New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
adam77
635
unger, armstead, bushrod, peat, smith nem edzett ma
több mint 6 éve
Azt tudja valaki, hogy Brees miért van fenn 30-40 pontos vezetéseknél????mert korábban bármikor képesek voltunk leadni egy ekkora előnyt is 😉
♉gaben♉
több mint 6 éve
Azt tudja valaki, hogy Brees miért van fenn 30-40 pontos vezetéseknél????
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kinget beengedték a színfalak mögé a héten, érdemes rászánni az időt profootballtalk.nbcsports.com/2018/11/19/new-orleans-saints-drew-brees-sean-payton-fmia-nfl-week-11-peter-king/?cid=fmiatw
több mint 6 éve
Miután a Rams ellen holtbiztos előnyről jött vissza az ellenfél, leszarom ha pakoljuk a pontokat még a negyedik negyedben is. Vagyis a védelmünkben még most se bízom, de kétségtelen hogy Apple adott némi stabilitást a sec-nek. Ezek az A-gapes blitzek is nagyon ülnek. Mivel már a makulátlan szezon elszállt, nem kell szorongani a becsúszó zakók miatt, ha az nem kerül a hazai pályába (és Brees MVP-címébe....). Megmutatta már a csapat idén is, hogy tud küzdeni hátrányból eredményesen.
Szerkesztette: atapapa
több mint 6 éve
Darálni kell, ez nem kérdés. Ez a meccs sajnos nem sokat mond, a bajnoknál jórészt a B sor játszik egy ideje, nem találják sehogy sem a ritmust. Ettől még az O-nk brutál, ez tény, de a védelem teljesítményét nem értékelném túl.
Én nem hiszek abban, hogy vereség jót tenne a csapatnak, Payton azért tartja kint a kezdőket a végéig, mert menni kell, éles helyzeteben csinálni dolgokat stb. Szerencsére a kulcsjátékosaink nem injurty prone-k, most Warford kidőlése ad aggodalomra okot, de Tom jól játszik. Olyan nincs, hogy a Kapitány fejébe szálljon a dicsőség, és nagyon jó hatással van a fiatalokra az ő mentalitása.
A Falcons meccs nem lesz annyira egyszerű, Quinn összekapta a védelmet, de az OL náluk elég mehh, bár két hete úgy nézett ki, ahogy azt remélték az idény előtt, azért a Dallas ellen meg sikerült, hát... a közepes meccs. Mi vagyunk az esélyesek, de csoport meccs sosem lefutott, és amíg ott játszik a korszak egyik legjobb elkapója, én sosem írnám le őket. Az órát kell kontrollálnunk, ez a nagyon fontos lesz.
A Panthers nem az a csapat, ami 2-3 éve volt, Rivera kezdi elveszíteni mojo-ját (a csapatot ő sosem fogja), teljesen sótlanok, és nem vagyok biztos benne, hogy a hideg nekünk többet árt, mint nekik. Mióta Ingram visszatért a liga utolsó harmadából már a top 5 közelében van a futás, és továbbra is top 5 a futás elleni védekezés, és már nem csak azért, mert ráérnek passzolgatni.
több mint 6 éve
Rutin
2 021
2 éve a szezonnyitót otthon kaptunk egy csúnya verést a gyenge Tampától, aztán SB lett belőle, szóval ez még jó jel is lehet 😉Ezt egy Falcons fan írta itt az első forduló után... 😀 😀 😀
Buga
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Szerintem legyen nagyon hideg a 15. héten Charlotte-ban, és bukjuk el azt a meccset.De előtte ma azért a Rams kapjon ki a KC-től, így megmaradna az 1. helyünk az NFC-ben a 14-2 ellenére is.
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Teljes mértékben igazat adok!Elnézve az idei szezont, ha meg lesz az első kiemelés, fél lábbal a SB-ban vagyunk (kopp-kopp vagy húszszor).Nem akarok én itt vészmadárkodni, de szerintem túl jól megy minden. Kéne a csapatnak egy Rams féle vereség, hogy ne higgyék érinthetetlennek magukat. Jobban szeretném, ha szépen csendben mennénk be a playoffba.
Williams meg egészen elképesztő mióta megkapta az NFC hét védője díjat, mint valami placebo hatás.
PEEtör
Matthew99
Csak az a meccs Ne! a következő legyen. 😁
több mint 6 éve
Azért én a cicáktól tartok.....(mindkét meccsen)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Max a Steelers meccset engedném ilyennek. A többit nem örülnék ha eladnánk emiatt. Tudod mit? Meggyőztél. Maradjon a fordulatszám és üssünk szét mindenkit.Az már nehezen fog menni. 😊 Mondjuk akkor, ha a döglött varjaktól kikapnánk, de azert csak nem fogok szorítani.Elnézve az idei szezont, ha meg lesz az első kiemelés, fél lábbal a SB-ban vagyunk (kopp-kopp vagy húszszor).Nem akarok én itt vészmadárkodni, de szerintem túl jól megy minden. Kéne a csapatnak egy Rams féle vereség, hogy ne higgyék érinthetetlennek magukat. Jobban szeretném, ha szépen csendben mennénk be a playoffba.
Williams meg egészen elképesztő mióta megkapta az NFC hét védője díjat, mint valami placebo hatás.
PEEtör
Matthew99
HajduImre
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
HajduImre
157
Az már nehezen fog menni. 😊 Mondjuk akkor, ha a döglött varjaktól kikapnánk, de azert csak nem fogok szorítani.Elnézve az idei szezont, ha meg lesz az első kiemelés, fél lábbal a SB-ban vagyunk (kopp-kopp vagy húszszor).Nem akarok én itt vészmadárkodni, de szerintem túl jól megy minden. Kéne a csapatnak egy Rams féle vereség, hogy ne higgyék érinthetetlennek magukat. Jobban szeretném, ha szépen csendben mennénk be a playoffba.
PEEtör
Matthew99
több mint 6 éve
Elnézve az idei szezont, ha meg lesz az első kiemelés, fél lábbal a SB-ban vagyunk (kopp-kopp vagy húszszor).Nem akarok én itt vészmadárkodni, de szerintem túl jól megy minden. Kéne a csapatnak egy Rams féle vereség, hogy ne higgyék érinthetetlennek magukat. Jobban szeretném, ha szépen csendben mennénk be a playoffba.
PEEtör
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Teljesen hihetetlen... Csak ennyit tudok most mondani.
több mint 6 éve
Félelmetesek vagyunk b*szki.. Nekem így a 4. negyedben ez ugrott be: Colston, Meachem = Thomas, T. Smith
Bush, P. Thomas = Ingram, Kamara
Brees = Brees
🙃🙂
(Nyilván Smith-szel még óvatosan az ilyenekkel.)
több mint 6 éve
Gratulálok megérdemeltétek még ilyen arányban is. Csak a Chiefs s Reid miatt nem tudok végig nektek drukkolni, de hajrá!Azért a műfűvel tehetnétek vmit, hogy a vendégeknek kevésbé legyen sérülésveszélyes 😉
több mint 6 éve
A Payton-korszakban regnáló bajnokot nem vertünk még meg.... Aztán bajnok még nem kapott ki így.Ezt a majmot is ledobtuk.
A bltizeken néha ámulok, mintha GWill hívná a playeket
több mint 6 éve
Dobanor
59
Smith oké lesz, PO-ra elit lesz, itt olvastátok előszörNem semmi! Alakul ez.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Elnézve az idei szezont, ha meg lesz az első kiemelés, fél lábbal a SB-ban vagyunk (kopp-kopp vagy húszszor). Williams meg egészen elképesztő mióta megkapta az NFC hét védője díjat, mint valami placebo hatás.
több mint 6 éve
így hogy mindenki kikapott a csoportból, nem nagy a teher.a Rams is kikaphat, mert a KC nem megy feltartott kézzel.
Ha nyerünk, akkor nagy lépés van a kiemelésért és a pihenőért. Ha kikapunk, nincs semmi....
sérülés ne legyen!!!!
Nyerjünk, verjük be az utolsó koporsószöget a bajnok koporsójába. Egy veszélyes ellenféllel kevesebb lesz a PO-ban. Ezért kellene nyerni. Továbbra sem látom, hogy akarja az Eagles secondary megállítani a játékunkat. középen nem futunk majd sokat, de oldalra és rövid RB passzokkal szintén jók lehetünk.
Végre lássunk valamit a védelemtől is, én csak akkor hiszem el, hogy SB-ban a helyünk, ha ők is mutatnak végre valamit.
Az ATL bukta nagy meglepi, a CAR meccsben benne volt szerintem.
GO Saints!!!!
TV bekapcsol. Eredménykövetőn lesztek?
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
nyerni kell ma, bár szerintem az egyik legnehezebb meccs lesz az évben. az Eaglesnek most nagyon fontos nyerni, és nagyon menni is fognak.Én azt se bánom ha gyengébb meccs lesz... És tartalékolunk valamennyit.
Gyurma Pappa
A fontosabb csütörtökön lesz 😀😀
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
A Falcons és a Panthers is kikapott, így már három meccsel megyünk szerencsére a csoport élénÉs a Tampa is 🤪
kapitnono
Ahol megint QB csere volt. Mert most FritzMagic varázsolta az INTeket.
több mint 6 éve
nyerni kell ma, bár szerintem az egyik legnehezebb meccs lesz az évben. az Eaglesnek most nagyon fontos nyerni, és nagyon menni is fognak.