New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Gyurma, BDLP, Ivory és Galette RFA, tehát mindhárom tartható lesz viszonylag olcsón még a következő évre.Mondjuk BDLP egy center neeedes csapatnak simán megérhet egy második kört, és nem biztos hogy tudjátok majd matchelni az elé tettt offert. Ezért nem lepne meg ha adott esetben első körös tenderrel kínálnátok meg, mert akkora különbség nincs a kettő között (talán fél millió de nem emlékszem pontosan).
Első körös tendert egyik se fog kapni, a második körös tender tavaly nem érte el a kétmilliót. atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Gyurma, BDLP, Ivory és Galette RFA, tehát mindhárom tartható lesz viszonylag olcsón még a következő évre.Ehh, megint kezdhetem újra tanulni ezeket a dolgokat 😊 Köszi, hogy szóltál
Első körös tendert egyik se fog kapni, a második körös tender tavaly nem érte el a kétmilliót. atapapa
több mint 11 éve
Gyurma, BDLP, Ivory és Galette RFA, tehát mindhárom tartható lesz viszonylag olcsón még a következő évre. Első körös tendert egyik se fog kapni, a második körös tender tavaly nem érte el a kétmilliót.
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agents-new-orleans-saints/KissEddig is reméltem, hogy BDLP marad, szerintem fog is, mondjuk simán drága lesz, de még így is szerintem szerényebb lesz, mint amit Goodwin kért (aki egyébként a leggyengébb volt abban a falban). Bushrod kérdés meg érdekes. Azzal, hogy ennyire hátracsúszott, sokat vesztett az értékéből, szóval lehet hogy ha megszondázza a piacot, nem kap elég pénzt és maradni fog olcsóért.
Galette mindenképp marad, ettől függetlenül is így gondoltam, sokat fejlődik, illik is szerintem a rendszerbe. Ivoryt is megtartjuk, igazán sokat nem fizetne neki senki, hiába mutatott idén új értékeket, nem lett kisebb injury prone.
A többiek annyira nem érdekesek, bár Macket bírom 😊
több mint 11 éve
Tocy
1 140
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agents-new-orleans-saints/KissEzek nagyon jó kis adatok, Bushrod helyett én Harrist nézegetném szívesen, szimplán tetszik a játéka, és a statok is bizonyítják, azt nem tudom mennyi realitása van. Sok CB is van, akik jók, de DE/LB marad a draftra mindenképp ( illetve a cap space miatt valszeg a CB is... )
több mint 11 éve
Ja, Brees twitelte isÚgy olvastam,hogy már szinte biztos ott lesz.KissAmúgy RGIII sérülésének "köszönhetően" van esély,hogy Brees utazzon a Pro Bowl-ra? KissSajnos van, ugyan abban nem vagyok biztos, hogy Brees first alternate-e.
Szerencsétlen Griffin, őszintén sajnálom 😕atapapa
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agents-new-orleans-saints/KissJó kis lista, a ratingek kellőképpen illusztrálják hogy mit (nem) vesztünk majd a Shanle-Henderson-Ellis trióval...
Bushrod 1,5-ös mutatója is jelzi, hogy milyen szezonja volt, van nála kilenc jobb szabadügynök T a PFF listája szerint.
Mák, hogy a lista első három helye RFA, Galette úgy mutat sokkal jobb ratinget Smith-nél, hogy harmadannyi snapet kapott (ami azért fontos, mert a PFF nem átlagolja a teljesítményeket, hanem meccsről meccsre összeadja).
BDLP meg fű alatt a liga egyik legjobb centere lett.
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agents-new-orleans-saints/
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Jah most már hivatalosan is.Úgy olvastam,hogy már szinte biztos ott lesz.Payton meg 2017-ig kapott szerződést?KissAmúgy RGIII sérülésének "köszönhetően" van esély,hogy Brees utazzon a Pro Bowl-ra? KissSajnos van, ugyan abban nem vagyok biztos, hogy Brees first alternate-e.
több mint 11 éve
Úgy olvastam,hogy már szinte biztos ott lesz.Payton meg 2017-ig kapott szerződést?Amúgy RGIII sérülésének "köszönhetően" van esély,hogy Brees utazzon a Pro Bowl-ra? KissSajnos van, ugyan abban nem vagyok biztos, hogy Brees first alternate-e.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Amúgy RGIII sérülésének "köszönhetően" van esély,hogy Brees utazzon a Pro Bowl-ra? KissSajnos van, ugyan abban nem vagyok biztos, hogy Brees first alternate-e.
Szerencsétlen Griffin, őszintén sajnálom 😕
több mint 11 éve
Amúgy RGIII sérülésének "köszönhetően" van esély,hogy Brees utazzon a Pro Bowl-ra?
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Elnézve azt hogy Goodell miként kezeli Payton visszatérésének ügyét, lehetséges hogy keresztet vethetünk arra a 2. körös pickre. Pedig valamennyivel jobb hangulatban fogadná őt NOLA februárban, ha addigra visszahelyezné Paytont meg adná a picket. Így viszont országos visszhangja lesz annak, hogy mennyire nem szívesen látott vendég lesz. Állítólag a helyiek több akciót is szerveznek ennek kinyilvánítására, pl. rengeteg üzlet fogja kirakatba tenni azt a fotót, amit annak idején Vilma étterme függesztett ki
Ugye Goodell kijelentette, hogy ő Tag döntése után is a régi eltiltásokat osztaná ki, azt hiszem kezd az egész egy személyes sértődöttségből fakadó kicsinyes bosszúhadjáratra hasonlítani.
több mint 11 éve
Fasza, bár szívesebben láttam volna Ingramet a pályán ma. 😕 😊EasyGhostezzel nem vagy egyedül.. 😊
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Még egy kép JJ "Saintses élményéről" 😊Fasza, bár szívesebben láttam volna Ingramet a pályán ma. 😕 😊
Kiss
több mint 11 éve
Még egy kép JJ "Saintses élményéről" 😊 Samaras játszott?
több mint 11 éve
Ahogy JJ mondta, feltöltötte a közös képet. 😊 Itt is köszönjük neki! 😊több mint 11 éve
Vilma+Lofton marad, Chamberlein ha egészséges lesz szintén. Herring ST-ben játszott főleg, szerintem visszaigazoljuk minimálért. Casillas idén elég gyenge volt, de majd lesz valami vele.Vesszőparipám: kell egy OLB. 3.-4. körben simán lehet találni valakit.
több mint 11 éve
remélhetőleg shanle is a feláldozhatóak listáján figyel. de herringet sem muszáj megtartani, vagy vilma szerződését is át lehet alakítani.adam77Legszívesebben Loftonon kívül az összes LB-t kirúgnám.
Shanle-nek 100%, hogy annyi, teljesen egészségesen még az aktív keretbe se tette őt SS. Csak ezzel a húzásával meccsenkénti 25 bekapott yardot meg is bocsátottam neki 😛
több mint 11 éve
hayden
124
Újabb volt Saints-alkalmazottból lett NFL-HC: Doug Marrone, Carmichael elődje lett a Bills vezetőedzője.lol '89-ben játszott nálunk támadó falemberként
Payton tegnap megnézte Dallasban a Hornets-et, kérdezték mi van a Szentekkel, azt mondta alig tudja kivárni, hogy újra dolgozhasson, de még az NFL nem lépett :/
Spotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxiYasi szerint még minket is ver pármillióval a Jets, de biztos hogy most nagy matekozás megy a front office-ban.
Henderson hiányát szerintem megérezné a csapatsLyNzSzerintem meg már nem, meccsenként volt idén másfél elkapása, karrierje során idén először volt olyan, hogy nem volt legalább 50 yardos elkapása. Szerintem az se biztos, hogy kap egyáltalán máshol állást, ha mi nem igazoljuk le újra. Ha kap is, nagyon veteránminimum bér lesz belőle. atapapa
több mint 11 éve
adam77
635
remélhetőleg shanle is a feláldozhatóak listáján figyel. de herringet sem muszáj megtartani, vagy vilma szerződését is át lehet alakítani.
több mint 11 éve
Újabb volt Saints-alkalmazottból lett NFL-HC: Doug Marrone, Carmichael elődje lett a Bills vezetőedzője.Payton tegnap megnézte Dallasban a Hornets-et, kérdezték mi van a Szentekkel, azt mondta alig tudja kivárni, hogy újra dolgozhasson, de még az NFL nem lépett :/
Spotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxiYasi szerint még minket is ver pármillióval a Jets, de biztos hogy most nagy matekozás megy a front office-ban.
Henderson hiányát szerintem megérezné a csapatsLyNzSzerintem meg már nem, meccsenként volt idén másfél elkapása, karrierje során idén először volt olyan, hogy nem volt legalább 50 yardos elkapása. Szerintem az se biztos, hogy kap egyáltalán máshol állást, ha mi nem igazoljuk le újra. Ha kap is, nagyon veteránminimum bér lesz belőle.
több mint 11 éve
Henderson hiányát szerintem megérezné a csapatSpotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxiSpotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxiSmith és Ellis lelép, na meg Henderson, aztán már jók is vagyunk.Tocy
......
több mint 11 éve
Ellis szerződése nincs ebben benne, ő FA jövőre már. Anélkül vagyunk cap felettSpotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxiSmith és Ellis lelép, na meg Henderson, aztán már jók is vagyunk.Tocy
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Spotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxi
Spotrac szerint 8,5M -val vagytok a jövő évi cap space felett, ez a legtöbb a ligában.empty taxiSmith és Ellis lelép, na meg Henderson, aztán már jók is vagyunk.