New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
RB: James White, Mike Gillislee
Ide nem várok draftolt újoncot.
ervinator
Ehhez képest interjúztatjuk az RB-ket. Meg eddig OT, TE, QB posztokra az emberkéket.

www.patspulpit.com/2018/3/1/17068832/2018-nfl-combine-new-england-patriots-interview-tracker-bill-belichick-draft[/quote]

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Friscóé az 1/9, akkor a miénk a 2/43. Pedig jobban örültem volna a 2/41-nek, de kicsire nem adunk.

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Lassan ráfordulván az FA piacra, ahogy én látom a helyzetünket:

QB: Tom Brady, Brian Hoyer
Én most azt gondolom, hogy ide nem fog jönni újonc. Ez inkább megérzés, mintsem logikus megközelítés, de, ha akarok logikát keresni benne, akkor Hoyer backup QB-nak teljesen jó, Garoppolo elengedésével Bradynek szabad az út, hogy 2-3 évig (vagy addig ameddig akar/bírja) játsszon. Mindkettőjük 2020-ban lesz szabadügynök, szóval akár jövőre is érkezhet a draftról valaki.

FB: James Develin
Jővőre lejár a szerződése így akár aktuális lehet a hosszabbítás az esetében. Szerencsére olcsón megtartható a későbbiekben is.

RB: James White, Mike Gillislee
Szerintem Gillislee nem volt annyira rossz, mint amennyire sokan tartják, sőt a szezon elején impresszíven kezdett. Az tény, hogy elkapásoknál nem igazán használható, de nem is feltétlen kell. Olcsó és jövőre lejár a szerződése, marad még 1 évet. Dion Lewis és Rex Burkhead FA. Mindkettő tesztelni fogja a piacot aztán meglátjuk melyikőjüket tudjuk visszahozni. Tippem Burkhead.
Bolden hosszabított, bár ő inkább a ST számára fontos. Ide nem várok draftolt újoncot.

TE: Rob Gronkowski, Martellus Bennett, Dwayne Allen, Jacob Hollister
Korábban azt is el tudtam volna képzelni, hogy Gronkot eltradeljük idén, aztán jött a herce-hurca, hogy folytatja e vagy sem. Szerencsére igen, így viszont már aligha fogjuk őt máshova küldeni (amit nem is bánok). Allen fizetése így nem maradhat, viszont neki szerintem lesz választása arra, hogy maradjon. Simán el tudok képzelni, hogy a fizetése egy része garantáltá válik és hosszabbít 1-2 évet, így felszabadítva egy kis cap spacet idénre. Azt ne felejtsük el, hogy blokkolásban ő igencsak jó volt idén. Bennett megy és szerintem Hollister sem lesz tagja idén a keretnek. Ide várok a 2. körben egy újoncot.

WR: Brandin Cooks, Julian Edelman , Chris Hogan, Malcolm Mitchell, Phillip Dorsett, Kenny Britt,
Cooks relative olcsón megtartható, Jules a videója alapján már rendben van. Hogan szintén olcsó. Mitchell kérdéses, hogy mennyire lesz egészséges, de szerintem marad. Dorsettet meghagynám, Britt repüljön és hozzuk vissza Danny Playoff Amendolát, és hozzuk vissza Matthew Oooh-Yeah Slatert is 😊

OT: Marcus Cannon, Cole Croston
Cannon sokat fejlődött Scar kezei alatt, kérdés, hogy Croston 1 év alatt mennyit tudott. Garciaval én már nem számolok. Soldert nem igazán lehet megtippelni, örülnék neki ha maradna, pláne ha olcsóbban is, mint amennyit máshol kapna normális esetben, de azt is teljesen megérteném, ha végül visszavonul. Fleming és Waddle is FA, igazából mindkettő visszajöhet, mert elférne, de legalább az egyikőjük maradjon. Ha Solder nem jön vissza, akkor egy tradet is elképzelhetőnek tartok, mondjuk azt csipáznám, ha Joe Thomas idejönne utolsó éveire 😊

IOL: Joe Thuney, Shaq Mason, David Andrews
Fal közepe fiatal és olcsó. Karrast ERFA-ként vissza tudjuk hozni, illetve kukázni is tudunk, ha kellene. Nem várok ide komoly erősítést.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DE: Trey Flowers, Deatrich Wise, Eric Lee
Flowers kiemelkedik, viszont jövőre lejár a szerződése, ezért mindenképp be kellene ütemezni egy hosszabbítást vele. Wise és Lee kiegészítő embernek jó, starternek kevésbé, ezért kell ide ember. FA-n túl sok DE nem lesz, viszont Trent Murphyt elhoznám, igaz a Redskinsben 3-4 OLB volt, de tud 4-3 DE-ként is játszani és olcsó is lehet.

DT: Malcom Brown, Lawrence Guy, Vincent Valentine, Adam Butler, Alan Branch
Brown 5. évi opcióját le kell hívni, Branch egyértelmű, hogy repül, de a maradék négyes elég kell, hogy legyen.

LB: Dont’a Hightower, Kyle Van Noy, Shea McClellin, Elandon Roberts, Derek Rivers, Harvey Langi
Hightower és Van Noyon kívül egyelőre elég gyérül néz ki ezt a poszt. Rivers inkább LB lesz, Langiról pozitív hírek jönnek a balesete után. Robertsnek intsünk búcsút, McClellin pedig kérdőjel, de, ha rendben lesz, akkor marad. James Harrisont kétlem, hogy visszahozzuk. Flowers viszont jöjjön vissza olcsón.

CB: Stephon Gilmore, Jonathan Jones, Eric Rowe, Cyrus Jones
Butler nem kérdés, hogy megy, szerintem Cyrus Jonesnak is meszelnek (bár, ha Jordan Richards eddig maradhatott, akkor éppen Jones is maradhat) Lehetséges jelölt E.J. Gaines, aki sok kritériumnak megfelel: Bills játékos, sérülékeny... 😊

S: Devin McCourty, Patrick Chung, Duron Harmon, Jordan Richards
Kezdjük az egyszerűvel: Jordan Richards cut. Nagyon szurkoltam neki, amikor draftoltuk, de látni kell, hogy alkalmatlan. Chung szerződése jövőre lejár az első kört szerintem ide lőjük el (na jó ez így nem igaz, mert úgyis kitradelünk az első körből). DMC és Harmon is be van betonva 2 ill. 3 évig. Ebnert hozzuk vissza a ST-be.

ST: Stephen Gostkowski, Ryan Allen, Joe Cardona
Gostnál valami megtört és fontos meccseken benne van a hiba. Jövőre lejár a szerződése, idén szerintem versenyezni fog azért, hogy ne vágjuk ki. Allen jó, remélhetőleg sokat idén sem kell puntolnia, Cardona is teljesen jó, igaz nekik is jövőre jár le a szerződésük.

Összeségében nem vagyunk rossz helyzetben, de azért most okosan kell lavírozni, mert sok posztnál vékony a jég. In Bill we trust! 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
Wilkerson repül New Yorkból, egy teljesítményarányos, kevés garis szerződéssel igencsak megdobnám.
Wyatt
Gronk meg mégis marad, bár ez tegnapig állítólag nem így nézett ki. Úgy rakom össze fejben a SB éjszakáját - mindhárom coordinator távozik, a D teljes rebuildra szorul, a Butler-saga véget ér, Gronk visszavonul - hát lehetett fejfájása Belichicknek és Kraftnek.
Burkus
El kell küldeni Allen-t.Kell hozni egy minőségi move TE-t (Bennett, Hollister a rosterről vagy draft eleje),hogy Gronkot inkább csak blokkolásra és a RZ ban kelljen használni.. gondolom JMD is valami ilyesmiben gondolkodhat, máshogy nem tudod tehermentesíteni.
gordon
Egyszerűen nem teheted meg, hogy egy ilyen sokszinű játékost nem használsz, nem használod a képességeit csak bizonyos szituációkban.
Ha elvállalta, akkor 100% terhelést vállalt. Főleg 9M/év szerződéssel.
Nagyon birom én is Gronkot, de ez még nem jelenthet speciális elbánást.
vpi
JMD biztos nem hallott még a speciális, egyénre szabott terhelésről, aki 9 milát kap, azt le kell daráltatni, mert ez a csapat érdeke, hiszen 100% terhelést vállalt.
És ha lesérül a 3. meccsen, akkor az az ő baja, kell a fasznak a PO-ban...
Sobri Jóska
Én csak azt mondom, hogy annak nincs értelme, hogy 9misiért annyi legyen a dolga, hogy blokkol-blokkol és ha szar van akkor goalline szituba 3&goalnál felküldjük elkapni.
több mint 6 éve
Wilkerson repül New Yorkból, egy teljesítményarányos, kevés garis szerződéssel igencsak megdobnám.
Wyatt
Gronk meg mégis marad, bár ez tegnapig állítólag nem így nézett ki. Úgy rakom össze fejben a SB éjszakáját - mindhárom coordinator távozik, a D teljes rebuildra szorul, a Butler-saga véget ér, Gronk visszavonul - hát lehetett fejfájása Belichicknek és Kraftnek.
Burkus
El kell küldeni Allen-t.Kell hozni egy minőségi move TE-t (Bennett, Hollister a rosterről vagy draft eleje),hogy Gronkot inkább csak blokkolásra és a RZ ban kelljen használni.. gondolom JMD is valami ilyesmiben gondolkodhat, máshogy nem tudod tehermentesíteni.
gordon
Egyszerűen nem teheted meg, hogy egy ilyen sokszinű játékost nem használsz, nem használod a képességeit csak bizonyos szituációkban.
vpi
Mindketten végletekben gondolkodtok szerintem.

Nyilván használni kell, mert a liga legjobbja. De nyilván azt sem lehet csinálni, hogy meccsenként rákúrunk 15 passzt, mert szanaszét törik 3-4 meccs alatt a védők.

Szerencsére jön vissza Jules, ott lesz még Cooks és a megmaradó RB-k is opciónak, aztán akkor még ilyen Hogan, MItchell és talán Amendola emberkékről nem beszéltünk. Tavaly az volt a baj, hogy Edelman kiesésével kiesett a legtöbbet keresett ember, ez pedig többletterhet rótt Gronkra (pláne, hogy a WR-ek közül volt, hogy csak Cooks volt érdemben). Julian visszatérésével szerintem lényegesen jobb lesz a helyzet, kap meccsenként egy 6-8 passzt, amikor őt kell játszani, nem pedig az lesz, hogy oké, ott vannak rajta ketten, érkezik a harmadik ezerrel, de muszáj neki, mert más nincs.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Wyatt
Burkus
gordon
vpi
JMD biztos nem hallott még a speciális, egyénre szabott terhelésről, aki 9 milát kap, azt le kell daráltatni, mert ez a csapat érdeke, hiszen 100% terhelést vállalt.
És ha lesérül a 3. meccsen, akkor az az ő baja, kell a fasznak a PO-ban...

több mint 6 éve
Wyatt
Burkus
gordon
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Wyatt
Burkus
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt
több mint 6 éve

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27598761_1661334740577135_3191220684441255936_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=KFfuj_ZhGZ0Q7kNvgFRUkkZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AuyIUk8cMgZtVA07FAU75JO&oh=00_AYA8dBOSTitHWpN2O5F8KywVqErFNyRYc7wz6eBaVSQfGQ&oe=674A44EF
1.662 Aufrufe · 196 Reaktionen | Edelman rehab | Úgy tűnik, Julian Edelman rehabja jól megy és a sérült térde jól bírja a terhelést. (a felvételek hétfőn készültek, Edelman posztolta őket Instagramra) | By Patriots.hu - The Hungarian Patriots Fan Club | Facebook
Úgy tűnik, Julian Edelman rehabja jól megy és a sérült térde jól bírja a terhelést. (a felvételek hétfőn készültek, Edelman posztolta őket Instagramra)

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Nagyon nagy a csend a csapat körül.... vajon BB miben töri a fejét?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
April Wine New England Patriots 256
tavaly is kivágtuk, szezon közben hoztuk vissza.. ez lesz szerintem idén is.
gordon
Az csak egy technikai művelet volt hogy Mekk Eleket a végső keretszűkítés után tegyük IR-re.
Bolden két nap múlva vissza is lett hozva.
több mint 6 éve
(Nem tudom a garantált összeget, de a szándékot jól mutatja, BB-ék számítanak rá...)
Castleai01
170-et írnak.
April Wine
En biztos voltam benne, hogy veterán minimum közeli pénzzel marad.
Brady egyik legnagyobb barátja a csapaton belül.
Sinisa
tavaly is kivágtuk, szezon közben hoztuk vissza.. ez lesz szerintem idén is.
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
(Nem tudom a garantált összeget, de a szándékot jól mutatja, BB-ék számítanak rá...)
Castleai01
170-et írnak.
April Wine
En biztos voltam benne, hogy veterán minimum közeli pénzzel marad.
Brady egyik legnagyobb barátja a csapaton belül.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
April Wine New England Patriots 256
Castleai01
170-et írnak.
több mint 6 éve
Castleai01 New England Patriots 1 585 — Patriots fan
Bolden marad még egy évig a spec. teamben... 😊
+1 year --> 880k a hírek szerint...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
David Harris bejelentette a a visszavonulását.
Jobb igy, mintha ki kellett volna dobni.
16M korul van a cap space.
Sinisa
Egy két átalakítással és kivágással simán feltolhatjuk 30 fölé.
Sok szerződéshez hozzá lehet nyúlni, TB, DMC, Bennett, Allen, Branch, Gost, Gronk..
LT kell , az az első.
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
David Harris bejelentette a a visszavonulását.
Jobb igy, mintha ki kellett volna dobni.
16M korul van a cap space.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Kaptunk egy 4. körös kompenzációs draftpicket

Most így állunk
1/31.
2/41. vagy 2/43.
2/63.
3/95.
4/136.
6/205.

több mint 6 éve
 pats.hu/
nálatok is 403-as hiba?
NB2
Lehet megszabadul végre a Netscape-re optimalizált 2001-es designjától.

Bár az IRC hiányozni fog... 😀
több mint 6 éve
Jap

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
 pats.hu/
nálatok is 403-as hiba?
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Ez a hülye legalább nem tetováltatta magára:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
FA piacig felesleges komolyan venni ezeket, de eddig ez a kedvenc mock-om a csapattal kapcsolatban:
 patriotswire.usatoday.com/2018/02/15/2018-patriots-mock-draft-bill-belichick-drafts-malcolm-butlers-replacement/

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/