New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ellenünk most szerintem simán nyertek. Tele vagyunk sérültekkel. De még ha nem is lennénk, akkor is erősebb csapatotok van. Igaz a passz játékunk elég jó, de az egyedül nem lesz elég. Sőt a spec team recovery részén nagyon gyengék vagyunk, ti meg úgy tudom a visszahordásokban nagyon jók vagytok! 😊
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Utoljára 2008-ban néztünk ilyen dilemmával szembe. Én akkor úgy voltam vele, hogy ementálivédelemmel ne jussunk PO-ba, mert nincs szükség komolyabb csapattól rögtön 20 pontos zakóval búcsúzni, majd 6-8-10 hellyel hátrébb draftolni.
Azóta valamennyit változtatott a véleményemen az, hogy egymást követően SB-t nyert egy 9-7-es divgyőztes, meg egy 10-6-os WC-csapat. Meg ez kicsit már presztízskérdés is, az elmúlt 6 szezonból négyszer PO-ban voltunk, ne legyen már nélkülünk rájátszás.
Ha SS képes annyit kihozni a védelemből, hogy az eddig bizonyos szempontból történelmileg legrosszabb D elfogatható szintet hozzon, és ez PO-t ér, akkor hurrá.
Ám a gondom az, hogy szerintem még egy elég jó 5-2-es finissel se tudnánk WC-helyet fogni az idei NFC-ben.

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Ha viszont ilyen 9-7-es vagy 10-6-os mérleggel bukjuk a PO-t, az fájna később a drafton, már a mostani mérleggel is kb. a 15. helyen húznánk, akkor meg egy 20. hellyel kéne megoldani a pass rusher kérdést, ami nehezebb lesz.

atapapa
Pont ez vetődött fel bennem is. Szerintem nincs értelme mindenáron hajtani a PO-ra, mert még ha valahogy be is jutunk nem hiszem, hogy hosszabb menetelésre számíthatnánk, viszont rontjuk a draft-pozíciónkat.
Kb. ilyen "suck for Luck" helyzet ez, mint tavaly a Colts-nál, de mint szurkoló, ez bennem elég kettős érzelmeket kelt, mert természetesen azért drukkolok, hogy a csapat minden meccset nyerjen meg. :-\BB
Tehát ha nem nyerünk Super Bowl-t, akkor a PO-ba jutás semmit nem ér? Mert szerintem igen...
több mint 12 éve
BB New Orleans Saints 42 — Who Dat!
Ha viszont ilyen 9-7-es vagy 10-6-os mérleggel bukjuk a PO-t, az fájna később a drafton, már a mostani mérleggel is kb. a 15. helyen húznánk, akkor meg egy 20. hellyel kéne megoldani a pass rusher kérdést, ami nehezebb lesz.

atapapa
Pont ez vetődött fel bennem is. Szerintem nincs értelme mindenáron hajtani a PO-ra, mert még ha valahogy be is jutunk nem hiszem, hogy hosszabb menetelésre számíthatnánk, viszont rontjuk a draft-pozíciónkat.
Kb. ilyen "suck for Luck" helyzet ez, mint tavaly a Colts-nál, de mint szurkoló, ez bennem elég kettős érzelmeket kelt, mert természetesen azért drukkolok, hogy a csapat minden meccset nyerjen meg. :-\
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Épp most nézek a Viasat Exploreren egy dokumentumfilmet, egy NO-i középiskoláról, 2008-as forgatású, baromi komoly cucc, nézzétek meg.

America's Toughest High School a címe, sajnos nem találtam értelmes linket hozzá, de hátha.

több mint 12 éve
Hajduval pont tegnap beszélgettem arról, hogy ez a wildcard dolog nagyon irreális perpill. A Seattle/49ers-Green Bay/Bears versengéshez karcsúnak érzem magunkat. Ezek a hátralévő 7 meccsből nyerni fognak legalább négyet, ahhoz meg a D-nek további hatalmas fejlődésre lenne szüksége, hogy mi hozzunk legalább ötöt. Mivel a GB megvert minket, ha be is érnénk őket WC-helyen, ők mennének tovább, ezért lesz nagy meccs a Frisco elleni, mert ha azt hozzuk, talán a SEA megelőzi őket és a 49-esekkel azonos mérleg esetén mi érhetnénk révbe. (szerk: hülyeség, rájöttem közben hogy ez lehetetlen, mert a Frisconak van egy döntetlenje is)

Pedig szükség lenne rá, a két endünk a 15 legrosszabb között van a posztján pass rusban

www.profootballfocus.com/blog/2012/11/14/signature-stat-snapshot-pass-rushing-productivity/

ez a harper snap meg hogy? milyen szerepkörben volt fent?

adam77
victory formation 😊
Ha a meccs végén térdelünk, akkor Brees mögé Harper áll. Kivéve olyan eseteket, mint pl. amikor Bradford egy szerzett labda után befutotta Harpert. Akkor büntetésből kimaradt a végén 😊
atapapa

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok írni, de White most kifejezetten hiányozna...

Sproles juhú 😀 Strief és Galette sem edzett még mindig, nem hangzik jónak...

Amúgy nem 11-5, mert a Falcons vissza fog vágni :/ De a PO-ban ismét elkészül a sólyompörkölt 😀Tocy
Miről beszélsz?hajdu
tényközlés 😀peach
Wishful thinkinghajdu
Az tény, hogy nagy meccs lesz szvsz.

több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok írni, de White most kifejezetten hiányozna...

Amúgy nem 11-5, mert a Falcons vissza fog vágni :/ De a PO-ban ismét elkészül a sólyompörkölt 😀Tocy
Miről beszélsz?hajdu
tényközlés 😀peach
Wishful thinking
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)

Miről beszélsz?hajdu
tényközlés 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve

Miről beszélsz?
több mint 12 éve

Szerk: "snapszámláló"

C Ivory RB 10 16%

T Cadet RB 6 10%

R Harper SS 1 2%
😊

atapapa
adam77
victory formation 😊
Ha a meccs végén térdelünk, akkor Brees mögé Harper áll. Kivéve olyan eseteket, mint pl. amikor Bradford egy szerzett labda után befutotta Harpert. Akkor büntetésből kimaradt a végén 😊

több mint 12 éve
adam77 New Orleans Saints 635

C Ivory RB 10 16%

T Cadet RB 6 10%

R Harper SS 1 2%
😊atapapa
több mint 12 éve

Amúgy nem 11-5, mert a Falcons vissza fog vágni :/ De a PO-ban ismét elkészül a sólyompörkölt 😀
több mint 12 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 487 — playoffs???
Ez a löket McCray mutatványra emlékeztet, amikor szegény Kurt nem tudta hány óra van. Ez tényleg lights out 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
😀 olyasmi, de itt az a slusszpoén, hogy Henderson 60 fonttal könnyebb Abrahamnél. Tehát ezt úgy képzeljük el, mintha annak idején Kurt zúzta volna le Bobbyt 😊atapapa
régen kúrt 😀

több mint 12 éve
Nem mindegy, hogy "snapszámláló", vagy "snapsz-számláló"! 😀😀zemanla
Valakinek túl sokat jár a drinken az esze 😉

Azért én Ingramat nem vágnám ki! Tény, hogy az első 7 meccsen nem csinált semmi, de most bizonyít Sproles hiányában. Jó lesz ő, De az tény, hogy Sproles-Pierre helye fix. Ingram-Ivory(-Cadet).. Nem lesz egyszerű dönteni.. Szvsz Ivory lenne a 3. back.krixtofer
mindegy, mert szerintem ritkán lesz az első 4 egészséges, csoda hogy egyáltalán fél szezont lehúztunk sárülésmentes futóval.

Jimmy a hét támadója az NFC-ben, nem gondoltam volna, hogy Peterson vagy CJ megelőzhető. Talán leszólt Goodell az érdekünkben 😉

Sproles pedig újra edzett, közel fullon, viszont White nem, csak annyit tudni hogy térd :/ Volt egy jó meccse végre és rögtön kiesik.

több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Azért én Ingramat nem vágnám ki! Tény, hogy az első 7 meccsen nem csinált semmi, de most bizonyít Sproles hiányában. Jó lesz ő, De az tény, hogy Sproles-Pierre helye fix. Ingram-Ivory(-Cadet).. Nem lesz egyszerű dönteni.. Szvsz Ivory lenne a 3. back.
több mint 12 éve
A helyes válasz 11-5
több mint 12 éve
Javíthatnál 4-5-re 😊hajdu
Bocs, mindig elfelejtem. Legjobb lesz, ha beírom előre a 10-6-ot 😀
több mint 12 éve
Javíthatnál 4-5-re 😊
több mint 12 éve
PR X. 😀
Atlanta: "Ki hitte volna, hogy pont a Saints ellen úszik el a veretlenség? Mindenki, akit ismerek"hajdu
Meglepő, de idén ebben a győzelemben voltam a legbiztosabb, meg a denveri vereségben...mondjuk meccs előtt írtam havernak, hogy na ma elkenjük a Falconst, és inenntől egy rossz meccs csúszik csak be, és 10-6-tal bejutunk a PO-ba 😀
több mint 12 éve
PR X. 😀
Atlanta: "Ki hitte volna, hogy pont a Saints ellen úszik el a veretlenség? Mindenki, akit ismerek"
több mint 12 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Nem mindegy, hogy "snapszámláló", vagy "snapsz-számláló"! 😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Szerény szurkolók vagyunk 😊

Némi stat: red zone offense-ben ebben a pillanatban a liga legjobbjai vagyunk, 71%-kal, ami 12%-kal jobb a tavalyinál.
Red zone D: a középmezőnyben vagyunk (52%), de ez tavalyhoz képest hatalmas előrelépés, akkor 61%-kal a második legrosszabbak voltunk.
Ami különösen érdekes, hogy hazai pályán a red zone-ban a 3. legjobban védekező csapat vagyunk, idegenben viszont az ötödik legrosszabb.

Az Oakland még nálunk is szélsőségesebb csapat a red zone-ban, pechünkre otthon sokkal jobbak. Red zone O 36%, de hazai pályán 60%, red zone D 63%, de hazai pályán 54%.

Offense (62 snaps)

J Evans G 62 100%

B Grubbs G 62 100%

J Bushrod T 62 100%

B De La Puente C 62 100%

C Brown T 62 100%

D Brees QB 62 100%

D Henderson WR 43 69%

M Colston WR 42 68%

J Graham TE 34 55%

P Thomas RB 27 44%

L Moore WR 27 44%

E Olsen G 26 42%

M Ingram RB 24 39%

J Morgan WR 24 39%

D Thomas TE 23 37%

J Collins FB 23 37%

C Ivory RB 10 16%

T Cadet RB 6 10%

R Harper SS 1 2%
😊

Defense (73 snaps)

R Harper SS 73 100%

M Jenkins FS 73 100%

P Robinson CB 73 100%

C Lofton LB 73 100%

J Greer CB 66 90%

C Jordan DE 65 89%

S Ellis DT 60 82%

W Smith DE 55 75%

T Johnson DT 45 62%

J Patrick CB 28 38%

J Vilma LB 28 38%

T McBride DE 26 36%

I Abdul-Quddus FS 23 32%

J Casillas LB 22 30%

A Hicks DT 22 30%

B Bunkley DT 21 29%

C White CB 19 26%

D Hawthorne LB 19 26%

M Wilson DE 12 16%

Érdekes, hogy viszonylag milyen sokat álltunk fel 6. falemberrel, Olsennel. Az is furcsa, hogy Henderson volt a legtöbbet a pályán az elkapók közül, mégsem volt elkapása (kétszer dobott rá Brees).
Ugyanez Thomas, csak hét "érintése" volt (Cadetet leszámítva ez a legkevesebb volt a backek közül), de neki jutott a legtöbb snap.

több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
Mert egy ilyen győzelem után, mindenki 1 hétig folyamatosan matt részeg! 😀
több mint 12 éve
Érdekes, hogy egy Falcons elleni győzelem után van itt a legnagyobb csend 😀