New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Davisnek 120+ meccse lesz szvsz. Nem fogjuk tudni levédekezni most sem.. A lényeg a Saints W és minden happy. 😊
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
mert még nem jártak a Century Link(Qwest), Ford Field, UoP-ben sem soha...😀
jajj ti csacsik 😊petey
És ott hány snapet játszott Kaepernick, te csacsi 😊
Superdome-nál amúgy sincs hangosabb hely az NFL-ben szerintem.

Nem CK-tól tartok elsősorban, hanem a futástól, jelenleg a legtöbb yardot, legjobb átlaggal teszitek meg a földön, míg ellenünk a legtöbb yardot, második legtöbb átlaggal hozzák az ellenfelek. Ha ezzel nem tudunk mit kezdeni, akkor irányíthat nálatok akárki. atapapa
na látod, ezért flösleges a hangzavart citálni, állítsátok meg GOre/Huntert, aztán beszélhetünk. 😊
gondolom VD triplázva lesz, okulva januárból.

több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Kaepernick kezd ellenünkDub
Jöjjön.
Meglátjuk mennyire lesz nagyfiú 130 decibellel a fülében.
atapapa
Ez azért még nem biztos. A hangzavar meg pont annyira fogja zavarni, mint Alexet zavarná meccsrutin ide, vagy oda.

Ennyidiverdoc
Ja, azt az első rendesebb sacknél az orrán jön ki a cucc... 😀[/quote

És ki fogja áttörni Iupatiékat? 😊somoskovig

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
jajj ti csacsik 😊petey
És ott hány snapet játszott Kaepernick, te csacsi 😊
Superdome-nál amúgy sincs hangosabb hely az NFL-ben szerintem.

Nem CK-tól tartok elsősorban, hanem a futástól, jelenleg a legtöbb yardot, legjobb átlaggal teszitek meg a földön, míg ellenünk a legtöbb yardot, második legtöbb átlaggal hozzák az ellenfelek. Ha ezzel nem tudunk mit kezdeni, akkor irányíthat nálatok akárki.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
jajj ti csacsik 😊

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Jöjjön.
atapapa
Ez azért még nem biztos. A hangzavar meg pont annyira fogja zavarni, mint Alexet zavarná meccsrutin ide, vagy oda.

Ennyidiverdoc
Ja, azt az első rendesebb sacknél az orrán jön ki a cucc... 😀somoskovig

Ennyi 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Jöjjön.
atapapa

Ennyidiverdoc
Ja, azt az első rendesebb sacknél az orrán jön ki a cucc... 😀

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Jöjjön.
atapapa

Ennyi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Jöjjön.

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Kaepernick kezd ellenünk, a múlt hét alapján, annyira nagyon nem örülök neki...
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8661168/colin-kaepernick-san-francisco-49ers-start-vs-new-orleans-saints-according-report
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Láttam én is, de kb. két részt leszámítva nem valami fantáziadús. Igaz, önmagában Goodell mint Hitler, elég korrekt párhuzam.

Hoztunk is egy T-t az éjjel.
A Falcons vajon melyik csapat PS-éből rántott be egy G-t, hogy pótolja az eltiltott játékosukat? 😊atapapa
remélem az arizónáéból 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Láttam én is, de kb. két részt leszámítva nem valami fantáziadús. Igaz, önmagában Goodell mint Hitler, elég korrekt párhuzam.

Hoztunk is egy T-t az éjjel.
A Falcons vajon melyik csapat PS-éből rántott be egy G-t, hogy pótolja az eltiltott játékosukat? 😊

több mint 12 éve
keke New Orleans Saints 22

Ismét B&G Review-ról linkelek, szólhatok ha esetleg unjátok már, nekem tetszenek. 😊

A videóból hoztak már ki többet is, de azért kreatív, 0:55-nél besírtam 😀😀
több mint 12 éve
Ennek a védelemnek csak betoltunk 30 pont felett idegenben.
Ami nagyon aggaszt, az az OL, Strief sérült, Brown a helyén lesérült, állítólag most hozunk valakit a piacról... Rosszabbkor nem is mehetett volna tropára a fal, mint egy ilyen DL-nal szemben.

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Nekem Sproles után 2. számú kedvenc 😊
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Szép kis történet. Szimpatikus ez a kis ember. 😊
több mint 12 éve
Na jah, csak a Bears D is kapott 32 pontot...na mindegy, majd visszajön Smith, és megoldja a védelmünk helyett 😀Tocy
Nyerjünk 35-32-re, én leszek azzal is 😛Gyurma Pappa
Na mondjuk ha ez ellen a védelem ellen tudunk 35 pontot szerezni, akkor nyerjünk is 😀
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Na jah, csak a Bears D is kapott 32 pontot...na mindegy, majd visszajön Smith, és megoldja a védelmünk helyett 😀Tocy
Nyerjünk 35-32-re, én leszek azzal is 😛

több mint 12 éve
Na jah, csak a Bears D is kapott 32 pontot...na mindegy, majd visszajön Smith, és megoldja a védelmünk helyett 😀
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Mit is akarunk mi ez ellen a 49ers ellen?Tocy
Egyszerű. Nem ez ellen a Niners ellen fogtok játszani, hanem a múlt heti ellen, és nem lesz gond. 😊peterk2005
Erről van szó. Nem volt idén két igazán jó meccsük egymás után, ráadásul a mi O-nk azért nem a Bears O.

Jó móka lesz, a következő két héten 4 nap alatt kétszer lesz "év meccse" kategória, már nagyon várom.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mit is akarunk mi ez ellen a 49ers ellen?Tocy
Egyszerű. Nem ez ellen a Niners ellen fogtok játszani, hanem a múlt heti ellen, és nem lesz gond.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mit is akarunk mi ez ellen a 49ers ellen?
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem, a konfmérleg számít.atapapa
Igazad van. De nem gond, abban is jobban fogtok állni, ha 10-6-nál kell majd tiebreakert nézni. 😊

Ez nagyjából olyan, mintha arra lennél büszke, hogy megmondtad: az a csapat nyer, amelyik több TD-t ér el 😊 Az elmúlt 6 évben az összes meccsünket buktuk, ahol Brees legalább 50-t passzolt.atapapa
Az "addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik" is oltári közhely, de igaz. 😊 Az a lényeg, hogy passz-közhely is kezd működni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az egyik WC helyet úgyis elviszi a North, a Seattle kellemes meglepetés csapat, de nem hiszem, hogy 4:2-nél jobb mérleggel zárná a maradék meccseit (az 10-6), ha pedig így lesz, akkor még egy vereséggel is ti álltok jobban, mert a Seattle divízió mérlege borzalmas. (A W/L mutató és a tie breaker után az a harmadik szempont a besorolásnál).
peterk2005
Nem, a konfmérleg számít.

Egyébként a szezon elején mondtam, hogy amíg Brees 50 snap körül passzol, addig a csapat nem megy sokra. Nos, igazam lett, vagy igazam lett?
peterk2005
Ez nagyjából olyan, mintha arra lennél büszke, hogy megmondtad: az a csapat nyer, amelyik több TD-t ér el 😊
Az elmúlt 6 évben az összes meccsünket buktuk, ahol Brees legalább 50-t passzolt.

Egyébként lehet hogy sok ez a bekapott 404 yard, mégis eddig ez a legkevesebb a szezon során.

Brees kicsapott mellényzsebből 1millió dollárt a Sandy áldozatainak javára.