New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.htmlGrat! 😊
11:00-tól 😊atapapa
több mint 12 éve
Holder szerint ez uniszex név 😉videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.htmllol 😀 😀 😀 she? 😀Gyurma Pappa
Több szokott lenni, de ez nem volt egyszerű kérdés, ráadásul a helyes válasz pont változott az előző műsor napján Camarillo leigazolásával.videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.htmlEz nem semmi 😂 ketten voltatok csak a kalapban? 😊
Természetesen gartulálok 😉
clbass
több mint 12 éve
volt közös meccsnézés?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ezek után az Atlanta pláne szopni fog (meg ne kérdezze bárki is,hogy jön ez ide... Csak muszáj volt lerínom. 😊
több mint 12 éve
videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.htmlEz nem semmi 😂 ketten voltatok csak a kalapban? 😊
Természetesen gartulálok 😉
több mint 12 éve
videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.htmlBármit is nyertél köteles vagy megosztani közösségünk tagjaival, Baby. 😀
több mint 12 éve
videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.htmllol 😀 😀 😀 she? 😀
több mint 12 éve
videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.html11:00-tól 😊
több mint 12 éve
Jó kérdés 😊Utánanéztem, és miután a kirúgását követően átment a waiveren, IR-re tettük. Amit nem igazán értek... valami szokásos Loomis-trükköt sejtek.
Szerk: Galette és Strief se edzett ma :/
több mint 12 éve
Az okés, hogy kitettük, de akkor miért van IR-en?
több mint 12 éve
Romeust kitettük, miután kb. 1 hét edzés után megint szezonra szóló sérülést szenvedett. Toon rehabjáról nem nagyon volt hír, olyan nagy gáz nem lehet vele.
több mint 12 éve
Valaki tud valamit Toon-ról és Romeus-ról, hogy haladnak,épülnek a sérüléseikből? Romeusra mikor számíthatunk,(Jövőre)?
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
Ez alapján 7 héten át prevent D-t játszottunk 😉Jellemzően cover 2-vel álltunk fel abban a drive-ban, ami ha nem is hozott annyira agresszív játékot, mint korábban, még nem hívnám prevent D-nek. Prevent D az utolsó drive-ban volt, amikor a back7-ből szinte mindenki a snap pillanatában hátralépett vagy 20 yardot és a sekély zónába szabadon dobálhatott Vick. Ekkor kb. bő egy perc alatt 7 playből négyszer is first downt csináltak.
több mint 12 éve
Prevent D csak az utolsó drive-ban volt, még az utolsó előttiben is blitzeltünk többször. De igazából lényegtelen, ebből a meccsből az ellenfél gyatra támadójátéka miatt nem lehet sok következtetést levonni.Az egy dolog, hogy blitzeltünk, de egy hibrid coverage volt végig, abszolút a nagy play elkerülésére, még annak az árán is, hogy nyeljük a yardokat. Az Eagles RZ ötlettelensége egyértelmű volt.
atapapa
Nem tudom ilyenkor milyen "szabadságot élvez" a blitzre kijelölt játékos. atapapaIgazából dönthet úgy, hogy nem blitzel. Hazamegyek megnézem még egyszer a playt, a szar minőségű nfl.com visszajátszás alapján úgy tűnik, hogy lehet nem is volt ez egy tervezett blitz, hanem White cseszte el simán. Látni kellene a snap előtt a teljes védelmet, de mivel a két S alig látszik, így nem tudom megmondani pontosan.
Azt osztom, hogy a levegőben jó volt a sec, de szerelni továbbra se tudnak. atapapaIgen, a 4&1-es nagy McCoy futás előtt Harper és Greer is szépen elszállt. Szomorú, hogy nekik kéne nagy playt csinálni, megint csak ott tartunk, hogy nincs normális OLB.
Vilma-Lofton, amikor ketten voltak a pályán, érezhető volt a különbség, de az is látszik, hogy Vilma nincs formában, rendszeresen nem volt fent csak egy-két downt. Ha sikerül szerezni egy megfelelő OLB-t és Vilma képes még 85%-os lenni önmagához képest, akkor azért elég brutális lehet a kezdő LB sor. Mondjuk attól félek, hogy Vilma már nem lesz soha alldown LB.
Jövőhéten okosabbak leszünk, hogy mit is ér a csapat, és ki fog derülni, hogy a Falcons ténylegesen mit ér. Akármennyire is szar a Saints D most, azért a Falcons ellen össze fogja kapni magát.
több mint 12 éve
tuti a hét játéka lett volna ha bejön kár hogy ott az a ha 😛 lehet akkor másképp alakul a meccs bár a szőnyeg leterítős kép akkor is játszott volna attól félek. További sok sikert nektek még egyszer!www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000090998/Hide-and-go-seekNincs egy perce, hogy mutattam fateromnak 😀 Ilyen szinten ilyen trükköt, hogy elbújik a betűn 😂 De (majdnem) bejött...szerintem simán nem vették észre a védők annyira szürreális volt a helyzet.clbass
az még mindig nem tiszta, h itt mégis mit csináltak a védők.. lol
több mint 12 éve
Morstead mozgása volt érthetetlen, egyszer csak a belső játékos felé fordult, pedig a külsőnél volt a labda. Ha csak a returner felé mozog, már lassulni lett volna kénytelen az ellenfél.www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000090998/Hide-and-go-seekNincs egy perce, hogy mutattam fateromnak 😀 Ilyen szinten ilyen trükköt, hogy elbújik a betűn 😂 De (majdnem) bejött...szerintem simán nem vették észre a védők annyira szürreális volt a helyzet.clbass
Nagyon Leatherheads-szagú trükk volt különben, szenvedő alanyként is tetszett.
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000090998/Hide-and-go-seekNincs egy perce, hogy mutattam fateromnak 😀 Ilyen szinten ilyen trükköt, hogy elbújik a betűn 😂 De (majdnem) bejött...szerintem simán nem vették észre a védők annyira szürreális volt a helyzet.
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000090998/Hide-and-go-seekaz még mindig nem tiszta, h itt mégis mit csináltak a védők..
több mint 12 éve
Én meg is-is 😊Én most erről a meccsről beszéltem 😀Elhiheted, egy szót se szóltam volna, ha a scoring D nálunk se az utolsók egyike lenne 😊Azért a 400 yardot idén nyolcadik alkalommal most is bekaptuk. atapapaA tavaly két #1 a liga utolsó két helyezettje volt bekapott yardokban, de kapott pontokban középmezőnybe tartoztak.Gyurma Pappa
atapapa
Gyurma Pappa
Mégegyszer mondom: hagyjuk a prevent D időszakot, az indokolt volt ott, és szépen működött is, így előnyben.Gyurma PappaPrevent D csak az utolsó drive-ban volt, még az utolsó előttiben is blitzeltünk többször. De igazából lényegtelen, ebből a meccsből az ellenfél gyatra támadójátéka miatt nem lehet sok következtetést levonni.
Az egy White elváltást kivéve (amikor is neki nem lett volna szabad mennie blitzelni, ezt egy jó/tapasztalt CB felismeri, hogy emberhátrányban volt a védelem azon az oldalon, normál esetben, ott szerintem inkább a RB volt a hot route-on, de nem elemeztem halálba a playt, csak az első ránézés mondatja velem), szinte nem volt komolyabb panasz a secre.Gyurma PappaNem tudom ilyenkor milyen "szabadságot élvez" a blitzre kijelölt játékos.
Abban a playben az egész koncepció furcsa volt, White blitzre küldve, de a corner és a safety mögötte/mellette meg spriccelt vissza, mintha mind a ketten mély zónát kaptak volna, a WR előtt meg ott volt a hatalmas terület.
Azt osztom, hogy a levegőben jó volt a sec, de szerelni továbbra se tudnak.
több mint 12 éve
Mondjuk a Ti csoport elsőségetek nem igazán érinti, a seed #1-t pedig nem most fogjátok elbukni. A perfect season ígyse-úgyse lesz meg, ezt szerintem a szívének nem is annyira a mélyén minden Falcons szurkoló tudja, lesz olyan meccs, amikor amikor nem lesz misstackle majd holding 3&6-nál 😊ez a meccs pont arra volt jó, h a Failcons ellen fel legyünk tüzelve.ez volt az első ami eszembe jutott 😊 nem mintha gond lenne ellenünk a motivációval, de ez a sikerélmény még tuti tesz rá egy lapáttal 😕peach
lol
több mint 12 éve
😂
több mint 12 éve
Én most erről a meccsről beszéltem 😀Elhiheted, egy szót se szóltam volna, ha a scoring D nálunk se az utolsók egyike lenne 😊Azért a 400 yardot idén nyolcadik alkalommal most is bekaptuk. atapapaA tavaly két #1 a liga utolsó két helyezettje volt bekapott yardokban, de kapott pontokban középmezőnybe tartoztak.Gyurma Pappa
atapapa
De ha így megy tovább, és mondjuk tényleg sikerül legalább scoringban jól állni, akkor nem leszek szomorú.
Érdekes volt, hogy SS tényleg visszanyúlt a tavalyi D-hez. Az egy White elváltást kivéve (amikor is neki nem lett volna szabad mennie blitzelni, ezt egy jó/tapasztalt CB felismeri, hogy emberhátrányban volt a védelem azon az oldalon, normál esetben, ott szerintem inkább a RB volt a hot route-on, de nem elemeztem halálba a playt, csak az első ránézés mondatja velem), szinte nem volt komolyabb panasz a secre. Mégegyszer mondom: hagyjuk a prevent D időszakot, az indokolt volt ott, és szépen működött is, így előnyben. A szélsőfutásokat pedig nem tudtuk megfogni, valamit-valamiért. Amikor Vilma volt a szélen, akkor egészen jól ment, amikor Shanle, akkor nem. Illetve Casillas is-is játékot nyomott, az első félidőben fail volt, a másodikban sokkal jobb.
(És személyes dolog: ha nem eredménykövetőzök, akkor megy a csapatnak. Lehet én jinxeltem eddig? 😀 Btw jobban tudok figyelni is)
több mint 12 éve
Elhiheted, egy szót se szóltam volna, ha a scoring D nálunk se az utolsók egyike lenne 😊Azért a 400 yardot idén nyolcadik alkalommal most is bekaptuk. atapapaA tavaly két #1 a liga utolsó két helyezettje volt bekapott yardokban, de kapott pontokban középmezőnybe tartoztak.Gyurma Pappa
Majd vasárnap kiderül, hogy léptünk-e bármit előre vagy csak az Eagles O a liga idei szépségtapasza a védelmek számára.
A támadósor idén most tetszett a legjobban, voltunk már hatékonyabbak, ám ennyire kombinatívak nem, végre nem lehetett tudni előre hogy melyik RB milyen playt hoz a pályára. Mondjuk a screen Ivoryra viccesen lett kivitelezve, de összességében egy szavunk se lehet.
Sorban valami 8. MNF-ünket nyertük meg, ha Goodellen múlik, jövőre nem játszunk hétfőn 😀
több mint 12 éve
ez a meccs pont arra volt jó, h a Failcons ellen fel legyünk tüzelve.ez volt az első ami eszembe jutott 😊 nem mintha gond lenne ellenünk a motivációval, de ez a sikerélmény még tuti tesz rá egy lapáttal 😕
lol
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...