New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
90%-ig biztos vagyok benne, hogy passrushert fogunk húzni, hacsak nem lesz valami óriási steal (lecsúszik egy top T vagy WR).Azért ezek nem rossz nevek 😊Gyurma PappaJól jön majd most egy kivétel 😛gabokocka
Na ha már itt tartunk, offseason:
- Smith kuka, drága és szar
- Vilma új szerződés, egy egészséges offseason-nel még van benne potenciál
- az olcsó FA-k maradhatnak
- remélem Toon egészséges lesz, és akkor nem kell új WR-t húzni, szerintem Hendersont elengedjük, úgy néz ki Morgan bele fog jönni, bár nagy következtetéseket nem lehet levonni, bár most volt 8 yardos elkapása 😊
- látszik, hogy Thomas kell a futás rotációba, ezen a meccsen (ahogy az előző Panthers ellenin is) jobban ment volna neki. Én nem tartom feleslegesnek Ingramot, viszont Ivory megtartása kétséges. Sproles-t nagyon szeretem, de idén keveset használtuk backfieldről, szerintem ez jövőre másképp lesz.
- Greer egészsége remélem kibír még egy-két évet, de látszik, hogy nem ő a hosszútávú megoldás, szóval kell egy CB draft vagy Jenkinst kellene megnézni újra CB-nek. Most, hogy nem kéne embert fognia, lehet jobb lesz (az idei misstackle parádéja azért egyedi volt, korábban nem volt ennyire szörnyű). PatRob továbbra is fejlődik, sokat várok tőle a következő években. White-ot nem értem minek draftoltuk, bár ezt mondtam annak idején PatRobra is. Sajnos a nagy reménységem Johnny Patrick idén elég szar volt. Lehet a sérülése vetette vissza. Harper nagyot fejlődött, neki fekszik ez az új D.
- Lofton kurva jó játékos, semmi flanc, semmi felesleges sallang, kiváló játékos futás ellen és szerintem passz ellen is fejlődött az idény végére. Vilmától egy nagy visszapattanó évet várok, szerintem lubickolni fog egészségesen az új szerepében, ha sikerül egy elfogadható WLB-t hozni, vagy esetleg a felépülő Chamberlein mutat valamit.
- DL... Jordan egyre jobb, szerintem jövőre nagy király lesz. Bunkley drága ahhoz képest, amit hozzátesz a csapathoz, de elég vékonykák vagyunk DT-ben, így maradnia kell. Hicks egészségében javulnia kell, de nagyon jó, hogy idejött, más kérdés, hogy két körrel később is bent lett volna. Wilson alakul, még mindig nem all down játékos, Galette szintén. Ellistől lehet búcsút veszünk, viszont akkor hátsó körben DT vagy valakit keríteni kell a piacról.
Draft:
1) passrusher DE
2) kérdéses, ha véletlenül visszakapnánk, akkor CB
3) T v CB
4) G/C (ha BDLP marad, akkor nem annyira érdekes) v. CB v. T.
5) DT v G/C
6) DT v. T
7) tök mindegy, de leginkább valami elérhető OL ember
Komolyabb FA igazolásra nem számítok, bár tavaly sem számítottam 😊
több mint 11 éve
Azért ezek nem rossz nevek 😊Gyurma PappaJól jön majd most egy kivétel 😛
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
A 15. helyen draftolunk. Ha 1 hete is kikapunk, akkor 11.
2000 óta a 15. helyen választott játékosok
2012 Bruce Irvin Seahawks
2011 Mike Pouncey Dolphins
2010 Jason Pierre-Paul Giants
2009 Brian Cushing Texans
2008 Branden Albert Chiefs
2007 Lawrence Timmons Steelers
2006 Tye Hill Rams
2005 Derrick Johnson Chiefs
2004 Michael Clayton Buccaneers
2003 Jerome McDougle Eagles
2002 Albert Haynesworth Titans
2001 Rod Gardner Redskins
2000 Deltha O'Neal Broncos
Az itt húzott védők jellemzően beváltak, egy JPP-t húzhatnánk mi is 😛
több mint 11 éve
Most így utólag visszagondolva, és a jövőre nézve (egyrészt mert Payton marad) azt mondom, hogy lehet kellett ez az idei év, hogy ilyen legyen. De ez majd eldől. Egy nagyon jó Draftra számítok. + Amit Gyurma felvázolt!
több mint 11 éve
7-9 a történelem legrosszabb védelmével (7042 yard)Egyetértek, simán PO lehetett volna, ha összekapja magát a D néhány meccsen. SS mutatott szép eredményeket is, kell egy jó DE, hozni kell egy közepes WLB-t, és két CB. Bíznunk kell benne, hogy Jenkins nem lesz többet kezdő FS, AQ sokkal jobbnak tűnik, továbbá abban is hogy Greerben van még egy-két jó év.
A feladat adott, valahogy kell egy középszerű D-t kreálni, és min. 10 győzelemre megint jó lesz ez a csapat.
atapapa
több mint 11 éve
7-9 a történelem legrosszabb védelmével (7042 yard)A feladat adott, valahogy kell egy középszerű D-t kreálni, és min. 10 győzelemre megint jó lesz ez a csapat.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Greer, Hicks, Shanle is inaktív ma...
több mint 11 éve
A Boston College-hoz hívták ott végül Steve Adazziora esett a választás (ez mondjuk lol).Ha ez igaz, akkor nem csak az NFL, hanem kb. az USA legjobban fizetett edzője lett Payton. atapapaMit is mondhatnék? 😀 😀
Kb. erre gondoltam én is, Benson nem akart kockáztatni. SP még hoz ide gyűrűt szerintem.
Jr.-ról valami hír? Kap szerződést a NCAA-ben?Gyurma Pappa
NFL szinten mostanában rumourt én a PC to jetset hallottam.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ha ez igaz, akkor nem csak az NFL, hanem kb. az USA legjobban fizetett edzője lett Payton. atapapaMit is mondhatnék? 😀 😀
Kb. erre gondoltam én is, Benson nem akart kockáztatni. SP még hoz ide gyűrűt szerintem.
Jr.-ról valami hír? Kap szerződést a NCAA-ben?
több mint 11 éve
Jaja, Ed Werder is 8 milliót ír.Állítólag a helyes összeg évi 8 millió. atapapaUgye ez átlagban 7,5 misi/év, BB keres még ennyit idén, mindenki más kevesebbet.empty taxi5 év/37,5 millióMosolygok megállás nélkül 😊
atapapa
Ez mekkora HC fizetésnek számít?Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Állítólag a helyes összeg évi 8 millió.Ugye ez átlagban 7,5 misi/év, BB keres még ennyit idén, mindenki más kevesebbet.empty taxi5 év/37,5 millióMosolygok megállás nélkül 😊
atapapa
Ha ez igaz, akkor nem csak az NFL, hanem kb. az USA legjobban fizetett edzője lett Payton.
több mint 11 éve
Akkor maradunk hajdu 😀 😀 😀 😀Nézhetjük tovább a focit.
SP nem hülye 😀
Sikerül Rádzsernek elqrni egy szezont. Mi lesz a következőben???
O-fal, CB, egyelőre ez a para. Az OLB-t nem írom le, mert azt már megtettem egy milliószor az elmúlt években 😀
több mint 11 éve
A kézilabda nem balett....... én 25 éve a pályán tolom. Tele apró sérüléssel és sok szép emlékkel. Igen, kell a fizikai kontaktus. Itt védőfelszerelés sincs. De a cél sosem a megsemmisítés. A Saints-nél sem ez volt: ki tudott ilyet bizonyítani????? Kirakatper, gagyi. Egy bohóc mesterkedése. Le sem írom a nevét.Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, annak a kedvéért megjegyzem, hogy hétvégén Kelly a Panthers elleni meccs után kijelentette: ki akarták a meccsből ütni Newtont. Szabályosan ugyan, de ez volt a céljuk.atapapaHallgathatna már a fenébe, minek folytatni ezt a cirkuszt?
Komolyan, nekem ezek nagyon el tudják venni a kedvem. Annak idején középiskolában sportoltam (kéziztem), és az edzőnk hasonló habitusú volt. Simán a szemembe mondta, hogy nyomd orrba a gyereket, ha nem bírsz vele, akkor nem okoz bajt. Utáltuk ezért. Pedig amúgy jópár meccsünk volt, ahol ütöttünk vágtunk, de a suhanc vérünk miatt, sosem számításból, hanem a meccs hevétől felbőszülve. Számításból kiütni valaki viszont a győzelem értékét veszi el az amatőr sportban. A profi sportban nyilván létezik, de nem kéne a cirkusz körülötte, mert visszahat az amatőr sportra is...
u.i.: Amúgy örülök, ha SP maradt nálatok. Nem csak a jövőbeli eredményesség miatt - azért is, SP ritka tehetség, vele sokkal többre juttok -, de azért is, mert ha most elment volna, az az elmúlt nagyszerű néhány évre tett volna keserű szájízű pontot. Így szerencsére el lehet majd felejteni ezt az egészet, és csak a pozitív kicsengésű részt megőrizni az emlékezetben. Egy csapat történetében szvsz ezek fontos dolgok.peterk2005
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Juhú 😀 Viszont közben Pierre Thomas IR-re került. AJ Davis CB viszont az utolsó meccsre az aktív keretbe került.
több mint 11 éve
Akkor megnyugodtam 😊Ugye ez átlagban 7,5 misi/év, BB keres még ennyit idén, mindenki más kevesebbet.empty taxi5 év/37,5 millióMosolygok megállás nélkül 😊
atapapa
több mint 11 éve
Ugye ez átlagban 7,5 misi/év, BB keres még ennyit idén, mindenki más kevesebbet.5 év/37,5 millióMosolygok megállás nélkül 😊
atapapa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Na 'Hála Istennek', akkor nem veszít Saints rajongókat a liga! 😛
több mint 11 éve
5 év/37,5 millióMosolygok megállás nélkül 😊
atapapa
Ez mekkora HC fizetésnek számít?
több mint 11 éve
Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, annak a kedvéért megjegyzem, hogy hétvégén Kelly a Panthers elleni meccs után kijelentette: ki akarták a meccsből ütni Newtont. Szabályosan ugyan, de ez volt a céljuk.atapapaHallgathatna már a fenébe, minek folytatni ezt a cirkuszt?
Komolyan, nekem ezek nagyon el tudják venni a kedvem. Annak idején középiskolában sportoltam (kéziztem), és az edzőnk hasonló habitusú volt. Simán a szemembe mondta, hogy nyomd orrba a gyereket, ha nem bírsz vele, akkor nem okoz bajt. Utáltuk ezért. Pedig amúgy jópár meccsünk volt, ahol ütöttünk vágtunk, de a suhanc vérünk miatt, sosem számításból, hanem a meccs hevétől felbőszülve. Számításból kiütni valaki viszont a győzelem értékét veszi el az amatőr sportban. A profi sportban nyilván létezik, de nem kéne a cirkusz körülötte, mert visszahat az amatőr sportra is...
u.i.: Amúgy örülök, ha SP maradt nálatok. Nem csak a jövőbeli eredményesség miatt - azért is, SP ritka tehetség, vele sokkal többre juttok -, de azért is, mert ha most elment volna, az az elmúlt nagyszerű néhány évre tett volna keserű szájízű pontot. Így szerencsére el lehet majd felejteni ezt az egészet, és csak a pozitív kicsengésű részt megőrizni az emlékezetben. Egy csapat történetében szvsz ezek fontos dolgok.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Adam Schefter:Kő leesve5 az a multi ha minden igaz.brk
Glazer:
I am reporting the Saints and HC Sean Payton have "agreed in principle" to a new multi-year contract extension to remain head coach of the Saints atapapa
Sean Payton's agreement with the Saints is for five years.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
.brk
1 890
Kő leesve5 az a multi ha minden igaz
Glazer:
I am reporting the Saints and HC Sean Payton have "agreed in principle" to a new multi-year contract extension to remain head coach of the Saints atapapa
több mint 11 éve
Kő leesve Glazer:
I am reporting the Saints and HC Sean Payton have "agreed in principle" to a new multi-year contract extension to remain head coach of the Saints
több mint 11 éve
Lesz még néhány régi motoros, akinek a mostani lesz az utolsó meccse nálunk, de BDLP RFA-vel szerintem tartható lesz.LT Jermon Bushrod admitted he could be playing his final game as a Saint Sunday.😮Nem, nem meglepő. Bushrod sokkal többet fog kérni, mint amit ér. Bajban leszünk, főleg ha BDLP nem ír alá.Gyurma Pappa
lehet csak nekem meglepő, van más alternatíva?/draft?sapka
AZ SB-győztes falból esélyes, hogy egyetlen ember, Evans marad az ötből jövőre.
Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, annak a kedvéért megjegyzem, hogy hétvégén Kelly a Panthers elleni meccs után kijelentette: ki akarták a meccsből ütni Newtont. Szabályosan ugyan, de ez volt a céljuk.
Még jó hogy a liga azt mondta, hogy őket nem érdekli, hogy a bounty alatt a saints meccseiről vitték le az egyik legkevesebb számú sérültet, ők a szándék miatt büntettek.