New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
És kikapott a Rams 😊Ez egy jó hétvége volt itt az NFC Délben
ackrisz17
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ahogy Brees próbálja játszani a G-t 😀
Az az öltöző meg mint valami megye egyes csapat takarítószertár
több mint 5 éve
Mondtam, hogy nyugalom. A védelem lehozta, a végére meg a O is felébredt. Ennyike
több mint 5 éve
Na akkor csak meglett a W, megvan a csoport meg a playof f is, ez a lényeg, reméljük a folytatásban a 2 félidős O fog a pályán lenni. a D meg ütős lett!!
több mint 5 éve
adam77
635
meccslabda hillé kell legyen
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Nos, akkor rögzítsük:A New Orleans Saints TÖRTÉNETE SORÁN ELŐSZÖR megvédte a Divíziógyőztes címet!!!! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Nos előbb nyerjük meg a Mi meccsünket, mert ha kikapunk akkor jobb ha a Rams nyer. 😀A chicagoi hidegben remélem befagy a Rams, nekünk nyerni kell, esös rossz idö lesz, mi jobban futunk mint a Bucs. Gyözni kell, a bye week kellene.Vasárnap Chicagoban olyan -3 fok lesz a Rams-meccsen. Bizakodjunk... 😀
Kájzerszóze
Az uccsó 3 fordulóban már biztosan nem fognak botlani.
Rutin
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Armstead, Teo, és a többi szokásos.Érdekes, hogy D. Arnold sem keret tag.ki nem még?
Fattyu
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Érdekes, hogy D. Arnold sem keret tag.ki nem még?
Fattyu
több mint 5 éve
Rutin
2 021
A chicagoi hidegben remélem befagy a Rams, nekünk nyerni kell, esös rossz idö lesz, mi jobban futunk mint a Bucs. Gyözni kell, a bye week kellene.Vasárnap Chicagoban olyan -3 fok lesz a Rams-meccsen. Bizakodjunk... 😀
Kájzerszóze
Az uccsó 3 fordulóban már biztosan nem fognak botlani.
Szerkesztette: Rutin
több mint 5 éve
A chicagoi hidegben remélem befagy a Rams, nekünk nyerni kell, esös rossz idö lesz, mi jobban futunk mint a Bucs. Gyözni kell, a bye week kellene.
több mint 5 éve
Armstead még nem játszik vasárnap!Gondoltam hogy még nem fog, most tért vissza még csak limitáltan. Kövi héten már ott lesz szerintem, Bushrod jól megoldotta eddig szerintem
Fattyu
több mint 5 éve
Szerintem igen azt jelenti, ha részt vett az edzésen, mert ja a tegnapit kihagyta sérülés miattMai edzésről senki sem hiányzott szerencsére 😀Akkor ezek szerint M Thomas bokàja is rendben van, vagy javul?
kapitnono
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Mai edzésről senki sem hiányzott szerencsére 😀Akkor ezek szerint M Thomas bokàja is rendben van, vagy javul?
kapitnono
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Az Atlanta csúnyán beégett. A CAR is. A TB nem kaphatott ki így, szóval a csoport oké.Bears is kikapott. Így 2 meccses a különbség, ez is jó.
A Rams is szarul játszott, az eredmény nem mutatja milyen homály volt Goff például.
Ez egy fura hét, tippmix gone... Colt 0-6 a JAX ellen? szép.
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Az Atlanta csúnyán beégett. A CAR is. A TB nem kaphatott ki így, szóval a csoport oké.A Rams is szarul játszott, az eredmény nem mutatja milyen homály volt Goff például.
Ez egy fura hét, tippmix gone... Colt 0-6 a JAX ellen? szép.
több mint 5 éve
Azért a Bucs ellen - főleg ahogy ma játszottak - fel kell kötni az alsót.Meg persze a Rams is nyert...
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Kösz, valóban... 😀Egy kis búfelejtő 2015-ből...Gondolom azért 400.-at akartál írni 😀
A kapitány 500. TD-passza...
Hosszabbításban, a Cowboys ellen...
www.youtube.com/watch?v=asrYG0SEzVY
Rutin
kapitnono