New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
new orl
610
Nem szoktam ide irni, de azon kivul hogy lehet ez 1.seed-be kerult nem tortent semmi tragedia. Minden osszejott rossz ertelemben de nem volt egy win or go home szituacio. Amiert inkabb irok az a biraskodas. Termeszetesen nem mondom hogy nekik fujtak es ezert nyertek, hanem a konzekvencia felhaborito volt. A ket felidot kulonbozo felfogasban vezettek ami megzavarta mindketto gardat a szokasos hibakon felul ( ez benne van hisz emberek ) es foleg a szurkolokat hisz nincs annal rosszabb mikor mindketto garda jogosan panaszkodhat.
| A PO-ban ha talalkozik a 2 garda allok barmilyen fogadast, ennel jobban nem tudom kifejezni jelenleg, hogy nincs baj es nem is lesz ellenuk. |
több mint 5 éve
Felejtsük el ezt a meccset a picsába, most 10 nap lesz felkészülni a csapatnak, aztán a Bucs meccset hozni kell és menni tovább a megkezdett úton. Ennyi. Who Dat!
több mint 5 éve
Egy kis búfelejtő 2015-ből...Gondolom azért 400.-at akartál írni 😀
A kapitány 500. TD-passza...
Hosszabbításban, a Cowboys ellen...
www.youtube.com/watch?v=asrYG0SEzVY
Rutin
több mint 5 éve
Nem trollkodtok, de már te vagy a második 😊Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Nem akarok trollkodni,sem csesztetni benneteket,de igazat mondott.a védelmünk nyerte meg a meccset.
pbs.twimg.com/media/DtCNeMvVsAAowZt.jpg
kapitnono
sztaking
És mi van, ha nem így lett volna? Ha nem nézik be a bírók a Kamara ütést vagy a Beasley elkapást? Ha kimarad egy FG? Ha Brees nem kapkod, és végigmegyünk az utolsó drive-ban TD-ig, úgy hogy Dak-nak nem marad ideje? Ha nem fújják be a félig kamu DPI-t Lattimore-ra az EZ-ban, és marad 1 perc, és azalatt TD-t csinálunk? Akkor is igaza lett volna?
Hagyjuk már ezt a témát. Az előzetes farokméregetés nagy %-ban nem jön be. Írtam már, nem baj ez, része a cirkusznak. Ezt azért is írtam, mert előzetesen a mir részünkről sem ildomos viszont játszani az agyunkat, és így sem. Most épp nektek lett igazatok.
Korábban is írtam már erről, nem szabad ezt így 9000 km távolságból túl komolyan venni, ők sem teszik.
A továbbiakban kérem hagyjuk ezt, annak idején a 11 éves Baltimore trollt is ebben a topikban rendeztem, nem mentem át beírni 4-szer a Ravenshez, hogy "nem akarok trollkodni, de minek jár egy paraszt hozzánk trollkodni". Kérni tudok, nyilván nem utasítani, szóval tessék úgy kezelni 😊
Köszi
több mint 5 éve
sztaking
412
Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Nem akarok trollkodni,sem csesztetni benneteket,de igazat mondott.a védelmünk nyerte meg a meccset.
kapitnono
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Egy kis búfelejtő 2015-ből...A kapitány 400. TD-passza...
Hosszabbításban, a Cowboys ellen...
www.youtube.com/watch?v=asrYG0SEzVY
Szerkesztette: Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Vagy a Rams elleni 2011-es meccs, ha az meglett volna akkor 14-2 a mérleg, és ki tudja lehet, hogy itthon játszunk a 49-ers ellen.....Rams ellen 2010, 2013Remélem nem nézitek az ismétlést...Csak most volt "szerencsém" a meccshez. 2006 óta szurkolok a csapatnak, most kapásból nem emlékszem ilyen rossz meccsre.
Kájzerszóze
PEEtör
Seahawks regular season 2013
Cowboys 2009
2012-es szezon (Washington elleni idénykezdő, uhhh)
Jobb a memóriám 😊
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Tavalyi szezonnyitó MInnesotában, aztán az otthoni meccs a Pats ellen? Mindkettőn totál homály volt a csapat...Rams ellen 2010, 2013Remélem nem nézitek az ismétlést...Csak most volt "szerencsém" a meccshez. 2006 óta szurkolok a csapatnak, most kapásból nem emlékszem ilyen rossz meccsre.
Kájzerszóze
PEEtör
Cowboys 2009
Jobb a memóriám 😊
Gyurma Pappa
Szerintem úgy igaz a "leg" kifejezés a mostani meccsre, hogy a legnagyobb visszaesés játékban a korábbi hetekhez képest. Mondjuk a 2009-es Cowboys meccsel együtt. Az ráadásul a Dome-ban történt.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Rams ellen 2010, 2013Remélem nem nézitek az ismétlést...Csak most volt "szerencsém" a meccshez. 2006 óta szurkolok a csapatnak, most kapásból nem emlékszem ilyen rossz meccsre.
Kájzerszóze
PEEtör
Cowboys 2009
Jobb a memóriám 😊
több mint 5 éve
Persze-persze. Simán kevertem a két fiút és észre sem vettem. Elnézést 😊Segítek picit, White még a patsben tolja de Lewis(Titans játékos) már nem akinek volt az ominózus nyilatkozata 😉ParadSECSemmi kárörvendés, nehogy úgy nézzétek, de ugye, hogy be is szokott ez néha jönni.Múltkor White-nak bejött a pats ellen.Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
kristóf17
kristóf17
több mint 5 éve
Ott sem haver. A dallasi edzö irt smst hogy nincs itt semmi látnivaloRemélem nem nézitek az ismétlést...a bíróknak ott már befújták Kamara kiütését?
Kájzerszóze
atapapa
több mint 5 éve
kijo
382
Én is még csak most értem a végére ennek a szörnyűségnek (játék, bírók stb.). Sok újat nem tudok mondani róla a leírtakon kívül ha csak annyit nem , hogy: Kamara mit keresett a pályán az ominózus ütközés után?
Nyilvánvalóan nem volt rendben.
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Remélem nem nézitek az ismétlést...Csak most volt "szerencsém" a meccshez. 2006 óta szurkolok a csapatnak, most kapásból nem emlékszem ilyen rossz meccsre. Mindenki teljesen offon, Breest mintha kicserélték volna, Thomastól sem láttam ilyen dropokat, Kamara és a többiek is szétesve.
Kájzerszóze
Azért Payton is megér egy misét, az első challenge, de az a 4. és gól döntés, amikor simán megették az Olineunkat egész addig (és utána), plusz az előbb említettek? Nem tudom mi járt a fejében...
Borzalom volt, tényleg ez volt az a bizonyos tökéletes trap game. Úgy gondolom kellett egy ilyen, talán legfőképp Payton-nak.
Reméljük a legjobbakat, és hogy azért meg lesz az az NFC első hely, de ha nem, Los Angeles sem olyan rossz hely.
több mint 5 éve
Remélem nem nézitek az ismétlést...a bíróknak ott már befújták Kamara kiütését?
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Thomas80
261
Érdekes...l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdailysnark.com%2Fcowboys-coach-caught-using-cellphone-on-saints-sideline-during-thursday-nights-game%2F&h=AT30ggAnxvAz0NxTlZj_QuQ7MmEqW6k_TZSmIiRHeanKjOu1sXdKWaCHM-2KoM8BSXkopbQaOLdvZOSRwWu_0_gdE_3Cq-PDsUrb_Iw0C4dci9dTeT88UuYTNOaACYp6Y6k&s=1
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
A labdát cipelő játékossal szemben elkövetett szabálytalanságoknál mindig elnézőbbek (függetlenül attól, hogy ez most még látványos is volt).Ezt hogy sikerült elnézni?Egyszerűen nevetséges, hogy ilyen szinten el tudnak nézni a bírók egy ilyen egyértelmű szabálytalanságot. Valszeg a bírókon kívül mindenki látta az esetet, ők hogy nem látták?
index.hu/sport/amerikaifutball/2018/11/30/nfl_saints_cowboys_jaylon_smith_brutalis_utkozes/amp
Matthew99
pfefe8
Mégpedig tapasztalatom szerint két okból:
-a RB előre felkészült az ütközésre: előrehajolt és látszott, hogy kész az ütésre...az mondjuk tény, hogy fejjel előre ment JS és ez 3 éve kb szabálytalan...gondolom azért lehetett elnézőbb a közelben álló zebra, mert szögben jött JS és nem szemből...illetve sisakot találtak, de emlékszem a Grimble esetre egy hete...ott sem érdekelt ez senkit ilyenkor
-próbáld meg levinni a RB-et (különösen Kamarát) ilyen hátrányból full sebesség nélkül...nem fog sikerülni. Annyira erős és jó lábakkal rendelkezik a srác, hogy ha nem fullba nyomod kiröhög és otthagy.
Engem sokkal jobban zavar, ha látványos holdingokat, facemaskot vagy éppen hol ért véget az előrehaladás (Beasley eset) nem tudnak rendesen megítélni.
Remélem nem lett baja Kamarának, de ha igen, jobbulást neki.
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Ezt hogy sikerült elnézni?Egyszerűen nevetséges, hogy ilyen szinten el tudnak nézni a bírók egy ilyen egyértelmű szabálytalanságot. Valszeg a bírókon kívül mindenki látta az esetet, ők hogy nem látták?
index.hu/sport/amerikaifutball/2018/11/30/nfl_saints_cowboys_jaylon_smith_brutalis_utkozes/amp
Matthew99
Steelers fan
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 912
Ezt hogy sikerült elnézni?jézus....
Matthew99
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Folytattuk volna jo helyröl az akciot. Ez lényeges hiba volt és nagyon jol látható. Ettöl függetlenül is szarok voltak a zebrák, de az elejétöl azt éreztem, itt ma nem nyerhetünk...
több mint 5 éve
Ezt hogy sikerült elnézni?kapni fog egy csekket szerintem, de ez minket mondjuk nem nyugtat meg...
Matthew99
ha megint találkozunk a PO-ban, minden bizonnyal nem lesznek ilyen elnézők a védelmükkel
több mint 5 éve
Segítek picit, White még a patsben tolja de Lewis(Titans játékos) már nem akinek volt az ominózus nyilatkozata 😉Múltkor White-nak bejött a pats ellen.Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
kristóf17
Semmi kárörvendés, nehogy úgy nézzétek, de ugye, hogy be is szokott ez néha jönni.
kristóf17
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ezt hogy sikerült elnézni?index.hu/sport/amerikaifutball/2018/11/30/nfl_saints_cowboys_jaylon_smith_brutalis_utkozes/amp
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ha már analógia, 2009-ben az nfc első helyéhez kellett hogy a dallasi vereségünk után kikapjon az akkor üldöző Vikings a Bears-től....Amikor SB-t nyertünk, akkor 3 csapattól kaptunk ki: Tampa, Dallas és a szezon utolsó meccsén a Carolina 😉Azért inkább legyen meg a hazai pálya - bár ehhez a mai meccs miatt a Rams is kell. Vagy inkább a Bears...
atapapa
diceman
És kikaptak😛
több mint 6 éve
Semmi kárörvendés, nehogy úgy nézzétek, de ugye, hogy be is szokott ez néha jönni.Múltkor Lewis-nak bejött a pats ellen.Demarcus Lawrence ezekkel a kedves szavakkal készül a csütörtöki meccsünkre 😀Az ilyen nagyszájú nyilatkozatok kb mindig jól sülnek el a meccsek előtt. Ja, nem.
kapitnono
PEEtör
kristóf17
Szerkesztette: kristóf17