NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Talàn még LB ami szàmomra kérdéses.Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.Elég rendesen töltjük a D-t. Érik a O BPA draft, ott igazából RB-t kivéve bárhova jöhet szerintem ember.
kapitnono
Gyurma Pappa
A fal közepe?
több mint 4 éve
Elég durva a csoport QB felhozatala: 4QB-ból 2 első körös, 2 SB győztes és a két halmaznak nincs metszete.
több mint 4 éve
Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.Elég rendesen töltjük a D-t. Érik a O BPA draft, ott igazából RB-t kivéve bárhova jöhet szerintem ember.
kapitnono
több mint 4 éve
Noah Spence DE érkezett valamint Deatrick Nichols S/CB is aki a legtöbb int et szerezte most az xfl ben.
több mint 4 éve
A hírek szerint Janoris Jenkins szerződését átalakítottuk. Nagyon oké lesz a secondary pár évig. Bár én várok drafton CB-t. Nagyon mély a WR class, és ha lecsúszik egy jó prospect, simán lehet CB az első kör és feltrade a második végére egy elkapóért.
több mint 4 éve
twitter.com/RapSheet/status/1241747822485147648
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
WR biztosan lesz a draftról.Én is egyre inkább erre gondolok. Jeffersonnak örülnék mondjuk ha bent lesz még a 24. nél.
Fattyu
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
WR biztosan lesz a draftról.Akkor csak BPA draft? Vagy előtérbe kerülhet korai(?) QB?😀 😀 😀Nekem is a Peat szerződéssel van egyedül gondom, nem is magával a szerződéssel, hanem az összegével, mert annyira nem nyújtott kiemelkedőt, hogy ekkora pénzeket leakasszon. Vikings meccsen azért jópárszor ült seggen vagy már a snapnél megverték, ami nem éppen egy jó G ismertetőjele.
Bell nem fogadja el a 7.5 misis átlagot egy csapatban, ahol elfogadták, hogy coverben szar, de legalább a futás megállításában ligeelit, és így is használják. Majd elmegy valahova a töredékéért, de legalább küzdhet a kezdőért, míg ide jött Jenkins
Peatet én GM-ben padra sem hoztam el, annyira lehúzták az elmúlt években, erre ilyen pénz? 😀
És alig több mint egyéves fizujából jött Sanders, aki az FA legnagyobb fogása, és a hiányzó fogaskerék ebbe a támadósorba.
Ha nincs ez a Peat-szerződés, nálam tarolnátok a piacot ezekkel, de még így is pluszos
Wyatt
Így viszont kíváncsi leszek drafton kit fougunk húzni, mert ha marad a jelenlegi keret akkor a kezdők kb megvannak.
kapitnono
Esetleg: LB? Fal?
zemanla
több mint 4 éve
Akkor csak BPA draft? Vagy előtérbe kerülhet korai(?) QB?😀 😀 😀Nekem is a Peat szerződéssel van egyedül gondom, nem is magával a szerződéssel, hanem az összegével, mert annyira nem nyújtott kiemelkedőt, hogy ekkora pénzeket leakasszon. Vikings meccsen azért jópárszor ült seggen vagy már a snapnél megverték, ami nem éppen egy jó G ismertetőjele.
Bell nem fogadja el a 7.5 misis átlagot egy csapatban, ahol elfogadták, hogy coverben szar, de legalább a futás megállításában ligeelit, és így is használják. Majd elmegy valahova a töredékéért, de legalább küzdhet a kezdőért, míg ide jött Jenkins
Peatet én GM-ben padra sem hoztam el, annyira lehúzták az elmúlt években, erre ilyen pénz? 😀
És alig több mint egyéves fizujából jött Sanders, aki az FA legnagyobb fogása, és a hiányzó fogaskerék ebbe a támadósorba.
Ha nincs ez a Peat-szerződés, nálam tarolnátok a piacot ezekkel, de még így is pluszos
Wyatt
Így viszont kíváncsi leszek drafton kit fougunk húzni, mert ha marad a jelenlegi keret akkor a kezdők kb megvannak.
kapitnono
Esetleg: LB? Fal?
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Első körös tender 4,75 milliót jelent neki idén, márha nem kötünk vele hosszútávút. És az már bele van számolva a capbe ahogy néztemEz már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....És még Hillre is kellene némi apró, màrha meg akarjuk tartani.
kapitnono
Fattyu
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....És még Hillre is kellene némi apró, màrha meg akarjuk tartani.
kapitnono
több mint 4 éve
😀 😀 😀Nekem is a Peat szerződéssel van egyedül gondom, nem is magával a szerződéssel, hanem az összegével, mert annyira nem nyújtott kiemelkedőt, hogy ekkora pénzeket leakasszon. Vikings meccsen azért jópárszor ült seggen vagy már a snapnél megverték, ami nem éppen egy jó G ismertetőjele.
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
😀 😀 😀Bell nem fogadja el a 7.5 misis átlagot egy csapatban, ahol elfogadták, hogy coverben szar, de legalább a futás megállításában ligeelit, és így is használják. Majd elmegy valahova a töredékéért, de legalább küzdhet a kezdőért, míg ide jött Jenkins
több mint 4 éve
Szerintem Rankinst nem áldozzuk be, ha egészséges akkor jó belső pass rusht tud nyomni. Szerintem Jackrabbitnek adunk új szerződést, és így fogunk faragni az idei számain.Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....Pl. majd így.
kapitnono
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241195185733861376
Peatnek megy NAGYON jó az ügynöke.
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241065559963381761
iktriad
több mint 4 éve
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....Pl. majd így.
kapitnono
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241195185733861376
Peatnek megy NAGYON jó az ügynöke.
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241065559963381761
több mint 4 éve
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Nagyfaszú Emmanuel érkezik hozzátok két évre.
több mint 4 éve
nekem már most fáj....LOL Peat 5 év 57,5 millióért hosszabbított. Azért ennyire nem volt jó LG. De akkor remélem Ramczykre is marad pénz, mert neki azért majd 2 év múlva meg kell adni a kb 20 millió/ évet.1-2év múlva ez fájni fog még
twitter.com/RapSheet/status/1241043880021233664
kapitnono
braxa88
több mint 4 éve
braxa88
12 534
LOL Peat 5 év 57,5 millióért hosszabbított. Azért ennyire nem volt jó LG. De akkor remélem Ramczykre is marad pénz, mert neki azért majd 2 év múlva meg kell adni a kb 20 millió/ évet.1-2év múlva ez fájni fog még
twitter.com/RapSheet/status/1241043880021233664
kapitnono