NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Úgy látszik nálunk a nap híre, hogy a LS 4 évvel hosszabbított 😀Most mi legyen? 😊 Brees megmondta, hogy csak itt hajlandó játszani, Bellt kiengedtük a piacra (szerintem maradni fog), Teddy is teszteli, Hillért meg senki nem fog első kört adni. Onyemata nagy fogás, hogy marad, AJ meg sehova nem fog kelleni, szóval maradni fog szerintem
kapitnono
több mint 4 éve
Úgy látszik nálunk a nap híre, hogy a LS 4 évvel hosszabbított 😀
több mint 4 éve
Taysom Hill 1 körért?Fogd meg a söröm!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Vinni foglyák mint a cukrot... Ja nem 😛 így viszont Teddy bácsi elsétálhat, jövőre meg kb QB pick. Mert azt továbbra sem látom, Hill kezdő QB lenne.Elég ha Sean azt látja 😁
dande
több mint 4 éve
Vinni foglyák mint a cukrot... Ja nem 😛 így viszont Teddy bácsi elsétálhat, jövőre meg kb QB pick. Mert azt továbbra sem látom, Hill kezdő QB lenne.
több mint 4 éve
Taysom Hill 1. körös tendert fog kapni, de hamarosan újraigazoljátok a tervek szerint.twitter.com/AdamSchefter/status/1236060538637033473
több mint 4 éve
Azt almodtam hogy Jimmy G visszajon 😀Garoppolo sose volt Szent.* 😊
diceman
| *Tudom, hogy Grahamről van szó |
több mint 4 éve
Azt almodtam hogy Jimmy G visszajon 😀Cam nagyon kampányol Twitteren. 😊
diceman
Közben Brees azt mondta, hogy nem érdekli, hogy mi lesz a szerződésében, ő örökre a Who Dat Nation tagja akar maradni. Már hetekkel ezelőtt azt álmodtam, hogy veterán minimumért játszik 😀 (nyilván ez nem fog megtörténni, de azért vicces volt)
több mint 4 éve
Elvileg nagyon érdeklődünk Jamie Collins irántJó is lesz olyan 6-7 meccsig aztán kifújt. Igaz addig all-pro de utána...
bleacherreport.com/articles/2879015-saints-rumors-patriots-lb-jamie-collins-expected-to-be-target-in-free-agency
kapitnono
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Elvileg nagyon érdeklődünk Jamie Collins irántbleacherreport.com/articles/2879015-saints-rumors-patriots-lb-jamie-collins-expected-to-be-target-in-free-agency
több mint 4 éve
Alonsot olcsóért lehet visszahoznám, ha ő is belemegy, egész jól játszott szerintem.Már ha játszott, és nem volt sérült...
kapitnono
több mint 4 éve
Hol kell aláírni? 😀 Nem rossz terv, max Iupati helyett lehet inkább valakit a draftról hoznék. Most jön jól, hogy tavaly pl okosan szerződtettük Easton, mert így kb dead money nélkül ki lehet vágni.www.instagram.com/p/B8wNFk7pDP6/?igshid=13qm8sdptlx6vÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Az offseason kulcskérdésére vàlaszt kaptunk!
Így most jöhet a nagy matekolás, hogy a csapat legalàbb megmaradjon ugyanazon szinten.
Az az érzésem, hogy a csapat részéről lesz valami meglepő és erős húzàs.
Fattyu
kapitnono
Gyurma Pappa
Alonsot olcsóért lehet visszahoznám, ha ő is belemegy, egész jól játszott szerintem.
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/B8wNFk7pDP6/?igshid=13qm8sdptlx6vÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Így most jöhet a nagy matekolás, hogy a csapat legalàbb megmaradjon ugyanazon szinten.
Fattyu
kapitnono
több mint 4 éve
Lehet van benne valami, de szerintem ameddig Brees itt van addig van jelenleg a legnagyobb esélyünk az SB-re, és gondolom a FO is úgy van vele, hogy megpróbálja köré építeni a megfelelő csapatot tologatva picit előre a bónuszokat.Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltásaBocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
kapitnono
TSzabi
több mint 4 éve
Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltása
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltásaBocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
kapitnono
több mint 4 éve
Bocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Átstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
több mint 4 éve
www.canalstreetchronicles.com/2020/2/11/21127466/how-the-new-orleans-saints-could-end-up-with-50-million-in-cap-space-free-agency-prediction-contractÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
több mint 4 éve
Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu