New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
1. C)2. D)
3. B)
4. B)
5. B)
6. C)
7. A)
8. B)
9. B)
10.A)
11. E)
12. D)
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány pontot szerzünk a meccsen? C
3. Hány pontot kapunk a meccsen? B
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? B
5. Hány labdát szerzünk ? B
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? C
7. Manningnek 120 feletti lesz a QB rating? B
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a Miami támadóegysége? B
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? D
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? B
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C
több mint 13 éve
1.B2. C
3. C
4. B
5. B
6. C
7. B
8. C
9. D
10. B
11. A
12.D
több mint 13 éve
1 B2 C
3 A
4 B
5 B
6 D
7 B
8 B
9 D
10 B
11 E
12 D
több mint 13 éve
arra azért kíváncsi leszek mit talál ki ellenünk a fins... Csak futni fognak + wildcat?kitalálni? wildcat? te jó ég. van aki még ilyenekre gondol? (-_(-_-)_-)
Frissen igazolt QB nem hiszem, hogy a playbook teljes tudatában lép pályára.
Védelmük nem rossz, de nem feltörhetetlen!
Kicsit olyan tavalyi Seahawks elleni előérzetem van, hogy Hassi megsérült, nah akkor Charlie valahogy lehozza a meccset anélkül, hogy összetöretnénk... Bár akkor annak a Seahawksnak belefért egy nagyobb arányú vereség. Miamiben meg év végén fejek hullanak, csak kérdés,hogy a játékosok ezt meg akarják-e várni?ironroy
wildcat után két évvel (2010) nem próbálkoztunk vele, mert szar volt már. ha meg igen akkor nagyon nagyon keveset. az a pár play a szezonra vetítve 0. wildcat nem létezik.
több mint 13 éve
1. C)2. D)
3. B)
4. C)
5. C)
6. D)
7. A)
8. A)
9. D)
10. C)
11. A)
12. D)
több mint 13 éve
1. B)2. C)
3. B)
4. B)
5. B)
6. C)
7. A)
8. C)
9. D)
10. B)
11. A)
12. D)
több mint 13 éve
az vastagon benne van hogy tényleg túlhypeolom deNekem még semmi olyan nem mutatott, hogy tehetséges lenne, de igazad van, mert tényleg need a magas TD veszélyes WR. Én örültem is neki, amikor draftoltuk, csak egyszerűen nem tudjuk kihasználni az ő lehetőségét. Nekem nincs vele semmi bajom, és pont ezért kérdeztem, hogy miért bízol benne ennyire, mert én nem tudok róla semmit, mert még nem mutatott semmit, még az előszezon meccseken se. És nem számíthatunk rá, mert iszonyatosan sérülékeny, így playt sem lehet rá írni, mert nem lehet tudni, hogy holnap lesz-e...
ha megfordítjuk a dolgokat akkor megkérdezem miért írod le mielőtt
nyilvánvalóan kiderülne róla mit is tud igazából??
mert azon kívül hogy sérült volt más rosszat nem tudok róla elmondani...yooker
több mint 13 éve
1. C2. C
3.C
4.B
5.A
6. C
7.B
8.C
9.D
10. B
11.A
12. D
több mint 13 éve
ui: Ezt érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=93lapDjx2yw&feature=relatedbalu10Biztos sok Oli Kahn védést nézett videón kiskorában, onnan leste el a technikát...
több mint 13 éve
hát bakker, nem is merek arra gondolni,még mindig nem értem, hogy tudtunk annyira balfaszul játszani, pedig láttam meccset... és az ugyanaz a Seahawks volt mint aki egy érfelvágdosós meccsen 6:3-ra kikapott a Brownstól :/arra azért kíváncsi leszek mit talál ki ellenünk a fins... Csak futni fognak + wildcat?csak nehogy idei Seahawks meccs legyen belőle 😊Szesze
Kicsit olyan tavalyi Seahawks elleni előérzetem van, hogy Hassi megsérült, nah akkor Charlie valahogy lehozza a meccset anélkül, hogy összetöretnénk... Bár akkor annak a Seahawksnak belefért egy nagyobb arányú vereség. Miamiben meg év végén fejek hullanak, csak kérdés,hogy a játékosok ezt meg akarják-e várni?ironroy
több mint 13 éve
arra azért kíváncsi leszek mit talál ki ellenünk a fins... Csak futni fognak + wildcat?csak nehogy idei Seahawks meccs legyen belőle 😊
több mint 13 éve
arra azért kíváncsi leszek mit talál ki ellenünk a fins... Csak futni fognak + wildcat?Frissen igazolt QB nem hiszem, hogy a playbook teljes tudatában lép pályára.
Kicsit olyan tavalyi Seahawks elleni előérzetem van, hogy Hassi megsérült, nah akkor Charlie valahogy lehozza a meccset anélkül, hogy összetöretnénk... Bár akkor annak a Seahawksnak belefért egy nagyobb arányú vereség. Miamiben meg év végén fejek hullanak, csak kérdés,hogy a játékosok ezt meg akarják-e várni?
több mint 13 éve
már leírtam párszor újat nem fogok tudni mondani de azértfogunk még Baaaarrdeeeennn!!! -ezni eredménykövetőbenTényleg nem baszogatásból (csak kíváncsiságból), de az megkérdezhetném, hogy honnan ez a nagy "Barden imádat"? Talán Cal Poly szurkoló vagy? Vagy csak sokszor láttad őt egyetemen játszani és ott kedvelted meg így a játékát?balu10
meglássátok!! 😉yooker
nézzük még1x :
amúgy nem ismerem a Cal Poly-t sem a pályafutását , de
bízom benne (ahogy a csapatnál is , ha ennyire türelmesek vele ) mert igaz sérülékeny , de korai körös választás , hiányposztunk
jelenleg a magas elkapó , jó adottságokkal , amikor lehetőséget kapott volt szép megmozdulása ( nyilván ennyi idő alatt már a playbookot is megtanulta 😊 )
szóval a potenciál megvan benne !
az vastagon benne van hogy tényleg túlhypeolom de
ha megfordítjuk a dolgokat akkor megkérdezem miért írod le mielőtt
nyilvánvalóan kiderülne róla mit is tud igazából??
mert azon kívül hogy sérült volt más rosszat nem tudok róla elmondani...
több mint 13 éve
Hynoski volt az egyetlen a keretben aki nem edzett tegnap.
több mint 13 éve
Íme, a Fins elleni meccsre a kérdések.1. Mi lesz a végeredmény?A) nyerünk 1-12 ponttal B)nyerünk 13-19 ponttal C) nyerünk 20+ ponttal D) kikapunk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-15 B) 16-23 C) 24-30 D) 31+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-7 B) 8-12 C) 13-17 D) 18-22 E) 23+
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? A) 100 alatt B) 101-140 C)141-180 D) 181+
5. Hány labdát szerzünk ? A) 2 vagy annál kevesebb B) 3- 4 C) 5+
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? A) 0 B) 1-2 C) 3-4 D)5+
7. Manningnek 120 feletti lesz a QB rating? A) Igen B) Nem
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a Miami támadóegysége? A) kevesebb mint 200 B) 200-245 C) 246-300 D) 300+
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? A) Ballard B) Maningham C) Cruz D) Bradshaw E) Jacobs
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? A) 75 alatt B) 76-99 C) 100-135 D) 136+
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) JPP B) Kiwanuka C) Boley D) Tuck E) Umenyiora
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Rolle D) Phillips E) Grant
több mint 13 éve
Sziasztok,sziasztok, mivel kisebb "félreértések" voltak a tippjátékban ezért ez nem lesz pontozva, akit nagyon érdekel, hogy mennyire jöttek be a tippjei, önszorgalomból csekkolja...
mivel bye week van, ezért ne maradjunk a hétvégére tippjáték nélkül!
Tippeljünk a többi meccs végkimenetelére:
SD @ NYJ
SEA @ CLE
ATL @ DET
CHI @ TB
DEN @ MIA
WAS @ CAR
HOU @ TEN
PIT @ ARI
KC @ OAK
GB @ MIN
STL @ DAL
IND @ NO
BAL @ JAC
Úgy mint a totóban: 1,2,X opciók élnek itt is!ironroy
A Miami elleni meccshez már a jól megszokott illetve megkevert kérdések lesznek már ma-holnap feltöltve!
több mint 13 éve
fogunk még Baaaarrdeeeennn!!! -ezni eredménykövetőbenTényleg nem baszogatásból (csak kíváncsiságból), de az megkérdezhetném, hogy honnan ez a nagy "Barden imádat"? Talán Cal Poly szurkoló vagy? Vagy csak sokszor láttad őt egyetemen játszani és ott kedvelted meg így a játékát?
meglássátok!! 😉yooker
több mint 13 éve
Ez nagyon jó hír. A D visszakapja a vezérét. És az O is még erősebb lesz (és itt nem Bardenre gondolok 😊). .fogunk még Baaaarrdeeeennn!!! -ezni eredménykövetőben
ui: Ezt érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=93lapDjx2yw&feature=relatedbalu10
meglássátok!! 😉
több mint 13 éve
Ő azért még inkább lábadozik, nincs 100%-os állapotban, úgyh 1-2 hétig még várhatóan nem játszik. Az idei évben azért eléggé megdőlt ez az újoncot nem játszatunk elmélet, igaz csak kényszerből. Mivel CB poszton volt a legnagyobb sérüléshullám, így tuti h Amu ma már minimum rendszeresen játszó backup lenne, de könnyen lehet h kezdő is.Jó hír, h kb minden sérültünk felépült. Tuck, Jacobs, Snee, Amukamara, Barden mind edzésbe álltak, így pláne jók az esélyeink a hétvégi meccsen.SzeszeEz nagyon jó hír. A D visszakapja a vezérét. És az O is még erősebb lesz (és itt nem Bardenre gondolok 😊).
Kíváncsi vagyok már nagyon mit tud ez az Amu gyerek. Amit a youtubon látni róla, az, hogy elképesztő tehetség. Pont olyen D-ben játszott, mint a miénk (mármint, hogy erős pass rush), gyors, jó keze is van és brutál nagyot tud ütközni. Bár ahogy TC-t ismerjük idén nem nagyon lesz ő pályán, de ha cserébe jövőre egy jó kezdő CB lesz belőle (mint JPP vagy Cruz), akkor nincs is vele semmi gondom.
ui: Ezt érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=93lapDjx2yw&feature=relatedbalu10
több mint 13 éve
Jó hír, h kb minden sérültünk felépült. Tuck, Jacobs, Snee, Amukamara, Barden mind edzésbe álltak, így pláne jók az esélyeink a hétvégi meccsen.SzeszeEz nagyon jó hír. A D visszakapja a vezérét. És az O is még erősebb lesz (és itt nem Bardenre gondolok 😊).
Kíváncsi vagyok már nagyon mit tud ez az Amu gyerek. Amit a youtubon látni róla, az, hogy elképesztő tehetség. Pont olyen D-ben játszott, mint a miénk (mármint, hogy erős pass rush), gyors, jó keze is van és brutál nagyot tud ütközni. Bár ahogy TC-t ismerjük idén nem nagyon lesz ő pályán, de ha cserébe jövőre egy jó kezdő CB lesz belőle (mint JPP vagy Cruz), akkor nincs is vele semmi gondom.
ui: Ezt érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=93lapDjx2yw&feature=related
több mint 13 éve
Jó hír, h kb minden sérültünk felépült. Tuck, Jacobs, Snee, Amukamara, Barden mind edzésbe álltak, így pláne jók az esélyeink a hétvégi meccsen.
több mint 13 éve
nehogy most előszedjék a wildcat-t 😀pocsék , kiábrándító meccsen , gyenge teljesítménnyel nyerjen a
de a fontosabb kérdés, melyik jobb nekünk, ha a philippinók vagy a tehénlányok nyernek? vagy x-eljenek egymás ellen?vittore
védelemben végérvényesen összezavarodott , de összességében valamivel mégis kevesebbet hibázó Philly, miután Dez-t és Romot a pályán kell szétválasztani mert egymásnak estek a sokadik elhibázott passz után .... 😂
asszem nekem ez tetszene leginkább! 😉
több mint 13 éve
nehogy most előszedjék a wildcat-t 😀Ezt a phillipinó megjegyzés én bóknak veszem, mert innentől átmegyünk Manny Pachiao(bocs ha rosszul írom) üzemmódba és nincs aki ellenálljon 😛
de a fontosabb kérdés, melyik jobb nekünk, ha a philippinók vagy a tehénlányok nyernek? vagy x-eljenek egymás ellen?vittore