New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Ximinies is marad még egy évre. Kell a melység, úgy is...Mélység hiányzik tényleg, de ő biztos nem. Ward kollégájával folyamatosan bizonyítja mikor pályát látnak, hogy nem NFL szintű játékosok. És mivel Ojulari többet sérült mint nem, túl sokat vannak pályán. Én elsősorban a QB zúzás miatt szerettem meg ezt a sportot, és a bombaerős pass rush miatt a Giants-et, így érzékenyen érint, ha ilyen kontárok foglalják a helyet.
nagir
Na nem baj, szerencsére megjött Habakkuk 😁
Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
ozibozi
17 166
Az első meccsig még tuti mind az, aztán majd kiderül 😉The Giants are set to enter the 2024 offseason with a Franchise QB, Franchise LT, and Franchise NT locked up long term, top edge rusher, and potentially CB1 on rookie deals, and over $70 million in cap space. Wow.Azért a "potentially"-t még egyelőre a fr. QB meg a top edge rusher elé is oda lehetne tenni, de maximálisan bízom benne, hogy bizonyítják a srácok!
ozibozi
Henderson
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Henderson
1 046
The Giants are set to enter the 2024 offseason with a Franchise QB, Franchise LT, and Franchise NT locked up long term, top edge rusher, and potentially CB1 on rookie deals, and over $70 million in cap space. Wow.Azért a "potentially"-t még egyelőre a fr. QB meg a top edge rusher elé is oda lehetne tenni, de maximálisan bízom benne, hogy bizonyítják a srácok!
ozibozi
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Ximinies is marad még egy évre. Kell a melység, úgy is...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
ozibozi
17 166
60
több mint 1 éve
Sexy Dexy ideláncolva hosszútávra - 4 év, 90 millió.nyilván a garantált része a kérdéses, de abszolút megérdemli, rászolgált. 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Over the Cap has the Giants dead last in cap space right now at -$149K.Ha nagyon szorít a cipő, akkor én fájó szívvel Jarrad Davistől is megválnék
Figure 3M to sign the Rookie class, and another 5M-6M for in season operating cap.
Some candidates to free up Cap space.
-Leo extension
-Barkley deal
-Adoree extension
-Lawrence new deal
-Holmes cut(3M)
ozibozi
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Cseppet sem meglepő módon Andrew Thomas marad az 5. évére is majd, remélem Neal is hozzá hasonlóan fejlődik majd a másik oldalon, a példa ott van előtte.
több mint 1 éve
ozibozi
17 166
Over the Cap has the Giants dead last in cap space right now at -$149K. Figure 3M to sign the Rookie class, and another 5M-6M for in season operating cap.
Some candidates to free up Cap space.
-Leo extension
-Barkley deal
-Adoree extension
-Lawrence new deal
-Holmes cut(3M)
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Magyarul: JR és DG után, már annak is örülünk, ha az FO logikus lépéseket tesz, és nem csinál ordító nagy baromságokat 😁Igen, ez papíron most egy nagyon erős draft lett minden szempontból, teljesen reális az A+ értékelés szerintem is.en amugy nem azert adom, mert mondjuk ezek a legjobb elerheto jatekosok voltak az adott valasztasnal (najo a 3. koros valasztasnal lehet ez is fennall). hanem az egesz draft strategia, es megvalositas. lattuk, hogy kimentek a wrk ezert nem hagytuk, hogy a kedvenc cbnket kivigyek kozvetlenul elottunk. utana nagyon okosan valasztottuk a centert, akit sztem regen kineztunk, hogy ot fogjuk ott valasztani majd mikor latszott, hogy a WR is benn van, akkor felmentunk erte.
Szesze
csebi
több mint 1 éve
Jah, hát én is így értettem. Mondjuk azért az, h Schmitz lecsúszott második körben hozzánk és így felcsere nélkül sikerült behúzni azért erősen kockázatos lépés volt, de szerencsére bejött.Igen, ez papíron most egy nagyon erős draft lett minden szempontból, teljesen reális az A+ értékelés szerintem is.en amugy nem azert adom, mert mondjuk ezek a legjobb elerheto jatekosok voltak az adott valasztasnal (najo a 3. koros valasztasnal lehet ez is fennall). hanem az egesz draft strategia, es megvalositas. lattuk, hogy kimentek a wrk ezert nem hagytuk, hogy a kedvenc cbnket kivigyek kozvetlenul elottunk. utana nagyon okosan valasztottuk a centert, akit sztem regen kineztunk, hogy ot fogjuk ott valasztani majd mikor latszott, hogy a WR is benn van, akkor felmentunk erte.
Szesze
csebi
több mint 1 éve
Igen, ez papíron most egy nagyon erős draft lett minden szempontból, teljesen reális az A+ értékelés szerintem is.en amugy nem azert adom, mert mondjuk ezek a legjobb elerheto jatekosok voltak az adott valasztasnal (najo a 3. koros valasztasnal lehet ez is fennall). hanem az egesz draft strategia, es megvalositas. lattuk, hogy kimentek a wrk ezert nem hagytuk, hogy a kedvenc cbnket kivigyek kozvetlenul elottunk. utana nagyon okosan valasztottuk a centert, akit sztem regen kineztunk, hogy ot fogjuk ott valasztani majd mikor latszott, hogy a WR is benn van, akkor felmentunk erte.
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Tommy DeVito udfa QB-ra célzott, sikerült jó kis neveket találni.Főleg hogy Danny Devito unokáját is sikerült megszerezni.Ki az unokája?
ozibozi
vilicus4
több mint 1 éve
ozibozi
17 166
NFL: A-PFF: A+
Sporting News: A
Sports Illustrated: B+
Associated Press: A-
ESPN: A-
The Ringer: A-
NBC Sports: A-
Touchdown Wire: A
Safe to say, the Giants 2023 NFL Draft class is viewed in very high regard.
több mint 1 éve
vilicus4
34
Főleg hogy Danny Devito unokáját is sikerült megszerezni.Ki az unokája?
ozibozi
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Ez is mutatja mennyire jó volt az idei draftunk. A lenti elemzés alapján gyakorlatilag a legjobb a ligában.Csak az szomorú, hogy sajnos az Eagles is jól draftolt.
fuzovelkifele.com/2023/04/a-varhatonal-ennyivel-szereztek-tobb-vagy-kevesebb-erteket-a-csapatok/
több mint 1 éve
Igen, ez papíron most egy nagyon erős draft lett minden szempontból, teljesen reális az A+ értékelés szerintem is.
több mint 1 éve
A+
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Főleg hogy Danny Devito unokáját is sikerült megszerezni.Ha örökölte a papi testi adottságait, már megvagyunk.
ozibozi
több mint 1 éve
Kronos
786
Nem akarom elkiabálni, de jó eséllyel karácsonyra Habakkuk mez lesz a fa alatt 😆Nekem ugy kethete jott meg a SexyDexy mezem 😁 feher
vanek úr
több mint 1 éve
ozibozi
17 166
Főleg hogy Danny Devito unokáját is sikerült megszerezni.
több mint 1 éve
Ford-Wheaton, Baldonado, Johnson bőven odaérhetnek a rosterre, ez a lista is tetszik! 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
ozibozi
17 166
Giants UDFA signings below: #WestVirgina WR Bryce Ford-Wheaton
#Pitt DE Habakkuk Baldonado
#Washington S Alex Cook
#OleMiss LB Troy Brown
#BowlingGreen LB Demetrius Hardamon
#Toledo LB Dyontae Johnson
#Michigan CB Gemon Green
#Illinois QB Tommy Devito
Mini Camp Tryouts: