New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 5 éve
Azán majd meglátjuk mi igaz ebből, de kíváncsi lennék mit tud Winston Sean keze alatt#Saints coach Sean Payton said that Jameis Winston would get a chance to be the team's starting QB after Drew Brees retires, via @JimTrotter_NFL pic.twitter.com/A1bCNnkxTc
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) December 15, 2020

több mint 5 éve
Én Payton helyében a KC ellen felküldeném Winston-t és running up the score, megkap minden skill playert. Mutassa meg, mi van benne, hajtsa ki a maximumot, nem baj, ha kikap, eleve benne van a pakliban.Nektek sem annyira fontos meccs, a KC-nek sem feltétlenül élet-halál, ennél sztem nincs jobb alkalom Jameis tesztelésére. Ráadásul a KC védelme ellen lehet haladni. Hill-t pedig trükkös játékokra tartogatnám.
több mint 5 éve
Ami még optimizmusra adhat okot...Minnesota meccstől tartok nagyon, ők nekünk mindig nagy mumusok voltak az utóbbi években
1) Talán a KC számára most, ellenünk nem lesz annyira fontos a győzelem, mert...
- a PIT hátralévő meccsei (@CIN, vs IND, @CLE) sokkal nehezebbek lesznek, mint az övék
- és ha behúzzák (a KC) az utolsó 2 meccsüket (vs ATL, @LAC), akkor biztosan övék az AFC 1. kiemelés.
2) Reménykedhetünk még egy TEN @GB meccsben az utolsó előtti fordulóban. Ha ott bukik a GB, mi pedig hozzuk a 13-3-at (3 győzelemmel), akkor miénk az 1. kiemelés.
Rutin

több mint 5 éve
Ami még optimizmusra adhat okot...1) Talán a KC számára most, ellenünk nem lesz annyira fontos a győzelem, mert...
- a PIT hátralévő meccsei (@CIN, vs IND, @CLE) sokkal nehezebbek lesznek, mint az övék
- és ha behúzzák (a KC) az utolsó 2 meccsüket (vs ATL, @LAC), akkor biztosan övék az AFC 1. kiemelés.
2) Reménykedhetünk még egy TEN @GB meccsben az utolsó előtti fordulóban. Ha ott bukik a GB, mi pedig hozzuk a 13-3-at (3 győzelemmel), akkor miénk az 1. kiemelés.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
ez tipikusan olyan meccs volt, ahol semmi nem sikerult, minden evben van egy ilyen sajnos. engem nem is ez a meccs zavar igazan oszinten szolva.ket aggaszto problema van viszont:
az egyik, amit mar regota tudunk, a tamadofal belseje. tavaly a Vikings ellen gyakorlatilag emiatt lett vege a szezonnak, nem veletlenul jott ide az elso pick a draftrol. sajnos eddig Cesar Ruiz inkabb gyenge es atlag alatti, mint megbizhato. nem veletlen, hogy Easton kiszoritotta az elmult ket hetre a kezdocsapatbol. Brees serulesenel is Ruiz hagyott szinte erintes nelkuli utat a rushernek Drewig.
Peatnek jott tett a nagy fogyas es testalkat atalakitas, jol kezdte a szezont, viszont a concussion ota ismet szornyu jatekot mutat, nem veletlen SP meccs utani nyilatkozata, ritkan emel ki kulon egy jatekost:
Sean Payton: "Peat's gotta play better."
Easton az Eagles ellen masfel honap alatt a masodik concussionjet szenvedte el, az elsonel 2 hetet hagyott ki, ez aggodalomra ad okot.
McCoy jateka meg talan eppen nevezheto megfelelonek, de o sem az a jatekos egyelore, aki fel tudja huzni jatekaval a ket gyengebben jatszo tarsat maga mellett.
az eagles D lineja ligaelit, nem talalkozunk majd gyakran ilyen eros egyseggel, de ha komoly eredmenyt akarunk elerni iden, akkor nagy javulasra lesz szukseg mutatott jatekban a fal belsejetol.
a masik, ami teljesen varatlan, az Will Lutz teljesitmenye az utobbi idoben. abszolut biztos pont volt o a csapatban, sose kellett remegni, ha rugasra kerult szo. sot, sok extra rugassal hozott meccseket. osszessegeben en egyelore Lutznal meg bizok benne, hogy ez csak egy pillanatnyi formahanyatlas, szerintem osszeszedi magat mentalisan a rajatszasra, nagyon nagy szukseg lesz ra.
a tamadofal belsejetol viszont nagyon felek, egyszeruen ott talent hianyt velek felfedezni, ami Taysom lassu olvasasai miatt nyilvan meg szembeotlobb. Brees visszateresevel ez nem lesz annyira kirivo, hiszen o sokkal gyorsabban szabadul a labdatol, de mint a tavalyi Vikings elleni PO meccsen lathattuk, gyakran meg az is keves.
en a Chiefs elleni meccset elore beirtam veresegnek, de meglepo modon szerintem ezzel a vereseggel nottek az eselyeink a hetvegi meccsen. hazai underdogkent vesztes meccs utan SP hagyomanyosan nagyon jo, ossze fogja kapni a brigadot fejben. a Chiefs akkor is 1. seed lesz ha itt esetleg kikapna, mert az utolso 2 meccse nagyon konnyunek igerkezik, a Steelers pedig valoszinuleg szenved meg vereseget. szoros, vegig kielezett meccset varok, ahol par pont dont majd a vegen.
több mint 5 éve
Igazából ez a meccs olyan volt, hogy időtlen idők óta nem engedünk 100 yardot vagy többet futva és pont egy olyan csapat ellen balf@szkodunk akikről nyílt titok volt, hogy futni fognak főleg miután kiderült hogy Hurts kezd, (de előtte is Sanders-ön éltek), ezért megmondom őszintén nem értem, hogy Allen-ék miért nem készültek erre, főképp a Read option-ökre.Hill-t szerintem el kell engedni, vannak jó pontjai de nem kezdő QB, amit előttem is említettek hogy a bambulása miatt nyelt be 3-4 sacket, oké hogy mobilisabb mint Brees, de ez nem sokat ér ha nem tudja figyelni a falat.
Brees szerintem jövő héten játszani fog, kicsit szerintem ez presztízs meccs is nekünk.
Winston-t remélem megpróbáljuk jövőre, eddig mindig azt mondtam hogy húzzunk QB-t, most azt hogy ne, vágjunk neki az offseason-nek a Hill+Winston duóval (meg valaki veterán) és lássuk meg ki a jobb (valszeg Winston), szerintem még olcsón is meg lehetne így tartani mert Teddy-vel ellentétben ugye nem tudott semmit mutatni Payton keze alatt és én azt gondolom, hogy ez is benne van abban hogy Hill-t nyomjuk ennyire és Winston nem véletlenül volt 1/1 anno, szóval megvan benne az alap csak kell hozzá egy Payton-hoz hasonló O guru.
Egyáltalán nem kell temetni a szezont, sőt nyilván jó lenne a pihenőhét, de ha nem tudjuk megverni a 7. vagy 6. csapatot akkor úgy is mindegy és arra is volt már nem egyszer példa, hogy a pihenő csapat beragadt, mert nem voltak játékban. Szerintem ha a D tudja azt hozni vagy közel azt mint amit az utóbbi hetekben és Brees is visszajön, akkor nem lesz itt gondd és ünnepelhetjük az SB-t.
(Sorry az esetleges nyelvtani hibákért)
több mint 5 éve
Persze igazad van, én csak az alapfelvetésreírtam néhány meccset ami megmaradt, hogy félidőben szenvedett a támadósor.Nekem még abból az évből a Rams meccsen kívül a 49-ers elleni PO meccs ugrik be, ahol a pass rush eléggé szétszedte a falunkat, alig tudtunk haladni, ha sikerült is mindig elvesztettük a labdát.Ezek teljesen más-más meccsek voltak, tbh. 😊
Vagy mondjuk 2013-ban a Seahawks ellen is1716-0 ra égtünk a félidőben, de akár a 2018-as Dallas elleni vagy a tavalyi Falcons elleni hazai meccsen is bűnrosszul játszott az egész csapat
kapitnono
A 49ers elleni meccsen 6 eladott labda után jöttünk vissza, és 70 mp-cel a vége előtt vezettünk. Majd Greg Williams hívott egy 6 emberes blitzet, és Vernon Davist (az egyetlen embert, akitől tartani kellett) 1az1ben hagyta Harperrel. Az egy korszakos védelem volt, ellenük szenvedni nem volt akkora teljesítmény 😀
A 2013-as Seahawks egy szintén korszakos csapat volt, ahol mi masszív underdogok voltunk (a következő három évben PO-ba sem jutott a csapat, masszív 7-9-es idények voltak), és mégis visszajöttünk egy labdabirtoklásra (akkor kezdődtek a mai védelem alapjainak lerakása, és nem elsősorban ember anyagban, hanem jóval inkább inkább Payton fejében kezdett beérni a gondolat, hogy nem fog top10 D nélkül bajnokságot nyerni). Az ellen a védelem ellen Manning mozdulni nem tudott, Drew meg összedobált 300+ yardot, bár egy kicsit későn sajnos.
A 2018-as két meccs, amit említesz közelebb van a most hétvégéhez, azok is alapszakasz trap game-k voltak.
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Nekem még abból az évből a Rams meccsen kívül a 49-ers elleni PO meccs ugrik be, ahol a pass rush eléggé szétszedte a falunkat, alig tudtunk haladni, ha sikerült is mindig elvesztettük a labdát.Ezek teljesen más-más meccsek voltak, tbh. 😊
Vagy mondjuk 2013-ban a Seahawks ellen is1716-0 ra égtünk a félidőben, de akár a 2018-as Dallas elleni vagy a tavalyi Falcons elleni hazai meccsen is bűnrosszul játszott az egész csapat
kapitnono
A 49ers elleni meccsen 6 eladott labda után jöttünk vissza, és 70 mp-cel a vége előtt vezettünk. Majd Greg Williams hívott egy 6 emberes blitzet, és Vernon Davist (az egyetlen embert, akitől tartani kellett) 1az1ben hagyta Harperrel. Az egy korszakos védelem volt, ellenük szenvedni nem volt akkora teljesítmény 😀
A 2013-as Seahawks egy szintén korszakos csapat volt, ahol mi masszív underdogok voltunk (a következő három évben PO-ba sem jutott a csapat, masszív 7-9-es idények voltak), és mégis visszajöttünk egy labdabirtoklásra (akkor kezdődtek a mai védelem alapjainak lerakása, és nem elsősorban ember anyagban, hanem jóval inkább inkább Payton fejében kezdett beérni a gondolat, hogy nem fog top10 D nélkül bajnokságot nyerni). Az ellen a védelem ellen Manning mozdulni nem tudott, Drew meg összedobált 300+ yardot, bár egy kicsit későn sajnos.
A 2018-as két meccs, amit említesz közelebb van a most hétvégéhez, azok is alapszakasz trap game-k voltak.

több mint 5 éve
Nekem még abból az évből a Rams meccsen kívül a 49-ers elleni PO meccs ugrik be, ahol a pass rush eléggé szétszedte a falunkat, alig tudtunk haladni, ha sikerült is mindig elvesztettük a labdát.Sokkolnám a fórumtársakat az első félidő lőlapjával:A Rams ellen volt egy meccs, ahol Brees majdnem bukta a TD rekordot, 2011-ben. Azért is emlékszem ennyire, mert nagyon másnapos voltam, és elfelejtettem, hogy meccs van, aztán már csak az összefoglalót néztem, még rosszabbul lettem. A 3. negyedben, a védelem szerzett először pontot, és 10 mp-cel a vége előtt adott Brees egy passzt Moore-nak, és ezzel nem bukta a TD sorozat rekordot. Azon a meccsen még pick6 is volt a Ramsnak. Az ellenfél irányítóját úgy hívták, hogy A.J. Feeley. (Nyilván Steven Jackson futkosott egy keveset, de ez mindegy is)
- punt
- missed fg.
- punt
- int.
- punt
- punt
Vajon benne van fenti adatsor a TOP3 gyalázatos meccskezdetben?
Andris10
Na, az a top1. Az a O minden idők egyik legjobb O-ja volt. Előtte héten 62-7-re vertük a (tankoló) Coltsot.
Utána 8-t nyertünk zsinórban.
Gyurma Pappa
Vagy mondjuk 2013-ban a Seahawks ellen is 17-0 ra égtünk a félidőben, de akár a 2018-as Dallas elleni vagy a tavalyi Falcons elleni hazai meccsen is bűnrosszul játszott az egész csapat

több mint 5 éve
A következő 5 év összes draft pickje, pár lakótömb New Orleans belvárosában és a Superdome büféinek üzemeltetési joga 99 évre. Így menne sztem.Burrow???? Olyat azt aztán hogyan?Loomis magic
peach
(viccelek)
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Ez nem a gurulós....Burrow esetleg? Vagy komoly financiális akadályai vannak ezen projektnek?Nem vagyok nagy híve Daknak, őszintén megmondva.Prescott? Szinte Brees sztori 😊 szerződés körüli viták - súlyos sérülés....Nagyon kicsi esélyét látom persze meg a cap is...dehát elmékedni lehet 😊Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?Ezek közül csak Wentzben látok upside-t, de nem annyiért, amennyit keres.
Matthew99
Már akkor inkább Wilson.
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
Egyébiránt ha jól tudom, Brees az egyik példaképe, így álláspontom szerint előbb-utóbb átteszi a székhelyét New Orleansba.
Andris10
több mint 5 éve
Burrow???? Olyat azt aztán hogyan?Loomis magic
peach
(viccelek)

több mint 5 éve
Burrow???? Olyat azt aztán hogyan?Burrow esetleg? Vagy komoly financiális akadályai vannak ezen projektnek?Nem vagyok nagy híve Daknak, őszintén megmondva.Prescott? Szinte Brees sztori 😊 szerződés körüli viták - súlyos sérülés....Nagyon kicsi esélyét látom persze meg a cap is...dehát elmékedni lehet 😊Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?Ezek közül csak Wentzben látok upside-t, de nem annyiért, amennyit keres.
Matthew99
Már akkor inkább Wilson.
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
Egyébiránt ha jól tudom, Brees az egyik példaképe, így álláspontom szerint előbb-utóbb átteszi a székhelyét New Orleansba.
Andris10
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Azt nem lehet mondani, h ne lennél naprakész a csapat történelmével kapcsolatban.max 20 meccset nem láttam élőben az elmúlt 14 évben, és max 5-6, amit csak összefoglalóban néztem meg. Ez az egy meccs, amire konkrétan emlékszem, és szerintem örökre bele is égett az agyamba 😀
Egyébként engem meggyőztél, az aranyérem kiosztása került.
Andris10

több mint 5 éve
Andris10
37
Burrow esetleg? Vagy komoly financiális akadályai vannak ezen projektnek?Nem vagyok nagy híve Daknak, őszintén megmondva.Prescott? Szinte Brees sztori 😊 szerződés körüli viták - súlyos sérülés....Nagyon kicsi esélyét látom persze meg a cap is...dehát elmékedni lehet 😊Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?Ezek közül csak Wentzben látok upside-t, de nem annyiért, amennyit keres.
Matthew99
Már akkor inkább Wilson.
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Andris10
37
Azt nem lehet mondani, h ne lennél naprakész a csapat történelmével kapcsolatban.Sokkolnám a fórumtársakat az első félidő lőlapjával:A Rams ellen volt egy meccs, ahol Brees majdnem bukta a TD rekordot, 2011-ben. Azért is emlékszem ennyire, mert nagyon másnapos voltam, és elfelejtettem, hogy meccs van, aztán már csak az összefoglalót néztem, még rosszabbul lettem. A 3. negyedben, a védelem szerzett először pontot, és 10 mp-cel a vége előtt adott Brees egy passzt Moore-nak, és ezzel nem bukta a TD sorozat rekordot. Azon a meccsen még pick6 is volt a Ramsnak. Az ellenfél irányítóját úgy hívták, hogy A.J. Feeley. (Nyilván Steven Jackson futkosott egy keveset, de ez mindegy is)
- punt
- missed fg.
- punt
- int.
- punt
- punt
Andris10
Na, az a top1. Az a O minden idők egyik legjobb O-ja volt. Előtte héten 62-7-re vertük a (tankoló) Coltsot.
Gyurma Pappa
Egyébként engem meggyőztél, az aranyérem kiosztása került.
több mint 5 éve
Sokkolnám a fórumtársakat az első félidő lőlapjával:A Rams ellen volt egy meccs, ahol Brees majdnem bukta a TD rekordot, 2011-ben. Azért is emlékszem ennyire, mert nagyon másnapos voltam, és elfelejtettem, hogy meccs van, aztán már csak az összefoglalót néztem, még rosszabbul lettem. A 3. negyedben, a védelem szerzett először pontot, és 10 mp-cel a vége előtt adott Brees egy passzt Moore-nak, és ezzel nem bukta a TD sorozat rekordot. Azon a meccsen még pick6 is volt a Ramsnak. Az ellenfél irányítóját úgy hívták, hogy A.J. Feeley. (Nyilván Steven Jackson futkosott egy keveset, de ez mindegy is)
- punt
- missed fg.
- punt
- int.
- punt
- punt
Andris10

több mint 5 éve
Andris10
37
Sokkolnám a fórumtársakat az első félidő lőlapjával:- punt
- missed fg.
- punt
- int.
- punt
- punt
több mint 5 éve
Nem vagyok nagy híve Daknak, őszintén megmondva.Prescott? Szinte Brees sztori 😊 szerződés körüli viták - súlyos sérülés....Nagyon kicsi esélyét látom persze meg a cap is...dehát elmékedni lehet 😊Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?Ezek közül csak Wentzben látok upside-t, de nem annyiért, amennyit keres.
Matthew99
Már akkor inkább Wilson.
Gyurma Pappa
MC12

több mint 5 éve
Prescott? Szinte Brees sztori 😊 szerződés körüli viták - súlyos sérülés....Nagyon kicsi esélyét látom persze meg a cap is...dehát elmékedni lehet 😊Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?Ezek közül csak Wentzben látok upside-t, de nem annyiért, amennyit keres.
Matthew99
Már akkor inkább Wilson.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?Ezek közül csak Wentzben látok upside-t, de nem annyiért, amennyit keres.
Matthew99
Már akkor inkább Wilson.

több mint 5 éve
Mit szólnátok - a Brees utáni érában - olcsón egy máshol besült/lecserélt irányítónak mint pl Wentz, Darnold, Minshew...?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez van, így nem lehet kimenni egy első félidőre. Vannak olyanok, hogy "jókor jött a pofon", reméljük ez ilyen. Green Bay - CAR - TEN - CHI
Nekünk - KANS - MIN - CAR
Nem tudom, nem érzem, hogy mi 3-at behúzunk és a Green Bay egyszer kikap. Illetve az lehet, hogy egyszer kikap, de egy vereség azért még nekünk is benne van.
Szerintem ez a pár meccs azért megmutatta, hogy Hill nem franchise irányító. Jó backup, hasznos kiegészítő ember, nagyon jó csapat-ember, de nem rá bízol 5-10 évet. Én továbbra is titkon Winstonban reményekedem, hogy Arians rendszere volt nagyobb hibás ott, nem Jamies, mert a drafton QB húzás nem Payton erőssége (persze rászolrulva se volt) 😊 hármat húzott az elmúlt 10 évben (5 évente megpróbálta 10-15-20) de egyik se evett meg sok sót a ligában még backupként se.
több mint 5 éve
Jó, egyrészt egy rossz meccs miatt ne húzzuk már fel a zacskót 😊Másrészt minden bizonnyal, ha tud, a KC ellen a kapitány játszani fog.
Harmadrészt ez egy trap game volt. Minden az Eagles felé pattant: jobban jöttek ki a bírói hibákból, ami nálunk belepattant a LB kezébe, azt CGJ elejtette, sorolhatnám.
Van ilyen. A második félidőt 21-7re hoztuk, és összesen engedtünk van 80 yardot. Most a FG nekünk nem ment be, a Chargers ellen nekik. És mindezt úgy, hogy tényleg szarul játszottunk.