New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Mert nem találták meg a tökéletes posztodat 😊ILB-t játszottam, azt is szarul 😕ejj de cseszett szomorú ez... Marshall azért lényegesen gyengébb már, de nagyon nem marad más opció, valakit igazolni kell... több WR van IR-en, mint aktív rosteren, jelenleg Thomas, Smith és Carr akítv, Meredith, Ginn, Bryant, Lewis és Dural IR... hogy is volt az a trap game téma?Gyurma!
Gyurma Pappa
Kezdhetsz beöltözni!
😉
zemanla
Gyurma Pappa
Bryantet sajnálom, sztem benne még lett volna kakaó, ellentétben Marshall-lal, akinek sztem már üres a tank
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Brenton Bersin elérhető.....Hát lehet hogy Marshalnal valamivel jobb opció
Turóczi Szabolcs
több mint 6 éve
Brees belőled is sztárelkepót csinál! 😀ILB-t játszottam, azt is szarul 😕ejj de cseszett szomorú ez... Marshall azért lényegesen gyengébb már, de nagyon nem marad más opció, valakit igazolni kell... több WR van IR-en, mint aktív rosteren, jelenleg Thomas, Smith és Carr akítv, Meredith, Ginn, Bryant, Lewis és Dural IR... hogy is volt az a trap game téma?Gyurma!
Gyurma Pappa
Kezdhetsz beöltözni!
😉
zemanla
Gyurma Pappa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Brenton Bersin elérhető.....Köszönjük Művész úr! 😀
Turóczi Szabolcs
több mint 6 éve
TSzabi
3 794
Brenton Bersin elérhető.....
több mint 6 éve
ILB-t játszottam, azt is szarul 😕ejj de cseszett szomorú ez... Marshall azért lényegesen gyengébb már, de nagyon nem marad más opció, valakit igazolni kell... több WR van IR-en, mint aktív rosteren, jelenleg Thomas, Smith és Carr akítv, Meredith, Ginn, Bryant, Lewis és Dural IR... hogy is volt az a trap game téma?Gyurma!
Gyurma Pappa
Kezdhetsz beöltözni!
😉
zemanla
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ez remek....Akkor már van valami közös benned és Bryantben...😟
Kájzerszóze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
ejj de cseszett szomorú ez... Marshall azért lényegesen gyengébb már, de nagyon nem marad más opció, valakit igazolni kell... több WR van IR-en, mint aktív rosteren, jelenleg Thomas, Smith és Carr akítv, Meredith, Ginn, Bryant, Lewis és Dural IR... hogy is volt az a trap game téma?Gyurma!
Gyurma Pappa
Kezdhetsz beöltözni!
😉
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
ejj de cseszett szomorú ez... Marshall azért lényegesen gyengébb már, de nagyon nem marad más opció, valakit igazolni kell... több WR van IR-en, mint aktív rosteren, jelenleg Thomas, Smith és Carr akítv, Meredith, Ginn, Bryant, Lewis és Dural IR... hogy is volt az a trap game téma?PS-ben van még 2 elkapónk:
Gyurma Pappa
Kirkwood, illetve Wynn aki egy "törpe". Nem tudom, hogy velük tudunk-e kezdeni valamit.
Egyébként IR jön vissza valaki?
Nem csak elkapókra gondolok.
Nem talàltam infót erről.
több mint 6 éve
ejj de cseszett szomorú ez... Marshall azért lényegesen gyengébb már, de nagyon nem marad más opció, valakit igazolni kell... több WR van IR-en, mint aktív rosteren, jelenleg Thomas, Smith és Carr akítv, Meredith, Ginn, Bryant, Lewis és Dural IR... hogy is volt az a trap game téma?
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Hivatalos. Könnyen lehet, hogy a 19-es szezonkezdetig sem lesz hadra fogható. Hát ilyen sztorit sem nagyon hallottam még.valószínűleg ennyi volt neki az nflben.
PEEtör
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Hivatalos. Könnyen lehet, hogy a 19-es szezonkezdetig sem lesz hadra fogható. Hát ilyen sztorit sem nagyon hallottam még.
több mint 6 éve
Ráadásul az utolsó play volt az edzésen (nem a sérülés miatt)...Világon nincs ilyen
PEEtör
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Így már a fanbase nem lelkenDEZ.Unlucky Bryant?
empty taxi
több mint 6 éve
már droppoltam is fantasyben
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ráadásul az utolsó play volt az edzésen (nem a sérülés miatt)...
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Valszeg ennyire nem volt edzésben... Hirtelen túl nagy terhelést kapott az a szalag.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Így már a fanbase nem lelkenDEZ.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Dez Bryant was helped off the field at #Saints practice today after suffering what the team fears may be a torn Achilles, sources tell me and @RapSheet. He’s getting an MRI now.🤦🏻♂️
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Dez Bryant was helped off the field at #Saints practice today after suffering what the team fears may be a torn Achilles, sources tell me and @RapSheet. He’s getting an MRI now.