New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem meglepő módon Keith Kirkwood az aktív csapat tagja lett. Vele együtt is összesen csak 4 elkapónk van. Nyáron TC alatt mondjuk jókat mondtak róla, remélem sikerül bevonni őt is a játékba.
több mint 6 éve
Jaja!Colston?Korban jó lehet.. Te is elég magas vagy Laciii, kosaras múlt, jó kezek. Vállalod? Leszek az ügynököd.
😀😀😀
zemanla
Kájzerszóze
Ugyan a sebessêgem kicsit megkopott már...😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Jobban jártatok így. Adjatok hálát. 😜
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Kirkwood nagy ász???Tysom nem tudna elkapót IS játszani amúgy 😜
több mint 6 éve
Biztos magáénak fogja érezni. Végülis majdnem 3 edzést végignyomott.Csak zárójelesen kérdezem meg, mindamellett, hogy tényleg sajnálom ami Dez-zel történt, de ha esetleg a Saint megnyerné a Superbowl-t, akkor ő most kapna gyűrűt?Az kap gyűrűt, akinek a tulajdonos ad. De lehet a szerződésében eleve benne van 😊.
uatu
batyu
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
batyu
630
Csak zárójelesen kérdezem meg, mindamellett, hogy tényleg sajnálom ami Dez-zel történt, de ha esetleg a Saint megnyerné a Superbowl-t, akkor ő most kapna gyűrűt?Az kap gyűrűt, akinek a tulajdonos ad. De lehet a szerződésében eleve benne van 😊.
uatu
több mint 6 éve
Colston?Korban jó lehet.. Te is elég magas vagy Laciii, kosaras múlt, jó kezek. Vállalod? Leszek az ügynököd.
😀😀😀
zemanla
több mint 6 éve
Csak zárójelesen kérdezem meg, mindamellett, hogy tényleg sajnálom ami Dez-zel történt, de ha esetleg a Saint megnyerné a Superbowl-t, akkor ő most kapna gyűrűt?
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 914
Megatron járni alig bír.Nem kivántam ezt neki... meg én 38 évesen szakitottam el az egyiket és 39 évesen a másikat. Tehát egy év a rehab... kétszer. Már jól van a patám, de a kézilabdának annyi...Ez remek....Akkor már van valami közös benned és Bryantben...😟
Kájzerszóze
zemanla
Csóri Dez, erre nem is tudok mit mondani...
Megatront nem tudjuk esetleg aktiválni????
Kájzerszóze
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Colston?😀😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
csipkelli
4 008
Tavaly a trade deadline előtt bedobták, hogy megpróbálja az Eagles visszahozni őt, amiből nem lett semmi. De volt róla szó, hogy közben a Detroittal is boltolni kellene a visszavonulása miatt. A Raiders is küldött valamit a Seahawksnak Lynch miatt. De Ocho vagy TO szívesen játszana még 😊
több mint 6 éve
Megatront nem tudjuk esetleg aktiválni????Na az brutál lenne, lehet ha egy contender csapat hívná, meg hogy Brees dobálna neki visszajönne, annyira még ő sincs benne a korban 😀
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Nem kivántam ezt neki... meg én 38 évesen szakitottam el az egyiket és 39 évesen a másikat. Tehát egy év a rehab... kétszer. Már jól van a patám, de a kézilabdának annyi...Ez remek....Akkor már van valami közös benned és Bryantben...😟
Kájzerszóze
zemanla
Csóri Dez, erre nem is tudok mit mondani...
Megatront nem tudjuk esetleg aktiválni????
több mint 6 éve
Mert nem találták meg a tökéletes posztodat 😊172 cm vagyok, lassú mint a csiga, de legalább jól láttam, hogy mit KELLETT VOLNA csinálnom. Így lettem én az edző 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Vki írta itt, hogy T. Smith elit WR lesz a PO-ra.Elvileg Ginn visszatérhet majd IR-ről, ha letelt neki az idő, az övé nem season ending elvileg.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy igaza lesz. 😀
Sőt, sajnos a csapatnak nem is lesz más reális választása, ha igazi SB-runt akar nyomni. 😕
Rutin
több mint 6 éve
Sajnálom Dez-t, remélem nem lesz ennek új igazolás a vége...kukabuvarkodasbol elég.Bengals ellen annyit remelek hogy nem sérül le senki ismerve a korrekt védelmüket.
több mint 6 éve
Vki írta itt, hogy T. Smith elit WR lesz a PO-ra.Gyurma.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy igaza lesz. 😀
Sőt, sajnos a csapatnak nem is lesz más reális választása, ha igazi SB-runt akar nyomni. 😕
Rutin
Ért hozzá! 😊
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Vki írta itt, hogy T. Smith elit WR lesz a PO-ra.Egyre inkább úgy néz ki, hogy igaza lesz. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Ne izgulj. Rutinosan megvártam, hogy beválik-e. Sajnos úgy néz ki nem kell gondolkoznom milyet csináljak róla.Huh, egy pillanatra azt hittem, Dez-ről csináltál sig-et... 😀
Matthew99
skizofita
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Huh, egy pillanatra azt hittem, Dez-ről csináltál sig-et... 😀
Matthew99
több mint 6 éve
Ez de gáz. Sajnálom nagyon, mert szívesen megnéztem volna mit produkál mikor egy Brees kaliberű QB dobál neki!