New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Valamiről lemaradtam? Van ilyen nevű játékosunk?
több mint 7 éve
A Dome mellett, a Championship Square bejáratánál két ember fotója van kirakva, mint a város sportjának ikonjai: Brees és AD...
😕 😕 😕
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
NOLA kapja az áldást, Anthony Davis cserét kért...Két gyászos vasárnap egymás után... 😕
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Mégis miről beszélnénk? 😁😁😁NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.És ha elismerik, hogy hiba volt akkor ti játszotok jövő héten?
Aha megbüntetik sisak a sisaknak miatt, de nem ismerik el, hogy szbálytalan volt és hibáztak a bírók. Mindent értek...
kapitnono
Bazzani
Nekünk Saints szurkolóknak ezzel a bírói döntéssel ért véget a szezon!
Legközelebb a WEEK 2 utàn beszélhetünk valami érdemlegeset.
FA piac idén sem lesz érdekes szàmunkra. Max Lutz és Ingram visszhozatala. Szerintem Teddy sorsa sem fog nagy zajt csapni. Néhàny kiegészítő jàtékos igazolàsa. Egy trade mondjuk lesz szerintem.
Draft alatt böngészhetjük a hàtsóköröket és az UDFA jelölteket. Itt sem lesz nagy izgalom. 😁 Az biztos hogy a hàtsó körökből húzunk egy RB-t és egy OL emberkét. 😎😎
Előszezon mindig langyos.
WEEK 1 szokàsos kuka 😀😀😀
Így a WEEK 2-ig pihi van igazàból.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
káromkodáson kívül nem igazán tudnék mit írni, azzal meg nem terhellek titeket.ÓÓÓÓÓÓ hogy a mocskos...... na mindegy 😀 😀 😀 😀

több mint 7 éve
Nem, csak az, hogy nem ismerik el, hogy hibáztak a bírók, de az eset miatt megbüntetik a játékost, hogy szebálytalan volt. Ez szerintem nem igazán passzol.NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.És ha elismerik, hogy hiba volt akkor ti játszotok jövő héten?
Aha megbüntetik sisak a sisaknak miatt, de nem ismerik el, hogy szbálytalan volt és hibáztak a bírók. Mindent értek...
kapitnono
Bazzani
Nyilván nem játszhatunk most Super Bowlt ezt tudom én is kivitelezhetetlen lenne, nem is erre céloztam, csak nagyon nem passzol a liga döntése szerintem

több mint 7 éve
AZ 53-as keretre leosztva 500 dolláros jegy a super bowlra? Exkluzív bejárási engedéllyel a pályára? Az, nagyon occcó.Thomas kapott 30ezret a telefonos ünneplésért, egy SB-t érő hit megvan 27ezerből.Occcó....?
atapapa
zemanla
több mint 7 éve
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.És ha elismerik, hogy hiba volt akkor ti játszotok jövő héten?
kapitnono
több mint 7 éve
És kínai...Thomas kapott 30ezret a telefonos ünneplésért, egy SB-t érő hit megvan 27ezerből.Occcó....?
atapapa
zemanla
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Thomas kapott 30ezret a telefonos ünneplésért, egy SB-t érő hit megvan 27ezerből.Occcó....?
atapapa

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Thomas kapott 30ezret a telefonos ünneplésért, egy SB-t érő hit megvan 27ezerből.
több mint 7 éve
Bírói továbbképzésre? 😀NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.Mondanám, hogy mire költsék azt a beszedett pénzt...
kapitnono
PEEtör
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.Mondanám, hogy mire költsék azt a beszedett pénzt...
kapitnono
több mint 7 éve
+ Áfa? 😊NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.És ezt hogy számolták ki?
kapitnono
zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.És ezt hogy számolták ki?
kapitnono

több mint 7 éve
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.Nos hogy teljesen őszinte legyek és közben ne bántsak meg senkit aki máshogy gondolkozik mint én, mégis távolról nézve a dolgot, hogy ne legyen egyoldalúan mérlegelve vagy hogy el legyen túlozva egyetlen szelete a témának egy adott perspektívából nézve, szerintem érdemes lenne elgondolkozni azon a közjó érdekében, hogy elfelejtettem mit akartam mondani 😀
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
NFL fined Robey-Coleman the amount of $26,739 for the helmet-to-helmet that was not flagged during the NFC Championship Game, per source.Aha megbüntetik sisak a sisaknak miatt, de nem ismerik el, hogy szbálytalan volt és hibáztak a bírók. Mindent értek...

több mint 7 éve
Benji Watson is pont erröl beszél.Az a meglàtàsom, hogy SB-ig ez ügyben màr nem fognak nyilatkozni és àllastfoglalni.
Kájzerszóze
Arra vàrnak, hogy ülepedjen a dolog, és reménykednek lesz egy jó SB. Így ez a téma tompul.
Majd utána jönnek az esetleges büntik /bírók/, nyilatkozatok.
több mint 7 éve
Roger meg lapit mint szar a gazban. Ez a furcsa. Érdekelne mit mond...Biztos tanácsot kért Fecótól, hogy ilyenkor mit is kellene mondani.
Kájzerszóze
Arra vár... 😀 😎😋