New York Giants

50 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
vanek úr
az O most aggasztóbban néz ki
több mint 1 éve
Haba New York Giants 898
Hát ha az első 3 meccsből 1 w-t kellett volna tippelni, hát ez lett volna az utolsó
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 208
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
több mint 1 éve
Zet
most kezdődik 1
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 968
több mint 1 éve
Haba New York Giants 898
Ma minden osszejon...
Igy 20:14 W😀
yooker
Gratula a közel telitalálathoz 😀
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Cleveland D szétszedi ezt az OL-t, ez nem lehet kérdés, cserébe valószínűleg ők se fognak túlzottan brillírozni offense oldalon, de ettől még simán behúzzák a végére. 20-6 oda.
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Ma minden osszejon...
Igy 20:14 W😀
több mint 1 éve
Palesz76 New York Giants 524
Big Win a mai tipp.
27-17
Dj futott TD
Def4 sack
több mint 1 éve
A hozzáállás lesz érdekes, mind edzői, mind játékos szinten, mert kb abból kiderül, hogy igazak a pletykák az öltöző elvesztéséről vagy nem. Az eredmény kb e szerint fog alakulni.
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 259 — Browns GM
ezúttal is döntetlent szimatolok: 13-13

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
GJohnny74 New York Giants 634
Mai tippek esetleg?
Részemről:
Bold prediction: W
Zet
Merész. Részemről sima L.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 968
Mai tippek esetleg?
Részemről:
Bold prediction: W
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Igen sajnos én is Marában látom a fő problémát!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Csak Folytatódik, már megy egy ideje.
ozibozi
Igen, inkább ez.
Nem tudom mikor fokunk kikeveredni ebből a spirálból, és lesz végre egy jó csapat.
GJohnny74
Kb Amikor Mara nem kényszerít rá erőszakkal egy GM-et egy olyan QB leigazolására akit nem akar az edző.
Első körben egy ilyen is sokat segíthetne a csapaton.
És így tovább.
Világos, hogy pár vereség még és Dabollt kirúgják, mert ezzel tudja magát a GM megtartani.ennek már megy az előkészítése a ‘baráti’ sajtóban is.
Utána/közben novemberig 0-6-nál majd elkezdik eladni az értékeket, hogy legyen Pick. Előszőr kb Sexi Dexi megy, mert első -második körért lehetne esetleg most még tovább adni, mellesleg ő is csak jól járna mert itt nem lesz csapat amíg neki ereje van. A Qb Pick miatt meg kellenek az első körök.
Thomas pedig pont az új Qb miatt maradni fog.
Más érték nincs a csapatban amit el lehetne kártyázni és adnának is értéken vlmt /max a futót vlm semmiért

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
Igen, inkább ez.
Nem tudom mikor fokunk kikeveredni ebből a spirálból, és lesz végre egy jó csapat.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Kezdődik.
 giantswire.usatoday.com/2024/09/20/some-new-york-giants-players-beginning-lose-faith-brian-daboll/
több mint 1 éve
Eli Manning and seven other former New York Giants are among 167 modern-era players nominated for the Pro Football Hall of Fame’s Class of 2025.

From the Giants:
-two-time Super Bowl MVP quarterback Eli Manning
-running back Tiki Barber
-tight end Jeremy Shockey
-guard Chris Snee
-defensive end Justin Tuck
-linebacker Jessie Armstead
-punters Jeff Feagles and Sean Landeta

giantswire.usatoday.com/2024/09/18/new-york-giants-legend-eli-manning-officially-nominated-hall-fame/

De jó lennének ilyen kaliberű játékosok most a csapatba.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egy kis érdekesség.
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Megnyugtató, hogy Barkley sasként sem lett konzisztensebb.
vanek úr
Ő kilépett a Giantsből, de a Giants choke nem tud belőle kilépni 😀
több mint 1 éve
Megnyugtató, hogy Barkley sasként sem lett konzisztensebb.
több mint 1 éve
Haba New York Giants 898
No azért hogy büszkék lehessünk a fiúkra, ismét sikerült olyat produkálni, amit az NFL történetében eddig csak egy csapatnak, azaz kikapni 3 szerzett és 0 engedett TD-vel 😊
Haba
Oké, de az a másik csapat csak hosszabbításban tudta begyűjteni a vereséget, tehát mi viszük el a pálmát egyedül 😁
vanek úr
Valóban. Így sokkal értékesebb 😂
több mint 1 éve
No azért hogy büszkék lehessünk a fiúkra, ismét sikerült olyat produkálni, amit az NFL történetében eddig csak egy csapatnak, azaz kikapni 3 szerzett és 0 engedett TD-vel 😊
Haba
Oké, de az a másik csapat csak hosszabbításban tudta begyűjteni a vereséget, tehát mi viszük el a pálmát egyedül 😁