New York Giants
50 feliratkozó
több mint 1 éve
az O most aggasztóbban néz kiKiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
vanek úr
több mint 1 éve
Hát ha az első 3 meccsből 1 w-t kellett volna tippelni, hát ez lett volna az utolsó
több mint 1 éve
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
több mint 1 éve
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.most kezdődik 1
Zet
több mint 1 éve
Kiszenvedtük ezt a győzelmet. Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
több mint 1 éve
Cleveland D szétszedi ezt az OL-t, ez nem lehet kérdés, cserébe valószínűleg ők se fognak túlzottan brillírozni offense oldalon, de ettől még simán behúzzák a végére. 20-6 oda.
több mint 1 éve
A hozzáállás lesz érdekes, mind edzői, mind játékos szinten, mert kb abból kiderül, hogy igazak a pletykák az öltöző elvesztéséről vagy nem. Az eredmény kb e szerint fog alakulni.
több mint 1 éve
ezúttal is döntetlent szimatolok: 13-13
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Mai tippek esetleg?Merész. Részemről sima L.
Részemről:
Bold prediction: W
Zet
több mint 1 éve
Igen sajnos én is Marában látom a fő problémát!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Kb Amikor Mara nem kényszerít rá erőszakkal egy GM-et egy olyan QB leigazolására akit nem akar az edző.Csak Folytatódik, már megy egy ideje.Igen, inkább ez.
ozibozi
Nem tudom mikor fokunk kikeveredni ebből a spirálból, és lesz végre egy jó csapat.
GJohnny74
Első körben egy ilyen is sokat segíthetne a csapaton.
És így tovább.
Világos, hogy pár vereség még és Dabollt kirúgják, mert ezzel tudja magát a GM megtartani.ennek már megy az előkészítése a ‘baráti’ sajtóban is.
Utána/közben novemberig 0-6-nál majd elkezdik eladni az értékeket, hogy legyen Pick. Előszőr kb Sexi Dexi megy, mert első -második körért lehetne esetleg most még tovább adni, mellesleg ő is csak jól járna mert itt nem lesz csapat amíg neki ereje van. A Qb Pick miatt meg kellenek az első körök.
Thomas pedig pont az új Qb miatt maradni fog.
Más érték nincs a csapatban amit el lehetne kártyázni és adnának is értéken vlmt /max a futót vlm semmiért
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Csak Folytatódik, már megy egy ideje.Igen, inkább ez.
ozibozi
Nem tudom mikor fokunk kikeveredni ebből a spirálból, és lesz végre egy jó csapat.
több mint 1 éve
Csak Folytatódik, már megy egy ideje.
több mint 1 éve
Kezdődik.giantswire.usatoday.com/2024/09/20/some-new-york-giants-players-beginning-lose-faith-brian-daboll/
több mint 1 éve
Eli Manning and seven other former New York Giants are among 167 modern-era players nominated for the Pro Football Hall of Fame’s Class of 2025.From the Giants:
-two-time Super Bowl MVP quarterback Eli Manning
-running back Tiki Barber
-tight end Jeremy Shockey
-guard Chris Snee
-defensive end Justin Tuck
-linebacker Jessie Armstead
-punters Jeff Feagles and Sean Landeta
giantswire.usatoday.com/2024/09/18/new-york-giants-legend-eli-manning-officially-nominated-hall-fame/
De jó lennének ilyen kaliberű játékosok most a csapatba.
több mint 1 éve
The New York Giants are signing my client Greg Joseph to their active roster from the Detroit Lions p-squad. 7-yr vet kicked for the Vikings the past 3 seasons and holds NFL record for game-winners in a season (5), Vikings record for longest FG (61 yds), & led NFL in TB% in '21.
— Brett Tessler (@TesslerSports) September 17, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megnyugtató, hogy Barkley sasként sem lett konzisztensebb.Ő kilépett a Giantsből, de a Giants choke nem tud belőle kilépni 😀
vanek úr
több mint 1 éve
Megnyugtató, hogy Barkley sasként sem lett konzisztensebb.
több mint 1 éve
Valóban. Így sokkal értékesebb 😂No azért hogy büszkék lehessünk a fiúkra, ismét sikerült olyat produkálni, amit az NFL történetében eddig csak egy csapatnak, azaz kikapni 3 szerzett és 0 engedett TD-vel 😊Oké, de az a másik csapat csak hosszabbításban tudta begyűjteni a vereséget, tehát mi viszük el a pálmát egyedül 😁
Haba
vanek úr
több mint 1 éve
No azért hogy büszkék lehessünk a fiúkra, ismét sikerült olyat produkálni, amit az NFL történetében eddig csak egy csapatnak, azaz kikapni 3 szerzett és 0 engedett TD-vel 😊Oké, de az a másik csapat csak hosszabbításban tudta begyűjteni a vereséget, tehát mi viszük el a pálmát egyedül 😁
Haba