New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nytimes.com/2012/12/07/sports/football/sean-payton-cant-talk-to-saints-but-how-can-the-nfl-be-sure.html?ref=sports&_r=1&Giants’ players think Sean Payton is communicating with Saints
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Mikor olvastam ezt a statot, rácsodálkoztam: csak ennyi? Nekem a meccsenkénti szűk kettes átlagnál több rémlik. Tegyük hozzá, Jacksont ki is rúgta a Tampa ezt követően, persze nem erre hivatkozva.
Jimmy meg vezeti a ligát dropban.
több mint 11 éve
Malcolm Jenkins has missed a ridiculous 20 tackles this season. On pace to challenge the record of 24 from Tanard Jackson last year
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ahogy mondod krixtofer, a meccs egyik legjobb futójátéka pont egy ilyen felállásból született, amit nagyon ritkán alkalmazunk. Pedig a Bush-Deuce kettős óta nagyon sokszor bejött és hát ismertek, én imádom a dual-RB rendszert, rengeteg lehetőség van benne sokoldalú backekkel. Sproles (sárga) és Thomas Brees két oldalán áll
és itt kivételesen jól használtuk ki, hogy a Falcons Sproles-ra reagálva csak két LB-vel állt fel és mindössze csak hat embert tettek a boxba.
Sproles a snap után elrohan oldalra, amire az LB vele szemben megy utána, így a boxban már csak 5 ember maradt összesen az öt falemberünkre, ami már önmagában nyerő szitu. Eközben Grubbs keresztben blokkol.
Brees a rend kedvéért még eljátszik egy passzmozdulatot is Sproles irányába.
Sproles miatt annyira biztosra vették a passzt, hogy nemcsak DB-blitzet küldtek Brees-re, de Strief (fehér kör)embere is rohant az irányítóra, így Strief szinte érintés nélkül jut el a másik LB-ig, akit sikeresen blokkol, mögöttük ott az üres terület.
1. és tízre 13 yardot hozott a play.
A másik ilyen felállásnál annyi különbség volt, hogy slotban Jimmy volt fent és ekkor nem Thomas futott, hanem ment a passz Sproles felé, 1. és 10 után az is first down lett.
több mint 11 éve
Abszolút! Ha jók az emlékeim, volt két olyan play a falcons ellen, amikor PT és Sproles is a backfielden volt egyszerre. Egyszer egy Thomas futás volt, másodszor egy Sproles screen.nem bánnék több 2RB-s playt sem. Ingarm-Sproles páros a backfielden egy Sproles futással tudna meglepetést okozni...vagy valami ilyesmi 😛clbassEgyébként amit én hiányolok mostanában az a Pierre screenek.krixtoferSproles lesérült a Denver ellen: nyerünk sorban 3 meccset.
Visszatér a Frisco ellen: kikapunk sorban kétszer. Hány futáskísérlete volt ezen a két meccsen? 0
Sproles-t már egy védelem se veszi komolyan futóként, ha ő van a backfielden, akkor már gyakran nem LB-t, hanem 5. DB-t tesznek fel a pályára.
Beszélő játékos, ahogy sokáig volt Ingram is, amint elkezdtünk Ingram felé dobálni, rögtön nagyobb területe lett a futáshoz is.
Az RB-k egysíkú használata az egyik legnagyobb gond a támadóstratégiánkban. atapapa
több mint 11 éve
Teljesen jogos felvetés 😕 SP remélem otthon is "dolgozik" és jövőre valami extra sémával tér vissza, amiben ezt a problémát is kiküszöböli. Ennyi RB-vel az aktív keretben lehetnénk kreatívabbak is. nem bánnék több 2RB-s playt sem. Ingarm-Sproles páros a backfielden egy Sproles futással tudna meglepetést okozni...vagy valami ilyesmi 😛Egyébként amit én hiányolok mostanában az a Pierre screenek.krixtoferSproles lesérült a Denver ellen: nyerünk sorban 3 meccset.
Visszatér a Frisco ellen: kikapunk sorban kétszer. Hány futáskísérlete volt ezen a két meccsen? 0
Sproles-t már egy védelem se veszi komolyan futóként, ha ő van a backfielden, akkor már gyakran nem LB-t, hanem 5. DB-t tesznek fel a pályára.
Beszélő játékos, ahogy sokáig volt Ingram is, amint elkezdtünk Ingram felé dobálni, rögtön nagyobb területe lett a futáshoz is.
Az RB-k egysíkú használata az egyik legnagyobb gond a támadóstratégiánkban. atapapa
több mint 11 éve
PO esélyeket böngészgetve jutott eszembe vala... 😊Hát idén biztos nem lesz Marching in. 😊
Medvepapa
több mint 11 éve
PO esélyeket böngészgetve jutott eszembe vala... 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Egyébként amit én hiányolok mostanában az a Pierre screenek.krixtoferSproles lesérült a Denver ellen: nyerünk sorban 3 meccset.
Az RB-k egysíkú használata az egyik legnagyobb gond a támadóstratégiánkban.
több mint 11 éve
Igen sajnos. Mondjuk gyorsan tegyük hozzá, hogy a Seahawks 0-3 a diven belül, és minden div ellenfelükkel játszanak még. Szóval tudunk reménykedni, a 3-ból elég ha 2 elkapja.Szóval: hajrá Packers, Denver, Giants, Eagles, Bears! 😊Gyurma PappaPont a leglényegesebb buktázott :/Tocy
több mint 11 éve
nekünk drukkolni elég botor dolog Janekmeg kellett próbálni 😛
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Szóval: hajrá Packers, Denver, Giants, Eagles, Bears! 😊Gyurma PappaPont a leglényegesebb buktázott :/
több mint 11 éve
Egyébként amit én hiányolok mostanában az a Pierre screenek. A másik pedig az, hogy Brees kicsit fusson is, ha úgy adódik. Tudom, inkább megoldja kézzel, de néha megpróbálkozhatna vele.
több mint 11 éve
Szóval: hajrá Packers, Denver, Giants, Eagles, Bears! 😊
több mint 11 éve
Tényleg mekkora poéngyáros már. Sasjózsefi és betliduói magasságokban (amenyiben a negatív tartomány is magasságnak számít persze).EMPTY ABBÓL CSINÁLT POÉNT, HOGY BREES 5 PICKET DOBOTT CSÜTÖRTÖKÖN! HILARIOUS!shawnkabeszarás, a Brees család már megvette a karácsonyfát 😀Már a TNF-en elkezdte az ajándékozást is 😀
shawnka
Merry Breesmas!empty taxi
több mint 11 éve
Nyer nektek egy meccset Brees, és rögtön mekkora arcotok lesz 😀
több mint 11 éve
EMPTY ABBÓL CSINÁLT POÉNT, HOGY BREES 5 PICKET DOBOTT CSÜTÖRTÖKÖN! HILARIOUS!beszarás, a Brees család már megvette a karácsonyfát 😀Már a TNF-en elkezdte az ajándékozást is 😀
shawnka
Merry Breesmas!empty taxi
több mint 11 éve
beszarás, a Brees család már megvette a karácsonyfát 😀Már a TNF-en elkezdte az ajándékozást is 😀
shawnka
Merry Breesmas!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
beszarás, a Brees család már megvette a karácsonyfát 😀több mint 11 éve
A profi sportolóknak nem engedélyezett a sportfogadás! 😀Szerintem reális lehet ez a PO, ha tényleg úgy alakul. Az egyetlen bökkenő csak saját magunk lehetünk. Képesek vagyunk-e legyőzni magunkat?!krixtofernem értem, hogy minek az ellenfél a pályára? sokkal egyszerűbb volna, hogy játszik az O a D ellen, az ellenfél meg fogad a meccs előtt vmeikre 😛peach
több mint 11 éve
Szerintem reális lehet ez a PO, ha tényleg úgy alakul. Az egyetlen bökkenő csak saját magunk lehetünk. Képesek vagyunk-e legyőzni magunkat?!krixtofernem értem, hogy minek az ellenfél a pályára? sokkal egyszerűbb volna, hogy játszik az O a D ellen, az ellenfél meg fogad a meccs előtt vmeikre 😛
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Szerintem reális lehet ez a PO, ha tényleg úgy alakul. Az egyetlen bökkenő csak saját magunk lehetünk. Képesek vagyunk-e legyőzni magunkat?!