New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyelőre még csak előzetes felmérést tartunk, hogy kb. hány főre számíthatunk. Az időpont Január 31.-(Csütörtök). A helyszín még szervezés alatt. Lesz torta, kvíz. Könnyed kis hangulatos beszélgetés a Saints fanok között! Gyertek minél többen! 😊Persze. Hova és mikor? 😊hajduNem tudom,hogy ki mennyire követi a fb magyar NOS oldalt,de közeleg a születésnapNem vagyok a bookon, de ha összejön a jó társaság, semmi jónak nem vagyok elrontója. Alapból a budapestieknek kötelező, a többieknek erősen ajánlott! 😊
www.facebook.com/events/506572766053873/permalink/506572769387206/?notif_t=like
kisebb,nagyobb összejövetel van kilátásba.Többet én se tudok ,de ha valakit érdekel az keresse Kristófot vagy Ádámot!WHO DAT!!Kiss
Ugye jössz Imi?????zemanla
(Én is Debrecenből próbálok majd eljutni! 😀 )
több mint 11 éve
Persze. Hova és mikor? 😊Nem tudom,hogy ki mennyire követi a fb magyar NOS oldalt,de közeleg a születésnapNem vagyok a bookon, de ha összejön a jó társaság, semmi jónak nem vagyok elrontója. Alapból a budapestieknek kötelező, a többieknek erősen ajánlott! 😊
kisebb,nagyobb összejövetel van kilátásba.Többet én se tudok ,de ha valakit érdekel az keresse Kristófot vagy Ádámot!WHO DAT!!Kiss
Ugye jössz Imi?????zemanla
több mint 11 éve
Visszartem én is, hát elvileg vagyok is a nagyvárosban 😀
több mint 11 éve
Nem tudom,hogy ki mennyire követi a fb magyar NOS oldalt,de közeleg a születésnapNem vagyok a bookon, de ha összejön a jó társaság, semmi jónak nem vagyok elrontója. Alapból a budapestieknek kötelező, a többieknek erősen ajánlott! 😊
Ugye jössz Imi?????
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Bushrodért annyira szerintem nem kár, de BDLP kellene...és valahonnan szerezni kellene egy jó T-t, de inkább kettőt...TocyJelenleg mindenkiért kár szvsz,amíg a pótlása nem negoldott :/
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Bushrodért annyira szerintem nem kár, de BDLP kellene...és valahonnan szerezni kellene egy jó T-t, de inkább kettőt...
több mint 11 éve
És ki beszéli meg Gedeonnal, hogy legyen 2. kör?
több mint 11 éve
Valaki biztos túlfizeti,utána meg szívja a fogát :/ Az más kérdés h lépéskényszerben leszünk...kell az a második kör!!!LT Jermon Bushrod admitted he could be playing his final game as a Saint Sunday.😮Nem, nem meglepő. Bushrod sokkal többet fog kérni, mint amit ér. Bajban leszünk, főleg ha BDLP nem ír alá.Gyurma Pappa
lehet csak nekem meglepő, van más alternatíva?/draft?sapka
több mint 11 éve
LT Jermon Bushrod admitted he could be playing his final game as a Saint Sunday.😮Nem, nem meglepő. Bushrod sokkal többet fog kérni, mint amit ér. Bajban leszünk, főleg ha BDLP nem ír alá.
lehet csak nekem meglepő, van más alternatíva?/draft?sapka
több mint 11 éve
LT Jermon Bushrod admitted he could be playing his final game as a Saint Sunday.😮lehet csak nekem meglepő, van más alternatíva?/draft?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nem tudom,hogy ki mennyire követi a fb magyar NOS oldalt,de közeleg a születésnap www.facebook.com/events/506572766053873/permalink/506572769387206/?notif_t=like
kisebb,nagyobb összejövetel van kilátásba.Többet én se tudok ,de ha valakit érdekel az keresse Kristófot vagy Ádámot!WHO DAT!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
1983 óta Brees az első QB, aki annak ellenére nem pro bowlos, hogy egyszerre vezeti a ligát yardban és TD-ben. Igaz, első int-ben is. Morstead és Jahri Evans ott van.
több mint 11 éve
271 yardra vagyunk attól, hogy az idei D legyen minden idők legrosszabb védelme az NFL történelmében atapapaCsodás 😮 ez minden bizonnyal meg lesz :/ Pedig szemre mintha a szezon második felére alakult volna a dolog, de ez egy-egy meccset leszámítva az adatokban nem mutatkozott...
több mint 11 éve
271 yardra vagyunk attól, hogy az idei D legyen minden idők legrosszabb védelme az NFL történelmében
több mint 11 éve
AZ ESPN szerint Jimmy egész évben csuklóproblémával küszködik. Ez azért vmennyire magyarázza a lagymatag idényét. haydenA furcsa az, hogy egész évben kb. egyszer sem szerepelt a sérült-jelentésben Jimmy csuklóval, aztán hirtelen bevallja, hogy a szezon eleje óta baja van vele (a következő napon aztán egy napra feltüntették az IR-n)
Osztottak már ki ilyenért más franchise-nak pénzbüntetést idén.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
hayden
124
Boldog Karácsonyt srácok! AZ ESPN szerint Jimmy egész évben csuklóproblémával küszködik. Ez azért vmennyire magyarázza a lagymatag idényét.
több mint 11 éve
Boldog karácsonyt!
több mint 11 éve
Ja, de Breesnek sem nagyon. 😊Grahamnek nem szóltak 😊gabokockanem tudtok ti tankolni 😛gabokockaColston azért megpróbálta 😊atapapa
Patrick megbízható volt tankolásban na 😊
Egyébként PatRob viszont jó volt, nem ő játszott szarul, Dez volt ihletett állapotban. Én személy szerint elégedett vagyok PatRobbal, de sajnos ha Greernek agyrázkódása van, az akár karrier vég is lehet. Onnantól viszont a CB need nálam felkerül a második helyre a DL után, és inkább arra szavazok, hogy hozzunk 25 db UDFA T, hátha lesz valami. Nagyon kéne vissza az a 2. kör...
több mint 11 éve
Grahamnek nem szóltak 😊nem tudtok ti tankolni 😛gabokockaColston azért megpróbálta 😊atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!Who dat!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Jól gondolom, hogy valami ilyesmi lesz a következő évi sorsolásunk?Falcons 2x, Bucs 2x, Panthers 2x, 49ers, Rams, Seahawks, Cardinals, Patriots, Bills, Dolphins, Jets és még két 2. helyezett az NFC-ből ( jelenleg Dallas és Vikings ) ?
több mint 11 éve
Hasonlókat kívánok én is minden Szentnek!WHO DAT?!Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/