New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
több mint 11 éve
Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! 😊
több mint 11 éve
Jimmynek sok esélye nincs erre. Brees viszont az első QB lehet, aki két egymást követő szezonban is legalább 40 TD-t passzolt.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Graham meg javította azt a csúnya dropot...ha már így alakult, akkor jövő héten otthon gyalázzuk le a Pantherst, Brees jusson 5000, Moore és Jimmy 1000 fölé.
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛gabokockaColston azért megpróbálta 😊
több mint 11 éve
Szegény Patrick Robi és Johnny is kapta rendesen... Én CB-t mindenképp hoznék! Nem csak ennek a meccsnek alapján! FA-n ugye szűkösen állunk, Drafton kéne próbálkozni, de ott se fogunk tudni olyas valakit elhozni.. Hendersontól is búcsúzhatunk szerintem.
A droppok is "fantasztikusak", és a Colston fumblikból már elég lehetne.
Még jó, hogy már csak 1 meccs van a szezonból. Hú, de hamar eltelt.
Jövőre ott leszünk!
GO SAINTS!!!
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛gabokockahát nem... tökéletes alkalom lett volna, de nem megy.
mindegy. igazából most már csak az érdekelne, hogy visszakapjuk-e a második kört
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛gabokockapedig idegenbe jó lett volna az X
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
hajdumekkora király már 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Közben Strief teljes értékűen edzett. Ivory, Robinson, és Pierre Thomas viszont csak limitáltan...Azért a két futónk közül egynek nem ártana játszani.
több mint 11 éve
Én nem trendiségből nem szeretem a Dallast, hanem Jerry miatt 😊A Dallas-t, mint "Amerika csapatát" trendi utálni, amin segít Jerry magával ragadó egyénisége is.Mindig mindenkit jó megverni 😊 A Dallassal most perpill semmi konkrét bajunk nincs, idegenben leszünk, nem is rosszak...TocyVárunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.TocyAz a baj, hogy ez a csapat nem igazán képes tankolni. Franc tudja, a Dallast mindig jó megverni 😊Gyurma Pappa
Persze kézzelfoghatóbb oka kevés szurkolótábornak lesz a gyűlölködésre, ha véletlenül még Paytont is lenyúlják. atapapa
több mint 11 éve
A Dallas-t, mint "Amerika csapatát" trendi utálni, amin segít Jerry magával ragadó egyénisége is.Mindig mindenkit jó megverni 😊 A Dallassal most perpill semmi konkrét bajunk nincs, idegenben leszünk, nem is rosszak...TocyVárunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.TocyAz a baj, hogy ez a csapat nem igazán képes tankolni. Franc tudja, a Dallast mindig jó megverni 😊Gyurma Pappa
Persze kézzelfoghatóbb oka kevés szurkolótábornak lesz a gyűlölködésre, ha véletlenül még Paytont is lenyúlják.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Mindig mindenkit jó megverni 😊 A Dallassal most perpill semmi konkrét bajunk nincs, idegenben leszünk, nem is rosszak...Várunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.TocyAz a baj, hogy ez a csapat nem igazán képes tankolni. Franc tudja, a Dallast mindig jó megverni 😊Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Várunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.TocyAz a baj, hogy ez a csapat nem igazán képes tankolni. Franc tudja, a Dallast mindig jó megverni 😊
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Várunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.
több mint 11 éve
Ma nem edzett Collinslimited: Ivory, Robinson, Strief, Thomas
full: Jimmy
Kijöttek a probowlos közönségszavazatok, nem a saintsről fog szólni idén a móka: Brees a 3. QB az NFC-ben, Jimmy a 2. TE, Morstead meg az egész ligában vezet a punterek között. Érthető, ha nem ront nagyon a maradék két meccsen, megdönti az átlagos net.yard rekordot.
több mint 11 éve
Hehe 😀 Jól bizony, de az egész élet egy tanulás. Főleg így, hogy a sporttal foglalkozok, mintha csak a hobbim lenne. Amúgy januártól belehúzok rendesen! 😊Mindenkinek kellemes időtöltést, így az utolsó napon. 😀 😛jó sok időd van 😀 mondom én,hogy jól jártál a sulival 😉 😀Kiss
Megyek megnézem a 2009-es szezon meccseit! 😊krixtofer
több mint 11 éve
Mindenkinek kellemes időtöltést, így az utolsó napon. 😀 😛jó sok időd van 😀 mondom én,hogy jól jártál a sulival 😉 😀
Megyek megnézem a 2009-es szezon meccseit! 😊krixtofer
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Mindenkinek kellemes időtöltést, így az utolsó napon. 😀 😛Megyek megnézem a 2009-es szezon meccseit! 😊
több mint 11 éve
És most nézzük milyen ember szavára adott a Liga!Ez nagyon durva 😮 Komolyan mondom nagyon megérdemelné ha óriásit bukna a liga.
Vilma egy beadványban arra hivatkozik, hogy a Liga és a Saints közösen tettek lépéseket annak idején Cerullo kirúgása után, annyira aggódtak ennek a hülyének a mentális állapota miatt, még Payton háza is rendőri védelmet kapott, mert reális veszélye volt annak, hogy Cerullo tettlegesen bosszút áll!
atapapa
több mint 11 éve
WOW!Ugyan a bountynak vége, de Vilma rágalmazási pere folytatódik Goodell ellen. Vilma közszereplőnek bizonyul és csak akkor nyerheti meg a pert Goodell ellen, ha bizonyítja, hogy amit Goodell róla mondott, az nem igaz vagy tudja bizonyítani Goodell hanyag magatartását a Vilmával kapcsolatban tett kijelentések igazságtartalmára vonatkozóan.
És most nézzük milyen ember szavára adott a Liga!
Vilma egy beadványban arra hivatkozik, hogy a Liga és a Saints közösen tettek lépéseket annak idején Cerullo kirúgása után, annyira aggódtak ennek a hülyének a mentális állapota miatt, még Payton háza is rendőri védelmet kapott, mert reális veszélye volt annak, hogy Cerullo tettlegesen bosszút áll!
És erről természetesen tudott Goodell is, évekkel a bounty kirobbanása előtt. Majd amikor besétál az NFL-hez ez a hülye, a Liga minden szavát elfogulatlan és megdönthetetlen bizonyítéknak veszi.
Nem mellékesen a Liga fizette Cerullonak az üggyel kapcsolatos jogi költségeit.
több mint 11 éve
Nincs, de Goodell kilátásba helyezte a fellebbezés után, hogy ha a franchise jól fog viselkedni, akkor ez a 2. kör megmarad.Én Bushrodot engedném el, mivel idén még csak átlagos se volt, az egyik legdrágább poszt az övé, pénz nincs, egy második kört ide feláldozhatnánk. Igaz, rizikós lenne Brees vakoldalát egy nem top újoncra bízni.Van második körünk? Eddig úgy tudtam, hogy einstandoltákclbass
atapapa
Mivel a franchise nem bántotta az NFL-t, szabályt nem szegett a büntetések letöltése során, ezért logikus lenne hogy visszakapjuk.
Persze nem fogjuk, de az optimizmusom után hitelesebben tudom majd szidni Fidellt.
Brees? Nem. ST, védelem, elkapók, futók? A Giants-meccs után igen.A Lions tud tankolni gyerekek, parkettáig behajoltak a reménytelen Arizonának, nagy eséllyel el is viszik az egyik legjobb 4-3 DE-t :/Najó, de egyetlen percig is komolyan gondoltad, hogy Brees fog tankolni?Gyurma Pappa
atapapa
több mint 11 éve
A Lions tud tankolni gyerekek, parkettáig behajoltak a reménytelen Arizonának, nagy eséllyel el is viszik az egyik legjobb 4-3 DE-t :/Najó, de egyetlen percig is komolyan gondoltad, hogy Brees fog tankolni?
atapapa