New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
SD @ NYJ 1
SEA @ CLE 2
ATL @ DET 2
CHI @ TB 1
DEN @ MIA 2
WAS @ CAR 1
HOU @ TEN 1
PIT @ ARI 1
KC @ OAK 1
GB @ MIN 2
STL @ DAL 1
IND @ NO 1
BAL @ JAC 2

SD @ NYJ 2
SEA @ CLE 2
ATL @ DET 2
CHI @ TB 2
DEN @ MIA 1
WAS @ CAR 1
HOU @ TEN 2
PIT @ ARI 1
KC @ OAK 2
GB @ MIN 1
STL @ DAL 2
IND @ NO 2vadibandi
utolsó meccset kihagytad!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
SD @ NYJ 2
SEA @ CLE 2
ATL @ DET 2
CHI @ TB 2
DEN @ MIA 1
WAS @ CAR 1
HOU @ TEN 2
PIT @ ARI 1
KC @ OAK 2
GB @ MIN 1
STL @ DAL 2
IND @ NO 2
BAL @ JAC 1

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
SD @ NYJ 1
SEA @ CLE 2
ATL @ DET 2
CHI @ TB 2
DEN @ MIA 1
WAS @ CAR 1
HOU @ TEN 1
PIT @ ARI 1
KC @ OAK 2
GB @ MIN 1
STL @ DAL 2
IND @ NO 2
BAL @ JAC 1
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
SD @ NYJ 2
SEA @ CLE 2
ATL @ DET 2
CHI @ TB 2
DEN @ MIA 1
WAS @ CAR 1
HOU @ TEN 1
PIT @ ARI 1
KC @ OAK 2
GB @ MIN 1
STL @ DAL 2
IND @ NO 2
BAL @ JAC 1
több mint 13 éve
kicsit azért sajnálom hogy számunkra várhatóan
teljesen izgalommentes forduló
következik... ( bár 1-2 éve valamikor a szintén nem túl acélos Rams elcsípte a Phillyt , de most talán még gyengébbek sajnos...,
a Carolina sem teljesen lefutott , de a végső elszámolásnál ez meg nem hiszem hogy számítani fog..)
wildcard miatt mondjuk ATL@DET és CHI@TB meccseken lehet
kicsit izgulni...
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
SD @ NYJ - 1-es
SEA @ CLE - 1-es
ATL @ DET - 1-es
CHI @ TB - 1-es
DEN @ MIA - 2-es
WAS @ CAR - 2-es
HOU @ TEN - 2-es
PIT @ ARI - 1-es
KC @ OAK - 2-es
GB @ MIN - 2-es
STL @ DAL - 2-es
IND @ NO - 2-es
BAL @ JAC - 2-es
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Úgy mint a totóban: 1,2,X opciók élnek itt is!ironroy
Nah ki lesz olyan bátor, hogy X-re tesz 😀? Amúgy beleszámolod majd a tippjátékba?balu10
igen beleszámolom, de csak felezve, 13 meccs 6,5 pont lesz a szerezhető maximum.
Viszont ha valaki x-et tesz és bejön, neki nem felezem a pontszámait 😛
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Úgy mint a totóban: 1,2,X opciók élnek itt is!ironroy
Nah ki lesz olyan bátor, hogy X-re tesz 😀? Amúgy beleszámolod majd a tippjátékba?

több mint 13 éve
SD @ NYJ 2->SD
SEA @ CLE 1->CLE
ATL @ DET 1->DET
CHI @ TB 1->TB
DEN @ MIA 2->DEN
WAS @ CAR 1->CAR
HOU @ TEN 1->TEN
PIT @ ARI 2->PIT
KC @ OAK 1->OAK
GB @ MIN 2->GB
STL @ DAL 1->DAL
IND @ NO 1->NO
BAL @ JAC 2->BAL

több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
SD @ NYJ - 1-es
SEA @ CLE - 2-es
ATL @ DET - 2-es
CHI @ TB - 1-es
DEN @ MIA - 1-es
WAS @ CAR - 2-es
HOU @ TEN - 1-es
PIT @ ARI - 1-es
KC @ OAK - 2-es
GB @ MIN - 1-es
STL @ DAL - 2-es
IND @ NO - 2-es
BAL @ JAC - 1-es
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Most kivételesen én követtem el a heti körképben a Giants és a Dallas csapatát is, és pont írtam a sorsolásról, azért nagyon durva, ami nektek most jön... New Orleans, 49ers, Philly, New England, Green Bay, Dallas, a két csoport meccs közül ráadásul utóbbi idegenben, ebből simán lehet 2-4, onnan meg már küzdeni kell. Hiányozni fog a Seahawks meccs...

Dallas schedule meg a következő 7 meccsből tartalmaz egy Dolphins - Rams - Cardinals - Seahawks négyest, amit illene hozniuk, plusz egy széteső Redskins-t.somoskovig
Hát igen, mi ezzel már régóta tisztában vagyunk 😊 2-3 bravúrra mindenképp szükségünk lesz a PO-hoz, de végül is ha ezeket nem tudjuk hozni akkor nem is érdemlünk PO-t. A Seahawks meccs már most nagyon hiányzik 😊 cserébe mondjuk hoztuk idegenben a Philly-t, kár h a Redskins meccs elment a nyitányon. Ha Tuck egészségesen tér vissza a bye week után akkor azért felkötheti a gatyát az ellenünk játszó offense, akárki is legyen az. Eli pedig nagyon meggyőző idén, én most inkább bizakodó vagyok, mint eddig.
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Sziasztok,

mivel bye week van, ezért ne maradjunk a hétvégére tippjáték nélkül!
Tippeljünk a többi meccs végkimenetelére:
SD @ NYJ
SEA @ CLE
ATL @ DET
CHI @ TB
DEN @ MIA
WAS @ CAR
HOU @ TEN
PIT @ ARI
KC @ OAK
GB @ MIN
STL @ DAL
IND @ NO
BAL @ JAC
Úgy mint a totóban: 1,2,X opciók élnek itt is!
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Most kivételesen én követtem el a heti körképben a Giants és a Dallas csapatát is, és pont írtam a sorsolásról, azért nagyon durva, ami nektek most jön... New Orleans, 49ers, Philly, New England, Green Bay, Dallas, a két csoport meccs közül ráadásul utóbbi idegenben, ebből simán lehet 2-4, onnan meg már küzdeni kell. Hiányozni fog a Seahawks meccs...

Dallas schedule meg a következő 7 meccsből tartalmaz egy Dolphins - Rams - Cardinals - Seahawks négyest, amit illene hozniuk, plusz egy széteső Redskins-t.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Abszolút nem lepne meg, ha a Cowboys szépen zárna idén. Amúgy megszerezte első yardjait Scott tétmérkőzésen is, innentől csak ti nyerhettek 😂

több mint 13 éve
nfl.com-on ma egy cikkben a Dallast említik csoportgyőztesnek !

okok: könnyű sorsolás , jó védelem , csak az otromba hibákat kell elkerülniük a meccseken ( ellenünk ez nem lesz könnyű mert nyírni fogjuk Romot rendesen remélem)...

a statisztikák nagyon szépek , írtam is hogy én elégedett vagyok a cornerekkel egyelőre , de a futásnak mindenképpen javulnia kell mert valahogy én még nem hiszem el hogy ezeket a passz statokat tartósan fogjuk tudni hozni...
de az mindenképp pozitív hogy ha valamennyit vissza is fog esni , a futás támogatására akkor is bőven elég lehet...
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
szerintem a futást még jegeljük december-januárra 😉vittore
én is ezt hiszem, akkor jönnek majd a deep safety-k, az O-Line meg eltakarít 7 embert, Jacobs meg felökleli a safetyt, Bradshaw meg csak szimplán hülyét csinál mkiből

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
szerintem a futást még jegeljük december-januárra 😉
több mint 13 éve
Akkor ha már múlt héten statisztikáztunk, akkor most se hagynám ki.

Támadók részéről: Eli feljött az 5. helyre a passzolt yardok tekintetében, bár egyel lejjebb csúszott a TD passzoknál a rangsorban. 3. legjobb a ratingje az egész NFL-ben! Továbbra is 3. legtöbb 20+-os és 1. a 40+-os passzokban. A passzolt yardja meccsenként csaknem 300 yard, és ha tudja tartani ezt a mennyiséget, akkor szinte biztos karrier csúcs éve lesz.
Nicks 7. az elkapott yardokban, míg a "csere" elkapónk Cruz már a 19. és e mellett 3. legtöbb 40+-os elkapás.
Passzolásban liga szinten 7. a csapat, míg futásban csak 26., de második a futott TD-kben.

A védők részéről:
JPP továbbra is 2. a sackekben és messze a legtöbb a tackleökben a DE-ek között. Rolle 20., Boley 30. és Kenny 36. a tackeök számában. Ami a szezon egyik legnagyobb meglepetése, hogy Ross egyenlőre 2. az INT-ekben és első a levédekezett passzokban (pass deflection)! Jah és Osi 3. a forced fumble-ökben.
A teljes D-re nézve nem olyan fényes a stat: 20 össz D-ben, 16. passz ellen és 25. futás ellen, de továbbra is vezetjük a sackeket, már 21-el, 8. a szerzett INT-ben és 4. az FF-ben.

Így kb. ennyi a hétre. A statokat nézve megállapíthatjuk, hogy részben megváltozott a csapatrészek erőssége. Az O erősebbnek tűnik, mint a D, amihez azért nem vagyunk nagyon hozzászokva. Bár a Dline erősebbnek tűnik, mint valaha. És ha Tuck visszatér, és még Amu is edzésbe áll, akkor várható javulás a teljes Dtől. De ha már nem is olyan erős a D a statisztikákban, akkor inkább ilyen playmaker D lett, sok az INT, a FF és a sack. Jah és a futásról híres offensenek vége, mert egy pass heavy offensünk lett (Aminek és személy szerint nagyon örülök 😊).

több mint 13 éve
Giants vacation plans Az utolsó aranyos. :] salander
Azért ez is: "Wait, Boley’s kid plays soccer, not football? “That’s what his mom wants,” Boley said."
Mekkora lenne, ha egy LB fiából kicker lenne... 😀

több mint 13 éve
Special Team analízis a Big Blue View-n.

Hát volt honnan fejlődni.
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2011/10/giants_corey_webster_spurred_b.html

Érdekes cikk CW-ről, meg a Bills elleni majdnem picksix 3rd and goal szituációról.

CW-t elég sokat szidtuk, de elgondolkodtató, hogy az ellenfél top elkapói nem alkotnak annyira nagyot mellette.

Cruz meg a "rookie" évét tolja.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Giants vacation plans Az utolsó aranyos. :]

Amukamara és Barden már a csapattal fognak edzeni a bye week után és mindketten szeretnének is játszani. (Utóbbi nem azért nem rajtuk múlik, de dicséretes.)
több mint 13 éve
emberezésre meg meccs közben váltottunk át, mert sem a cover2, sem a cover 3 nemjött be, abból kaptuk a 2 nagy playt... Fewell úgy gondolta, hogy próbáljuk meg a mantomant és bejött... csebi
Csak halkan merem megkérdezni, volt hogy igazán bejött a cover2, cover3? :]salander
nem vagyok nagy stratéga de elvileg nekünk nem is annyira fekszik
ez a két séma , mivel a jó pass rush miatt gyorsabb passzokkal többet próbálkoznak ellenünk nehogy odaérjünk , ez pedig a cover 2 és 3-nak amúgy is gyenge pontja...

+ rendkívül bonyolult ezért nagy az elváltás ,keveredés esélye is...
több mint 13 éve
emberezésre meg meccs közben váltottunk át, mert sem a cover2, sem a cover 3 nemjött be, abból kaptuk a 2 nagy playt... Fewell úgy gondolta, hogy próbáljuk meg a mantomant és bejött... csebi
Csak halkan merem megkérdezni, volt hogy igazán bejött a cover2, cover3? :]
több mint 13 éve
nna igen a Dallas megmutatta hogy idén se verhetetlen a pats. ha ott nyernénk, az egész szezonra lenne önbizalom 😊