New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
A Falcons és a Panthers is kikapott, így már három meccsel megyünk szerencsére a csoport élén
több mint 6 éve
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Én is ráérek valoszinüleg, de még nem tudom. Az ötletet maximálisan támogatom. A remek hangulatot ma remélhetöleg megalapozza, hogy nyerünk hazai pályán..
több mint 6 éve
Az értékrendembe nekem is, az időmbe nem tudom még.
Ha lesz konkrétum, nyilatkozok, de támogatom. 😊
zemanla
hálaadáskor közös meccsnézés lesz-e?Ha idõm engedi ott leszek.😀
adam77
több mint 6 éve
Az értékrendembe nekem is, az időmbe nem tudom még. Ha lesz konkrétum, nyilatkozok, de támogatom. 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
hálaadáskor közös meccsnézés lesz-e?Biztosat még nem tudok, de nekem beleférne az értékrendembe 😉
adam77
több mint 6 éve
adam77
635
hálaadáskor közös meccsnézés lesz-e?
több mint 6 éve
twitter.com/ewoodwarddesign/status/1063161163909713920twitter.com/ewoodwarddesign/status/1043531282049691648
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Nem lesz ez olyan egyértelmű meccs. Egyik sem az...ez garantált lesz mostÉn is közönségszórakoztató meccset szeretnék, csak olyat ahol a Saints drukkerek szórakoznak 😀Armstead 3-4 hétre kidőlt..Na vajon ki tudjuk e ezt használni Brees bosszantására? Nem mintha sok esélyünk lenne, mert pl nálunk meg a Secbe nem maradt ember. Jó, közönségszórakoztató meccs legyen és meglepetésre győzzünk mi 😉!
ackrisz17
dande
ackrisz17
Janek
Utána rövid hétre jön a ragadó, szerintem már arra is készülünk.
több mint 6 éve
ez garantált lesz mostÉn is közönségszórakoztató meccset szeretnék, csak olyat ahol a Saints drukkerek szórakoznak 😀Armstead 3-4 hétre kidőlt..Na vajon ki tudjuk e ezt használni Brees bosszantására? Nem mintha sok esélyünk lenne, mert pl nálunk meg a Secbe nem maradt ember. Jó, közönségszórakoztató meccs legyen és meglepetésre győzzünk mi 😉!
ackrisz17
dande
ackrisz17
több mint 6 éve
Igen, konkrétan a legjobb T volt eddig idén a ligában, jobbulást neki aztán pihenjen egy kicsitArmstead 3-4 hétre kidőlt..Bár pro bowl szinten nyomta, ezt még szerintem meg tudjuk oldani, de ha még valaki kiesik, na akkor lesz para.
ackrisz17
PEEtör
Bushrod mondjuk biztatóan nyomta, bár reméljük tényleg nem jön több sérülés...
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Armstead 3-4 hétre kidőlt..Bár pro bowl szinten nyomta, ezt még szerintem meg tudjuk oldani, de ha még valaki kiesik, na akkor lesz para.
ackrisz17
több mint 6 éve
Én is közönségszórakoztató meccset szeretnék, csak olyat ahol a Saints drukkerek szórakoznak 😀Armstead 3-4 hétre kidőlt..Na vajon ki tudjuk e ezt használni Brees bosszantására? Nem mintha sok esélyünk lenne, mert pl nálunk meg a Secbe nem maradt ember. Jó, közönségszórakoztató meccs legyen és meglepetésre győzzünk mi 😉!
ackrisz17
dande
több mint 6 éve
Armstead 3-4 hétre kidőlt..Na vajon ki tudjuk e ezt használni Brees bosszantására? Nem mintha sok esélyünk lenne, mert pl nálunk meg a Secbe nem maradt ember. Jó, közönségszórakoztató meccs legyen és meglepetésre győzzünk mi 😉!
ackrisz17
több mint 6 éve
Aha, egy másik pózra gondolok, de lehet csak a fejemben mutat jobban.Köszi. Büszke is vagyok rá. Render alatt Brees-t érted? Egxébként ebből a képből készült:Uhh, kibaszott jó lett, bár egy másik kisebb renderrel jobban tetszene nekem, de elismerés! 😀
Matthew99
EasyGhost
Matthew99
több mint 6 éve
Köszi. Büszke is vagyok rá. Render alatt Brees-t érted? Egxébként ebből a képből készült:Uhh, kibaszott jó lett, bár egy másik kisebb renderrel jobban tetszene nekem, de elismerés! 😀
Matthew99
EasyGhost
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Uhh, kibaszott jó lett, bár egy másik kisebb renderrel jobban tetszene nekem, de elismerés! 😀
Matthew99
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Viszont...Azt mondod, vége a szezonotoknak?
- 22. helyen áll az elkapott yardok szerinti NFL örökranglistán (12 351 yarddal)
- Ugyanakkor az előtte álló 21 játékos mind járt már legalább egyszer a playoffban. Ő még soha!
- Sőt, abból a 49 (!!!) játékosból, aki legalább 10ezer yardot elkapott az NFL történetében is csak Ő AZ EGYETLEN, aki még sosem játszott a PO-ban!!!!
Szerintetek mennyire lesz motivált???
Rutin
több mint 6 éve
ozibozi
17 194
tavaly ha ép nem volt sérült, akkor pont nem volt bekenve a kesztyűje ragasztóval... hátha most?
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ha más nem, RZ targetnek jó lesz.
több mint 6 éve
Durva leírni hogy Colstonnal egy szezonban kezdték a pályafutásukat...Mondtam, h Colstont akarom! 😊
Nagy kérdés mennyi maradt a tankban.
atapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞