New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
R.I.POff. Légyszi ne generáljatok flamet a raiders topikba. Engedjük el...
több mint 8 éve
és Bledsoe egyik kedvenc elkapója volt... RIPtwitter.com/ZackCoxNESN/status/932652745638711296

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Autóbalesetben elhunyt a csapat egykori kiváló elkapója, Terry Glenn. Anno neki dobta Brady NFL pályafutása 1. TD-passzát. RIP.sports.yahoo.com/former-nfl-receiver-terry-glenn-dies-car-accident-43-154058124.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nekem az már faszaNa jó, ez a D már fasza 😊Inkább kezd olyan lenni mint tavaly
Wyatt
ThundersNFL

több mint 8 éve
Na jó, ez a D már fasza 😊Inkább kezd olyan lenni mint tavaly
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Igaz magaslat, de Ghost 62 yardos FG?????És volt benne minimum 7-8 yard! Ha megnézed az összes kickoff csont nélkül átszállt a pályán, ennyit számot a magasság!
ThundersNFL
A meccsről: tipikusan az a meccs, amikor amúgy is jobb vagy és még mákod is volt, amikor szoros lehetett volna😊 Így meg sima liba...
több mint 8 éve
Igaz magaslat, de Ghost 62 yardos FG?????
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
hashtagszarvédelem, good night

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
😀Jó ezen én tudok nevetni, mert ez akkora faszsag, hogy mast nem lehet. En azzal sem ertek feltetlenul egyet, akik azokat kritizaljak, akik szerint Rodgers a legjobb kepessegu iranyito a ligaban. Attol meg a kecske kecske marad 😊
Ezzel a vedelmi rizsaval is csak az a bajom, hogy ez nyomjak bele mindenbe, es olyan helyeken talakozom utana vele, hogy az idegesit. Ha szimplan maganvelemeny lenne, nem erdekelne, de hogy mindenki velemenyet igy formaljak felre, ahh. Mint a Garoppolo-sztorinal is

több mint 8 éve
szép hosszú komment, de sok időt megspórolhattál volna, twitteren már ezt leboxolták 😀pbs.twimg.com/media/DOm0gJ-XcAAZmM9.jpg
egyébként ennél nagyobb hülyeségek is elhangzanak a tengerentúlon:
twitter.com/MichaelSHolley/status/931268734752354305
mai meccsről az a véleményem, hogy időben kiderült a két OL játékos kiesése (btw, múlt héten nem nagyon hallottam SB MVP Von Miller nevét, meg úgy a komplett denveri passrusht), így komoly csalódás lenne számomra ha csak emiatt buknánk a meccset, ráadásul ők még nálunk is kevesebb sacket szereztek...
a jelenlegi közepes Raiders O# meg gyengécske D#-ükkel nem szabad, hogy komoly problémát okozzanak, lehet nem lesz sima meccs, de ha nem lőjük magunkat lábon akkor ez a két OL játékos nem fog semmit számítani (hosszútávon ne legyen bajunk)

több mint 8 éve
Csak én tartom azt felháborítónak, hogy az nfl.com egymást követő második beharangozójában harsogja, hogy a mienk a legótvarabb védelem?Semmi baj nincs ezzel Higgyék csak azt, hogy a miénk a legszarabb védelem, és higgyék minél többen. Annál nagyobb lesz a pofára esésük. Az elbizakodottság mindig gyengeség.
Wyatt
több mint 8 éve
Csak én tartom azt felháborítónak, hogy az nfl.com egymást követő második beharangozójában harsogja, hogy a mienk a legótvarabb védelem?Most éppen a liga leggyengébb passz elleni védekezését írják, ami ha ránéz az egyorrú John Smith a statokra le is jön: 408.3 yard (32.), 287.2 yard (32.)
Csak az ember azt hinné, hogy 2017-ben elértünk már arra a szintre, hogy ne ebből az egy statisztikából induljunk ki, és ha már kell, akkor a LÉNYEGESEN jobban leíró engedett pont/meccs (21.7; 14.) vagy ha már a passz elleni védekezés, akkor az engedett irányítómutató (98.2, 26.) legyen inkább a mérce. Előbbit tekintve abszolút középmezőny, az utóbbiban valóban pocsék, de a legrosszabbtól messze van.
Viszont, ami még feltűnőbb, hogy egyszerűen nem akarják észrevenni a változásokat. Ugye van az alaptézis, hogy idén szar a Pats-védelem, hiszen sok pontot engedett, meg sok yardot is. Csak ha picit mögé néznénk:
tot pass TD int pont
1827 1296 11 3 128
1848 1289 6 4 67
Ha ezt nézzük, csak annyit látunk, hogy kevesebb a TD és a pont. Viszont az első az első négy meccs összmutatója, a második a következő öt. Vagyis plusz egy meccsen jöttek össze ezek a számok. Átlagban sokkal hangsúlyosabb
tot pass TD int pont
456,75 324 2,75 0,75 32
369,6 257,8 1,2 0,8 13,4
Rendben, ez a 258 még mindig csak a 28. helyre jó, ahogyan a 370 is csak a 27. Viszont TD-t már sokkal kevésbé engedünk, pontban pedig majdnem egy húszassal javultunk, ha csak ezt az átlagot néznénk, konkrétan ligaelső lenne a csapat.
A pats.hu-n írták, hogy az első négy meccsen: 116.5-ös irányítómutató és 64.3% százalékos red zone/TD-mutató jött össze a Pats-védelemmel szemben.
Azóta 84.4-es irányítómutató és 35.7 százalékos redzone/TD-mutató.
Ez azért annak, aki belenéz a dolgokba kicsit, elég nagy különbségnek hat. Aztán, ha marad ez a folyamat, akkor egy hónap múlva értetlenül állnak majd ugyanezek a szakik, hogy de hát ez hogy, a semmiből a legszarabból egy korrekt védelem lett, és nem értik majd, miért...
Na, most, hogy ezt így mind jól kiírtam magamból, jön a Raiders, amely szerez majd 450 yardot, 30+ pontot és tök jó lesz Cannon és Andrews nélkül nézni a támadófalat is 😀
Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
Edelmannak is most jelent meg könyve, az szerintem érdekesebb lehet. Be is rendelem szerintem.
több mint 8 éve
szerintem csak a magyar címadás sikerült ilyen jól, meg hát aki nem vágyik ilyen mély olvasmányra, annak se kell unatkozniaTB-ék után Gronk (nekem ez új volt):Aranyos még jó arc, de 28 évesen ne adjon már ki senki önéletrajzot.
www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/memoar-eletrajz-interju/en-gronk-a-new-england-patriots-nfl-sztarjanak-oneletrajza
NB2
zinedine5

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Aztán miért ne 😀 Biztosan tele van idióta sztorikkal, most minek várni ezzel 😊 Mondjuk nem feltétlenül kell beleerőltetni, hogy ÉLETRAJZ, de kicsire ne adjunk. Én már felvetettem, hogy egy ajándéknak jó lesz :d

több mint 8 éve
TB-ék után Gronk (nekem ez új volt):Aranyos még jó arc, de 28 évesen ne adjon már ki senki önéletrajzot.
www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/memoar-eletrajz-interju/en-gronk-a-new-england-patriots-nfl-sztarjanak-oneletrajza
NB2
több mint 8 éve
TB-ék után Gronk (nekem ez új volt):www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/memoar-eletrajz-interju/en-gronk-a-new-england-patriots-nfl-sztarjanak-oneletrajza
több mint 8 éve
Julian és Dola megmutatja, hogyan lehet kezelni a liga legjobb secondaryjétwww.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000877624/Going-Global-Patriots-receivers-go-face-to-face-with-a-jaguar

több mint 8 éve
Rodney hatalmas volt a felvezetőben 😀twitter.com/FeitsBarstool/status/929881503986798595

több mint 8 éve
igen, láttam. Sérülése előtt a tampa ellen is emberezett már, Evans-t fogta.Végre...a 4. hét óta 13,6 pontot átlagol a védelem, előtte meg tudjuk, hogy 30+ volt..Tegnap pl az is sokat segített, hogy Gilmore-t végig Thomasra raktuk és nem variáltunk összevissza, mint a szezon eleji védelmi rendszerben. Mindenki ott és azt játszik ami az erényeit ismerve legoptimálisabb. Végre teljesen elhagytuk azt a "katyvaszt" amit próbáltunk megtölteni tartalommal.
Kíváncsi lennék ez kinek az érdeme, egyszerűen nem tudok hinni Pat-nek.
Alakulgatunk még úgy is, hogy nincs már velünk se az offense se a deffense egyik ha nem a legfontosabb játékosa.
gordon
topin