New Orleans Saints
Bradyt szerintem lehet nem teszik 1 órára, lehet inkább a Tuat.Valid érv, viszont a Washingtont sem gondolnám h szívesebben teszik későbbre.
ozibozi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Azt lehet tudni hogy általában mi alapján döntenek az időpontokról?mitol lesz egy meccs szombati vagy vasárnapi? Van valami rendszer vagy a kommisszár dönt és jónapot 😊Ez a döntés elsősorban a TV-társaságok jogköre. Azt már leosztották h kié melyik idősáv:
MC12
NFL WILD CARD PLAYOFF TV SCHEUDLE
DATE GAME TIME ET TV
Sat, 1/9 - 1:00pm ESPN/ABC
Sat, 1/9 - 4:40pm CBS
Sat, 1/9 - 8:15pm NBC
Sun, 1/10 - 1:00pm FOX
Sun, 1/10 - 4:40pm CBS
Sun, 1/10 - 8:15pm NBC
A 4-csapatos WC-hétvégéken mindig az NBC választhatott először, mert övék volt a szombat esti meccs, hogy most 6 meccsnél ez hogyan módosul, azt nem tudom.
Az kb. még fix h a Seattle meccse nem lesz korai révén, hogy az a nyugati parton van, pláne h a mostani állás szerint ugye csoportriválissal, a Rams-szel mérkőznének. Ezen kívül jelen állás szerint a Steelers-Ravens lenne még a csoportellenfelek közötti WC-meccs. Szal sztem ez a 2 lenne a 2 esti.
A jelen párosításokkal én erre a TV schedule-re tippelnék:
Sat, 1/9 - 1:00pm ESPN/ABC CHI @ NO
Sat, 1/9 - 4:40pm CBS CLE @ BUF
Sat, 1/9 - 8:15pm NBC BAL@PIT
Sun, 1/10 - 1:00pm FOX TB @ WAS
Sun, 1/10 - 4:40pm CBS MIA @ TEN
Sun, 1/10 - 8:15pm NBC LAR @ SEA
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Azt lehet tudni hogy általában mi alapján döntenek az időpontokról?mitol lesz egy meccs szombati vagy vasárnapi? Van valami rendszer vagy a kommisszár dönt és jónapot 😊Alvin Kamara confirmed positive for COVID-19 https://t.co/R57zVbFNwq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 1, 2021
If #Saints RB Alvin Kamara remains asymptomatic and receives medical clearance, he could play in a wild-card game next Sunday, Jan. 10 — but not next Saturday, Jan. 9, I’m told.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 1, 2021
So Kamara’s availability for New Orleans’ playoff opener may hinge on the NFL’s scheduling decision.
empty taxi
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
Alvin Kamara confirmed positive for COVID-19 https://t.co/R57zVbFNwq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 1, 2021
If #Saints RB Alvin Kamara remains asymptomatic and receives medical clearance, he could play in a wild-card game next Sunday, Jan. 10 — but not next Saturday, Jan. 9, I’m told.
So Kamara’s availability for New Orleans’ playoff opener may hinge on the NFL’s scheduling decision.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
#Saints star RB Alvin Kamara is awaiting results of another COVID-19 test as part of the normal process after an initial positive test, per source. If confirmed, Kamara would be out for Sunday’s game against the #Panthers -- and most likely a possible wild-card playoff game, too.

Madden hates me.

Kamara értékeléséről annyit, hogy a PFF a hétvégén se a hét csapatába nem választotta be (Gaskin került be, a Miamiból), se 90.0 feletti grade-et nem adott neki... (kapott ellenben Ramczyk és Cam Jordan)Ez komoly? 😊 vicc....tehát 6 td meg 172 yard nem elég oké 😊
Rutin
Szerkesztette: MC12
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Azért is érthetetlen a 2011-es év, mert - ha lehet hinni a wikinek - 10(!!!) különböző kategóriában is NFL rekordot ért el.2009 egyértelműen Manningnek szólt (elképzelhető, ha akkor nyernek, nem sokat marad már a ligában), 2011 a mai napig az érthetetlen. Az volt a liga történetének egyik legjobb, ha nem a legjobb O-ja. Szerintem Brees hanyagolása mögött az van, hogy ő Payton óta ekkora HoF kaliber, illetve hogy alapvetően kis csapatokban (piacokon) játszott. Manning ugye családi dinasztia, Rodgers meg a Packersben játszik, ami meg NFL történelem.Mióta a liga ennyire pass-happy lett, azóta ez a folyamat megállíthatatlan. Azért volt szomorú, hogy Brees elsőre nem döntötte meg Marino rekordját, mert akkor még más szabályok voltak. Azóta már Wilson is tud 5k szezont.Azt a 2009-es szon végit még mindig nem nagyon értem, de 2011-ben is jobban megérdemelt volna szerintem mint Rodgers.
És ma már itt tartunk, a világ legigazságtalanabb dolga, hogy a Kapitány sosem kapott MVP-t...
Gyurma Pappa
5400 yarddal, 46 td-vel, 13 nyert meccsel nem lehet mvp címet nyerni...
kapitnono
Nem tudom, ezek ilyen gondolatfoszlányok, amik foroghattak a szavazók fejében.
Gyurma Pappa
Az OPOY-t azonban megkapta abban az évben.
Szerkesztette: Andris10
2009 egyértelműen Manningnek szólt (elképzelhető, ha akkor nyernek, nem sokat marad már a ligában), 2011 a mai napig az érthetetlen. Az volt a liga történetének egyik legjobb, ha nem a legjobb O-ja. Szerintem Brees hanyagolása mögött az van, hogy ő Payton óta ekkora HoF kaliber, illetve hogy alapvetően kis csapatokban (piacokon) játszott. Manning ugye családi dinasztia, Rodgers meg a Packersben játszik, ami meg NFL történelem.Mióta a liga ennyire pass-happy lett, azóta ez a folyamat megállíthatatlan. Azért volt szomorú, hogy Brees elsőre nem döntötte meg Marino rekordját, mert akkor még más szabályok voltak. Azóta már Wilson is tud 5k szezont.Azt a 2009-es szon végit még mindig nem nagyon értem, de 2011-ben is jobban megérdemelt volna szerintem mint Rodgers.
És ma már itt tartunk, a világ legigazságtalanabb dolga, hogy a Kapitány sosem kapott MVP-t...
Gyurma Pappa
kapitnono
Nem tudom, ezek ilyen gondolatfoszlányok, amik foroghattak a szavazók fejében.

Mióta a liga ennyire pass-happy lett, azóta ez a folyamat megállíthatatlan. Azért volt szomorú, hogy Brees elsőre nem döntötte meg Marino rekordját, mert akkor még más szabályok voltak. Azóta már Wilson is tud 5k szezont.Azt a 2009-es szon végit még mindig nem nagyon értem, de 2011-ben is jobban megérdemelt volna szerintem mint Rodgers.
Gyurma Pappa

Igazából egy normális világban Kamarának az mvp címert kellene versenyben lennie. Az ugye arról szól (kéne szólnia), hogy ki az a a játékos, aki a telejesitményével alapvetően meghatározza a csapata általános teljesítményét, mennyi értèket ad hozzá a csapathoz, függetlenül a pozíciójától (bármelyik irányító dobhat nagyon jól és okosan, ha szarok ez elkapók nem lesznek jó számai). És mindezek mellett hány győzelmet szereztek összesen. Ilyen alapon idén Rodgers - Kelce - Henry - Kamara és mondjuk Mahomes között kéne ennek eldőlnie. De az is biztos, hogy ha a két fentebbi irányító kapja az opoy és mvp címeket az mélyen igazságtalan lesz, minimum Kelce-vel szemben (még ha ő nálam inkább egy hamis wr mint te). Lehet mondani, hogy a futásnál az o-fal a lényeg és bárki elfutkoraszik egy jó o-fal mögött, de erre meg azt mondom, hogy DevanteAdamseknek meg Kelce-knek azért könnyebb 1000+ yardokat dobálni irányítóként mintha a liga aljának kéne passzolnod. Az elmúlt években az irányítók látványosan elkezdtek túlértékeltek lenni az NFLben a futók meg alul. De ahogy volt ez fordítva úgy lesz ez máshogy is majd, lehet, hogy 20 év múlva de ez sem örök 😊Kamarának van esélye az OPOY-re?RB nem lesz OPOY. Tavaly MT címe is óriási meglepetés volt.
Among NFL RBs, Alvin Kamara is:
1st in Touchdowns - 21
1st in Receiving Yards - 756
1st in Receptions - 83
2nd in Total First Downs - 93
3rd in All-Purpose Yards - 1,732
Andris10
Gyurma Pappa
Kamarának van esélye az OPOY-re?RB nem lesz OPOY. Tavaly MT címe is óriási meglepetés volt.
1st in Touchdowns - 21
1st in Receptions - 83
Andris10

Kamarának van esélye az OPOY-re?Szerintem nem nagyon, max ha az 1000 futott, elkapott yard összejött volna neki akkor talán
1st in Touchdowns - 21
1st in Receptions - 83
Andris10

1st in Touchdowns - 21
1st in Receptions - 83