New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ok de ott térdelés volt, itt meg 2 centin múlt a vereséget okozó TD a végén.gyurczijó hát ezt nehéz überelni az biztos 😊
több mint 13 éve
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.Fortiha az Eaglest vertük volna meg most, akkor én is azt mondanám... de nekik még jár a zakó 😊
több mint 13 éve
Ok de ott térdelés volt, itt meg 2 centin múlt a vereséget okozó TD a végén.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Csak ülök és nem tudok aludni... Hihetetlen , nem tudom, hogy nyertünk e mostanában ennél szorosabb meccset.gyurczimondjuk a múlt heti se volt sokkal simább 😛
több mint 13 éve
Csak ülök és nem tudok aludni... Hihetetlen , nem tudom, hogy nyertünk e mostanában ennél szorosabb meccset.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.
több mint 13 éve
mekkora mákunk volt ennél az elkapásnál, hihetetlenaz a vicc, h ezen a kilógó kisujjon eldőlhet egy egész szezon sorsa
több mint 13 éve
hát én kész vagyok...
több mint 13 éve
Hát ez tényleg csak centiken múlott. Jó lenne ha Eli összeszedné magát és nem kezdődne egy négy meccses vereség sorozat mint tavaly.......Mák volt de azért tettünk is érte, főleg a védelem. Jövő héten lehet építkezni ebből a kiizzadt győzelemből.
több mint 13 éve
Újabb könnyed győzelem.. Asszem idén nem panaszkodhatunk a szerencsére.6-2, ráadásul minden csoportellenfél kikapott ma, így nagyon jó a helyzet.
Kikészültem a meccs végére, de lényeg h MEGVAN!!
több mint 13 éve
...
több mint 13 éve
Stevie Brown elég királyul játszik! Én már most küldenék rá egy szavazatot a D-player of the month szavazáson!
több mint 13 éve
Kicsit előreszaladva, megnéztem a Steelers - Skins meccset. A Wallace-Brown-Sanders-Miller elkapó sor nagyon ott van és 3.-4. számú futóval is meglett nekik a +100 yard... nagyon jó formában lévő Steelersel játszunk köv. héten! Ma estére hajrá Giants!
több mint 13 éve
Tippjáték 8. forduló
több mint 13 éve
Köszi. 😊 Eredménykövetőn valószínűleg leszek, a közös meccsnézés kicsit távol van nekem jelenleg. Elinek meg Cruznak remélem jó meccse lesz, mindketten nálam vannak fantasyben.Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!üdv a Giants csapatfórumon 😊 este várunk az eredménykövetőben vagy a srácok meccsnézést szerveznek Pesten ha érdekel!ironroy
XanTam
több mint 13 éve
Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!üdv a Giants csapatfórumon 😊 este várunk az eredménykövetőben vagy a srácok meccsnézést szerveznek Pesten ha érdekel!
XanTam
több mint 13 éve
Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!
több mint 13 éve
aki kérdez : Shaun o'Hara
több mint 13 éve
ha kimaradt volna: www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/0ap2000000085828/Face-of-the-Franchise-Eli-Manning
több mint 13 éve
sajnálattal közlöm, hogy nov 26-ig egy közös meccsnézésre sem tudok elmenni, sőt igazából teljes meccset sem fogok nagyon megnézni... remélem melóban az összefoglalót legalább meg tudom majd lesni!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Bradshaw ma se edzett, király... (Jacquian Williams szintén, szegény srác olyan, mint Rivers, hiába lenne jó, nem bír egészséges maradni)kristofWilliams tavaly végigjátszotta az idényt, idén eddig Washington ellen nem szereplt csak. Bradshaw-nál meg állítólag csak elővigyázatosság.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bradshaw ma se edzett, király... (Jacquian Williams szintén, szegény srác olyan, mint Rivers, hiába lenne jó, nem bír egészséges maradni)
több mint 13 éve
Lehet savazni ki milyen ruhát öltsön a Halloween alkalmából a rookiek közül 😊 www.facebook.com/media/set/?set=a.10151308719868455.527726.286845273454&type=1#!/newyorkgiants
több mint 13 éve
grund okézott. ha lefixáljuk, hogy mit nézünk hattól, akkor már csinálom is a facebook eventet. mert aki a focit szereti, rossz ember nem lehet és sok jó ember kis helyen is sok jó ember.noelsztem hatosra ne fixáljunk, jó dolog a szörfözgetés... 😊