Bowldog Hálaadást!

New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 217 — Egyéb témák lakó
Amikor SB-t nyertünk, akkor 3 csapattól kaptunk ki: Tampa, Dallas és a szezon utolsó meccsén a Carolina 😉
atapapa
Utaltam rá 😊

Nem kell kétségbe esni vagy túlreagálni ezt. Sajnos a bíróknak nevezett rulettből is rosszabbul jöttünk ki (Beasley elkapás az wtf volt, és onnan FG-ig talán el is megyünk), ha mi nyerünk, akkor meg a Boys mondhatta volna ugyanezt, szóval kiegynelítettem véletlenszerű volt ez az egész. 😊

Mindegy is, túl kell lennie ezen. GEAUX SAINTS

több mint 6 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Amikor SB-t nyertünk, akkor 3 csapattól kaptunk ki: Tampa, Dallas és a szezon utolsó meccsén a Carolina 😉
atapapa
Azért inkább legyen meg a hazai pálya - bár ehhez a mai meccs miatt a Rams is kell. Vagy inkább a Bears...

több mint 6 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Komolyan, azt gondolom, hogy még a TD-nk is csak "véletlen" volt. Valszeg az a labda Smithnek ment, Kirkwoodnak nem is kellett volna ott lennie, rossz route-ot futott...
Rutin
Az egész este arról szólt hogy a hazai védők a legális fizikalitás határán kontaktolták az elkapóinkat, és egy Brees-re épülő precíziós gépezetben az az egy vagy fél yard igen is sokat számít, hogy pont akkor és pont ott legyen a célpont, amikor kell.
A második félidőre már ezeket azért befujták, az elsőben alig.

Az a stat is beszédes, hogy a szezon során a Wr-ek felé ment passzok 80%-nál a védő nem volt közelebb egy yardnal az elkapóhoz.
Ma a passzok 50%-nál ott volt a védő az elkapó seggében, képtelenek voltak szeparálódni a WR-ek.

több mint 6 éve
Komolyan, azt gondolom, hogy még a TD-nk is csak "véletlen" volt. Valszeg az a labda Smithnek ment, Kirkwoodnak nem is kellett volna ott lennie, rossz route-ot futott...
Rutin
Így van, azt én is néztem.

Jó, hát ez egy ilyen meccs volt. Ott van a Tampa meccs visszapattanni.

több mint 6 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Borzasztó volt. Mintha nem is a Saints játszott volna. Mármint az offense.
A D hozta azt a kb. átlagos játékot, amit az elmúlt hetekben.
Szerintem ezen a meccsen többet dropolt a csapat, mint előtte 11 másikon.
Az O-line ma nagyon csúnyán alulmaradt. Se futni nem tudtunk, se Brees-t megvédeni rendesen.
TE-játékunk gyakorlatilag nem volt, de még a pass defenseben sem.
A bírók nagyon vakok voltak, igaz, de nem csak a mi kárunkra (a Kirkwood TD is OPI után történt).

Túl szép volt már minden az utóbbi 5 hétben... Most sikerült visszaérkeznünk a földre.

Jövő vasárnap Rams @Bears. Valszeg az lesz az utolsó esélyünk, hogy esetleg mégis meglegyen az NFC #1...

több mint 6 éve
ackrisz17 New Orleans Saints LSU Tigers 390 — ackrisz17@hotmail.hu
Vannak meccsek, amiket szurkolóként el kell felejteni, és bízni benne, hogy a játékosok közben nem fogják.

Brewnak nagyon gyenge meccse volt, reméljük nem kerül az MVP-jébe. 2009-ben, a Dome-ban a Dallas vette el a veretlenségünket, 24-3-ra is vezettek. Két hete, amikor feltöröltük a padlót az Eagles-szel, biztos voltam benne, hogy a Dallastól kikapunk. Jobb most, mint a PO-ban, vagy mint a Panthers ellen két hét múlva.
Gyurma Pappa
Teljesen egyetértek,ez ma nagyon nem a mi meccsünk volt, de lehet hogy még kellett is ez a pofon, mert eddig túl álomszerű volt minden, a cowboys meg nagyon ráfeküdt erre a meccsre. Nem baj 3 meccset még húzni kell , nyilván ha lehet akkor 4-et aztán bízni abban hogy botlik a Rams is.

több mint 6 éve
Vannak meccsek, amiket szurkolóként el kell felejteni, és bízni benne, hogy a játékosok közben nem fogják.

Brewnak nagyon gyenge meccse volt, reméljük nem kerül az MVP-jébe. 2009-ben, a Dome-ban a Dallas vette el a veretlenségünket, 24-3-ra is vezettek. Két hete, amikor feltöröltük a padlót az Eagles-szel, biztos voltam benne, hogy a Dallastól kikapunk. Jobb most, mint a PO-ban, vagy mint a Panthers ellen két hét múlva.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Mint mondtam nem olyan rég, kéne egy vereség hogy ne legyünk érinthetetlenek. Semmi probléma nincs ebből a Dallas D jó és talán így kettőzött erővel készül mindenki. Jobb most mintha a playoffban szaladunk egy ilyenbe bele.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Borzalom volt:
- az offense a sok rossz hívással, a sok droppal
- a def az első félidőben
- a hülye szabálytalanság
- a bíráskodás minden tekintetben, mindkét oldalon, a Kamara hit-et felháborítónak tartom (még bünti sem, nemhogy kiállítás)
- a pártatlan tévés közvetítés....

Ezt jobb lesz elfelejteni, de azzal, hogy tanulni kell belőle... Grat a Dallasnak persze!

több mint 6 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
ma se maradunk rekord nélkül
 www.neworleanssaints.com/news/drew-brees-hits-30-touchdown-mark-for-10th-season

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
A mai meccs annyira egyértelműnek tűnik, hogy félek tőle. Az eddigi játékunk alapján pont, hogy nem kéne nehéznek lennie, hiszen csak azt kell csinálnunk, amit eddig:
- megállítani a futást
- szétkapni az ellenfél védelmét vagy a levegőben, vagy a földön (idén zseninálisan váltogatja Payton a game plant, mindig azt vesszük elő, ami éppen kell)

Ez a meccs sokkal inkább tűnik nekem trap game-nek (így utólag, elnézve a Bengals teljesítményét, az a meccs nem is lehetett volna simább előre sem), mint az eddigiek közül bármi. Ráadásul a Dallas védeleme egészen jó, ami azt illeti kimondottan kiegyensúlyozottnak tűnnek. A Dallas O-tól kevésbé tartok, Coopernek nem lesz back2back 180 yardos meccse, azért az a 90 yardos td, az... Crawley gyengébb napjait idéző volt a Skins védelem részéről... Innetől meg ugye a feladat adott: fogni kell a futást.

Összefoglalva: tartok ettől a meccstől.
Gyurma Pappa
Mi mindig minden meccstől tartunk valamiért.
HajduImre
Így első félidő utàn volt is miért...

több mint 6 éve
HajduImre New Orleans Saints 157
A mai meccs annyira egyértelműnek tűnik, hogy félek tőle. Az eddigi játékunk alapján pont, hogy nem kéne nehéznek lennie, hiszen csak azt kell csinálnunk, amit eddig:
- megállítani a futást
- szétkapni az ellenfél védelmét vagy a levegőben, vagy a földön (idén zseninálisan váltogatja Payton a game plant, mindig azt vesszük elő, ami éppen kell)

Ez a meccs sokkal inkább tűnik nekem trap game-nek (így utólag, elnézve a Bengals teljesítményét, az a meccs nem is lehetett volna simább előre sem), mint az eddigiek közül bármi. Ráadásul a Dallas védeleme egészen jó, ami azt illeti kimondottan kiegyensúlyozottnak tűnnek. A Dallas O-tól kevésbé tartok, Coopernek nem lesz back2back 180 yardos meccse, azért az a 90 yardos td, az... Crawley gyengébb napjait idéző volt a Skins védelem részéről... Innetől meg ugye a feladat adott: fogni kell a futást.

Gyurma Pappa
Mi mindig minden meccstől tartunk valamiért.
több mint 6 éve
Asszem, még nem írta ide senki, hogy...
...Ha ma éjjel nyer a csapat, azzal máris biztossá válik a PO-hely.
Első csapatként a ligában...
Who Dat!

több mint 6 éve
én ide szurkolok unicum nyista de sör van
Janek
bodzás márka üdítő és kávé. cigi is persze 😀
megoldjuk nektek a csoportot 😀

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
én ide szurkolok unicum nyista de sör van

több mint 6 éve
kijo New Orleans Saints 382
Köszi, akkor lesz még rá lehetőség a szezonban.
több mint 6 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
Sziasztok!

Lesz valami szervezett meccsnézés?
kijo
Én sajnos nem tudok semmiről.
több mint 6 éve
kijo New Orleans Saints 382
Sziasztok!

Lesz valami szervezett meccsnézés?
több mint 6 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Papíron fekszik nekünk a Dallas, bár szerintem annyira nem egyértelműen. Egy felszálló ágban lévő csapat, amely a PO-ért teker hazai pályán, korrekt védelemmel, éledező passzjátékkal.
Amiben bízhatunk, hogy Dak az egyik leghosszabb ideig labdát dédelgető irányító, ennek megfelelően a 2. legtöbb sacket is ő nyeli be. Ha a front7 jól muzsikál, akkor nem lehet annyira jó formában a hazai D, hogy kevesebb ponton tartsák Brees-t, mint mi őket.

Gond akkor van, ha a viszonylag jó futás elleni védelem nem hozza magát.

több mint 6 éve
- megállítani a futást

több mint 6 éve
hajrááááááááááááááá
Kájzerszóze
Geri! Azért az unikumhoz még korán van!
zemanla
Munka előtt nincs is jobb mint egy feles 😀
kapitnono
Kávé van csak, unicum nincs. Cigizzünk! 😀

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
hajrááááááááááááááá
Kájzerszóze
zemanla
Munka előtt nincs is jobb mint egy feles 😀

több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
hajrááááááááááááááá
Kájzerszóze

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
hajrááááááááááááááá