New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
2. Belichick a meccs hajrában azt mondta a védelemnek, hogy ez a meccs továbbra is Cruz-ról, és Nicks-ről szól, kényszerítsék Eli-t, hogy Manningham-nek dobjon.WintersAzzal se jártak túl jól 😀
több mint 14 éve
1. Wilfork-ot odahívták a bírók, hogy kikérjék a véleményét arról az offensive holding-ról, amelyet nem sokkal előtte rajta követtek el, és ami tönkre vágta Jacobs 10+ (20+?) yardos futását, plusz vele együtt az egyik drive-unkat. Wilfork azt mondta, hogy rossz bírói döntés volt.Hát ez szomorú! Jobban szerettem volna továbbra is utálni a facemaskon benyúlogatásért.
Winters
Ha valaki nem emlékezne:
http://www.youtube.com/watch?v=PBTSugoc6rM

több mint 14 éve
SoundFX-t érdemes végighallgatni, egy élmény.Két érdekes jelenet is volt benne.
1. Wilfork-ot odahívták a bírók, hogy kikérjék a véleményét arról az offensive holding-ról, amelyet nem sokkal előtte rajta követtek el, és ami tönkre vágta Jacobs 10+ (20+?) yardos futását, plusz vele együtt az egyik drive-unkat. Wilfork azt mondta, hogy rossz bírói döntés volt.
2. Belichick a meccs hajrában azt mondta a védelemnek, hogy ez a meccs továbbra is Cruz-ról, és Nicks-ről szól, kényszerítsék Eli-t, hogy Manningham-nek dobjon.
több mint 14 éve
Ha Eli nem elit irányító...vittorehttp://www.nytimes.com/2004/12/19/magazine/19MANNING.html
😛 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Wyatt! Bocsi a melegebb éghajlatra küldésért! Én sem vágtam ezt a Sobri témát!
Üdv: Balu10
több mint 14 éve
hát azért ha visszaolvasol akkor találsz ilyeneket.. (és most nem Wyatt műtrollkodására gondolok 😊 ) Mondjuk ez a téma kb annyira lerágott csont már mint Sobri bannolása, úgyh ugorgyunk.Ha Eli nem elit irányító, akkor még nagyobb szégyen, hogy már megint nem a Patz nyerte a döntőt 😀 Legközelebb kitől fognak kikapni? Kiszel Tündétől? 😛vittoreLátom, te is megragadtad a lényeget 😀 Sebaj. De azért mutass egy olyan Pats drukkert, aki ne ismerné el, hogy Eli elit QB-vá nőtte ki magát.FViktor93
több mint 14 éve
Ha Eli nem elit irányító, akkor még nagyobb szégyen, hogy már megint nem a Patz nyerte a döntőt 😀 Legközelebb kitől fognak kikapni? Kiszel Tündétől? 😛vittoreLátom, te is megragadtad a lényeget 😀 Sebaj. De azért mutass egy olyan Pats drukkert, aki ne ismerné el, hogy Eli elit QB-vá nőtte ki magát.
több mint 14 éve
Ha Eli nem elit irányító, akkor még nagyobb szégyen, hogy már megint nem a Patz nyerte a döntőt 😀 Legközelebb kitől fognak kikapni? Kiszel Tündétől? 😛
több mint 14 éve
On: Sullivant a QB edzőt Tampaban OC állás miatt interjúztatják!ironroyMár ki is nevezték.
több mint 14 éve
Offtopic: Sracok, sracok, nem merultok bele elegge forumba. 😊Ettol fuggetlenul sem kellett volna foglalkozni vele, mert igy csak megerosodik a fejukben hogy nem a "ne etesd a trollt" a megoldas. Ervelni kell meg leszarni ha gyoker... Ha spammel az mas teszta.
Hogy valami hozzaadott ertek is legyen:
2008: +30.6
2009: +26.2
2010: +2.8
2011: -18.7
Snee szamai a PFF-on. Meglatszik hogy joval tobb paneltyje volt mind eddig barmikor, de en meg bizok benne... Baas teljesitmenye a SB ig nem volt kielegito, neha Boothe jatszott Centert, raadasul McK elegge alulmult mindenkit a lineban (talan csak a serult, ide oda pakolt Diehlt nem). Sneenek kb konstans szet kellett volna szakadnia hogy mindket iranyba besegitsen. Igy sokkal konyebb valakit megverni.
több mint 14 éve
Nem várható el mindenkitől, h minden egyes topikban írtakkal tisztában legyen.Ha csak arra ment kia a dolog h Wyatt bebizonyítson vmit a többi hardcore fórumozónak, akkor ezek szerint bejött. Mindenesetre én sem vágtam h ennek mögöttes oka van. Az meg sztem normál h vki nemtetszését nyilvánítja ki ha a kedvenc csapatát/játékosát fikázzák (pláne az adott csapat topikjában). Az más kérdés h a nemtetszés nyilvánításnak is kultúrált keretek közt kéne maradnia. Remélem én sem lőttem túl a célon, szóval peace!
És visszanézve Wyatt tényleg az elsők közt gratulált és nem fikázott senkit.
több mint 14 éve
OFF: Baxátok meg de baromira elvagytok és ezt az egész őrületet egy "ban" generálta, még a végén mártírt csinálnak a srácból... NagyRobynak teljesen igaza volt, ki védi meg a csapatot/játékost ha nem a saját szurkolója?
Viszont furcsa is volt Wyatt semmiből történő "kirohanása", amikor emlékeztem rá, minket tartott esélyesnek és végig korrektül viselkedett.
On: Sullivant a QB edzőt Tampaban OC állás miatt interjúztatják!
több mint 14 éve
BigRoby.hu
40
Egy szóval sem mondtam, hogy nem de csak azután jöttem rá miért csinálta miután végig olvastam (sajnos) a másik topicot, mint írtam nem igazán olvasgatok más topicot.Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a hsz-ed eléggé bicskanyitogató volt, ha ezt egy tesztnek szántad akkor nem mentem át rajta és miért is mentem volna, minden előzmény nélkül a draftról beszélgetünk erre jön egy ilyen hsz. ami kimondottan provokáló szerintem.BigRoby.huezek szerint akkor jól csináltaSzobi22
2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions
WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 14 éve
BigRoby.hu
40
"ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna ..."jó, hát attól, hogy valaki focis fórumra jár, nem jelenti azt, hogy érti is, mi mit jelent 😊Hogy Te mekkora kis buzernyák lehetsz 😀ThundersNFL
Nekünk marad az ünneplés neked meg a savanyú szőlő szopogatása, mondjuk megértelek mind a két csatát megnyertük ami volt a két irányító között :cool:
Ilyen védelem??? Azokról a 2 max 3 mp-kről beszélsz amennyi ideje volt néha passzolni ... ellenben Brady papával akinek néha még 10 mp fölötti ideje is volt és így sem tudta megnyerni 😉
Nem az O-falra hanem a DEFENSE-re értette szerintem Wyatt
Szánalmas vagy kisgyerek, menjél inkább vissza a saját topicba és forrongjál ott.BigRoby.hu
bigroby: védelem=a csapatnak az a része, amelyik a másik csapat támadóit próbálja megállítani.
amire te gondolsz, az a passprotection (ami egyébként nem volt rossz idén, ahogy én láttam)Szobi22
Remélem sikerült ráveztnem mit miért írtam.
14 év alatt csak sikerült annyit magamra szedni, hogy tudom mi a védelem, azért köszi. 😉
De az is köztudott, hogy az SB-ket a D# nyeri 😊
2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions
több mint 14 éve
Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a hsz-ed eléggé bicskanyitogató volt, ha ezt egy tesztnek szántad akkor nem mentem át rajta és miért is mentem volna, minden előzmény nélkül a draftról beszélgetünk erre jön egy ilyen hsz. ami kimondottan provokáló szerintem.BigRoby.huezek szerint akkor jól csinálta
több mint 14 éve
BigRoby.hu
40
Hülye Kristóf, még jött volna egy szólásszabadságos rész, meg, hogy most már nem mondhat senki semmi rosszat Ilájra 😕 😕 😀Hű b@szki most olvastam végig azt a topicot, elbaxtam az életemből 1 órát 😛
Am kedves G-men, yoker és nem tudom még ki írta, itt a bizonyíték. Ha valaki kéretlenül beleáll a kedvencetekbe, általában lesz olyan, akinek erősebb az igazságérzete annál, hogy kibírja, hogy nem szól vissza, hiába emeltétek át a topicot a való életbe, egyszerűen mindig van valaki, aki reagál.
Az engem fikázókat megértem, nem veszem fel, és utólag bocs érte, csak be kellett bizonyítanom, hogy ez nem csak azért pattant ki, mert valaki Bradyt fikázta vagy a Patriotsot. Akit érdekel a lényeg, a fórumszervízben elolvashatja, természetesen nem gondolom így, ahogy írtam azt korábban több alkalommal is. Én a 17. forduló után biztos voltam benne, hogy ti nyertek, azt nem gondoltam akkor, hogy mi eljutunk idáig 😊 Nekem nem savanyú a szőlő, gratulálok nektek, nem érdemtelenül nyertetek (mégha szerencsénk egy pici sem volt a mérkőzésen). Ez a vereség sokkal kevésbé fáj, mint a négy évvel ezelőtti, amikor favoritként olyan szerencsétlen drive-val kaptunk ki, idén ennyire futotta, ennyi volt a reális (sőt, tán még ennyi sem). Elishával sincs bajom, elsők közt írtam szerintem, hogy a legjobbak közé emelkedett, szal nem kell megsértődni azért a személyemre végérvényesen 😊Wyatt
1998 óta Giants fan vagyok, a fórumra most tévedtem fel a PO elején és örülök, hogy megismertem azokat akikkel együtt szurkoltam végig a PO-t, nem igazán olvastam más topicot a fórumon ezen kívül azt hiszem visszatérek eme jó szokásomhoz és csak ezt olvasom.
Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a hsz-ed eléggé bicskanyitogató volt, ha ezt egy tesztnek szántad akkor nem mentem át rajta és miért is mentem volna, minden előzmény nélkül a draftról beszélgetünk erre jön egy ilyen hsz. ami kimondottan provokáló szerintem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért a hülye Kristófot neked is idézni kellett 😀
több mint 14 éve
jó, hát attól, hogy valaki focis fórumra jár, nem jelenti azt, hogy érti is, mi mit jelent 😊ThundersNFLSzerintem Eli Manning nem elit irányító, ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna például Super Bowlt, és rájátszásba sem jutott volna a Giants, ahogy előfordult az elmúlt években ez egy párszor.Hogy Te mekkora kis buzernyák lehetsz 😀
Találkozunk a szezon első Giants-vereségénélWyatt
Nekünk marad az ünneplés neked meg a savanyú szőlő szopogatása, mondjuk megértelek mind a két csatát megnyertük ami volt a két irányító között :cool:
Ilyen védelem??? Azokról a 2 max 3 mp-kről beszélsz amennyi ideje volt néha passzolni ... ellenben Brady papával akinek néha még 10 mp fölötti ideje is volt és így sem tudta megnyerni 😉
Szánalmas vagy kisgyerek, menjél inkább vissza a saját topicba és forrongjál ott.BigRoby.hu
bigroby: védelem=a csapatnak az a része, amelyik a másik csapat támadóit próbálja megállítani.
amire te gondolsz, az a passprotection (ami egyébként nem volt rossz idén, ahogy én láttam)
több mint 14 éve
Hülye Kristóf...)WyattSzerintem ez nem volt sikeres kísérlet, mert az látszott már az első pillanatra, hogy kimondottan a Giants fanokra utazol, és nem az a szándékod, hogy fikázd Eli-t. Én jó pár hsz-ed olvastam már és a véleményed normálisan meg szoktad indokolni, most meg egy semmitmondó ...ságot írtál. Azért ugrottak többen mert ez így egyértelmű, célzott provokáció a Giants fanok ellen. (annak a sok +1-nek meg fogalma sincs az egészről) Sobri nem ilyen, nem így csinálja. Kifinomultabb, okosan ésszel csinálja. Meg kapta érte ami kijárt.
Szerintem ennyi elég is erről, már ezt a pár hsz-t is teljesen felesleges volt erre a témára pazarolni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Szerintem Eli Manning nem elit irányító, ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna például Super Bowlt, és rájátszásba sem jutott volna a Giants, ahogy előfordult az elmúlt években ez egy párszor.Hogy Te mekkora kis buzernyák lehetsz 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Hülye Kristóf, még jött volna egy szólásszabadságos rész, meg, hogy most már nem mondhat senki semmi rosszat Ilájra 😕 😕 😀Am kedves G-men, yoker és nem tudom még ki írta, itt a bizonyíték. Ha valaki kéretlenül beleáll a kedvencetekbe, általában lesz olyan, akinek erősebb az igazságérzete annál, hogy kibírja, hogy nem szól vissza, hiába emeltétek át a topicot a való életbe, egyszerűen mindig van valaki, aki reagál.
Az engem fikázókat megértem, nem veszem fel, és utólag bocs érte, csak be kellett bizonyítanom, hogy ez nem csak azért pattant ki, mert valaki Bradyt fikázta vagy a Patriotsot. Akit érdekel a lényeg, a fórumszervízben elolvashatja, természetesen nem gondolom így, ahogy írtam azt korábban több alkalommal is. Én a 17. forduló után biztos voltam benne, hogy ti nyertek, azt nem gondoltam akkor, hogy mi eljutunk idáig 😊 Nekem nem savanyú a szőlő, gratulálok nektek, nem érdemtelenül nyertetek (mégha szerencsénk egy pici sem volt a mérkőzésen). Ez a vereség sokkal kevésbé fáj, mint a négy évvel ezelőtti, amikor favoritként olyan szerencsétlen drive-val kaptunk ki, idén ennyire futotta, ennyi volt a reális (sőt, tán még ennyi sem). Elishával sincs bajom, elsők közt írtam szerintem, hogy a legjobbak közé emelkedett, szal nem kell megsértődni azért a személyemre végérvényesen 😊

több mint 14 éve
ne válaszoljatok Wyattnek, csak provokálni akar (hozzáteszem talán jogosan, akit érdekel a téma miértje itt olvashat róla)Ne keverjük ide, mert már nagyon tele van a hócipőm azzal a bizonyos témával!!! Ez a Giants topic, nagyon sajnálom, hogy gyökérnek lenni menő, de amíg az itteniek nem járnak át kárörvendeni a másik topicba, addig másoknak sem kellene szándékosan provokálnia senkit.(És ez már túlmegy a meccs előtti trashtalkon is.) Ha szolidaritásból csinálja, az még rosszabb is.
ő se gondolja komolyan 😉kristof
Mi az isten történt az emberekkel? Komolyan, most az a menő, ha elrontod más emberek szórakozását, idegesítesz másokat???? Had találjam ki, minden az én hibám, mert nem kellett volna foglalkoznom vele......végén még én leszek a rossz arc, mert szeretnék a csapat dolgaival foglalkozni és azon emberek hozzászólásait olvasni, akikkel ugyanazokért szorítunk. Csodás.....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne válaszoljatok Wyattnek, csak provokálni akar (hozzáteszem talán jogosan, akit érdekel a téma miértje itt olvashat róla)ő se gondolja komolyan 😉
több mint 14 éve
BigRoby.hu
40
Szerintem Eli Manning nem elit irányító, ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna például Super Bowlt, és rájátszásba sem jutott volna a Giants, ahogy előfordult az elmúlt években ez egy párszor.Hogy Te mekkora kis buzernyák lehetsz 😀
Szánalmas vagy kisgyerek, menjél inkább vissza a saját topicba és forrongjál ott.