New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Pats.hu-n már megint milyen sipákolás megy??? Sajnálom Dannyt, de aki ezen a döntésen kiakad az ne nézzen NFL-t😊
több mint 6 éve
Hogy BB mekkora zsugás, arra nincsenek jelzők:Csak én nem értem ezt a cikket? Érdekes cikk, érdekes így egyben látni a történteket, de mi benne a "zsugásság"? Mi a vaszisztdasz? Kilenc játékos van kereten abból a 25-ből, ebből kb. 4 aki "számít", de egy se igazán elit. (Talán Brown az lesz.) És erre ráment a 2015 teljes draft pickje, plusz a következő év(ek)ből is néhány pick. (Dorsettért 3. kör - Brissett pickje -, Rowe-ért 4. kör, stb.) Ahhoz képest hogy milyen jó húzásokat csinált az öreg az elmúlt bő másfél évtizedben, ebben at összeállításban semmit extrát nem látok.
www.patspulpit.com/2018/3/13/17110240/ex-cleveland-brown-danny-shelton-the-latest-2015-nfl-draft-pick-to-stop-in-with-new-england-patriots
Sinisa
Shelton ettől függetlenül remek húzás lehet. Szinte semmibe nem került, megtartani olcsó, kirúgni sem drága, és van tehetség azért a srácban. Ha sikerülne előpiszkálni belőle azt ami 2015 környékén benne volt lehetőségként, akkor nagy fogás lehet.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Azért ha Jordy Nelsont megszereznék, elég komoly lenne 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Majd ha Solder Brown lesz, mert megfizetik és Gronk nem akar jövőre vergődni, akkor nézek szomorúan. Ezzel a cap space-el az értékeinket sem tudjuk megtartani. 😕
több mint 6 éve
A nick-re nem lesz valszeg szüksége mar... 😊Amendola 2 év 12 millió, 8 garantáltan.üü ez tényleg sok pínz 😊
Ennek mi a közelében nem lehettünk. Ahogy Danny is mondta, this is business.
zinedine5
mindegy köszönünk mindent Danny Playoff Amendolának 😀
manuszka86
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Amendola 2 év 12 millió, 8 garantáltan.üü ez tényleg sok pínz 😊
Ennek mi a közelében nem lehettünk. Ahogy Danny is mondta, this is business.
zinedine5
mindegy köszönünk mindent Danny Playoff Amendolának 😀
több mint 6 éve
Amendola 2 év 12 millió, 8 garantáltan. Ennek mi a közelében nem lehettünk. Ahogy Danny is mondta, this is business.
több mint 6 éve
Hogy BB mekkora zsugás, arra nincsenek jelzők:www.patspulpit.com/2018/3/13/17110240/ex-cleveland-brown-danny-shelton-the-latest-2015-nfl-draft-pick-to-stop-in-with-new-england-patriots
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Nagy kedvenc marad Dola, de azért titkon reménykedem benne, hogy ő is tol egy McDanielst 😊De, ha mégsem, akkor mindent köszönünk és sok sikert a delfineknél!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Miből gondolod, hogy SB-esélyes csapat hívta egyáltalán? Nyert már két bajnoki címet, volt itt egy harmadik döntő során során, mindig lejjebb adott a pénzéből, hogy több esélye legyen.Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.cmon man 😕De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
Pedig úgy bíztam benne,hogy marad, kár érte.
manuszka86
Wyatt
manuszka86
Igen, most inkább elmegyek Floridába pénzt keresni, ráadásul az idő is lényegesen kellemesebb, mint nálunk. Nálunk úgyis max 5-6. opció lenne, pénzt is így kapna. Máshonnan sem hiszem, hogy nagyon kapkodtak volna az esélyesek közül. Én simán Floridába mentem volna. Max LA-be.
több mint 6 éve
Nyilván az idei éve is megmutatta, hogy ő ennél több pénzt tud keresni,mint amennyiért itt focizott és kb az utolsó esélye nagyobb lét leszakajtani....most inkább elmész Floridába mint inkább megragadni az utolsó alkalmakat egy gyűrűért,oké értem hogy ez is megvolt neki, na de na 😀 (vagy egy esélyesebb csapathoz ment volna)? Másrészt arra azért baromira kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja majd teste majd hogy mondjuk ő no 1 slot WR.cmon man 😕De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
manuszka86
Wyatt
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Sajnálom nagyon.De ha Jules rendben van, nem fog annyira hiányozni.
A Delfineknel legitim, "elso számú" slot lesz.
Remelem nem törik össze a 6. meccsre a full terhelés miatt...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
cmon man 😕De miért maradt volna? Esne vissza a szerepe, háromszor is belement a pénzcsökkentésbe, a Dolphinsnál kezdő lehet, meg is fizetik gondolom.
manuszka86
több mint 6 éve
Hoppá ezt nem gondoltam volna, bár azok után h Sherm a 49sbe ment.
több mint 6 éve
cmon man 😕Pedig úgy bíztam benne,hogy marad, kár érte.
több mint 6 éve
Azért ez durván néz ki.Lassan Brady átmegy Gronkba! 😀
És így is így tolni 😊)
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Ő Sheldon: 😀Logikus lenne, most , hogy tradeltünk SheldonértSzeretném az aljas Suh a csapatban szotyiért 3 évre! 😀Fat Al is hogy bevalt par eve...
ParadSEC
Sinisa
gordon
Akiért trade ment, az meg Shelton: 😀
több mint 6 éve
nekem meg Suh az a kategória, aki akármilyen jó lehet a pályán, de köszi inkább ne...Miért?? Lenne run stopper meg pass rushunk is. Nem logikus hanem egyenesen fasza lenne ha végre belülről is tudnánk nyomást generálni nem csak pacsizgatás lenne az O falakkalLogikus lenne, most , hogy tradeltünk SheldonértSzeretném az aljas Suh a csapatban szotyiért 3 évre! 😀Fat Al is hogy bevalt par eve...
ParadSEC
Sinisa
gordon
ParadSEC
(remek húzás volt az ő rekordszerződtetése is)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Miért?? Lenne run stopper meg pass rushunk is. Nem logikus hanem egyenesen fasza lenne ha végre belülről is tudnánk nyomást generálni nem csak pacsizgatás lenne az O falakkalLogikus lenne, most , hogy tradeltünk SheldonértSzeretném az aljas Suh a csapatban szotyiért 3 évre! 😀Fat Al is hogy bevalt par eve...
ParadSEC
Sinisa
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Logikus lenne, most , hogy tradeltünk SheldonértSzeretném az aljas Suh a csapatban szotyiért 3 évre! 😀Fat Al is hogy bevalt par eve...
ParadSEC
Sinisa
több mint 6 éve
Szeretném az aljas Suh a csapatban szotyiért 3 évre! 😀Fat Al is hogy bevalt par eve...
ParadSEC
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern