New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapa
Hah'.. Buzogányok...krixtofer
csak lelkesek.shawnka
Tök jó, hogy ha White csendben marad, akkor is találnak az atlantaiak lehetőséget a plusz motiváció nyújtására 😀Gyurma Pappa
szerintem pofázott Roddy a héten is 😀 idézem a kulcsmondatot
It's not like they came out here and won a game, I think we kind of gave it to them.Roddy White
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek. atapapa
csak lelkesek.shawnka
Tök jó, hogy ha White csendben marad, akkor is találnak az atlantaiak lehetőséget a plusz motiváció nyújtására 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
csak lelkesek.
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Hah'.. Buzogányok...
több mint 12 éve
Ha alltime-ban nézzük, akkor szerintem sok vita nincs, hat darab "top5" irányító van a ligában. 😀 Az említett négy, plusz Roethlisberger és Eli. A többiek közel sem érnek hozzájuk.

Ha viszont csak az idei szezont nézzük, akkor szerintem Ryan erősen top5. De persze szeressétek csak kétségbe vonni. 😀peterk2005
Big Bent kihagytam, lol 😊

Azt hiszem pont ezt írtam én is, annyira jól kiemeltem, hogy kétszer leírtam, hogy összességében 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Idén mutatott már meg más érdemeket is, összességében top5 iránytónak, összességében még nem gondolom (mielőtt indul a kötekedés, sorrend nélkül: P. Manning, Brady, Rodgers, Brees első négy helye nem lehet kérdéses, most az 5. helyre mondjuk a Eli-Ryan-Schaub-Stafford közül nekem nehéz választani), de a "clutchsága" az, amivel a tophoz tartozik, és ezért a Falcons szurkolói ebbe szoktak "kapaszkodni". Kb. ennyi.Gyurma Pappa
Ha alltime-ban nézzük, akkor szerintem sok vita nincs, hat darab "top5" irányító van a ligában. 😀 Az említett négy, plusz Roethlisberger és Eli. A többiek közel sem érnek hozzájuk.

Ha viszont csak az idei szezont nézzük, akkor szerintem Ryan erősen top5. De persze szeressétek csak kétségbe vonni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Van ennek bármi jelentősége? Rodgers tökutolsó a rangsorban, de ettől még nem könnyebb megverni a Packers-t...peterk2005
Most minden különösebb köcsögölési szándék nélkül mondom, annyiban van, hogy sokáig Ryan egyetlen igazi előnyeként ezt emlegették.

Idén mutatott már meg más érdemeket is, összességében top5 iránytónak, összességében még nem gondolom (mielőtt indul a kötekedés, sorrend nélkül: P. Manning, Brady, Rodgers, Brees első négy helye nem lehet kérdéses, most az 5. helyre mondjuk a Eli-Ryan-Schaub-Stafford közül nekem nehéz választani), de a "clutchsága" az, amivel a tophoz tartozik, és ezért a Falcons szurkolói ebbe szoktak "kapaszkodni". Kb. ennyi.

Mi meg szeretjük ezt kétségbe vonni 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért megnézném a 29 győztes meccsnél az ellenfelek átlagos erősségét. Gyurma Pappa
Nem pont ez, de hasonló:  www.coldhardfootballfacts.com/content/best-and-worst-quarterback-records-the-clutch-adjusted-for-strength-schedule/18941/empty taxi
Matt Ryan 0.455
Drew Brees 0.519
Gyurma Pappa
Egy adatot kiragadni kissé nagyképű dolog ennyi közül szvsz.
Ha már itt tartunk 50+%-os csapatok ellen:
Ryan 6-10 37,5%
Brees 12-27 30,8%
Markáns különbség szar csapatok ellen van:
Ryan 7-1
Brees 8-9empty taxi
Nem hinném, hogy nagyképű lennék, de lelked rajta.Gyurma Pappa
Van ennek bármi jelentősége? Rodgers tökutolsó a rangsorban, de ettől még nem könnyebb megverni a Packers-t...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Strief és White limitáltan edzett, ők kérdésesek, de szerintem nem fognak játszani...Tocy
Striefre van remény

Az atlantai repülőtér dolgozói megdobálták a csapatot szállító buszt tojással az éjjel. Utoljára ilyenről 2009-ben hallottam, akkor Philiben a szurkolók voltak ennyire intelligensek.

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Quddus, Brown, Galette, Johnson, Roby out...Strief és White limitáltan edzett, ők kérdésesek, de szerintem nem fognak játszani...Mack viszont igen.
több mint 12 éve
Azért megnézném a 29 győztes meccsnél az ellenfelek átlagos erősségét. Gyurma Pappa
Nem pont ez, de hasonló:  www.coldhardfootballfacts.com/content/best-and-worst-quarterback-records-the-clutch-adjusted-for-strength-schedule/18941/empty taxi
Matt Ryan 0.455
Drew Brees 0.519
Gyurma Pappa
Ryan 6-10 37,5%
Brees 12-27 30,8%
Ryan 7-1
Brees 8-9empty taxi
Nem hinném, hogy nagyképű lennék, de lelked rajta.

Sokkal korrektebb 2-vel több adatok kiemelni. Amikor a kérdésem annyi volt, hogy mennyi a W str, és ezt emeltem ki.

A dolog érdekessége, hogy Breesnél egyben van kezelve a SD-os időszak a mostanival, ahol ugye nem ő volt a fő "showelem", és az a O közel sem ráépült. Csak 2004-ben játszott a saját átlagos QB Rating-je fölött, a New Orleansban csak 2007-ben játszott alatta.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Matt Ryan 0.455
Drew Brees 0.519
Gyurma Pappa
Ryan 6-10 37,5%
Brees 12-27 30,8%
Ryan 7-1
Brees 8-9

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ezt a sallert már megkaptuk 2 hete pont a saintstől 😉peach
4 ponttal kikapni, nem igazi pofon.
Gyurma Pappa
Azért egy veretlen csapat számára lehet pofon az is.

videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.html
11:00-tól 😊atapapa
még nem említettem: a fedex egy hengerben meghozta a díjat, egy 25 dolláros "kép" a fotós aláírásával

Azt kicsit sajnálom, hogy filccel ráírták az eseményt, én is kikövetkeztettem volna a körülményeket 😊
(szerk: sötét lett ez a kép mert a vakut és a lámpát is nagyon visszaverte volna, élőben jobban fest  media.nola.com/tpphotos/photo/2012/10/11675345-standard.jpg )

Vadászom hozzá egy keretet és megy ez mellé

több mint 12 éve
Matt Ryan 0.455
Drew Brees 0.519

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
ezt annó bemásoltam a csoporttopikba de senkit sem érdekelt 😕 😀

-ON-

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem pont ez, de hasonló:  www.coldhardfootballfacts.com/content/best-and-worst-quarterback-records-the-clutch-adjusted-for-strength-schedule/18941/

Madden hates me.
több mint 12 éve
4 ponttal kikapni, nem igazi pofon. Jól mutatja a szívemcsücske White nyilatkozata is, miszerint "megverte magát a Falcons brühühühü" kártyát előkapta közbe.

Az igazi pofon 10+ ponttal kikapni, hazai pályán, 3 pickkel és egy fumble-lel, teljesen reménytelen játékkal. Nem mondom, hogy ez most lesz, csak mondom, hogy az saller.

Pl. nem gondolom, hogy annyira rosszul jött volna a vereség a 49erstől (matekügyileg rosszabbul nézünk ki), Jr. talán megint olyan megfontolt lesz, mint az első meccsen volt, és nem rontunk ajtóstól a házba. Ha a következő 5 meccset nyerni tudjuk, akkor tényleg ott a helyünk a PO-ban, ha nem akkor nem. A Denver és a 49ers elleni vereség teljesen vállalható, az idény nem itt ment el.

több mint 12 éve
Szerintem nyertek. Az utóbbi időkben az Atlanta játszott egy csomó last minute, kiélezett, alkalomadtán kimondottan szerencsés meccset, amit mind megnyert. Az ilyen sorozatokat igen gyakran egy pofon szokta lezárni, hogy aztán onnan újra lendületet vegyen a csapat. Szerintem az Atlanta és a Houston is már pár forduló óta "keresi" ezt a pofont. És, ha valaki be tudja nekik vinni a saját otthonukban, azok pont ti vagytok.peterk2005
Ez igaz, de úgy látom azt észre se vettétek, mert továbbra is pofon kereső módban játszotok. 😊

Vagy nem? Since 2008, #Falcons are 29-11 in one score games. Their .725 winning % is best in NFL in that span.empty taxi
Ez nem cáfolja amit mondtam, legfeljebb azt igazolja, hogy évek óta hasonlóan viselkednek. 😊 Sőt, ha már itt tartunk, olyanok, mint a rossz kamaszok, akik megvárják az utolsó utáni pillanatot arra a pofonra. (playoff) 😀

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Szerintem nyertek. Az utóbbi időkben az Atlanta játszott egy csomó last minute, kiélezett, alkalomadtán kimondottan szerencsés meccset, amit mind megnyert. Az ilyen sorozatokat igen gyakran egy pofon szokta lezárni, hogy aztán onnan újra lendületet vegyen a csapat. Szerintem az Atlanta és a Houston is már pár forduló óta "keresi" ezt a pofont. És, ha valaki be tudja nekik vinni a saját otthonukban, azok pont ti vagytok.peterk2005
ezt a sallert már megkaptuk 2 hete pont a saintstől 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vagy nem?
Since 2008, #Falcons are 29-11 in one score games. Their .725 winning % is best in NFL in that span.
empty taxi
Csak ebből a 11-ből ötért pont minket terhel a felelősség 😉atapapa
Ezt akartam írni, a Saints ellen 1-5 ez az arány 2008 óta. 😊 Egyszer nyert a Falcons nagyon (34-20 2008. november 9-én), és egyébként mi nyertünk még 2-szer: 35-27 (btw: ez nem 1 score game?), 45-16.

Azért megnézném a 29 győztes meccsnél az ellenfelek átlagos erősségét.

több mint 12 éve
Vagy nem?
Since 2008, #Falcons are 29-11 in one score games. Their .725 winning % is best in NFL in that span.
empty taxi
Csak ebből a 11-ből ötért pont minket terhel a felelősség 😉

több mint 12 éve
Vagy nem?

Jah h hozzak vmi nem off hírt:
Saints OC Pete Carmichael Jr., a BC graduate, is on radar of BC athletic dept. as a potential HC, per source.

Madden hates me.
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
A hétvégén sima győzelem. Nem is értem, hogy felmerül más opció is egyáltalán. 11-2 ide. Pár nap múlva 10 közte. Így megy ez és kész.
több mint 12 éve
Jó hír: se Colston, se Moore nincs említve a mai sérültekről szóló jelentésben. Quddus az agyrázkódása miatt nem edzett, DNP még Roby, Brown, Galette, Tom Johnson. Harris viszont IR-en kötött ki.

Carmichaelt állítólag vinné HC-nak a Boston College (anno ott végzett). Az előző OC-nk is az NCAA-ben lett HC.

több mint 12 éve
Az utolsó 3 atlantai meccsünkön egyaránt 3 ponttal, azaz egy fg-vel nyertünk. Bármelyik meccsen nagyon könnyen billenhetett volna a vége a másik oldalra is, bár minél több az ilyen szoros W, annál kevésbé lehet a véletlenre fogni.

Még egy gondolat erejéig visszakanyarodnék a vasárnapi meccsre, olvastam egy nolás újságíró elemzését és figyelemreméltó gondolatot fogalmazott meg.
Szerinte a meccs fordulópontja nem a két, időben közeli pick six volt, és ezt arra alapozza, hogy rögtön utána egy 80 yardos drive-ot vezettünk TD-vel a végén, a drive során ötször passzoltunk és négyszer futottunk, vagyis még ekkor se volt nagy pánik a playhívásban.

A fickó fordulópontként azt jelölte meg, amikor a 3. negyedben, 5:13-kor 21-28-as állásnál visszakerült hozzánk a labda, rögtön csináltunk egy first downt és már a frisco 42 yardosánál voltunk. Ekkor második és tízre dobott mély passzt Brees Morganre, Rogers hátulról belekapott Morganbe,

majd a play végén Morgan visszakapott, hogy ne legyen pick.
Szerintem a helyes ítélet az lett volna, hogy DPI majd OPI és a büntik kioltják egymást, újra 2. és tíz. Ehelyett lett 2. és húsz, majd 3. és húsznál még Brees-t sackelték és így a mi 44 yardosunktól kellett puntolni.
Ennél a második és 20-nál nézték el a sporik a vendégeknek ezt a szabálytalanságot is

Ezt követően indult a saját hat yardosáról a Frisco, ekkor volt az elnézett holding az end zone-ban, és safety helyett egy 9 perces drive-ot vezettek, a végén a Moss OPi-val.

Tehát a mi drive-unk, majd az SF drive-ja során volt 4 súlyos játékvezetői hiba (bár ezekre az újságíró PC-módon nem utal), mind a mi kárunkra, amiből már nem volt visszaút: csak a 4. negyed közepén került vissza hozzánk a labda 10 pont hátrányban. A meccs hátralévő részében már értelemszerűen csak passzoltunk, háromszor sackelték Brees-t ekkor, míg az ezt megelőző 3 és fél negyedben csak kétszer.

Összegezve: bár most is úgy gondolom, hogy túl agresszív volt az O a két pick idején, de átnézve a playeket, egyáltalán nem volt gond a futás/passz aránnyal a 4. negyedig, onnan meg már más választás nem volt.