New York Giants
Én csak annyit akartam írni, hogy KUSS...Ez egy nagyon jó hír a TC előtt, így legalább nem lesz akkora uborkaszezon faszkodás a média részéről felénk, és nem lesz annyi Distraction.Surprise! 🚨 🚨 🚨
— Ian Rapoport (@RapSheet) July 25, 2023
The #Giants and star RB Saquon Barkley agreed to terms on a new 1-year deal worth up to $11M, sources say, as Barkley gives himself a chance to beat the franchise tag. He gets a $2M signing bonus.
Bottom line: Barkley is coming in & will be at training camp. pic.twitter.com/A5PR7RWLfQ
Beki
Rodaron
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Ez egy nagyon jó hír a TC előtt, így legalább nem lesz akkora uborkaszezon faszkodás a média részéről felénk, és nem lesz annyi Distraction.Surprise! 🚨 🚨 🚨
The #Giants and star RB Saquon Barkley agreed to terms on a new 1-year deal worth up to $11M, sources say, as Barkley gives himself a chance to beat the franchise tag. He gets a $2M signing bonus.
Bottom line: Barkley is coming in & will be at training camp. pic.twitter.com/A5PR7RWLfQ
Beki
Surprise! 🚨 🚨 🚨
Valószínűleg sajnos Shepard és/vagy Vandál visszatértésében nem bízhatunk annyira. + az is lehet, hogy kb játékos-edző, a sok fiatal mellé egy veterán aki játszott már Daboll rendszerébenEzt az igazolást annyira nem értem most.
jusssipekka
Zet
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
És James Robinsont is leigazoltuk.Vele sajna nem tudom mi van, mert a Pats leigazolta tavasszal és elég gyorsan ki is tette. A lábával van valami egy jó ideje. Ha vissza tudna találni a 2020-as önmagához, akkor nagy igazolás is lehet, de erre sajnos nincs sok esély jelenleg.
Csak, hogy felkészüljünk, ha Barkley kiüli a szezont…
Zet
Csak, hogy felkészüljünk, ha Barkley kiüli a szezont…
Igen, de nem egy FB akit futtatok a falba, inkább outside runokra meg elkapásokra és úgy pár inside-ra is természetesen. Szóval nem egy Derrick Henry azért testalkatra. A használását megértem de ahogyan használták az szörnyű volt, de Rhule hozott hülye döntéseket kb at vártam h mikor lesz CMC fal ember is 😀Igen, az meg volt hogy szarrá volt használva, de ki ne tette volna, a faszi egy zseni és a csapat legjobbja volt (nálam simán az elmúlt 5-10 év legjobbja a posztján).Nem, utána a Rhule éra alatt mert szarrá használta plusz szarul is. 70 vhaány %at kapta a snapaknek ha jól emlékszem plusz a döntő hányadában inside runt kért úgy h a legrosszabb falak közül az egyik a miénk volt. Látszott is h mióta nincs Rhule CMC se sérült és hozza az elit számokat.Mondjuk ha emlékezetem nem csal CmC kihagyott majdnem két évet mert mindenféle sérülése volt (pont a nagy szerződés után talán?)Azért érdemes megnézni az elmúlt 14 év SB győztes csapataiban az RB fizetéseket. (Ennyire találtam táblázatot). 3 játékos base salary-je érte el a 2 millát, még kettő az 1-et, és ebből is 2013-ban Percy Harvin 2.5 milliója a top. A maradék 9 mind 1 misi alatt volt.Én nem akarok megbántani senki olyat aki kedveli Barkley-t, én annó 2008 előtt Giants fan voltam Tiki Barber miatt. De ez a poszt amin a ligában ők játszanak, rohadt értéktelen és egyre inkább az.
Haba
Évi 11-12 milliónál a jelen helyzetben 3-4 évre én csak Henry, C-Mac, Taylor, Kamara és Chubb ötösnek adnák. ( Plusz Jacobs )
De olyannak aki már hagyott ki szezont nem, plusz olyan játékosok nem találnak csapatot, mint Cook.
27 lesz jövőre, hiba lenne kiülni szezont ezt már Bellnél láttuk, talán ha tol egy jó szezont adnak neki 3 évre 30-at.
KeyG
ThySoul
onDier
ThySoul
Igen, az meg volt hogy szarrá volt használva, de ki ne tette volna, a faszi egy zseni és a csapat legjobbja volt (nálam simán az elmúlt 5-10 év legjobbja a posztján).Nem, utána a Rhule éra alatt mert szarrá használta plusz szarul is. 70 vhaány %at kapta a snapaknek ha jól emlékszem plusz a döntő hányadában inside runt kért úgy h a legrosszabb falak közül az egyik a miénk volt. Látszott is h mióta nincs Rhule CMC se sérült és hozza az elit számokat.Mondjuk ha emlékezetem nem csal CmC kihagyott majdnem két évet mert mindenféle sérülése volt (pont a nagy szerződés után talán?)Azért érdemes megnézni az elmúlt 14 év SB győztes csapataiban az RB fizetéseket. (Ennyire találtam táblázatot). 3 játékos base salary-je érte el a 2 millát, még kettő az 1-et, és ebből is 2013-ban Percy Harvin 2.5 milliója a top. A maradék 9 mind 1 misi alatt volt.Én nem akarok megbántani senki olyat aki kedveli Barkley-t, én annó 2008 előtt Giants fan voltam Tiki Barber miatt. De ez a poszt amin a ligában ők játszanak, rohadt értéktelen és egyre inkább az.
Haba
Évi 11-12 milliónál a jelen helyzetben 3-4 évre én csak Henry, C-Mac, Taylor, Kamara és Chubb ötösnek adnák. ( Plusz Jacobs )
De olyannak aki már hagyott ki szezont nem, plusz olyan játékosok nem találnak csapatot, mint Cook.
27 lesz jövőre, hiba lenne kiülni szezont ezt már Bellnél láttuk, talán ha tol egy jó szezont adnak neki 3 évre 30-at.
KeyG
ThySoul
onDier
Nem, utána a Rhule éra alatt mert szarrá használta plusz szarul is. 70 vhaány %at kapta a snapaknek ha jól emlékszem plusz a döntő hányadában inside runt kért úgy h a legrosszabb falak közül az egyik a miénk volt. Látszott is h mióta nincs Rhule CMC se sérült és hozza az elit számokat.Mondjuk ha emlékezetem nem csal CmC kihagyott majdnem két évet mert mindenféle sérülése volt (pont a nagy szerződés után talán?)Azért érdemes megnézni az elmúlt 14 év SB győztes csapataiban az RB fizetéseket. (Ennyire találtam táblázatot). 3 játékos base salary-je érte el a 2 millát, még kettő az 1-et, és ebből is 2013-ban Percy Harvin 2.5 milliója a top. A maradék 9 mind 1 misi alatt volt.Én nem akarok megbántani senki olyat aki kedveli Barkley-t, én annó 2008 előtt Giants fan voltam Tiki Barber miatt. De ez a poszt amin a ligában ők játszanak, rohadt értéktelen és egyre inkább az.
Haba
KeyG
ThySoul
Szerkesztette: onDier
Mondjuk ha emlékezetem nem csal CmC kihagyott majdnem két évet mert mindenféle sérülése volt (pont a nagy szerződés után talán?)Azért érdemes megnézni az elmúlt 14 év SB győztes csapataiban az RB fizetéseket. (Ennyire találtam táblázatot). 3 játékos base salary-je érte el a 2 millát, még kettő az 1-et, és ebből is 2013-ban Percy Harvin 2.5 milliója a top. A maradék 9 mind 1 misi alatt volt.Én nem akarok megbántani senki olyat aki kedveli Barkley-t, én annó 2008 előtt Giants fan voltam Tiki Barber miatt. De ez a poszt amin a ligában ők játszanak, rohadt értéktelen és egyre inkább az.
Haba
KeyG
Azért érdemes megnézni az elmúlt 14 év SB győztes csapataiban az RB fizetéseket. (Ennyire találtam táblázatot). 3 játékos base salary-je érte el a 2 millát, még kettő az 1-et, és ebből is 2013-ban Percy Harvin 2.5 milliója a top. A maradék 9 mind 1 misi alatt volt.Én nem akarok megbántani senki olyat aki kedveli Barkley-t, én annó 2008 előtt Giants fan voltam Tiki Barber miatt. De ez a poszt amin a ligában ők játszanak, rohadt értéktelen és egyre inkább az.
Haba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
ahogy végülis kialakult az elmúlt fél évben.
Állítólag a végén már 2 millió alatt volt a különbség a csapat ajánlata (amit felnyomtak 2 év/22 millióra, azaz kb a mostani és a jövő évi franchise tag), és a Barkley által kért összeg között, de valamiért nem akart engedni senki.Nincs hosszútávú szerződés, kérdés fog-e játszani franchise tag alatt BarkleyElbaszták már eléggé ezt a dolgot az ügynökével tavaly, csak nem akarják még tetézni.
fodetra
Henderson
Barkley-nak kellett volna, mert így nem nagyon lesz más választása, mint a franchise tag alatt játszani idén, különben (ha kiüli az évet) meccsenként kb 600 ezret bukik azzal együtt, hogy közben öregebb is lesz egy évvel.
Én kedvelem Barkleyt, de ezt most eltaktikázta.
Szerkesztette: Zet
Nincs hosszútávú szerződés, kérdés fog-e játszani franchise tag alatt BarkleyElbaszták már eléggé ezt a dolgot az ügynökével tavaly, csak nem akarják még tetézni.
fodetra
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
It’s hard to believe Saquon turned down $26M over two years….
www.thescore.com/nfl/news/2676336
Bellinger tanácsokat ad a liga harmadik legjobb tight endjének.
(1. A Mester, 2. Waller, 3. Kelce)
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
viszont vannak a fegyverek akik megerik a penzt. A futo poszton is. Ezekre lehet csapatot epiteni es playbookot is. Az hogy SB az vagy sem a fo kerdes. Tavaly megtettek es ketto emberre volt epitve ( +DJ). Nem droppolta szet az agyat es nem is lett serult. Amikor en egy futot nezek akkor nalam pont ezert nem a futoteljesitmeny a lenyeg. Ott van koztuk a legkisebb teljesitmenykulonbseg viszont a tobbiben eg es fold. CMC/ Kamara nem a futas miatt lett megfizetve meg akkor sem ha kivaloak termeszetesen abban is. Henry a csapatanak a legfontosabb eleme volt a nr1. Tane utana jott es AJ Brown is. Rosszul jartak? A legtobb csapat alattuk volt es oket kerdezve a valasz az kell hogy legyen hogy nem. Vannak rendszerek ahol a futo szemelye mindegy ( ha jo akkor az meg jobb, de a remdszer a lenyeg ), Ravens lehet egy jo pelda mert a serules miatt az utolso pillanatban utcarol berangatott futokkal is minimalisat esett vissza a futojatek. A Shany fele is termeli a "kivalo" futokat. ....stb
Azt en kihagyom hogy SB vegul fegyver vagy sem. De azert a csapat nem rendelkezik megszamolhatatlan sztarokkal. Elfer SB, de fognak jonni es akkor lesz a fontosabb hogy megeri a penzet vagy sem. SB tehetetlen hisz a csapat el tudja erni tag +tag ( ha nem sikerul behozni mast es ekkor mar a pool nagy mert nagy penzrol beszelunk ). Ha megserul, droppol ...akkor nem. Es ez a futok atka. Egy WR egy rosszabb ev miatt nem lesz "kivagva" es megkapna a papirjat ( SB kaliber eseten minel hamarabb )
A megoldas hogy kecske-so-kaposzta- vegetarianus altal kedvelt husleves-pesszimistak-optimistak altal is elfogadott legyen adnek egy hosszutavut amibol az eleje nagy es optikailag is jol nezzen ki es a hatulja meg teljesitmenyaranyos. Ha Hof teljesitmenyt hof penz jarna, de alapbol egy jo futo penz jarna. Szerintem ez a tobbi futonak is iranyt adna mert most erre itt tokeletes a helyzet. Nektek az elejen valoszinuleg kelleni fog es ha utana is fegyver lesz akkor kellene mindenkinek, de azt bizonyitsa be. SB nem orulne elso blikkre, de nincs alternativaja.
Ha meg akarjatok kimelni magatokat a hulyesegeimtol csak ne emlitsetek meg a beszelgetesben 😊