New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
HT IR-en van, szerintem semmi infója nincs arról hogy mi történt.
Solymi
Tehát 2018ban nem tud informálódni a védelem vezére senkitől mert IR-en van..értem..

És csak úgy hobbiból lájkol BB-re nézve cinkes postot.
topin
Akkor legyen, hogy van infója, de mint csapatkapitánynak nem így kellene viselkednie.
Lehet csapatot akar váltani? 😛
Solymi
HT milyen forum-on es mit írt?
Vagy ez meg a Browner-es flame?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Ha viszont igaz a késés és a fő, akkor Butler egy idióta!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Ertem... Tehat Te vateszkent megmondtad,hogy mi lesz es be is jott,en kis balga,meg csak nyavalyogtam... Rendben...
kolok1972
ha képtelen vagy felfogni mi a különbség egy folyamat elején történő siránkozáson és aközött, hogy az idény vége felé vannak fenntartásai az embernek, akkor nagyon nincs miről beszélnünk
(ha te most önigazolásodat látod a szeptemberi jajgatásért akkor meg főleg)

(Egyébként szerintem nem büntiről lehetett szó. Ha igen, az nem jó jel, akkor az öreg öregszik, és elkezdett rosszul dönteni. De szerintem inkább egyszerűen beteg volt még és gyenge, vagy tényleg úgy gondolták, hogy ezekhez a méretes - és Jeffery esetén nem túl gyors - elkapókhoz a kis termetű Butler a rosszabb megoldás. Valamiért BB sose favorizálta Butlert, sose hitt benne igazán. Idén azért látszott, hogy legalábbis részben talán joggal. De persze az is lehet, hogy simán túlgondolták.)
peterk2005
igen, azért akart szerződést ajánlani mert sosem bízott benne... jesus fuck

azért halkan megjegyzem, remélem nem töröm össze a lelki világodat, de BB-nek már eddig is voltak rossz döntései, nem tegnap és nem az offseason-ben kezdte el...
ZERO_L
Ha Te keptelen vagy felfogni,hogy a jajgatás es a nyavalygas ,esetleg sirankozas azok nem azonos fogalmak a csapat vedelmenek mar 5 fordulo utan jol lathato szerkezeti,rostermenedzselesi -velemenyem szerinti-hibainak ( pass rush totalis hianya,egyetlen kezdo szintu ,de serulekeny lb a csapatban,DT allomany melysege) megfogalmazasaval akkor nincs mirol beszelnunk.
kolok1972
ja de te inkább előbb jajgatsz, ahelyett hogy végignéznéd esetleg a bestever edző mégis mit kezd vele... te döntésed, csak ne háborodj fel ha emiatt kapsz egy kis savat

végig lehetne menni a rosteren, hol és mi hiányzott viszont olyat nem fogsz találni, amit ne próbáltak volna meg orvosolni... ja, hogy nem minden leigazolt FA, kukázott játékos lett all-pro/használható játékos, hát ez bizony benne van
(Ha úgy gondolták, hogy Butler a méreteivel, képességeivel nem jó matchup az más történet. Az érthető indok lenne, akkor is, ha kiderül, hogy nem volt jó ötlet. És persze az is, ha beteg volt, vagy valami hülyeséget csinált amiről nem tudunk. De csak elvből, egy Superbowlban hiba ültetni.)
peterk2005
De amikor a védelmed Richards és Bademosi duó bevetésével sem javul fel (vajon miért?) és egy stop kell a bámulatosan játszó támadóknak, akkor miért nem rakod be Butlert, mikor láthatóan hiába gondoltad, hogy nem jó matchup, totál nem működik ez a terv.topin
Nem tudom a választ. Csak arra reagáltam, hogy a "Pats elvek fontosak" indokolhatja ezt. Nem, nem indokolhatja, hacsak nem csinált valami valóban nagy marhaságot Butler. De arról valószínűleg tudnánk.

(Egyébként szerintem nem büntiről lehetett szó. Ha igen, az nem jó jel, akkor az öreg öregszik, és elkezdett rosszul dönteni. De szerintem inkább egyszerűen beteg volt még és gyenge, vagy tényleg úgy gondolták, hogy ezekhez a méretes - és Jeffery esetén nem túl gyors - elkapókhoz a kis termetű Butler a rosszabb megoldás. Valamiért BB sose favorizálta Butlert, sose hitt benne igazán. Idén azért látszott, hogy legalábbis részben talán joggal. De persze az is lehet, hogy simán túlgondolták.)
peterk2005
Az egész mentalitását dobja sutba a csapatnak, ha enged az elveiből, csak azért, mert Super Bowl. Az egész franchise arra épül, hogy nincs kivételezés, hogy még Brady-t is lehet szapulni a hibáiért, hogy azonnal repül, akinek nem tetszik valami (Collins), egy ilyen kultúrában egyszerűen nem lehet precedenst teremteni azzal, hogy "vétettél a csapat szabályai ellen, de most Super Bowl van, ezért elnézzük". Ha BB ilyen lenne, az egész Pats fele ennyi sikert nem ért volna el az irányításával, ebben biztos vagyok. Plusz ez egy megállíthatatlan folyamatot indít el, a következőre majd az AFC-döntő is kiemelt esemény, aztán jöhetnek a PO-meccsek, meg persze mondjuk egy idei Pitts meccs az alapszakaszból a hazai pálya előnyéért, a sok "most az egyszer elnézzük", aztán szét is esik az egész szervezet.
somoskovig
Az a baj, hogy nem tudjuk mi történt...
Számomra BB mindig is egy zseni marad, de az elvei miatt lesznek akiknek nem lesz a szíve csücske és bizony azokat baromira nem fogja vigasztalni, hogy de BB nyert 5 SB-t de épp akkor amikor a játékosa voltam az érthetetlen döntése miatt nem nyertem gyűrűt. Ma már említettem, de azért TB fejében is tuti megfordul, hogy lehoztam a meccset 505 yarddal és 3 TD-vel, erre BB csökönyössége miatt a védelem nem tudta hozni ami elvárható és -1 gyűrű? Én értem amit mondasz, szurkolóként elfogadom, de nem biztos, hogy el tudnám ezt viselni a csapat alkalmazottaként. Amire baromi nagy esély van 😀 😀 😀
NB2
alkalmazottként ezt szokják meg, kb az első meeting után, az öreg nem árul zsákbamacskát, pontosan megmondja mit vár el de azt maximálisan be kell tartani

nem tudom ki nézte végig, de érdemes megnézni a Two Bills-t, Parcells sem volt egy könnyű eset, elég magasra is rakta mércét, amit el is várt mindenkitől, BB sem tesz másként

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 024
Solymi
Tehát 2018ban nem tud informálódni a védelem vezére senkitől mert IR-en van..értem..

topin
Akkor legyen, hogy van infója, de mint csapatkapitánynak nem így kellene viselkednie.
Lehet csapatot akar váltani? 😛
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Új rekordot állítottunk fel: csapat ennyi yarddal még sohasem kapott ki!

A Patriots 613 yardot haladt az összecsapás során, ez a legnagyobb mennyiség, amellyel egy csapat valaha vereséget „tudott” szenvedni. Az alapszakaszban a San Francisco 1992-ben 598 yarddal kapott ki, a rájátszásban pedig épp most a Steelers 545-tel kapott ki a Jaguarstól.

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Kering egy ilyen a twitter vilagaban:
A family friend who I trust, is well connected in law enforcement and was in Minny this week with local cops told me Butler missed curfew, got caught with weed when he came back late to hotel, and subsequently had a meltdown on coaches
Spigo
Hát ha ennyi esze volt,akkor csak gratulálni lehet neki.....mondjuk ez egy tök jó ajánlólevél egy free agentnek végül is tavaszra, de hát ő tudja 😊

több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
A family friend who I trust, is well connected in law enforcement and was in Minny this week with local cops told me Butler missed curfew, got caught with weed when he came back late to hotel, and subsequently had a meltdown on coaches
Spigo
mindezt SB előtt? Mondjuk ezért meg is érteném, hogy BB kirakta. (már, ha van valóságalapja)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 007
Solymi

több mint 6 éve
Ha Te keptelen vagy felfogni,hogy a jajgatás es a nyavalygas ,esetleg sirankozas azok nem azonos fogalmak a csapat vedelmenek mar 5 fordulo utan jol lathato szerkezeti,rostermenedzselesi -velemenyem szerinti-hibainak ( pass rush totalis hianya,egyetlen kezdo szintu ,de serulekeny lb a csapatban,DT allomany melysege) megfogalmazasaval akkor nincs mirol beszelnunk.
kolok1972
Úgy tűnik egyetlen Butler fegyelmezetlenség okán kerülhet ez előtérbe, mert az 5. forduló után kifejezetten jó volt a védelem. Aztán HT és Van Noy is kidőlt és azt is elbírták. Sose tudjuk meg, de ha Butler most nem csinál baromságot, akkor lehet kevesebbet kapunk és szóba se kerül ez az egész.

Ettől még talent hiány van, szerkezeti gond is van, roster manegment se volt a legjobb. És mégis megoldották. Na most a meccs előtt kiesik Butler és Richardsok maradnak pár órával a kezdés előtt. Akkor felesleges ezt elővenni, ha 20 pontot kapva meg fel sem merült volna.
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
több mint 6 éve
Az egész mentalitását dobja sutba a csapatnak, ha enged az elveiből, csak azért, mert Super Bowl.
somoskovig
A mentalitás részével egyetértek, de azért ez mégiscsak durva lenne.
Vagy valami nagy hülyeséget csinált Butler, vagy nem játszott jól egy adott szerepkörben vagy a védelmi felállást változtatták meg az utolsó pillanatban.

Illetve Butlernek is voltak érdekes mozzanatai:
 larrybrownsports.com/football/malcolm-butler-patriots-dolphins-gameplan/415360

Az öltözőben tudják mi történt és HT a jelek szerint nem tudja elfogadni ezt..
topin
HT IR-en van, szerintem semmi infója nincs arról hogy mi történt, hisz nem volt a csapattal.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Ertem... Tehat Te vateszkent megmondtad,hogy mi lesz es be is jott,en kis balga,meg csak nyavalyogtam... Rendben...
kolok1972
ha képtelen vagy felfogni mi a különbség egy folyamat elején történő siránkozáson és aközött, hogy az idény vége felé vannak fenntartásai az embernek, akkor nagyon nincs miről beszélnünk

peterk2005

azért halkan megjegyzem, remélem nem töröm össze a lelki világodat, de BB-nek már eddig is voltak rossz döntései, nem tegnap és nem az offseason-ben kezdte el...
ZERO_L

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve

Én értem amit mondasz, szurkolóként elfogadom, de nem biztos, hogy el tudnám ezt viselni a csapat alkalmazottaként. Amire baromi nagy esély van 😀 😀 😀
NB2
Az öltözőben tudják mi történt és HT a jelek szerint nem tudja elfogadni ezt..
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
(Ha úgy gondolták, hogy Butler a méreteivel, képességeivel nem jó matchup az más történet. Az érthető indok lenne, akkor is, ha kiderül, hogy nem volt jó ötlet. És persze az is, ha beteg volt, vagy valami hülyeséget csinált amiről nem tudunk. De csak elvből, egy Superbowlban hiba ültetni.)
peterk2005
De amikor a védelmed Richards és Bademosi duó bevetésével sem javul fel (vajon miért?) és egy stop kell a bámulatosan játszó támadóknak, akkor miért nem rakod be Butlert, mikor láthatóan hiába gondoltad, hogy nem jó matchup, totál nem működik ez a terv.topin
Nem tudom a választ. Csak arra reagáltam, hogy a "Pats elvek fontosak" indokolhatja ezt. Nem, nem indokolhatja, hacsak nem csinált valami valóban nagy marhaságot Butler. De arról valószínűleg tudnánk.

peterk2005
Az egész mentalitását dobja sutba a csapatnak, ha enged az elveiből, csak azért, mert Super Bowl. Az egész franchise arra épül, hogy nincs kivételezés, hogy még Brady-t is lehet szapulni a hibáiért, hogy azonnal repül, akinek nem tetszik valami (Collins), egy ilyen kultúrában egyszerűen nem lehet precedenst teremteni azzal, hogy "vétettél a csapat szabályai ellen, de most Super Bowl van, ezért elnézzük". Ha BB ilyen lenne, az egész Pats fele ennyi sikert nem ért volna el az irányításával, ebben biztos vagyok. Plusz ez egy megállíthatatlan folyamatot indít el, a következőre majd az AFC-döntő is kiemelt esemény, aztán jöhetnek a PO-meccsek, meg persze mondjuk egy idei Pitts meccs az alapszakaszból a hazai pálya előnyéért, a sok "most az egyszer elnézzük", aztán szét is esik az egész szervezet.
somoskovig
Számomra BB mindig is egy zseni marad, de az elvei miatt lesznek akiknek nem lesz a szíve csücske és bizony azokat baromira nem fogja vigasztalni, hogy de BB nyert 5 SB-t de épp akkor amikor a játékosa voltam az érthetetlen döntése miatt nem nyertem gyűrűt. Ma már említettem, de azért TB fejében is tuti megfordul, hogy lehoztam a meccset 505 yarddal és 3 TD-vel, erre BB csökönyössége miatt a védelem nem tudta hozni ami elvárható és -1 gyűrű? Én értem amit mondasz, szurkolóként elfogadom, de nem biztos, hogy el tudnám ezt viselni a csapat alkalmazottaként. Amire baromi nagy esély van 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 twitter.com/PhilAPerry/status/960560450554523650

BB marad, még nem gördült le a függöny....

Először is grat a Phillynek a SB győzelemhez!
Büszke vagyok a Csapatra! Most sajnos nem sikerült, benne van, volt már ilyen többször is, de aztán mégis sikerült felállni, ennél sokkal mélyebbről is, mert a Pats képes rá, a közös történetnek pedig még közel sincs vége.

Kösz mindent Matty P & JMD!
#NotDone

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
peterk2005

peterk2005

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
kolok1972

peterk2005

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
En mondogatom honapok ota, hogy BB jon a Coltshoz, ugy latom, lassan tenyleg el is hiszik paran. 8-D

több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
Na mielött tényleg temetni kezdjük BB-t azt nevezzük kudarcnak, hogy SB-n szerepeltünk. Sb részvétel után ritkán hullanak fejek szerintem, ha pedig az edződ / irányítód 8x jutott be, pláne.
Volt egy döntés (Butler) aminek a hátteréről annyit tudunk, hogy a játékos a himnusz alatt sírt.
Ebből már kijött, hogy BB öregszik, sorozatos rossz döntéseket hoz, stb.
Azt mondjuk, hogy visszavonul, mert egy vesztes meccs után az egyébként is kedves stílus az ujságírókkal még foghegyesebb lett, főleg amikor a jövőjéről kérdezték.
Szóval na. Hátrébb az agarakkal.
több mint 6 éve
Ez ilyen. A siker mindent igazol. A sok siker meg feltétel nélküli "hívővé" is tehet, már-már elhiteti, hogy az ember tévedhetetlen. Hát senki sem az. 😊
peterk2005
Nyilván ez nagy igazság.

De én inkább abban hiszek, hogy saját magukat limitálták be ezzel a büntetéssel/döntéssel, és ezért nem tudtak Butlerhez nyúlni. Hiszen Rowe lenyilatkozta a meccs előttig nem volt szó arról, hogy Ő kezdene. Így 2 hétig nyilván Butlerrel készültünk a védelmi oldalon. Tehát a meccs előttig jó volt Butler mérete, hozzáállása és formája, ahogy egész évben is 97%ban jó volt. Ezt jobban igazolja, hogy miért nem rakod be az egészséges CB-t, akivel fordíthatnál a kilátástalan védekezésen.

Azt simán eltudom fogadni, hogy tett/mondott valamit és ezért nálunk ez jár, ezt tudja minden játékos. És ezért amikor ég a hajó, akkor is doghouseban marad. De azt nehezen emésztem, hogy 2 nagy D koponya még csak meg se próbálja vele egy down alatt sem, amikor láthatóan nem megy semmi hátul. Ez olyan érthetetlen lenne, amikor az a duma hogy a csapat mindenek felett, és emiatt lehet elfogadni ha bünti volt. Akkor saját magad se legyél felette, ha láthatóan a terved egy kalap kaki..

Szóval totál értelmezhetetlen ez, annak fényében, hogy kb egyel több kivédekezett passz vagy futás mit ért volna nekünk, egy ilyen lendületben lévő Offense mellett.

Na mindegy nem pörgök ezen, csak a tudatlanságom/értetlenkedésem bosszantó tud lenni 😊
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk ez is mindegy lett volna, ha nincs az a tökéletes strip sack, mert nyilván mi is végigmentünk volna még egyszer, amennyire nem volt köze az Eagles D-nek se a meccshez. De ez akkor se változtatott volna ezen a makacs, gőgös ragaszkodáshoz. Max a győzelem mellett a szurkolóknak a feledés homályába veszett volna, így meg ez van előtérbe.
topin
Ez ilyen. A siker mindent igazol, a kudarcot pedig mindig magyarázni kell.

A sok siker pedig még "feltétel nélküli hívővé" is tehet, amikor már-már azt is elhiszed, hogy az ember tévedhetetlen, akkor is ha látszólag rosszul dönt, amögött is valami zseniális tervet keresel. Hát nem mindig van ilyen. Van amikor tényleg csak egyszerű hiba a hiba. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
(Fél?)hivatalos: Greg Schiano az új DC.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005
Túlgondolták az oké. De amikor semmi, de semmi nem megy. Akkor miért Richards? Az Ő méretei mennyivel jobbak vajon? És még cserébe futás ellen is és coverben is ultra szar, a tackle pedig kimerül annyiban, hogy ha már túlfutottam, lemaradtam, akkor repülök egyet a védő helye felé, ahol pár nappal ezelőtt láttam..

Szóval a méretnél Richards nem opció. Bademosi meg eleve WTF? És miért kellett volna Jefferyt fognia? Arra ott volt Gilmore, minden épeszű ember szerint. Amire a védelmi guruk is rájöttek 72 parádésan elkapott yard (3 kulcs play) és 1 TD után..Akkor arra miért nem jöttek rá, hogy Richards nem tud limitálni saját magán kívül senkit? Miközben "egy" Butler, azért bevethető lenne Agholor ellen. Esetleg Chung mehetne Ertz-re így vagy futás ellen, ahelyett hogy ezekre meg elpazarolnánk azt a DMC-t, aki ezekben egyáltalán nem elit, de még csak nem is erős. Szóval a túlgondolták az biztosnak tűnik, a kérdés, hogy mi akadályozta meg őket abban, látva hogy minden Eagles drive egyet leszámítva pontszerzéssel zárult (és majdnem mind a pályán való átgyalogolásról szólt), hogy mint 2 védelmi guru belássák ez nem megy ma. És közben volt egy félidei elemzés is és rendelkezésedre áll Butler akire azért forma ide vagy oda 97%ban számítottál év közben.

Mondjuk ez is mindegy lett volna, ha nincs az a tökéletes strip sack, mert nyilván mi is végigmentünk volna még egyszer, amennyire nem volt köze az Eagles D-nek se a meccshez. De ez akkor se változtatott volna ezen a makacs, gőgös ragaszkodáshoz. Max a győzelem mellett a szurkolóknak a feledés homályába veszett volna, így meg ez van előtérbe.
több mint 6 éve
Szóval mondhat nekem akárki akármit, Belichick egy nagy koponya, de ezt ettől még ő kefélte el. Nem kicsit, nagyon.
peterk2005
Vagy inkább kihozták a szezonból amit lehetett. Tény, hogy vannak olyan húzásai amik meccsekbe kerülnek, de ez van. Viszont D oldalon úgy lehozni a szezont, hogy kapásból kiesik Harvey, Rivers, aztána csapatkapitány HT, majd Valentine és McClellin azért húzós.Solymi
Belichick nem szimpla HC. Ő draftol, ő dönt mindenben a rosterrel kapcsolatban. Ha "ki kellett hozni amit lehetett" állt elő, akkor a játékospolitika hibázott. Ami szintén az ő kezében van.

A sérülésekre ezt nem lehet fogni. HT kivételével a többi XY who? Ha ezek hiányoztak, az már önmagában jelzi a bajokat. Tegnap attól a Phillytől kapott ki a csapat, amelyikből a kezdő irányító esett ki. Na, az tényleg nehezen kezelhető probléma egy jól menedzselt offense esetén is. Ha egy Harvey hiányzik, az menedzselési hiba.
peterk2005
Tudom, hogy BB nem szimpla HC. Van ott egy jól felépített szervezet, egy elég régóta futó FO-val, Caserioval az élén.

A játékospolitikát évek óta meghatározza a draftpozíció, a program és a konzisztencia. Idén szerintem elég agresszívek voltak minden téren, ez az O-n meg is látszik és azért a D se nézett ki rosszul a szezon előtt.

A draftolt védőkből egy biztos kezdő pass rusher volt, a másik egy cserének, de jónak.
Valentine szintén jó volt, ami érthetetlen az Branch visszaesése. Az Ealy, Harris, Marsh projekt nem jött be, ez van. Guy, M. Flowers igazolás bejött.
ST-be Bademosi jó igazolás volt, meglátjuk mi lesz belőle később, Eric Lee se néz ki rossznak.

És értem amit mondasz, lehet elhibázott játékospolitika, stb., de akkor is SB-t játszott a csapat mégha most a védelemben nem volt meg az a plusz.

Ebbe kavart be a Garoppolo projekt elengedése, elengedtetése, ami ha bejön, szerinte a két Bradys évtized tökéletes lezárása, a franchisehegemónia biztosítéka, személyes legacyje egyszerre. Úgy érzem akart ő még SB-ba jutni Brady nélkül, végtére is így 10-20 év múlva anélkül lehet, hogy ő lesz "Brady, a g.o.a.t. edzője", nem pedig the all-time best hc.
Szóval az én tippem BB - Colts HC, JMD - Pats HC.
Sobri Jóska
Sztem itt BB-n múlt minden. Akarta JG-t, de mivel ő játszani akart és TB még így is nagyobb értéket képviselt, ezért elcserélte. Persze, lehet azért mert SB-t akart nyerni (igaz, mikor nem). Amúgy sztem pont nem érdekli h kivel nyert SB-t.

Az meg hogy a Coltsba vagy máshova menjen...kár is a szót vesztegetni rá.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
Általánosságban én kicsit tartok a védelmünktől. Egyszerűen nem látom magam előtt, hogy 3 egymást követő meccsen ne csússzon be egy totál wtf game, ahol az O#nek fel kell tennie 35+ pontot
ZERO_L
sajnos bejött, amit PO előtt írtam
BYE után a steelers elleni meccset leszámítva nem is volt komolyan tesztelve ez az egység, miami ellen meg az egész csapat mondott csődöt

érdemes visszanézni, mennyi yardot csinált a phily harmadik kísérletekre, nevetségesen gyenge volt ez tegnapi védekezés... aki komolyan azt hiszi Butlerrel ez máshogy ment volna, az vagy nem látta az utóbbi hónapokban játszani vagy totális álomvilágban él

Érdekes a szurkolói lélektan: év elején voltunk páran akik többször is kifogásolták,hogy ez a védelem nem igazán jó és nagyon komoly savazást kaptunk érte : ( nem szeptemberben kell jónak lenni,mit értesz te ehhez,majd BB megoldja,csak kísérletezgettünk stb), most meg mintha mégiscsak a talentet hiányolná mindenki...
kolok1972
ennek köze nincs a szurkolói lélektanhoz, a meccsek során mutatott játékhoz, korábbi évek tendenciájához már több

tudtuk, hogy jobb lesz a D# mert a képernyőről leesett az összeszokatlanság komolyan nem értem x éve Pats szurkolók, hogyan "nyavalyoghatnak" az első hónapban, amikor kicsit rozsdásan megy a csapatnak, talán-talán ez volt a savazás oka és nem azért mert bárki azt hitte, hogy az a védelmi teljesítmény mennyire remek volt

idővel fel is javult az egység, csak hát jött HT IR-je amit már kb a szezon legelején tudtunk, hogy pótolhatatlan a mélysége miatt (Harris sem segített ahogy Roberts sem fejlődött) és a papíron elit sec-ben mind Rowe mind Butler is komolyan alulmúlta magát, ezt nem tudta az edző stáb kompenzálni megfelelő gameplannel (tegnap)

szerintem hatalmas különbség van aközött, hogy 1 hónap után vki siránkozik a csapat keretének gyengesége miatt, és megint más ha vki 5 hónap után teszi a mutatott játék miatt

Ami nekem szembetűnő volt, hogy ez az offense Cooks nélkül is szenzációs. Biztos, hogy rá kellett áldozni a picket? Nem lett volna jobb ez a csapat ha ezt egy passrusher-re költitek?
Bazzani
nem tudsz olyan passrushert mondani, aki 1/32-n bent lett volna és komolyan hozzásegít az egységhez, passrushert amúgy hoztunk(jobb ár/érték aránnyal?) csak sajnos már a legeslegelején IR-re került, ez ellen nem lehet mit tenni

bár ezt nem tudhatták előre de 2,5 komoly célpont is kidőlt az idén (Hogan, Jules, Mitchell), ha nincs Cooks akkor meg a gyenge WR állomány miatt lehettünk volna bajban, túl kellett volna használni Gronkot, aztán ki tudja meddig bírta volna
ZERO_L

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.