New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 7 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
Valamiről lemaradtam? Van ilyen nevű játékosunk?
több mint 7 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
A Dome mellett, a Championship Square bejáratánál két ember fotója van kirakva, mint a város sportjának ikonjai:
Brees és AD...

😕 😕 😕

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
NOLA kapja az áldást, Anthony Davis cserét kért...
atapapa
Két gyászos vasárnap egymás után... 😕

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 408 — #neverpunt
NOLA kapja az áldást, Anthony Davis cserét kért...

több mint 7 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Nem is nézem azt a szar pb-t.

több mint 7 éve
Egy hét alatt csak leesett az ESPN-nek is hogy 4 bíró is Dél-Kaliforniában él, köztük a két legfőbb érintett

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2019%2F0121%2Fr491587_1296x729_16-9.jpg
Concern around NFL that 4 officials in NFC Championship Game live in Southern California
There is concern in NFL circles about how the league allowed four game officials who live in Southern California, including referee Bill Vinovich, to officiate a conference title game involving the Rams.

Jordan laza pólóval üzent a Pro Bowl előtt

Szerkesztette: atapapa

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.

Aha megbüntetik sisak a sisaknak miatt, de nem ismerik el, hogy szbálytalan volt és hibáztak a bírók. Mindent értek...
kapitnono
És ha elismerik, hogy hiba volt akkor ti játszotok jövő héten?
Bazzani
Mégis miről beszélnénk? 😁😁😁

Nekünk Saints szurkolóknak ezzel a bírói döntéssel ért véget a szezon!
Legközelebb a WEEK 2 utàn beszélhetünk valami érdemlegeset.

FA piac idén sem lesz érdekes szàmunkra. Max Lutz és Ingram visszhozatala. Szerintem Teddy sorsa sem fog nagy zajt csapni. Néhàny kiegészítő jàtékos igazolàsa. Egy trade mondjuk lesz szerintem.

Draft alatt böngészhetjük a hàtsóköröket és az UDFA jelölteket. Itt sem lesz nagy izgalom. 😁 Az biztos hogy a hàtsó körökből húzunk egy RB-t és egy OL emberkét. 😎😎

Előszezon mindig langyos.
WEEK 1 szokàsos kuka 😀😀😀
Így a WEEK 2-ig pihi van igazàból.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Tell em McConaughey from r/Saints

több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Thomas kapott 30ezret a telefonos ünneplésért, egy SB-t érő hit megvan 27ezerből.
atapapa

Szerkesztette: PEEtör
több mint 7 éve
káromkodáson kívül nem igazán tudnék mit írni, azzal meg nem terhellek titeket.

ÓÓÓÓÓÓ hogy a mocskos...... na mindegy 😀 😀 😀 😀

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.

Aha megbüntetik sisak a sisaknak miatt, de nem ismerik el, hogy szbálytalan volt és hibáztak a bírók. Mindent értek...
kapitnono
Bazzani
Nem, csak az, hogy nem ismerik el, hogy hibáztak a bírók, de az eset miatt megbüntetik a játékost, hogy szebálytalan volt. Ez szerintem nem igazán passzol.
Nyilván nem játszhatunk most Super Bowlt ezt tudom én is kivitelezhetetlen lenne, nem is erre céloztam, csak nagyon nem passzol a liga döntése szerintem

több mint 7 éve
Thomas kapott 30ezret a telefonos ünneplésért, egy SB-t érő hit megvan 27ezerből.
atapapa
Occcó....?
zemanla
AZ 53-as keretre leosztva 500 dolláros jegy a super bowlra? Exkluzív bejárási engedéllyel a pályára? Az, nagyon occcó.

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley

kapitnono

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 704 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
atapapa
Occcó....?
zemanla
És kínai...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
atapapa
Occcó....?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 807 — a new hope (again)

kapitnono
Mondanám, hogy mire költsék azt a beszedett pénzt...
PEEtör
Bírói továbbképzésre? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758

kapitnono
Mondanám, hogy mire költsék azt a beszedett pénzt...
több mint 7 éve

kapitnono
És ezt hogy számolták ki?
zemanla
+ Áfa? 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve

kapitnono
És ezt hogy számolták ki?

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 293 — Invisible man

kapitnono
Nos hogy teljesen őszinte legyek és közben ne bántsak meg senkit aki máshogy gondolkozik mint én, mégis távolról nézve a dolgot, hogy ne legyen egyoldalúan mérlegelve vagy hogy el legyen túlozva egyetlen szelete a témának egy adott perspektívából nézve, szerintem érdemes lenne elgondolkozni azon a közjó érdekében, hogy elfelejtettem mit akartam mondani 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!

több mint 7 éve
Benji Watson is pont erröl beszél.
Kájzerszóze
Az a meglàtàsom, hogy SB-ig ez ügyben màr nem fognak nyilatkozni és àllastfoglalni.
Arra vàrnak, hogy ülepedjen a dolog, és reménykednek lesz egy jó SB. Így ez a téma tompul.
Majd utána jönnek az esetleges büntik /bírók/, nyilatkozatok.

több mint 7 éve
Benji Watson is pont erröl beszél.

több mint 7 éve
Roger meg lapit mint szar a gazban. Ez a furcsa. Érdekelne mit mond...
Kájzerszóze
Biztos tanácsot kért Fecótól, hogy ilyenkor mit is kellene mondani.
Arra vár... 😀 😎😋