New York Giants

49 feliratkozó

több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Nekem eddig igy teljesen megfelel ez az offseason!
A 2 legfontosabb szerzodes megkotve meg Barkley is ugy ahogy rendben van igy , draft majd kiderul de a posztok jok ,csipegettunk a piacrol is ,en Jonest is szerettem volna hogy megartsuk minden ketseggel egyutt a legjobb opcio volt szoval nalam most nincs panasz egyelore!
Most csak egy serulesmentes felkeszules amire vagyok egyedul!😀
több mint 1 éve
Henderson New York Giants 1 046
Az O line majd hogy áll össze és a CB-k nagy kérdés idén.
Legyünk egál közelébe, szerintem az már nagyon komoly eredmény lehetne,
nem lesz könnyű...
ozibozi
Tavaly már láttuk, hogy az edzői stáb képes kisémázni a hiányokat. Ha a PassRush képes sokkal nagyobb nyomást eredményezni, akkor egy közepes secondary is megoldja a többit. Ami szerintem nehezebb lesz most, hogy az ellenfelek is már az elejétől kezdve készülni fognak ránk, és sokkal nagyobb figyelmet kapnak a kulcsjátékosaink, így az Dabolléknak még több munkája lesz.
Rodaron
Főleg, hogy kéne egy közepes, vagy kicsit jobb passRush ehhez😉
ozibozi
Thibbs-nek idén szintet kellene lépnie
Zet
Nagy csalódás lehet ő, ha nem szed magára egy kis izmos erőt, mert ledarálják különben. Szvsz
ozibozi
Nekem is ez volt a benyomásom tavaly év vége felé, de nem mertem mondani, meg hát rookie évnek jó volt ez így. Arcból kevesebb, edzésmunkából több kell tőle.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 17 164
nem lesz könnyű...
ozibozi
Tavaly már láttuk, hogy az edzői stáb képes kisémázni a hiányokat. Ha a PassRush képes sokkal nagyobb nyomást eredményezni, akkor egy közepes secondary is megoldja a többit. Ami szerintem nehezebb lesz most, hogy az ellenfelek is már az elejétől kezdve készülni fognak ránk, és sokkal nagyobb figyelmet kapnak a kulcsjátékosaink, így az Dabolléknak még több munkája lesz.
Rodaron
ozibozi
Zet
Nagy csalódás lehet ő, ha nem szed magára egy kis izmos erőt, mert ledarálják különben. Szvsz
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 563
nem lesz könnyű...
ozibozi
Rodaron
ozibozi
több mint 1 éve
nem lesz könnyű...
ozibozi
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 2 076
nem lesz könnyű...
ozibozi
több mint 1 éve
nem lesz könnyű...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
#Giants this off-season:

Daniel Jones: 4-year, $160M
$82M gtd

Dexter Lawrence: 4-year, $90M
$60M gtd

Andrew Thomas: 5-year, $117.5M
$67M gtd

Saquon Barkley: 1-year, $10.1M
$909K incentives

Bobby Okereke: 4-years $40M
$21.7M gtd

A’Shawn Robinson: 1-year, $5M

Parris Campbell: 1-year, $4.7M

Darren Waller (trade)

Draft (Rd. 1-3): Deonte Banks, John Michael Schmitz & Jalin Hyatt
ozibozi
Látszik, hogy idén az értékeink megtartásán volt a hangsúly, plusz Dabollék olyan skill playereket hoztak, akik a speci passing routeokkal, és a gyorsasággal kombinálva tudja összefirkálni a védelmeket. Ha idén jól teljesítünk, akkor a jövő évi drafttal és FA piaccal már meglehet komolyabb álmokat is célozni, és most nem az SB győzelemre gondolok, mondjuk egy Konf döntő vagy nagy munkával/szerencsével SB.
több mint 1 éve
#Giants this off-season:

Daniel Jones: 4-year, $160M
$82M gtd

Dexter Lawrence: 4-year, $90M
$60M gtd

Andrew Thomas: 5-year, $117.5M
$67M gtd

Saquon Barkley: 1-year, $10.1M
$909K incentives

Bobby Okereke: 4-years $40M
$21.7M gtd

A’Shawn Robinson: 1-year, $5M

Parris Campbell: 1-year, $4.7M

Darren Waller (trade)

Draft (Rd. 1-3): Deonte Banks, John Michael Schmitz & Jalin Hyatt
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 563
Mai TC-n ez volt az Ofal

LT Andrew Thomas
LG Joshua Ezeudu
C Ben Bredeson
RG Mark Glowinski
RT Evan Neal

Ezeudura nagyon kíváncsi vagyok mert sok helyen lehetett olvasni, hogy van benne bőven potenciál.
Rodaron
Azért Bredesont remélem gyorsan kiszorítja JMS
Henderson
Szinte biztos
több mint 1 éve
Mai TC-n ez volt az Ofal

LT Andrew Thomas
LG Joshua Ezeudu
C Ben Bredeson
RG Mark Glowinski
RT Evan Neal

Ezeudura nagyon kíváncsi vagyok mert sok helyen lehetett olvasni, hogy van benne bőven potenciál.
Rodaron
Azért Bredesont remélem gyorsan kiszorítja JMS

több mint 1 éve
vanek úr New York Giants 1 906
Én nem értem, miért nem írta alá a tag-et. Ez kvázi ugyan az. Ti értitek?
SirPub
2 milliót fixen megkap (tag esetén ugye kvázi meccspénz van) illetve picit többet kereshet ezzel, bár elnézve mit kell elérni hozzá esélytelen hogy azt megkapja.

Btw nem ehhez a hozzászóláshoz, de nem értem a "haha a GM nem csicskul be a játékosoknak" hozzászólásokat, egyrészt nemrég egy Daniel Jones lett túlfizetve, másrészt hiába futó, Barkley a csapaton belül egy top2 játékos.
ThySoul
DJ túl lett fizetve, ez tény. Ahogy az is, hogy Barkley-t sokkal könnyebb és olcsóbb pótolni. (Amúgy Dexter és Thomas a top2)
több mint 1 éve
Mai TC-n ez volt az Ofal

LT Andrew Thomas
LG Joshua Ezeudu
C Ben Bredeson
RG Mark Glowinski
RT Evan Neal

Szerkesztette: Rodaron
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
több mint 1 éve
Ráadásul csak rájátszáskor jár neki az ösztönző.
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 622
SirPub
2 milliót fixen megkap (tag esetén ugye kvázi meccspénz van) illetve picit többet kereshet ezzel, bár elnézve mit kell elérni hozzá esélytelen hogy azt megkapja.

Btw nem ehhez a hozzászóláshoz, de nem értem a "haha a GM nem csicskul be a játékosoknak" hozzászólásokat, egyrészt nemrég egy Daniel Jones lett túlfizetve, másrészt hiába futó, Barkley a csapaton belül egy top2 játékos.
több mint 1 éve
 twitter.com/adamschefter/status/1683809137807749121?s=46&t=g7ERYlInZU8lnU4KpwgPxQ
jusssipekka
Jár a taps a csapatnak és Barkleynak is, újabb megerősítés, hogy jó kezekben vagyunk.
Henderson
Per Pro Football Talk, the New York Giants attempted to trade Barkley during the offseason after his representation requested a trade.

The Giants called around the league but couldn’t find any trade partners.

This is FAR from over. Barkley essentially asked to be traded and the Giants were willing to do so!
több mint 1 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
 twitter.com/adamschefter/status/1683809137807749121?s=46&t=g7ERYlInZU8lnU4KpwgPxQ
jusssipekka
Jár a taps a csapatnak és Barkleynak is, újabb megerősítés, hogy jó kezekben vagyunk.
Henderson
Hálisten Schoen-én kitartanak a szavuk és gondolataik mellett, nem lehet őket megvezetni, és nem a farok csóválja a kutyát, végre egy konzekvens GM brigádunk van.
több mint 1 éve
jusssipekka

több mint 1 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 594
több mint 1 éve
CB-k nélkül nehéz lesz, az ott még nagyon vékony.
ozibozi
Ebben totál igazad van és én is egyetértek, a secondary és Jarrad Davis kiesésével az LB sor is vékony lett, oda azért még várok 1-1 igazolást a TC alatt, keretszűkítések után. Julian Love távozását is sajnálom, Landon Collins lehetne egy SS/LB hibrid, de akkor is kéne még ember.
több mint 1 éve
CB-k nélkül nehéz lesz, az ott még nagyon vékony.
több mint 1 éve
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/nate-davis/2023/07/24/nfl-records-projected-2023-teams-win-loss-aaron-rodgers/70454812007/

Szerintük ez várható:

Fili 12-5
Dal 9-8
Was 7-10
GIANTS 6-11

Azért 7-8 győzelem jó lenne.
ozibozi
Nyílván nagyon felületesen nézve, de kb csak a 49ers, Bills, Dolphins meg a Philly ellen nincs esélyünk vagyis nincs közel a 50-50. Ez öt meccs a 12ből, és hát Philly csoportellenfél, ahol bármi lehet, 49ers gyengült tavaly óta, főleg a védelem, Billsnél meg akadozik a gépezet, szóval a jó edzői munka közelebb húzhatja az esélyeket. Azonban a többi meccseken simán legalább 50-50ről indulunk a TC-k előtt, így az hogy mindenhol lehúznak minket az elég érdekes, de hajrá, inkább legyünk underdog. Bár a PrimeTime meccsek eléggé előre helyeztek minket.
több mint 1 éve
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/nate-davis/2023/07/24/nfl-records-projected-2023-teams-win-loss-aaron-rodgers/70454812007/

Szerintük ez várható:

Fili 12-5
Dal 9-8
Was 7-10
GIANTS 6-11

Azért 7-8 győzelem jó lenne.

Szerkesztette: ozibozi