New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Befejező rész 😊"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Szeretném az aljas Suh a csapatban szotyiért 3 évre! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nekem is mindig az ugrik be elsőnek, nem tudom utalni a sracot.Nekem a Brady-vel való kézfogása az egyik legikonikusabb NFL emlékem.Shermanre ráhajtunk? Örülnénk vagy utálnánk?Képességeit sose vitattam, de maga a stílusa/személyiségével baromira nem tudtam azonosulni 😊
Én örülnék.
vpi
annyira nem feltétlenül örülnék neki, olyan mint amikor Mourinho leült a Machecester padjára ott is nagyot kellett nyelnem azért 😀
29 évesen szerintem ő még nagy dellát akar azért szakítani, adna BB neki annyit (meg miből is?) ill. a nagy száját be tudná fogni?
manuszka86
jr79
több mint 6 éve
Run stuffer a srác, az meg kellett.Gyakorlatilag 1 környi hatra cserével, az is jövő évi pick.
Nalam "A+"
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
2015-ös draft top2 DT pickje nálunk van, reméljük ez a pályán is meg fog látszani
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hmm, hmm. Végül is ha kör eleji 5. kör, az értékben simán ért egy 2019/4-et, úgy meg nem para. 1/12-es volt, nem is éppen rossz, 1+1 éves szerződéssel, nem tűnik rossz húzásnak.
több mint 6 éve
Idei 5. kör jött Shelton mellé. Jövő évi 3. körös ment érte cserébe.
több mint 6 éve
DT need kilőve/upgrade-elve
több mint 6 éve
jr79
81
Nekem a Brady-vel való kézfogása az egyik legikonikusabb NFL emlékem.Shermanre ráhajtunk? Örülnénk vagy utálnánk?Képességeit sose vitattam, de maga a stílusa/személyiségével baromira nem tudtam azonosulni 😊
Én örülnék.
vpi
annyira nem feltétlenül örülnék neki, olyan mint amikor Mourinho leült a Machecester padjára ott is nagyot kellett nyelnem azért 😀
29 évesen szerintem ő még nagy dellát akar azért szakítani, adna BB neki annyit (meg miből is?) ill. a nagy száját be tudná fogni?
manuszka86
Szerkesztette: jr79
több mint 6 éve
Ha teljesen felépült, én imádnám, ha nálunk játszana.
Do your job
több mint 6 éve
Shermanre ráhajtunk? Örülnénk vagy utálnánk?Képességeit sose vitattam, de maga a stílusa/személyiségével baromira nem tudtam azonosulni 😊
Én örülnék.
vpi
több mint 6 éve
Shermanre ráhajtunk? Örülnénk vagy utálnánk?fel lennék dobva mint mikor Revist megszereztük, és nyilván csak akkor jönne ha csapat szempontjából elviselhető az ára
Én örülnék.
vpi
viszont azt nem tudom BB mennyire tudná a szabadszájúságát féken tartani (és ez alatt nem a káromkodásra gondolok), mennyire menne Sherman-nek ezek a panelválaszok és az öltözői viselkedés betartása
pályán mutatott trashtalkját nagyon imádom, viszont ha azon kívül nem tudja tartani a száját akkor inkább ne jöjjön
sérülékenysége lehet kockázat, de az Gronknál is fent áll mégse tesszük lapátra, mert ha egészségesek akkor ligaelit szintet tudnak, ami bőven megéri ezt a kockázatot
EdelMAN mellé egy SherMAN, lassan átnevezhetnénk a csapatot bostoni bosszúállókká
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
utálom most is, ez nem változna attól hogy a Patsben játszik /remélem ezt soha nem kell megélnem/, de szerencsére semmi ráhatásom BB döntéseireShermanre ráhajtunk? Örülnénk vagy utálnánk?Detto. 2 Predator terrorizálna hátul. 😀
Én örülnék.
vpi
ParadSEC
több mint 6 éve
Shermanre ráhajtunk? Örülnénk vagy utálnánk?Detto. 2 Predator terrorizálna hátul. 😀
Én örülnék.
vpi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nem mintha a tavalyi tradejeink olyan rettenetesen ültek volna
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
sztem meg egyszerűen egy marék szotyit sem akarunk adni senkiért és így eladják tökmagért..Mondjuk nem meglepő, hogy a denver inkább az nfc be küldte Talibot
több mint 6 éve
Fura hogy akik iránt érdeklődünk azt gyorsan eltradelik vmerre. Bill bát szivatni akarják az tuti. 😀.
több mint 6 éve
www.patspulpit.com/2018/3/6/17087060/new-england-patriots-defensive-coordinator-2018-brian-flores-signal-caller-matt-patricia-lionsÚj DC pedig nem lesz az LB coach hívja a D játékokat.Mármint Flores? ezt hol olvastad?
dande
gordon
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.