott egy XP-t ez szar ügy, de a kickerek jelentős része azért nem ront egy konferencia döntőn vagy SBn mert el sem jut odáig, versenyeztessük meg tőlem, de szerintem ha kivágjuk nagyobb esélyünk van rá hogy az utód gyengébb lesz mint hogy jobb /a legutóbbi szezonban a Chargesnek nagyon bejött a rugó csere/, a többiekkel nincs gond

bocs hogy ha hosszú voltam, fotelszurkolóként amennyire értek a játékhoz /kb semennyire 😉/ ezek voltak a gondolataim, még 2 hónap és meglátjuk hogy mekkora marhaságokat hordtam össze 😀
több mint 6 éve
Kell a fasznak Bell, hozzuk a kövi David Johnsont, simán hozza a teljesítményt, csak nincs vele az a rengeteg hiszti

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
RB: James White, Mike Gillislee
Ide nem várok draftolt újoncot.
ervinator
Ehhez képest interjúztatjuk az RB-ket. Meg eddig OT, TE, QB posztokra az emberkéket.

www.patspulpit.com/2018/3/1/17068832/2018-nfl-combine-new-england-patriots-interview-tracker-bill-belichick-draftSolymi
[/quote]Ha kihúzzuk a következő Bellt áldásom rá 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"