NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
De Rivers nem sérült...😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Teddy elmegy, Rivers jon és nyerünk neki egy gyűrűt.Én szóltam
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Teddy el fog menni, Mariota lesz a csere QB-nk.Brees és Hill marad, természetesen.
Itt olvastátok először... Nagyon szívesen. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Hightower94
232
Pedig ebbe a csoportba dobál Winston vakon és minden meccsen 2-3 INTet 😀Persze, hiszen Stevie Wonderék nálunk vannak, ez pedig egy kompetitív csoportMondja ezt egy Pats fan. 🙄😴Most miért mondod? Hiszen ez a legkompetitívebb csoport, nem pedig Stevie Wonderék 😕((Hát pedig idén még ez lesz.Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
A Falcons mitől lenne más, mint az elmúlt 2 évben, megint hozzák majd a fos kezdés után az értelmetlen győzelmeket a 7-9ért, amikor a caphell miatt még gyengülni is fog a keret.
Nálunk sztem masszív rebuild lesz, ha Cam krepa még 1/1 is lehet, ha nem, a védelem miatt akkor se rúgunk labdába.
A Tampa meg Tampa.
Szóval idén még egyszer utoljára nekifuthattok, nem hiszem, hogy komoly gondot okozna a csoport megnyerése, a lényeg úgyis a PO lesz. Aztán itt is el kell gondolkodni majd a hogyantovábbról, ki vigye tovább Brees utána csapatot.
gabokocka
Wyatt
PEEtör
Wyatt
Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Persze, hiszen Stevie Wonderék nálunk vannak, ez pedig egy kompetitív csoportMondja ezt egy Pats fan. 🙄😴Most miért mondod? Hiszen ez a legkompetitívebb csoport, nem pedig Stevie Wonderék 😕((Hát pedig idén még ez lesz.Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
A Falcons mitől lenne más, mint az elmúlt 2 évben, megint hozzák majd a fos kezdés után az értelmetlen győzelmeket a 7-9ért, amikor a caphell miatt még gyengülni is fog a keret.
Nálunk sztem masszív rebuild lesz, ha Cam krepa még 1/1 is lehet, ha nem, a védelem miatt akkor se rúgunk labdába.
A Tampa meg Tampa.
Szóval idén még egyszer utoljára nekifuthattok, nem hiszem, hogy komoly gondot okozna a csoport megnyerése, a lényeg úgyis a PO lesz. Aztán itt is el kell gondolkodni majd a hogyantovábbról, ki vigye tovább Brees utána csapatot.
gabokocka
Wyatt
PEEtör
több mint 4 éve
PEEtör
1 758
Mondja ezt egy Pats fan. 🙄😴Most miért mondod? Hiszen ez a legkompetitívebb csoport, nem pedig Stevie Wonderék 😕((Hát pedig idén még ez lesz.Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
A Tampa meg Tampa.
gabokocka
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hát az AFC Eastnél még így is erősebb, másrészt az elmúlt 20 évben innen azért mindenki ment Superbowlba, gondolom tőletek is.Oda biztosan 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Hát az AFC Eastnél még így is erősebb, másrészt az elmúlt 20 évben innen azért mindenki ment Superbowlba, gondolom tőletek is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Most miért mondod? Hiszen ez a legkompetitívebb csoport, nem pedig Stevie Wonderék 😕((Hát pedig idén még ez lesz.Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
A Tampa meg Tampa.
gabokocka
több mint 4 éve
Annyi, hogy inkább már bizonyított veteránérért tradelném az első köröst, mert ahhoz elég nagy coca kell, hogy hátul is egyből impact playat húzzatok. Most hirtelen nemtudom hol van hiány, de pl ilyen peters féle tradere gondolok. Persze ez akkor igaz ha all in-t mentek.Nagyjából én is, annyi, hogy Hill sztem nem lesz QB sehogy se, Brees (95%)/Bridgewater(5%) a kezdő, és hoztok a kezdő mögé egy cserét FA-n vagy draftoltok egy projektet. Az az érdekes kérdés, hogy a Brees éra utolsó? évében elbaszol-e egy első/második körös picket arra, hogy húzz egy project irányítót, ahelyett, hogy húznál egy olyan játékost, aki már idén is hozzá tud tenni. Én az utóbbit választanám.Szóval idén még egyszer utoljára nekifuthattok, nem hiszem, hogy komoly gondot okozna a csoport megnyerése, a lényeg úgyis a PO lesz. Aztán itt is el kell gondolkodni majd a hogyantovábbról, ki vigye tovább Brees utána csapatot.Ahogy én látom:
gabokocka
- a csoport nem lesz erősebb, így azt behúzni nem lesz különösebb kihívás, akár visszajön Brees, akár nem
- ha Brees visszajön, Teddy megy, Hill marad
- ha Brees nem jön vissza, Teddy és Hill marad
- ha Teddy pénzt választja (szerintem pont ő nem az a fajta), és elmegy, mielőtt Brees-zel kiderülne, hogy mi lesz, akkor meg is van az első körös pick, a legjobb QB-t el kell hozni, és Hill a kezdő QB
Röviden így látom. de persze lhet hogy teljesen más dolgok fognak történni 😊
Gyurma Pappa
gabokocka
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
aki már idén is hozzá tud tenni. Én az utóbbit választanám.Egyetértünk. Brees bejelentéséig nem fog semmi érdemleges történni a csapatnál, ez 100%.
gabokocka
Teddy hiányozni fog, remélem elviszi kezdőnek valaki az AFC-be 😊
több mint 4 éve
Nagyjából én is, annyi, hogy Hill sztem nem lesz QB sehogy se, Brees (95%)/Bridgewater(5%) a kezdő, és hoztok a kezdő mögé egy cserét FA-n vagy draftoltok egy projektet. Az az érdekes kérdés, hogy a Brees éra utolsó? évében elbaszol-e egy első/második körös picket arra, hogy húzz egy project irányítót, ahelyett, hogy húznál egy olyan játékost, aki már idén is hozzá tud tenni. Én az utóbbit választanám.Szóval idén még egyszer utoljára nekifuthattok, nem hiszem, hogy komoly gondot okozna a csoport megnyerése, a lényeg úgyis a PO lesz. Aztán itt is el kell gondolkodni majd a hogyantovábbról, ki vigye tovább Brees utána csapatot.Ahogy én látom:
gabokocka
- a csoport nem lesz erősebb, így azt behúzni nem lesz különösebb kihívás, akár visszajön Brees, akár nem
- ha Teddy pénzt választja (szerintem pont ő nem az a fajta), és elmegy, mielőtt Brees-zel kiderülne, hogy mi lesz, akkor meg is van az első körös pick, a legjobb QB-t el kell hozni, és Hill a kezdő QB
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Szóval idén még egyszer utoljára nekifuthattok, nem hiszem, hogy komoly gondot okozna a csoport megnyerése, a lényeg úgyis a PO lesz. Aztán itt is el kell gondolkodni majd a hogyantovábbról, ki vigye tovább Brees utána csapatot.Ahogy én látom:
gabokocka
több mint 4 éve
Hát pedig idén még ez lesz.Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
A Tampa meg Tampa.
több mint 4 éve
Ismerem az álláspontod, ugyanaz mint az enyém de ezt már megbeszéltük. Csupán kiegészítettem a gondolatodat 😊Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ezt írtam már két éve is, hogy egy szar Falcons ellen nem érdem nyerni. Sokkal jobb volt, amíg 3-as verseny volt a csoportelsőségért, addig volt legalább nyomás a rajtunk is. Így most csak itt buzultok ti is meg a Cicák is... A Tampa meg csak Tampa...Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
peach
több mint 4 éve
Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊Leginkább atlantába, hátha lenne végre egy kis izgi mert az elmúlt két év elég uncsi volt. Nektek sem jó ez 😊
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Jó kis szezon elé nézünk. Most előtte kéne egy jó offseason. 😊
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Nézegetem az őszi ellenfeleket...Kansas City, San Francisco, Green Bay, Minnesota... És mindegyik jönni fog a Domeba!
Az idei PO-csapatok közül csak a Phillyvel játszunk majd idegenben.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Szóval nem számítottam rá, hogy Mike megkapja, azért sem, mert rajta kívül Jerry Rice volt az egyetlen WR, aki valaha megkapta ezt a címet. Így is necces volt, 19-17 volt a vége Lamar ellenében.Megérdemelni szerintem sem kérdés, hogy megérdemelte, eléggé rekordokkal teli szezonja volt, de számomra is pozitív csalódás. Előzetesen Lamarra vagy CMC-re tippeltem volna.
Szóval gratula neki, nagyon megérdemelte.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Szóval nem számítottam rá, hogy Mike megkapja, azért sem, mert rajta kívül Jerry Rice volt az egyetlen WR, aki valaha megkapta ezt a címet. Így is necces volt, 19-17 volt a vége Lamar ellenében. Szóval gratula neki, nagyon megérdemelte.
több mint 4 éve
Ez pozitív csalódás volt, megmondom őszintén.
több mint 4 éve