New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem vagyok felhatalmazva....😁😁😁ki tartja a 9+9-et? emelem kalapom 😀Kemények leszünk, mint a Rambo 3 !!!10 sör+10 unikum egy meccs alatt? 😁
Valami megdöntendő rekord nincs holnapra? Még kis plusz motivációként...
Kájzerszóze
zemanla
adam77
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
adam77
635
ki tartja a 9+9-et? emelem kalapom 😀Kemények leszünk, mint a Rambo 3 !!!10 sör+10 unikum egy meccs alatt? 😁
Kájzerszóze
zemanla
több mint 6 éve
Kemények leszünk, mint a Rambo 3 !!!10 sör+10 unikum egy meccs alatt? 😁
Kájzerszóze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Kemények leszünk, mint a Rambo 3 !!!Valami megdöntendő rekord nincs holnapra? Még kis plusz motivációként...
több mint 6 éve
Ha nyerünk, biztos a PO. Ha a cicák kikapnak, a csoport is meg van. Szóval nem fogunk lazsálni.
több mint 6 éve
nflcommunications.com/Documents/2018%20Football%20Information/2019%20Pro%20Bowl%20Balloting%20Update%20-%2011%2028%2018.pdfBrees Továbbra is vezeti a Pro bowl szavazást, Kamara a 8. Most csak a posztonkénti elsőket közölték, ahol Brees mögött, Armstead, Unger és Lutz is első helyen áll jelenleg a posztján
több mint 6 éve
Nem vagyok nagy fanja a PFF statoknak (túl kicsi a minta statisztikai értelemben, nehéz egy-egy játékost egyedileg értékelni az NFL-ben, a QB-kon kívül stb.), de jobb híjján én is szoktam nézegetni. A legmeglepőbb stat volt, amit láttam most, hogy Anzelone 9. és Davis 12. a LB-k között, ami egyrészt wtf, másrészt meg hurrá. A védelem nagy része átlag főlé ért a statok szerint, ami szintén meglepő, bár az eredmények ezt azért igazolják.Azt, hogy Peat miként átlag alatti, mondjuk nem értem, de legyen.
több mint 6 éve
Only 7.7% of #SuperBowl Champions (4 of 52) had a scoring defense ranked outside of the Top-13.imádom, amikor korrelációt akarnak kimutatni egy 52 elemes mintán
2018 Rankings
• 11th: #Patriots (#TomBrady)
• 15th: #Saints (#DrewBrees)
• 20th: #Rams (#JaredGoff)
• 28th: #Chiefs (#PatrickMahomes
Mondjuk 2009 ben is összejött, meg még van pár meccsünk hogy javítsunk 2 helyet 😀
kapitnono
egyébként, ha ilyen 7 meg 14 pontokat enged a védelem, akkor hamarosan top10 lesz
több mint 6 éve
Only 7.7% of #SuperBowl Champions (4 of 52) had a scoring defense ranked outside of the Top-13.2018 Rankings
• 11th: #Patriots (#TomBrady)
• 15th: #Saints (#DrewBrees)
• 20th: #Rams (#JaredGoff)
• 28th: #Chiefs (#PatrickMahomes
Mondjuk 2009 ben is összejött, meg még van pár meccsünk hogy javítsunk 2 helyet 😀
több mint 6 éve
fatasyben nekem 0,6 ponttal is sikerült már kikapni 😀Elég 1 ponttal nyerni, ha tudunk olyat.Remélem jól elverjük őket, nekem nagyon nem szimpatikusak. 😀Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
pbs.twimg.com/media/DtCNeMvVsAAowZt.jpg
kapitnono
PEEtör
ackrisz17
zemanla
itt azért nyerjünk 15 ponttal, legyen közte két labdabirtoklás, hogy ne legyen totál ideges mindenki.....
Vettem ki szabit péntekre, szóval élő meccsnézés esetleg valakinek még?
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Remélem, rámegyünk az NFC 1. kiemelésre, és amíg a Rams nem botlik legalább egyet, addig mi is hajszoljuk a győzelmeket.Tehát nem gondolom, hogy Brees ülni fog.
Max az utolsó fordulóban egy kicsit, ha mondjuk addigra lenne egy W előnyünk a LAR-ral szemben.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Tulajdonkeppen csak az erdekel hogy ne seruljon meg senki a playoff-ig; a menetrend eleg kemeny, meg a Bucs meccset se mondanam konnyunek.Egy potenciális MVP run közepén? Nem hiszem.
Vajon lesz olyan pont amikor leultetjuk Drew-t?
diceman
több mint 6 éve
Tulajdonkeppen csak az erdekel hogy ne seruljon meg senki a playoff-ig; a menetrend eleg kemeny, meg a Bucs meccset se mondanam konnyunek.Vajon lesz olyan pont amikor leultetjuk Drew-t?
több mint 6 éve
Múltkor Lewis-nak bejött a pats ellen.Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Elég 1 ponttal nyerni, ha tudunk olyat.Remélem jól elverjük őket, nekem nagyon nem szimpatikusak. 😀Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
ackrisz17
több mint 6 éve
Remélem jól elverjük őket, nekem nagyon nem szimpatikusak. 😀Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
több mint 6 éve
Kicsit egyébként kiragadta a sajtó a "lényeget", elolvastam az egész megszólalást, és azt akarta megfogalmazni, hogy nem tudja, hogy milyen a Saints fal, mert még nem játszottak egymás ellen, és majd a meccs után kérdezze meg ugyanezt. Azt jött ez a rant. Én szeretem az ilyen trashtalkot, hatalmas hype van a meccs körül, Dallasban szombat óta arról cikkeznek, hogy "húú, most nagyon készülnek a Saints ellen". Szerintem ez része a cirkusznak, és senki nem érdekelne, ha nem lenne contender a csapat, szóval addig jó, amíg beszélnek. Hadd beszéljenek.
több mint 6 éve
Remeljuk nekik az adtok egy meretes zakót.Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
több mint 6 éve
Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀több mint 6 éve
Harmadjára csak sikerült? 😀Ja, rohadjon meg 😀
Wyatt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
giphy.com/gifs/isP4TLqhjm3zqwww.instagram.com/p/BqgnovPBrxe/És miért lesz jó, ha épp a döntő után lesz szar a hangulat, miután kikaptok a Patstől? 😮
Én csak azt remélem, hogy ez az öltözői hangulat marad februárig
keke
Wyatt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Azért mert ez nem fog megtörténni 😀www.instagram.com/p/BqgnovPBrxe/És miért lesz jó, ha épp a döntő után lesz szar a hangulat, miután kikaptok a Patstől? 😮
Én csak azt remélem, hogy ez az öltözői hangulat marad februárig
keke
Wyatt