NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk én Jenkinst pont nem vinném egészen hátra. Pont az volt a baj, hogy nem jöttek rá, ő a LoShoz közelebb használható. Ha hátra viszitek, megint csalódás lehet belőle.
több mint 4 éve
Ez mondjuk nem tűnik rossz secondarynektwitter.com/MikeClayNFL/status/1240317380456218624
több mint 4 éve
Azok után hogy hajnalban mókoltunk Patrob szerződésével gondoltam, hogy rá számítunk slotban és CGJ-re meg S-ként. Jenkinsel mondjuk nem számoltamCGJ > Bell, annyira nem esek kétségbe ha elmegy... De nincs rá akkora piac, tehát szerintem jó áron maradhat mégMalcolm Jenkins vissza.Bell akkor ugy nez ki off 😕
Stez
lol
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
CGJ > Bell, annyira nem esek kétségbe ha elmegy... De nincs rá akkora piac, tehát szerintem jó áron maradhat mégMalcolm Jenkins vissza.Bell akkor ugy nez ki off 😕
Stez
lol
több mint 4 éve
Malcolm Jenkins vissza.Bell akkor ugy nez ki off 😕
Stez
több mint 4 éve
Kérdés mennyi az annyi. Remélem sok (már bocs😊) mert ha nem, morcos leszek. Bízom benne nem jár úgy, mint Pat Rob.
több mint 4 éve
Brees Cap számai:So, here’s what really matters: per Spotrac, Brees has cap hits of $23.65 million (in 2020), $36.15 million (in 2021), and $11.5 million (in 2022, after he’s presumably retired).
több mint 4 éve
Igazából lehet nem voltam egyértelmű: jobban örültem volna ha a csere QB-k fordítva vannak.Tényleg Taysomra építjük a post-Brees korszakot? 😀 rövid távon szórakoztató, de azért 1-2 7-9-es szezon után nem fogok nevetniNem építitek a post Brees érát. Most akartok nyerni, akkor meg majd lesz vmi.
Gyurma Pappa
gabokocka
több mint 4 éve
Tényleg Taysomra építjük a post-Brees korszakot? 😀 rövid távon szórakoztató, de azért 1-2 7-9-es szezon után nem fogok nevetniNem építitek a post Brees érát. Most akartok nyerni, akkor meg majd lesz vmi.
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Tényleg Taysomra építjük a post-Brees korszakot? 😀 rövid távon szórakoztató, de azért 1-2 7-9-es szezon után nem fogok nevetniSzerintem nem. Így szimplán most egy évig még ez a kettő van. Jövőre (vagy még idén) hoztok egyet a drafton, akit felépítetek a 2022-es idény kezdetére
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Tényleg Taysomra építjük a post-Brees korszakot? 😀 rövid távon szórakoztató, de azért 1-2 7-9-es szezon után nem fogok nevetni
több mint 4 éve
Jól kitoltatok a csoport ellenfélel elhitettétek velük, hogy Teddy fr QB 😛Ez a dolgunk 😁
dande
több mint 4 éve
Jól kitoltatok a csoport ellenfélel elhitettétek velük, hogy Teddy fr QB 😛Megsúgom, szerintem ők se hiszik azt. Csak megtalálták a tökéletes Bridge Qb-t. Bár ha tényleg Lawrence az emberük 2021-től, Folesszal tutira mehettek volna...
dande
több mint 4 éve
Jól kitoltatok a csoport ellenfélel elhitettétek velük, hogy Teddy fr QB 😛
több mint 4 éve
Elvileg a Pantherssel versenyünk Bellért, remélem minket választ és visszajön egy pár évre
több mint 4 éve
Brees hosszabított 2 év 50 millió. Részletek később. 😊Brissett, Tannehill, Goff, Prescott, mind többet keresnek mind Brees. 😊 (Rajtuk kívül mások is, de ők azért meg is érdemlik)
ackrisz17
több mint 4 éve
Ez azért egészen diszkont ár, ahhoz a teljesítményhez amit lerak. Szerencsére persze
több mint 4 éve
Brees hosszabított 2 év 50 millió. Részletek később. 😊
több mint 4 éve
Én azért kicsit sajnálom Kleint, de remélem hozunk egy Linebackert. Az biztos hogy nem Jamie Collins lesz az, mivel ő aláírt a Lionshoz.AJ Klein elment a Billsbe.Ebbe speciel tévedtem 😀
twitter.com/caplannfl/status/1239731569981521920
iktriad
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
AJ Klein elment a Billsbe.Ebbe speciel tévedtem 😀
twitter.com/caplannfl/status/1239731569981521920
iktriad
több mint 4 éve
Remélem Bellt visszahozzuk még legalább. Onyemata mellett szerintem őt lenne a legfontosabb visszahozni a védelembe.
több mint 4 éve
Breest ma újraigazoljátok.twitter.com/CharlesRobinson/status/1239750119085486080
Shocking - mondta sehol senki talán az öreg Jeremy Shockeyt leszámítva. 😊