New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Collins abban jó, amit nem lehet tanítani. A többire ott vannak az edzőink, milyen jó védőket csiszoltak ki nekünk az elmúlt években, csak úgy aknázták ki a potenciált 😉
Carradine vagy Moore többet bizonyított persze.atapapa
Persze, csak kérdés, megéri-e nekünk várni még 2-3 évet, amikor TALÁN lesz belőle jó játékos.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Collins abban jó, amit nem lehet tanítani. A többire ott vannak az edzőink, milyen jó védőket csiszoltak ki nekünk az elmúlt években, csak úgy aknázták ki a potenciált 😉
Carradine vagy Moore többet bizonyított persze.

több mint 12 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Favre: Mé'? Mi ebben az újság? Mi ezt is csináljuk!
Nem kezdtünk el focizni, ülünk otthon és a Szenteknek szorítunk! :😀zemanla
Csak mi nem Mississippiben születtünk 😀 Próbáltam bizonyítani a hely "tömegvonzását" 😊

Ez a pár nap már csak ilyen zombimód lesz.atapapa
Gondolj bele, ennek analógiájára, ha mi is elkezdtünk volna focizni....! 😀
Most Missisipiben ülhetnénk????? 😂
Na jó, inkább elmegyek a gyerekért.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Montgomery ( OLB )
Collinst én személy szerint nem szeretném.Tocy
Én kedvelem Montogmeryt, de ő elsősorban 43 DE.
Collins-szal mi a bajod? Prémium atléta, belőle lehetne focistát építeni. Plusz Saints-szurkoló 😊atapapa
Montgomery jogos, de szerintem 3-4 OLB-ként is játszhatna, amolyan Galette-szerűen, csak jobban 😀 De az tény, egy esetleges 2. kört nem rá tennék. Collins...gyors, agilis, a kezeit is képes használni, de szerintem ebből nem fog megélni a nagy T-k ellen. Összességében én tartok tőle, szerintem rá az NFL-ben nem vár igazán karrier, de ez inkább csak megérzés. Ha ti azt mondjátok, hogy jó lesz, hiszek nektek 😀 A Saints-szív sokat ér, de ha csak ez számítana, akkor akár mi is játszhatnánk. Ha már választani kell, Carradine-ben többet látok, csak ugye ott meg a sérülés...a legjobb Moore lenne, de ő meg nem fog hozzánk kerülni.
több mint 12 éve
Nem kezdtünk el focizni, ülünk otthon és a Szenteknek szorítunk! :😀zemanla
Csak mi nem Mississippiben születtünk 😀 Próbáltam bizonyítani a hely "tömegvonzását" 😊

Ez a pár nap már csak ilyen zombimód lesz.

több mint 12 éve
Esetleg valaki, akinek a nagyszülei LA-ban élnek? 😂zemanla
Már vártalak 😛

Láttad a facebookos térképet, Mississippi is súlyosan Saints-fertőzőtt terület.
Favre is azt mondta annak idején az NFC-döntő előtt, hogy ha nem kezdett volna el focizni, valószínűleg otthon ülne és a Szenteknek szorítana.atapapa
Hajnalban, mire mi jöttünk, felébredtem. 😊
Délelőtt próbáltam utólérni magam, több-kevesebb sikerrel.... (ez a draft márcsak ilyen lesz 😕 )
Facebook????? Az mi? (de láttam, mert belinkelted, ha ugyanarról beszélünk)

Nem kezdtünk el focizni, ülünk otthon és a Szenteknek szorítunk! :😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Esetleg valaki, akinek a nagyszülei LA-ban élnek? 😂zemanla
Már vártalak 😛

Láttad a facebookos térképet, Mississippi is súlyosan Saints-fertőzőtt terület.
Favre is azt mondta annak idején az NFC-döntő előtt, hogy ha nem kezdett volna el focizni, valószínűleg otthon ülne és a Szenteknek szorítana.

Komolyabbra fordítva, ha nem is ez a legfontosabb (általában utolsó mondatként említem meg), de ezt a körülményt szeretem szem előtt tartani, egy ilyen játékos odaadóbb tud lenni a franchise-ért, ha kell, lásd Lewis.

több mint 12 éve
Esetleg valaki, akinek a nagyszülei LA-ban élnek? 😂

több mint 12 éve
Montgomery ( OLB )
Collinst én személy szerint nem szeretném.Tocy
Én kedvelem Montogmeryt, de ő elsősorban 43 DE.
Collins-szal mi a bajod? Prémium atléta, belőle lehetne focistát építeni. Plusz Saints-szurkoló 😊

több mint 12 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Én azt remélem hogy a jövőévi első kört bedobjuk egy idei másodikért 😛
atapapa
Pont ezen gondolkodtam én is 😀 Lehet a Jags-et rá is lehet beszélni. 😊Gyurma Pappa
Tetszene nekem is 😉 Lenne is kiért. 2. körben rámennék OT/OLB-re, 3. körben meg jöhetne egy project hegyomlás
OT: Watson, Armstead
OLB: Moore, Carradine, Collins
NT: Brandon Williams, Montori Hughes
több mint 12 éve
Aki még bent van, és engem érdekelne:

Moore ( OLB )
Carradine ( OLB )
Jesse Williams ( NT )
Watson ( OT )
Hankins ( NT )
Jenkins ( NT )
Bailey ( WR )
Brandon Williams ( NT )
Montgomery ( OLB )

Collinst én személy szerint nem szeretném.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
atapapa
Pont ezen gondolkodtam én is 😀 Lehet a Jags-et rá is lehet beszélni. 😊

több mint 12 éve
Azt nyilatkozták ugye, hogy D-lineban és cornerben mély a draft, szerintem D-linet fogunk húzni jót még, legalábbis a vezetőség szerint jót 😀 Muszáj lesz, mert gyakorlatilag 3 emberből áll a falunk, Jordan, Hicks és Bunkley, a többiek futottak még kategória, egy-egy szituban fent lehetnek...A pass rush már érdekes, a három meglévő emberünkből szerintem egy se lehet fix kezdő...és ugye egy jó OT még kellene, de nem tudom mi a helyzet Morgannel meg Toonnal, akár még egy WR is elképzelhető...
több mint 12 éve
Landolhatna itt Collins vagy Carradine, és már rögtön nem picsognék Jarvis Jones miatt.
Esetleg egy Menelik Watson, a harmadik körben meg a legjobb elérhető DT

több mint 12 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Én örülök neki, ígéretesebbnek tűnik mint Jenkins, sokkal. Aztán várjuk ki a draft végét és csak utána értékeljünk szerintem, hogy mennyire volt luxus stb. 😀 Kitudja még kik jönnek hozzánk.
több mint 12 éve
Jim Leonhard signed.
csabi19
Mondanám hogy cserének tök jó lesz, de Harperék mellett ez könnyen alakulhat máshogyan is 😛atapapa
Vagy behúzzuk Vaccaro-t, Harper leves, Jim pedig egy olcsó backup/mentor 😛
clbass
17 napja 😛 Jó pick is lehet, de a megítélése nagyban függ a közeljövő fejleményeitől. Megküzdenek majd a kezdő posztért...kamu...ha padra húztuk, akkor luxus pick egy lyukacsos D#-be, ha kezdő akkor meg Harper cut, mert ülni drága. De jó lenne belelátni a fejekbe, hogy mi a vélemény a jelenlegi keretről...Tényleg bízunk Bunkley-ban mint NT, lehet megoldás OLB-nek a Butler/Wilson/Galette trió? Per pill úgy gondolom, hogy valamennyire igen lehet a vezetőség válasza, mert különben red flag ide vagy oda Jarvis Jones vagy akár egy kis reach árán is de NT jött volna. Ennek ellenére később még húzhatunk ide, de a 3. körtől már nem hiszem, hogy impact player-re kalkulálnak. Ezen felbuzdulva 3. körre OT-t mondok, ha lesz bent értelmezhető, de egy minden racionalitást mellőző BPA-n sem lepődnék meg a folytatásban.
több mint 12 éve
Ryan Carmichaelnek: Ne aggódj pajti, valahol ott a hatodik kör alján talán az offense-be is választunk valakit 😉

több mint 12 éve
Nem feltétlenül kell ennek a választásnak Harper (idei) kirúgását eredményeznie, Vaccaro elég sokoldalú játékos és a sekély zónában szinte bármit megcsinál, nickelnek, slot receiverek ellen is alkalmas lehet.
Sőt, ha azt nézzük hogy a sokasodó különböző screenplayek ellen, az underneath route-ok semlegesítésére vagy a 10-15 yardon belülre célzott TE-passzok ellen ki a jó választás, akkor Vaccaronál jobbat nem szerezhettünk volna. A LOS-hoz közel jól védekezik passz ellen, kiváló a reakcióideje, nem fordul rosszul, csak nagy területet nem tud olyan jól bejátszani és neki se olyan jó a keze hogy ragadjanak rá az int-k.

De legkésőbb egy év múlva eljöhet a szakítás Harperrel, nem csak azért, mert akkor KV talán már kellő profi rutinnal fog rendelkezni, hanem mert Harper jövő évi fizetését egy csapat se tejelné ki, nemhogy mi, akiknek jelenleg a 2. legnagyobb a payrollja 2014-re.

több mint 12 éve
Nem vagyok teljesen elégedett, de Lotuleleit elvitték előlünk, így hát...nem is tudom. Alapvetően nem needre jött, bár ki tudja, a safety-párosunk nem az igazi...de akkor mi lesz Harperrel? Annak nem sok értelme volt, ha az 1. körösünk végül nem is lesz kezdő. Miközben a pass rush egy Butlerrel lett vastagabb, oda kell a 3. kör, vagy NT-nek. Hát kíváncsi leszek a további körökre.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
Híresen fogalmatlan vagyok prospect témakörben, így azt tudom értékelni, hogy milyen pozícióra húztunk: az elmúlt két PO meccs egyértelműen a két S-en ment el, a Hawks ellen Harpernek volt igen gyenge meccse (Jenkinsre nem emlékszem onnan), a SF elleni után pedig írtam is, hogy nem mostanában fogok megbocsátani Jenkinsnek. Így igazán nem bánom, de persze jobban örültem volna egy NT-nek.

több mint 12 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
igen, ezeket tudtam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire kockázatos.

közben SP sajtótájékoztató:  www.neworleanssaints.com/schedule/draft-2013-stream.html

nagyon nem akarja megmondani a másik 2 nevet, akit még el akart hozni, csak korábban kiment.
Fluker-t dícsérte csak név szerint.

Harper nem lapát elvileg, győz a jobbik.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Jones-szal vajon mi lehetett a baj?lol
A mért ideje szar, nem a legjobb a munkamorálja állítólag és volt(van?) egy komolyabb betegsége, amire azt mondták hogy nem gond, de ez így együtt sok lehetett már.

több mint 12 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Jones-szal vajon mi lehetett a baj?

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Kicsit csalódott vagyok, de be fog válni. Örült nekünk rendesen. 😀
több mint 12 éve
Holder humoránál van
Roman Harper is on the clock.
atapapa
Jó lenne egy picket kapni érte, de ekkora fizuval nehéz lesz.