New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ok de ott térdelés volt, itt meg 2 centin múlt a vereséget okozó TD a végén.gyurczi
jó hát ezt nehéz überelni az biztos 😊
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.Forti
ha az Eaglest vertük volna meg most, akkor én is azt mondanám... de nekik még jár a zakó 😊
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Ok de ott térdelés volt, itt meg 2 centin múlt a vereséget okozó TD a végén.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Csak ülök és nem tudok aludni... Hihetetlen , nem tudom, hogy nyertünk e mostanában ennél szorosabb meccset.gyurczi
mondjuk a múlt heti se volt sokkal simább 😛
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Csak ülök és nem tudok aludni... Hihetetlen , nem tudom, hogy nyertünk e mostanában ennél szorosabb meccset.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Forti New York Giants 133
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.
több mint 13 éve
mekkora mákunk volt ennél az elkapásnál, hihetetlen
az a vicc, h ezen a kilógó kisujjon eldőlhet egy egész szezon sorsa
több mint 13 éve
hát én kész vagyok...
több mint 13 éve
Forti New York Giants 133
Hát ez tényleg csak centiken múlott. Jó lenne ha Eli összeszedné magát és nem kezdődne egy négy meccses vereség sorozat mint tavaly.......Mák volt de azért tettünk is érte, főleg a védelem. Jövő héten lehet építkezni ebből a kiizzadt győzelemből.
több mint 13 éve
Újabb könnyed győzelem.. Asszem idén nem panaszkodhatunk a szerencsére.
6-2, ráadásul minden csoportellenfél kikapott ma, így nagyon jó a helyzet.
Kikészültem a meccs végére, de lényeg h MEGVAN!!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Stevie Brown elég királyul játszik! Én már most küldenék rá egy szavazatot a D-player of the month szavazáson!
több mint 13 éve
Kicsit előreszaladva, megnéztem a Steelers - Skins meccset. A Wallace-Brown-Sanders-Miller elkapó sor nagyon ott van és 3.-4. számú futóval is meglett nekik a +100 yard... nagyon jó formában lévő Steelersel játszunk köv. héten! Ma estére hajrá Giants!
több mint 13 éve
Tippjáték 8. forduló

több mint 13 éve
XanTam 9 — Giants fan
Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!
XanTam
üdv a Giants csapatfórumon 😊 este várunk az eredménykövetőben vagy a srácok meccsnézést szerveznek Pesten ha érdekel!ironroy
Köszi. 😊 Eredménykövetőn valószínűleg leszek, a közös meccsnézés kicsit távol van nekem jelenleg. Elinek meg Cruznak remélem jó meccse lesz, mindketten nálam vannak fantasyben.
több mint 13 éve
Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!
XanTam
üdv a Giants csapatfórumon 😊 este várunk az eredménykövetőben vagy a srácok meccsnézést szerveznek Pesten ha érdekel!
több mint 13 éve
XanTam 9 — Giants fan
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
aki kérdez : Shaun o'Hara
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
ha kimaradt volna:  www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/0ap2000000085828/Face-of-the-Franchise-Eli-Manning
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
sajnálattal közlöm, hogy nov 26-ig egy közös meccsnézésre sem tudok elmenni, sőt igazából teljes meccset sem fogok nagyon megnézni... remélem melóban az összefoglalót legalább meg tudom majd lesni!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
heló, mi?
 www.facebook.com/events/442736122429462/
több mint 13 éve
Bradshaw ma se edzett, király... (Jacquian Williams szintén, szegény srác olyan, mint Rivers, hiába lenne jó, nem bír egészséges maradni)kristof
Williams tavaly végigjátszotta az idényt, idén eddig Washington ellen nem szereplt csak. Bradshaw-nál meg állítólag csak elővigyázatosság.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bradshaw ma se edzett, király... (Jacquian Williams szintén, szegény srác olyan, mint Rivers, hiába lenne jó, nem bír egészséges maradni)
több mint 13 éve
Lehet savazni ki milyen ruhát öltsön a Halloween alkalmából a rookiek közül 😊  www.facebook.com/media/set/?set=a.10151308719868455.527726.286845273454&type=1#!/newyorkgiants
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
grund okézott. ha lefixáljuk, hogy mit nézünk hattól, akkor már csinálom is a facebook eventet. mert aki a focit szereti, rossz ember nem lehet és sok jó ember kis helyen is sok jó ember.noel
sztem hatosra ne fixáljunk, jó dolog a szörfözgetés... 😊